Fotigos έγραψε: |
Γειά και χαρά σε όλους
Χτές απέκτησα το νέο μου τουτου 308GT περικαλώ ![]() Μέχρι να το παραλάβω κυκλοφορούσα για 20 μέρες με ένα test drive πάλι 308 με τα 150 άλογα κ ο λόγος μην πληρώσω τα τέλη του 08' για 20 μέρες. Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα DATSUN (πλάκα κάνω) αν κ είχε σχεδόν τα ίδια πλεονεκτήματα με το παλιό μου 307cc δλδ άνοιγε η καρότσα ![]() Η πρώτη μου εντύπωση στο δρόμο από την αντ/πεια μέχρι το σπίτι είναι ο πιο μπάσος θόρυβος από το 150αρι κ η πιο σκληρή ανάρτηση καθώς κ ο θόρυβος που πέρναγε απο τις ανωμαλίες του δρόμου στην καμπίνα. Είναι αισθητή η διαφορά που κάνει το 6χυτο απο το 5χυτο. Τώρα για επιδόσεις ακόμα δεν μπορώ να πώ καθότι θα το στρώσω άσχετα με το τι λένε για έτοιμα μοτέρ. Το 150άρι μου είχε δώσει καλές εντυπόσεις αλλά δεν τρελάθηκα κι όλας ![]() Για να δούμε το καμάρι μου... ![]() ¶ντε και καλή χρονιά σε όλους ![]() |
Athens έγραψε: |
Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα ![]() |
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας εύχομαι καλά χιλιόμετρα να έχετε ![]() ¶υριο θα κάνω μια διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη Σπάρτη-Αθήνα (αυθημερών) Το πρώτο που παρατήρησα μάλλον δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να του αρέσει αρκετά η βενζίνη καθώς με 35χλμ που έχω διανύσει κ οδήγηση πολύ ήπια εντός πόλης έπεσε ο δείκτης της βελόνας στην πρώτη γραμούλα απο γεμάτο ρεζερβουάρ ![]() Θα δείξει... |
drdino έγραψε: |
Οι 18αρες έξτρα είναι Τάκη... Αν και στο Drive το αμάξι έσκισε στα τεστ ενεργητικής ασφάλειας... ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
το κακο ειναι οτι το gt φτανει επικινδυνα σε χρηματα το σιροκο..........
(για καποιον που δε θελει χωρους) και το οκταβια αρες (για καποιον που θελει κυριως χωρους) γενικα δεν εχει παρα πολυ συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ οποτε πρεπει να εισαι πολυ συνηδητοποιημενος τι παιρνεις για να δωσεις τοσα λεφτα |
android έγραψε: | ||
ξεχασες το ενδιαμεσο σε χωρους κ πιο γρηγορο leon cupra ![]() |
sps έγραψε: |
Το λεον εχει πορτ παγκαζ 350 λιτρα.
Το 308 εχει πορτ μπαγκαζ 348 λιτρα. Το λεον πισω ειναι πολυ ανετο, ενω για το 308 λενε οτι θα μπορουσε να ειχε και καλυτερη εκμεταλλευση χωρων. Τεσπα σε χωρους ειναι ισoδυναμα. Το drive εβγαλε τολεον 1.8 καλυτερο συνολικα απο το 308 gt. Παντως και το λεον 1.8 δεν ειναι καθολου αργο. Οπως και να χει το 308 ειναι μια πολυ καλη επιλογη, αν εξαιρεσεις την τιμη(σε σχεση με λεον) ![]() Καλοταξιδο λοιπον και να το χαιρεσαι! ![]() |
android έγραψε: |
ελα μωρε εφτασες εκει για 3000 κανεις ετσι?ετσι δεν ελεγες στον αλλο με το 150αρι?οποτε δεν ειναι τπτ 3000 |
Scotty308 έγραψε: |
Καλα τωρα ..μην συγκρίνουμε το λεον με το πεζω στην ποιοτητα κατασκευης , συναρμολογησης , στησιμο αναρτησης κλπ .. τα γαλλικα φημιζονται γιαυτα , αλλωστε και η διαφορα της τιμης το υποδηλώνει αυτο .. |
Scotty308 έγραψε: | ||
Καλα τωρα ..μην συγκρίνουμε το λεον με το πεζω στην ποιοτητα κατασκευης , συναρμολογησης , στησιμο αναρτησης κλπ .. τα γαλλικα φημιζονται γιαυτα , αλλωστε και η διαφορα της τιμης το υποδηλώνει αυτο .. |
Κουβέντα κάνουμε και επείδη υπώθεικε ότι το συγκεκριμένο αμάξι έχει περιορισμένο target group και ότι είναι ακριβό στην τιμή ας πεί κάποιος πιο αμάξι έχει να αντιπροτίνει αν όχι με καλύτερα χαρακτηριστηκά έστω τα ίδια στην κατηγορία του. |
makis106 έγραψε: |
sorry για το offtopic αλλα ρε παιδιά αυτό το sirocco είναι πολύ μ***άρα! Το αμέσως πιο όμορφο αυτοκίνητο μετά απο το 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akis23 έγραψε: | ||
Ειδα ενα ασπρο προχτες.Κουκλα ειναι το ατιμο. |
To Golf ναι είναι ίδια κατηγορία αλλά δεν έχει 1.6 μοτερ με turbo οπότε διαλέγουμε 1.4TSI που είναι πιο αργό για να γλυτόσουμε τα 2000-3000 euro και έχουμε υφασμάτινο σαλόνι ατσάλινες ζάντες και -κάποια gadgets που έχει ουτος η άλλος το GT,για να λέει volkswagen;
Το 2009 που μπαίνει στο παιχνίδι το 308GT θα δείξει..μέχρι τότε βλέπουμε ![]() akis23 έγραψα κάποια νούμερα σαλ-χλμ/ω αλλά κανείς δεν έκανε κάποιο σχόλιο. ![]() |
Fotigos έγραψε: | ||||
Πράγματι είναι κουκλί το scirocco πιο όμορφο και απο 207 να είμαστε ειλικρινείς. Για σας τους ελεύθερους είναι τα coupe...δώστε τα 207αρια σας να το πάρετε ![]() ![]() ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ! |
Μιας και το ανέφερες, νομίζω ότι το 160άρι Golf είναι γρηγορότερο, τουλάχιστον σε 0-100... |
To sirocco για να περπατάει, πρεπει να πάρεις τουλάχιστον το 160άρη=23550 απο τα 17700 του Rallye μου είναι πολυυυυ μακριά! και τον έχω κιόλας ![]() |
Fotigos έγραψε: | ||
Πόσο 0,3' (τεχν χαρ κατασκευαστη)ή το είδες με τα μάτια σου? Με βάση τεχν.κατασκευαστή το 308GT βγάζει πιο πολυ τελική. Τα 0,0 και τα 2-3 χλμ/ω τελική δεν μου λενε τπτ.Το golf δινει 160 αλογα απο 1.4 μοτερ με ροπη 24 κιλά και το αλλο 175 απο 1.6 μοτερ με ροπη 24,4 η 26 σε overboost. |
0,3 sec βάσει autotriti, 1 sec βάσει κατασκευαστών και των δύο εταιρειών. Τα 5km τελικής δεν μου λένε τίποτα, άλλωστε πόσες φορές στη ζωή τους θα πάνε τελικιασμένα. Η επιτάχυνση όμως... |
Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε με το 308, το οποίο και εγώ θα προτιμούσα μεταξύ αυτού και του Golf, απλά τυχαίνει το 308 να κοντεύει τον 1,5 τόνο και αυτό είναι ένα μείον για τις επιδόσεις του. |
Ναι πράγματι το 308GT κοντέβει το 1.5 τόνο για την ακρίβεια 1396 ,ενώ το Golf φτάνει τα 1840 κιλά(βάση κατασκευαστών) Προς θεού με κανέναν δεν έχω τίποτα ούτε με σένα αλλά να μιλάμε με επιχειρήματα και να μην πετάμε ένα ξεκαρφοτο "scirocco" που δεν έχει τπτ κοινό με το 308GT. Και εμένα μου αρέσει το sciroco αλλά δεν βγαίνει 5πορτο και υστερεί σε πολλά αν δεν δόσεις 30700 για το 2λιτρο μιλάμε για μεγάλη πλέον οικονομική διαφορά. Περίμενα καποιος να πει ότι το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου ανεξαρτήτος μάρκας έχει διαμορφομένη την τιμή του πιο πάνω η πιο κάτω γιατί παρέχει κατι περισσότερο η λιγότερο.Δεν είναι χαζή οι κατασκευαστες,σου βάζουν ενα GOLF με ελκυστική τιμή και μετά αρχίζει το αλισβερίσει του τι θα σου βάλουν επιπλέον στον εξοπλισμό κάτι που στο 308GT δεν έχει πολλα περιθώρια λόγο πληρότητας τον ++. Εδώ σε αυτο το topic αυτο που βγείκε προς τα έξω χωρίς να υποθεί ευθέως είναι ότι το 308GT είναι πεταμένα λεφτά και πως υπάρχουν καλύτερα αμάξια στην τιμολογιακή κατηγορία του χώρις να εξετάζει κανεις τα γεγονότα το τι παρέχει αυτο το αμάξι στην κατηγορία που βρίσκετε. Τελος πάντων πράγματι είμαι απο τους πρώτους που το πήραν και σίγουρα ο πρώτος κάτοχος GT που γραφει στο FORUM,όταν γίνουμε πιο πολλοι οι κάτοχοι σε αυτο το μοντελο θα υπάρξουν και άλλες απόψεις. ![]() Και για να σου απαντήσω πόσο πιο αργό είναι...όσο πιο γρήγορος είναι ο οδηγός του GOLF._ |
λες ποσο γρηγορο ειναι το 308...
το οτι κανει χειροτερους χρονους απο το 150αρι 308 στα περιοδικα γιατι δε μπορει να περασει κατω τη δυναμη του σε ελληνικους δρομους ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???? ![]() |
ma esy αναφερεις πιο πριν ποσο γρηγορο ειναι κλπ κλπ
οταν ενα αμαξι δε μπορει να περασει τη δυναμη του στο δρομο και φτανει στο σημειο στα τεστ ενεργητικης ασφαλειας να κανει καλυτερους χρονους με το esp οn τι να λεμε τωρα???????? αυτο το πραμα δηλαδη με προγραμμα και 200+αλογα θα σπινιαρει και 3η για πλακα ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Για να μην τρελένεστε με τα VW περάστε από μία αν/πια και ρωτήστε τιμούλα για ας πουμε οτι έχει το 308 και μετά τα ξαναλέμε. Τυχαίνει να έχουμε στην οικογένεια ένα Jetta GT 170 DSG και ξεπέρασε τα 28Κ και από εξοπλισμό τρίχες. Φαντάσου οτι πληρώσαμε και τα πίσω ηχεία και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, είναι EXTRA αν και έρχονται ολά προτοποθετημένα.
Επίσης η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι και πόσο όμορφο το βλέπει κάποιος στα μάτια του και όχι μονο τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνοκρατικές αντιλύψεις. Αν ήταν έτσι όλοι Toyota ή Honda θα πέρναμε που δεν σπάνε κιόλας. Φίλε μου Fotigos κοίτα να χαίρεσαι το αμαξάκι σου και ας σε περνάνε και όλοι, εσύ μέσα του πιστεύω οτι θα έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!! Όσο για το 6αρι είναι λίγο πιο μακρια η 6η σου από την 5η μου εγώ έχω 3.000rpm->110km. |
ma esy αναφερεις πιο πριν ποσο γρηγορο ειναι κλπ κλπ
οταν ενα αμαξι δε μπορει να περασει τη δυναμη του στο δρομο και φτανει στο σημειο στα τεστ ενεργητικης ασφαλειας να κανει καλυτερους χρονους με το esp οn τι να λεμε τωρα???????? αυτο το πραμα δηλαδη με προγραμμα και 200+αλογα θα σπινιαρει και 3η για πλακα ![]() |
Steve έγραψε: |
Φώτη το "είμουν" στην υπογραφή σου γράφεται με η (ήτα). |
Το babylone red ειναι αυτό; Τα σπάει απλά... |
Το διορθοσα κι όλας,ευχαριστώ |
φωτη για μεμβρανες ενδιαφερομε και εγω ..για πες που τις εβαλες και απο που να πω και εγω !!! |
SoniC έγραψε: | ||||
Μπορείς να εγκαταστήσεις ενα λεξικό πάνω στον firefox γιατί και εγώ καμιά φορά έχω πρόβλημα και με διορθώνουν ![]() Καλοτάξιδο φίλε! Εγώ πάω για το 308CC με τα 175 άλογα, πρώτα ο Θεός!! ![]() |
Σωτήρη ο Κινδήρογλου llumar που τυχάνει να είναι και συνεργάτης του ps club πιστεύω κάνει πολύ "καθαρή" δουλειά ![]() Πήγα στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λ.Κηφισού στο Αιγάλεω με εξυπηρέτησαν άμεσα και το αποτέλεσμα πιστεύω είναι τέλειο όσο αφορά την τοποθέτηση που είναι και το πιο σημαντικό. |
Μαλιστα ...τιμουλα δεν μας ειπες ?? τα εβαλες αυθημερον ?? θελει να κλεισουμε ραντεβου?? Μιλαμε αυτο ετσι ?? αφου ειναι και του club θα παω απο εκει http://www.kin.gr/new_pages/aigaleo.html |
βασικα ποσα παραθυρα εβαλες?? εγω τα θελω ολα , εκτος το μπροστινο με το νομιμο χρωμα και με χαρτι για τους τροχαιους
Θα παω πρωι πρωι δευτερα ... |
Έβαλα πλαΐνα και πίσω,το νόμιμο δεν σκουρένει τα τζάμια απλά τους δίνει ένα τόνο λίγο πιο σκούρα όχι κάτι ιδιαίτερο όσο για την προστασία uva-uvb πως σκ@τ@ λέγοντε παρέχει το ίδιο και η νόμιμη, Υπάρχει παραθυράκι όμως στον νόμο και για τις σκούρες από όσο ξέρω αρκεί να πάρεις χαρτί απο οφθαλμίατρο που να αναφέρει για αδυναμία οδήγησης με ηλιοφάνεια η κάτι παρόμιο. ![]() |
Εβαλε ενας φιλος στην νεα φιλαδελφεια στη λουμαρ , τα οποια ειναι φιμε , οχι τελειως μαυρα , κανουν δουλεια δηλαδη , και του εδωσε χαρτι που λεει οτι αυτα προβλεπονται απο τον νομο και σε καλυπτουν .., Και αυτα που λεεει ο νομος ειναι οτι , τα δυο του οδηγου συνοδηγου πρεεπι να ειναι ενα τονο πιο σκουρα , και τα πισω επιωβατων μεχρι και 65% ... |
Παράθεση: |
Καλώς ή κακώς, η τροχαία όπως και κάποια κτεο δεν τα ξέρουν ή δεν τα εφαρμόζουν ακόμη αυτά. [u] |
tsikis έγραψε: |
Φώτη καλοτάξιδο - καλορίζικο και απο μένα , έχει ένα απίστευτο εσωτερικό αυτο που είχα δει στην αντιπροσωπία κάτω !
υ.γ πώς και δεν το πήρες σε λευκό " γάλα " με μαύρες ζάντες όπως έχει πορωθεί ο κουνιάδος σου ... δεν θα βάλει ποτέ μυαλό αυτός ο άνθρωπος χαχαχαχααχαχ |
Αστους να λενε αυτους ,,αν δεν ξερουν να πανε να ενημερωθουν , την στιγμη που εχεις το χαρτι απο αυτον που το περασες εισαι μια χαρα ![]() |
tsikis έγραψε: | ||||
είσαι λάθος το χαρτί δεν μετράει παρα μόνο στο κτεο , πριν 2 βδομαδεσ που με έγδησαν οι μπάτσοι για διάφορεσ παραβάσεις μου είπαν ότι αν είχα και φιμέ θα με έγραφαν και ας είχα και χαρτί ο νόμος το απαγορεύει και αν σε γράψουν εκείνη την ώρα δεν σβήνεται μετά ... πάλι καλα είχα ανοιχτά παράθυρα και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα . |
tsikis έγραψε: |
είσαι λάθος το χαρτί δεν μετράει παρα μόνο στο κτεο , πριν 2 βδομαδεσ που με έγδησαν οι μπάτσοι για διάφορεσ παραβάσεις μου είπαν ότι αν είχα και φιμέ θα με έγραφαν και ας είχα και χαρτί ο νόμος το απαγορεύει και αν σε γράψουν εκείνη την ώρα δεν σβήνεται μετά ... πάλι καλα είχα ανοιχτά παράθυρα και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα . |
Φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες καλα ..μιλαω ΜΟΝΟ για τα πισω παραθυρα τα 3 , που μπορεις να βαλεις οσο φυμε θελεις , για τα μπροστινα , μονο ενας απαλος τονος σε κανει νομιμο και για τους τροχαιους και για τα κτεο...Την τεταρτη εχω κλεισει ραντεβου να τα βαλω , 200ε με την εκπτωση του Glub , για 5 παραθυρα , θα βαλω και φωτο πριν και μετρα |
http://www.velocity.gr/driven/test/224-peugeot-308-gt.html
έχει και ωραίο βιδεάκι |
Lineage2 |
206kwn έγραψε: | ||
server ![]() |
Fotigos έγραψε: | ||||
official TEON |