seridim έγραψε: |
seridim έγραψε:
Τι λέτε γι' αυτό το ελαστικό;; http://www.dunloptyres.co.uk/site/tyres/car/searchResults/patterns/SP01/ Σκέφτομαι να το βάλω σε 185/60/14 .Η τιμή που το βρήκα μου φάνηκε καλή 250 euro. Σε 185/55/15 η τιμή του είναι 320 euro Το λάστιχο αυτό το έβαλε ο Alxdr74 σε 185/60/14 82Η. Μόλις τα στρώσει λίγο θα περιμένουμε να μας πει εντυπώσεις. |
TONY PAP έγραψε: |
έχεις να προσθέσεις τίποτα για τα dunlop sport 01 ?
τι λάστιχα είχες πριν για να κάναμε κάποια σύγκριση ? |
NICK έγραψε: |
Αυτά τα λάστιχα σκέφτομαι να τοποθετήσω κι εγώ μετά το καλοκαίρι σε 185/55/15.Η τιμή που τα βρήκα είναι 280 Ε.Αρκετά φθηνά σε σχέση με το τι άκουγα στην αρχή , πράγμα που όμως με προβληματίζει σχετικά με τη χώρα κατασκευής του συγκεκριμένου σετ.Έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια,αλλά καλό θα ήταν,επιδή είναι καινούριο λάστιχο,να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. |
Αυτά τα λάστιχα σκέφτομαι να τοποθετήσω κι εγώ μετά το καλοκαίρι σε 185/55/15.Η τιμή που τα βρήκα είναι 280 Ε.Αρκετά φθηνά σε σχέση με το τι άκουγα στην αρχή , πράγμα που όμως με προβληματίζει σχετικά με τη χώρα κατασκευής του συγκεκριμένου σετ.Έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια,αλλά καλό θα ήταν,επιδή είναι καινούριο λάστιχο,να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. |
TONY PAP έγραψε: | ||
ξέρεις πόσο κοστίζουν τα αντίστοιχα exalto για να συγκρίνουμε τουλάχιστον τιμές? |
NICK έγραψε: | ||||
Μετά από έρευνα μηνών σε πολλά μαγαζιά εντός και εκτός Θεσσαλονίκης,βρήκα τα michelin exalto σε 185/55/15(Η) στα 365 ευρώ.Αν κανείς γνωρίζει φθηνότερη τιμή να μας πληροφορήσει (και για τα dunlop παρακαλώ). |
PoLiThS έγραψε: |
Γεροοοοοοοοοοο
Ακου εκει προπολεμική αντικα........ LoooooooooL Πάρε και συ : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΥΓ. Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής γιατί εισέπραξα τις πρώτες μου ντομάτες ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Oι τομάτες από τον Πολίτη δεν πιάνουν γιατί έχει πολλές στο μαγαζί, τέτοια εποχή του περισσεύουν και μας πουλάει και μούρη. Νικοπολιτάκη μου τα PZero ζεσταίνονται πιο εύκολα από τα F1 παρότι με δείκτη Y ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Υπονοείς κάτι για τα F1 μου ? ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ !! |
pezomania έγραψε: |
Τα dunlop sport 01, τα έχει ένας γνωστός μου 1 χρόνο τώρα. Τα έβαλε, επειδή του άρεσε το πέλμα τους & ήταν φτηνά σε σύγκριση με άλλες μάρκες. Τα συμπεράσματά του είναι ότι στην αρχή καινούργια, κρατούσαν πολύ καλά σε βρεγμένο δρόμο και μέτρια σε στεγνό. Μετά από 1 χρόνο, δεν κρατάνε καλά πουθενά!!
Επειδή το είχα οδηγήσει και εγώ το αμάξι με τα συγκεκριμένα λάστιχα (όταν ήταν καινούργια), τα θεωρώ μια μέση επιλογή, για κάποιον που θέλει ακριβή διάσταση ελαστικού με το χαμηλότερο κόστος. |
TONY PAP έγραψε: | ||
Λοιπόν αμα είναι μάπα το καρπούζι καλύτερα να μην τα δοκιμάσω. Σε τι αμάξι τα είχε τα dunlop sport 01 ? |
TONY PAP έγραψε: |
και μετά τι έγινε ? μήπως έβαλε michelin ?
Φίλος με vts φοράει exalto και με 22000χλμ ψιλοθέλει αλλαγή.... Εντάξει αφου όλως τυχαίως περνάει απο λιμανάκια... |
konstantinos έγραψε: | ||
Και τι σκέφτεται να βάλει? (Ρητορική ερώτηση!!!) |
Sidobre έγραψε: | ||||
Κάποια νέα ελλαστικά: LIMS Slick Eimaixeras SuperPilot! ή τα πιο παλιά: LIMS SoftSlick Panostinbariera F16Pilot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konstantinos έγραψε: |
και να συμπληρώσω LIMS SoftSlick Panostinbarierakaieginamythos F16Pilot |
pugsang έγραψε: |
Αυτα βγαίνουν νομιζω ομως μονο σε διάσταση 225/25/19.
Κρίμα............ |