Steve έγραψε: |
Ύστερα από 24 ώρες που βρήκατε την ησυχία σας, εδώ είμαι πάλι.
Έρχεται Κυριακή, θέλω να δώ παρουσιολόγιο και ξεκινάω:
|
kane έγραψε: | ||
|
Ύστερα από 24 ώρες που βρήκατε την ησυχία σας, εδώ είμαι πάλι.
Έρχεται Κυριακή, θέλω να δώ παρουσιολόγιο και ξεκινάω:
|
recife_rallye έγραψε: |
Κατσε ρε..δικιο εχει ο θειο Σταυρος...κατσε να γινει κατασταση!! |
AlienHack έγραψε: |
αν μου φερει το τυρι νικελ πατακια μεσα και εγω... |
drdino έγραψε: |
Λεπόν, αύριο βγαίνει (και μου μπαίνει) το πρόγραμμα της εξεταστικής μου. Κανονίστε ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
Κανε,ρεσαιφ ραλυ και παγκχελλ ΟΧΙ... αι σιχτιρ... ![]() ![]() ![]() |
salex έγραψε: |
Αν το κάνετε το επόμενο ΣΚ θα έχετε παρέα απ'τα κατ... |
o Salex δεν ειναι ο μαστερ οφ programS??? ο μαγος που σου προγραμματιζει τον εγκεφαλο καθος πινετε καφε??
SALEX!!! ΕΕΕλλλλααα!!! σε περιμενω και εγω!! |
Μπορούμε να βάλουμε μια νέα ανακοίνωση στο portal, με μια φωτό από την τελευταία συνάντηση? |
MEMsound έγραψε: | ||
στειλε κειμενο και σχετικη φωτο... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
στειλε κειμενο και σχετικη φωτο... ![]() |
papadoc έγραψε: | ||
Αγαπητε dr ,είσαι συνάδελφος επί της Ιατρικής? |
Steve έγραψε: | ||
|
Παλούκι λουκ στην άγρια στύση, |
Υ.Γ. εσυ μπορεις να τον πληρωσεις με κανα...16-18χρονο!!! ξερεις εσυ!!! (πες για το παρτυ στη φιγκαρο ε!) |
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με άμπαλο,
Μπορούμε να βάλουμε μια νέα ανακοίνωση στο portal, με μια φωτό από την τελευταία συνάντηση? |
nOkpos έγραψε: |
2oν παλι στο city gayt ? |
1ον εσύ θα έρθεις πάλι για ένα μισάωρο και στο φαγητό θα κάνεις τον αλέκο... ![]() 2ον εκεί γιατί, προς το παρόν βολεύει. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο, με χαρά να το ακούσουμε ![]() |
nOkpos έγραψε: |
1/ εγω γενικα δεν πολυ πηγαινω σε ταβερνες ουτε με φιλους !
2/ cosmos! που εχει και ωραιες μαμαδες! ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
εγώ λέω να πάμε με την μία στην ταβέρνα..
και εκεί είχε full μαμαδες ![]() ![]() υγ kane ακόμα κλαίωωωωωωωω ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ. αν και μλκ σταυρε καθε κυριακη δε λεει,αλλα τεσπα... |
Την αδερφή του ταβερνιάρη πώς θα γίνει να την ψήσουμε να πάρει κι αυτή 207 να έρχεται στις συναντήσεις...? ![]() |
kane έγραψε: | ||
+1 στον τσοσμι! Οποτε περαν απο πετυχημενος οδηγος αγωνων,μεγας μιλφακιας,τριςμεγιστος γαστρολατρης,παραγωγος ραδιοφωνου,ΠΛΕΟΝ σε βαφτιζω και αντιπροεδρο πςκλαμπ Β.Ελλάδος... Υ.Γ. αν και μλκ σταυρε καθε κυριακη δε λεει,αλλα τεσπα... |
papadoc έγραψε: |
Αφήστε μας ρε να πάμε και μια Κυριακή στο γήπεδο ... |
μλκ στιβ ελα απο αυριο και να κοιμηθεις πανω στα καβλια μας... |
Δεν συνηθίζω να κοιμάμαι πάνω σε οδοντογλυφίδες... τσιμπάνε ![]() |
Παράθεση: |
Ο χρήστης Σταύρος λέει (9:56 μμ):
παντως δε σε κανω πλακα αμα δε ρθεις τη κυριακη Ο χρήστης Σταύρος λέει (9:57 μμ): μα τη παναγια δν ξαναρχομαι σε συναντηση τελος |
alonso έγραψε: |
Με θέλετε εμένα; |
alonso έγραψε: |
Με θέλετε εμένα; |
mad2008 έγραψε: |
ωρα συγεντρωσης? να υποθεσω 1?? |
ααααα. και κάτι ακόμα.
