Jim207GT έγραψε: |
Λοιπόν παιδάκια τι λέτε για αύριο κατά το μεσημεράκι για καφεδοβολτούλακοψιδοκατάληξη στήν παραλία Καλάμου(για καφέ) όπως είχα αναφέρει έχει μία καφετέρια υπερυψομένη μπροστά από το δημοτικό παρκιν(να χαζεύουμε τα pug) που βλέπει θάλασσα. Είναι περίπου 40-45 λεπτά από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας. Μετά το καφεδάκι όποιοι θέλουν(με) συνεχίζουν και για τα απαραίτητα κοψίδια μετα (λίγου γιατι οδηγάμε)κράσου!! |
MEMsound έγραψε: |
πρεπει να πάμε στον βουνο αυριο το πρωι με το σολερ να μαζεψουμε το 1 ακρο/δαγκανα/δισκοπλακα... απ την πλαγιά...
και να πάμε και μια επίσκεψη στο "κουφαρι" να μαζεψουμε 2 πραγματακια... ΣΟΛΕΡ ΑΚΟΥΣ! ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ 0830... |
να περάσουμε και μια ενα συντομο στοπ από τα Μεγαρα για λιγο μάτι.. μιας και θα χει "τζερτζελε" στην πίστα (track day)... |
Jim207GT έγραψε: |
... έχει μία καφετέρια υπερυψομένη μπροστά από το δημοτικό παρκιν(να χαζεύουμε τα pug) που βλέπει θάλασσα. ... |
zaf έγραψε: |
Εγω με ath7 μεσα! ![]() |
ath7 έγραψε: |
Συμμετοχές:
- Jim207GT - stazzy - memsound + soler - Λευτέρης - martin (Για λουτρακι ειπε,δεν νομιζω να ερθει!) - velvet - zaf + ath7 - giannis307 -peugeot_ς |
fynos έγραψε: |
Έκτες είχα 39,5 πυρετό και σήμερα είμαστε στο 38 . . . . απ’ ότι φαίνεται είναι ίωση με βαρβάτο μικρόβιο!
Καλά να περάσετε ! |
fynos έγραψε: |
Έκτες είχα 39,5 πυρετό και σήμερα είμαστε στο 38 . . . . απ’ ότι φαίνεται είναι ίωση με βαρβάτο μικρόβιο!
Καλά να περάσετε ! |
Road_Runner έγραψε: |
Εγω εχω παθει jet lag....
Ακομα ζαλιζομαι.... ![]() ![]() |
οκ..
κάνας αλλος για μπουφαν αυριο? ![]() |
sod έγραψε: |
Μασαμπουκι δεν βλεπω και ανησυχω...αρωστοι εισασταν???? |
salex έγραψε: |
Ανέβασα τις φωτο!
http://www.carsinspections.com/kafedobolta |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Μανθο...είχα παραγγείλει και εγώ μπουφάν αν δεν κάνω λάθος... ποιός το έχει το δικό μου....;;; |
xrisa-xs έγραψε: |
κρίμα που έχασα τη βολτούλα, δεν έχω πάει ποτέ στον Κάλαμο!
θα μπορούσατε να πάρετε κανένα τηλεφωνάκι, καθώς δεν είδα ότι κανονίζατε βολτούλα (το ΣΚ κάνω αποτοξίνωση από το internet ![]() δεν πειράζει, next time ![]() ![]() |
"εγκάριρως"
εχοπυμε " |