kostas207rc έγραψε: |
Ρε παιδιά να πω την αμαρτία μου τις ψήνω τρελά τις ζάντες!Με προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι το δικό μου είναι μαύρο!Κάτι μου είχε πει ο Τάσος την Πέμπτη ότι μπορεί να βαφτεί και να γίνει κάπως μολυβί το χρώμα!
1ον Ακούω γνώμες 2ον Αν μπορεί κάποιος να βρει μία φοτο να με βάλει λίγο στο κλίμα για αυτό που μου είπε ο Τάσος |
kane έγραψε: | ||
ισα ισα,μαυρο με ασπρες ζάντες θαναι πολυ ομορφο...Βεβαια αυτο ειναι και υποκειμενικο ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Γνωριζετε αν η συγκεκριμενη ζαντα προωθειτε και ως 16αρα απο την ps; |
Crowgr έγραψε: |
Ερώτηση για τους έχων γνώσεις! αυτή η ζάντα είναι ελαφρύτερη από την μαμά σε gt rally? |
MEMsound έγραψε: | ||
όπως σου ειπε και ο Τάκης Αλλά η PS εχει αυτές τις 16": http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=246087#246087 που όμως δεν ξέρω σε τι τιμή ερχονται (αλλά με την ευκαιρία του γκρουπ μαπι των 17" μπορουμε να πιέσουμε για μια καλη εκπτωση, αν φυσικά σου αρέσουν |
volvos έγραψε: |
υ.γ. επισης αμα ειναι καντε και μια ερωτηση για το RA19703-00 (κιτ φρενων για το φινο) |
MEMsound έγραψε: |
ας μαζευτουν πρώτα μερικοι για τις 17", που ειναι το βασικό και οι πραγματικη ευκαιρία... και αν μπορέσουμε να πατήσουμε σε αυτό (=σε μερικές 4άδες από τις 17") θα ρωτησουμε και για τις 16" ![]() |
smoki έγραψε: |
Τασο τις θελω και εγω. Ηθελα να περασω απτη λεσχη την Πεμπτη να στο πω αλλα δουλευω και δεν μπορω ![]() ![]() ![]() Τα λεφτα θα τα δωσουμε πριν η μετα την παραλαβη ωστε να εχει καθοριστει και η τελικη τιμη? Υ.Γ. Ειναι οι ιδιες που εχει και ο Κονδωρ στο topic με το προγραμμα του? |
volvos έγραψε: |
aa στελιο τωρα που το θυμηθηκα ασε στην ακρη 1500 ευρω γιατι αρχες μαρτη θα βαλεις αναρτηση κυρλακιτση ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Έσκασε μια πολύ ωραία προσφορά από την Peugeot Sport (Γαλλίας) για Ζάντες 7x17 (4x108 εννοείται) λογικά ET 28 (Θα το σιγουρέψουμε τις προσεχείς ημέρες) ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΕΥΚΗ. Τις δίνει για 206 και 207.
Επειδή είναι σε προσφορά και επειδή τα τεμάχια (εξ'όσων γνωρίζουμε) είναι πολύ περιορισμένα, το GroupBuy είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ. Η τιμή της είναι μόλις 96 ευρώ το κομμάτι (τιμή RacingShop γαλλίας) που όμως θα έρθουν μέσω Κόνδωρ, οπότε υπολογίστε τελική τιμή μεταξύ 110 έως 120 ευρώ (τιμή γαλλίας + μεταφορικά κλπ). Η τελική τιμή θα ανακοινωθεί εντώς προσεχών ημερών. Κανονικά δεν θα το ανακοινώναμε χωρίς τελική τιμή, αλλά επειδή τα τεμάχια είναι πολύ περιορισμένα και δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε χωρίς να γνωρίζουμε ακριβή αριθμό, το ανεβάζουμε νωρίς για να προλάβουμε διαθεσιμότητες. Η ζάντες είναι μάρκα BRAID και τις δίνει η Peugeot Sport για τα αγωνιστικά της (από μια έρευνα τις βρήκα 204 ευρώ την μία στην Ελλάδα, από γνωστό -και φθηνό- e-shop). ![]() Προσοχή: Επειδή κάθε φορά που θα δηλώνει κάποιος ότι θέλει τις ζάντες, θα δεσμεύουμε και την ποσότητα, παρακαλώ να δηλώσετε ΜΟΝΟ αν είστε σίγουροι ότι θα τις αγοράσετε. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!! |
Crowgr έγραψε: |
Oι ζαντουλες μας πότε έρχονται; τελική τιμή έχουμε; και κάτι που μου είπε φίλος ζαντολαστιχας τις έχουμε κάνει παραγγελία μαζί με τα μπουλόνια έτσι? ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: |
ασχετο αλλα ξερει κανεις τι γινεται με τα νουμερα για να μην ψαχνω.
Ετσι ενημερωτικα offset καρε πλατος thanks sorry for the ![]() |