stam_21 έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα 307 1.6 XSi μοντ 12/2003 και από τότε που τελείωσε η εγγύηση μου έχει βγάλει το λάδι... Το τελευταίο και σημαντικότερο πρόβλημα του ειναι οτι δεν παίρνει μπροστα (συνήθως όταν είναι κρύα η μηχανή). Η μίζα γυρνάει, αλλά δεν ανάβει με τίποτα! Μου το έχει κάνει 7-8 φορές. Τις 3-4 από αυτές τελικά άναψε! Μπορεί να ανάψει μετά από 20 λεπτά ή ακόμα και μετα από 2 βδομάδες άκαρπων προσπαθειών! Το χειρότερο από όλα είναι ότι όποτε έχω φωνάξει την οδική βοήθεια να μου το μεταφέρει, μόλις το ξεφορτώνουμε στο συνεργείο, κατά ένα διαολεμένα παράδοξο τρόπο, παιρνει πάντα μπροστά!!! Στο συνεργείο μου έλεγαν ότι αφού ανάβει εκείνη την στιγμή κανονικά, ο εγκέφαλος δεν θα έδειχνε τίποτα. Την μία φορά μου άλλαξαν τον αισθητήρα στροφών. Αλλά πάλι τα ίδια μετά από εναν μήνα! Τώρα είναι πάλι στο συνεργείο (όπου επιτέλους έφτασε και μία φορά χωρίς να παίρνει μπροστά!!!). Μου λένε από εκεί ότι δεν βρίσκουν τι φταίει και το έχουν 3 μέρες! Έχει κανείς τίποτα υπ'όψιν του; |
2) Η κόρνα κατά διαστήματα σταματάει να δουλεύει και μετά από λίγες μέρες όλα καλά |
3) Η φλασιέρα κάνει τα δικά της. Όταν ανάβω αριστερό φλας και επαναφέρω γρήγορα το τιμόνι δεξιά ανάβει το δεξί φλας η ανάβουν οι προβολείς |
4) Κάνει ένα περίεργο τρίξιμο (σα να ακούγεται από το σασί!) σε λακούβες ή αλλαγές ταχυτήτων |
5) Ξαφνικά εν κινήσει σταμάτησε να δουλεύει το υδραυλικό τιμόνι. Μόλις το έσβησα και το ξανάναψα όλα καλά. (ευτυχώς μου το έκανε μόνο 2 φορές πριν αρκετό καιρό) |
6) Ο δείκτης λαδιού δεν δείχνει ποτέ την σωστή ένδειξη. (Απορώ γιατί λέγεται δείκτης!!!) |
7) Η σιντιέρα μου έχει χαλάσει 2-3 φορές κρατώντας τα cd μέσα αλλά πλέον αποφάσισα οτι δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ το αναβόσβημα από τα λαμπάκια! (ένδειξη οτι είναι πάλι χαλασμένη!!) |
Touristas έγραψε: |
Τα κλειδιά είναι εντάξει και τα δύο?
Από σφάλματα τι βγάζει? Αν φέρνει βενζίνη όπως λένε τα μπεκ ψεκάζουν? Έχει συναγερμό μη εργοστασιακό και παρεμβάλει πουθενά? |
Touristas έγραψε: |
Από σφάλματα τι βγάζει? |
Giannis307 έγραψε: |
Μια διευκρινιστικη ερωτηση...στο εκανε μετα απο βροχη αυτο? |
LEONIDAS 16V έγραψε: |
οταν εχεις τον διακοπτη ανοιχτο, με τα λαμπακια αναμενα,πριν το βαλεις μπροστα, ητρομπα δουλευειει?
ακους αυτο το χαρακτηριστικο κτακ μετα απο 3-4 δευτεροληπτα???? εμενα υπηρχε ενα διαστημα που επερνε μπροστα οταν του καπνιζε! παρατηρησα οτι δεν επερνε εντολη να ανοιξει και να δουλεψει η τρομπα! κατω απο τον εγκεφαλο ειναι ο πολυρελες της. τον εβγαλα, καθαρισα τις επαφες και τελος!!!!! σε 106 1.6 16ν ραλυ... για δοκιμασε το ή στην τελικη βαλε εναν καινουριο πολυρελε! |
Giannis307 έγραψε: |
Δεν ειναι αυτο..κατι δεν παει καλα με την Bsi...απλα...εμενα οταν ειχε παρει νερα την μια επερνε αμεσωςκαι μετα δεν εσβηνε....γυρναγα το κλειδι στο οff το βγαζα και απανω απο την κλειδαρια ακομα και το αμαξι εκει δουλευε...
Μια διευκρινιστικη ερωτηση...στο εκανε μετα απο βροχη αυτο? υγ...να ηταν ολα τοσο απλα οσο σε ενα 106 πολυ θα το ηθελα...αλλα το Mux ειναι διαφορετικη φιλοσοφια |