όταν λέμε 1 εννοούμε 1. όχι 1μιση-2 κτλ αν είναι να το κάνουμε 2! |
ypovoleas έγραψε: |
σταυρο αν ειναι κλειστα τα τεμπη πηγαινε απο ΑΓΙΑ,τον αλλο δρομο.....θα γλυτωσεις και διοδια
![]() κατσε να ενημερωσω κοσμο........γιατι την προηγουμενη βδομαδα μου την 'ειπαν' |
τα νεοτερα... οι αγροτες θελαν να κλεισουν και τις γραμμες των τρενων αλλα ο οσε εβγαλε ανακοινωση οτι το τρενο οταν δει εμποδιο θελει τουλαχιστον 2 χλμ να σταματισει... οποτε αν μπει τρακτερ στις γραμμες θια γινει της ποπης!!! |
lionking(t) έγραψε: |
Παιδια δυσκολο να ερθω καθως εχουν κλεισει τον δρομο απο το κλειδι αλλα και απο τον παλιο.Γ@μω την γκαντεμια μου. |
lionking(t) έγραψε: |
Παιδια δυσκολο να ερθω καθως εχουν κλεισει τον δρομο απο το κλειδι αλλα και απο τον παλιο.Γ@μω την γκαντεμια μου. |
και πριν με τρένο δεν έλεγε ότι έρχεται η λουκία?
και καλά τώρα θα πατήσει στις ράγες που έσπειρε την προηγούμενη εβδομάδα? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
και πριν με τρένο δεν έλεγε ότι έρχεται η λουκία?
και καλά τώρα θα πατήσει στις ράγες που έσπειρε την προηγούμενη εβδομάδα? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τα πιό καλά θέματα βγαίνουν live στις συναντήσεις.
Υπάρχει ομοφωνία από όλους τους παρευρισκόμενους, να ανοιχθεί ένα topic ως διαμαρτυρία για τον Μ*νθο: να μην ποστάρει για 1 εβδομάδα και να αφήσει τα topic στην ησυχία τους. |
Υ.Γ. αλεξ, "κλεινω" απο τωρα μια φιλη της κοπέλας σου ![]() |
είχε συνάντηση σήμερα; ![]() |
... Θα με φτιάξει ο πουγκχελ... ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||
ρε...μπας και είσαι σκουλήκι????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
μονο ενα εχω να πω!!!!ολα τα παιδια ειναι γαματα,καλη παρεα και οποιος δεν εχει ερθει χανει.στην επομενη συναντηση να ειστε εκει........ |
μονο ενα εχω να πω!!!!ολα τα παιδια ειναι γαματα,καλη παρεα και οποιος δεν εχει ερθει χανει.στην επομενη συναντηση να ειστε εκει........ |
ρε φίλε πού να την δω την γλώσσα...
μιλάμε η κοιλιά του πεζοκολαση έκρυψε τον ήλιο... ![]() |
θα συμφωνησετε μαζι μου,πως η ατραξιον του καφε ήταν η μορφη αυτη, ο λιγο "γιουχου" σερβιτορος...
Οπου σε πολλους εφερνε το ροφημα και "χαιδευε" κανα ωμο,κανα μπουτακι κτλ. Αφου αρχισαμε να γελαμε και να λεμε τις κλασσικες μλκς, ο ΑΛΟΝΣΟ,ναι ο παναγιωτης πηρε θαρρος... Ερχεται λοιπον ο τυπος,με τη σοκολατα του αλονσο, εγω ασχολιουμουν με τους φακους τους μπαμπη και ο αλονσο ειχε τη φωτογραφικη στο χερι. Οπου και ο διαλογος: -Σερβ, παιρνεις λιγο τη σοκολατα παληκαρε? -Αλοσν, μπορεις να μου την ακουμπησεις? ΚΑΙ φυσικα πεθανε ολο το τραπεζι στο γελιο... |
ενα θενκς στον ηλια (πικασο) και στο φιλο του υποπροβολεα, μπαμπη για τις φωτο.
Των αυτ/των θα τις βαλω αυριο γιατι βαριεμαι τωρα... Φωτο απο καφε και ταβερνειο... |
STEVE!! δες στην πρωτη φωτο στον καφε!!! Σαν μυστικος δειπνος ειναι.. και στο βαθος...Εγω .. εσυ... και το λαπτοπ... ![]() |
Η ΚΩ**ΡΑ ΤΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ! |
Pughell έγραψε: |
Μαλλον καποιος δεν γμαει... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
...αυτο ειναι πασιφανές εδω και καιρό...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...αλλα μην το κάνεις θέμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pughell έγραψε: |
Δεν θυμαμαι ποτε να σου ειπα οτι ενδιαφερομαι ![]() ![]() |