PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - φορτιση μπαταριας απο αναπτηρα..

xabaxaba - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:18:33
Θέμα δημοσίευσης: φορτιση μπαταριας απο αναπτηρα..
στο practiker ειδα ενα συστηματακι που αντι να γεμισεις την μπαταρια σου απο αλλο αμαξι με καλωδια συνδεεις την μια ακρη του καλωδιου στον αναπτηρα σου και την αλλη ακρη στον αναπτηρα του αλλου.
Το εχει δοκιμασει κανεις? Δουλευει χωρις κυνδινο ?
stamatis_vts - Δευ 12 Ιαν 2009, 12:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ περιεργο ακουγεται...

εγω παλι ειδα στο ΑΛΕΞ-ΠΑΚ αυτο το κιτρινο πολυμηχανημα που εχει καλωδια-φακο-κομπρεσερ και ειχε καλωδιο για τον αναπτηρα...
το φις για τον αναπτηρα ειναι μονο για τον αερα η απο εκει φορτιζει και η μπαταρια??? Idea
xabaxaba - Δευ 12 Ιαν 2009, 14:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
stamatis_vts έγραψε:

εγω παλι ειδα στο ΑΛΕΞ-ΠΑΚ αυτο το κιτρινο πολυμηχανημα που εχει καλωδια-φακο-κομπρεσερ και ειχε καλωδιο για τον αναπτηρα...
το φις για τον αναπτηρα ειναι μονο για τον αερα η απο εκει φορτιζει και η μπαταρια??? Idea

Αυτο που λεω εγω δεν ειναι πολυμηχανημα αλλα αποκλειστικα για την φορτιση της μπαταριας. Συνδεεις τις δυο ακρες του καλωδιου στους αναπτηρες των δυο αυτοκινητων και η αδεια μπαταρια φορτιζει..
LEONIDAS 16V - Τρι 13 Ιαν 2009, 08:41:16
Θέμα δημοσίευσης:
xabaxaba έγραψε:
stamatis_vts έγραψε:

Αυτο που λεω εγω δεν ειναι πολυμηχανημα αλλα αποκλειστικα για την φορτιση της μπαταριας. Συνδεεις τις δυο ακρες του καλωδιου στους αναπτηρες των δυο αυτοκινητων και η αδεια μπαταρια φορτιζει..

αφου ο αναπτηρας απο την μπαταρια δεν παιρνει ρευμα????
εαν ειναι αδεια, πως την φορτιζει????

μηπως το βαζεις στον αναπτηρα απο αλλο αμαξι.... οχι απο αυτο που εμεινε......
Sinanai - Τρι 13 Ιαν 2009, 11:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
@LEONIDAS 16V:
xabaxaba έγραψε:
[...]Συνδεεις τις δυο ακρες του καλωδιου στους αναπτηρες των δυο αυτοκινητων και η αδεια μπαταρια φορτιζει..

Wink
stamatis_vts - Τετ 14 Ιαν 2009, 18:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε παιδια αλλα το φις του αναπτηρα δεν ειναι μονο για εξοδο???
Idea
AlienHack - Παρ 30 Ιαν 2009, 10:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
το έχω ακουσει και εγώ!!
υπαρχει αυτο το μαραφέτι.

stamatis_vts έγραψε:
ναι ρε παιδια αλλα το φις του αναπτηρα δεν ειναι μονο για εξοδο???
Idea

ρευμα ειναι ρε, τι εισοδο και εξοδο? απο την στιγμη που το + και το - καλώδια φτανουν απο τον αναπτήρα στην μπαταρία αντι να της ρουφήξεις ρεύμα αν της δώσεις ρευμα θα το πάρει... δεν ξέρω απλος τι παιζει με τις ασφάλειες. αν εχει το αμαξι μας ασφαλεια για τον αναπτήρα..
SnakeMJK - Παρ 30 Ιαν 2009, 11:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το 'χε το Lidl πριν καμιά βδομάδα.
AlienHack - Δευ 02 Φεβ 2009, 11:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω εκει το ειδα!
Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες