PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 308 1,6 GT 175 - Το ΠΗΡΑ!... σχόλια...

Fotigos - Πεμ 08 Ιαν 2009, 15:49:30
Θέμα δημοσίευσης: 308 1,6 GT 175 - Το ΠΗΡΑ!... σχόλια...
Γειά και χαρά σε όλους
Χτές απέκτησα το νέο μου τουτου 308GT περικαλώ Laughing
Μέχρι να το παραλάβω κυκλοφορούσα για 20 μέρες με ένα test drive πάλι 308 με τα 150 άλογα κ ο λόγος μην πληρώσω τα τέλη του 08' για 20 μέρες.
Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα DATSUN (πλάκα κάνω) αν κ είχε σχεδόν τα ίδια πλεονεκτήματα με το παλιό μου 307cc δλδ άνοιγε η καρότσα Very happy .
Η πρώτη μου εντύπωση στο δρόμο από την αντ/πεια μέχρι το σπίτι είναι ο πιο μπάσος θόρυβος από το 150αρι κ η πιο σκληρή ανάρτηση καθώς κ ο θόρυβος που πέρναγε απο τις ανωμαλίες του δρόμου στην καμπίνα.
Είναι αισθητή η διαφορά που κάνει το 6χυτο απο το 5χυτο.
Τώρα για επιδόσεις ακόμα δεν μπορώ να πώ καθότι θα το στρώσω άσχετα με το τι λένε για έτοιμα μοτέρ.
Το 150άρι μου είχε δώσει καλές εντυπόσεις αλλά δεν τρελάθηκα κι όλας Confused
Για να δούμε το καμάρι μου... Laughing

¶ντε και καλή χρονιά σε όλους Very happy
MEMsound - Πεμ 08 Ιαν 2009, 15:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειες και καλοταξιδος! Cool
lem-x24 - Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:49:02
Θέμα δημοσίευσης: Re: Το ΠΗΡΑ!
Fotigos έγραψε:
Γειά και χαρά σε όλους
Χτές απέκτησα το νέο μου τουτου 308GT περικαλώ Laughing
Μέχρι να το παραλάβω κυκλοφορούσα για 20 μέρες με ένα test drive πάλι 308 με τα 150 άλογα κ ο λόγος μην πληρώσω τα τέλη του 08' για 20 μέρες.
Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα DATSUN (πλάκα κάνω) αν κ είχε σχεδόν τα ίδια πλεονεκτήματα με το παλιό μου 307cc δλδ άνοιγε η καρότσα Very happy .
Η πρώτη μου εντύπωση στο δρόμο από την αντ/πεια μέχρι το σπίτι είναι ο πιο μπάσος θόρυβος από το 150αρι κ η πιο σκληρή ανάρτηση καθώς κ ο θόρυβος που πέρναγε απο τις ανωμαλίες του δρόμου στην καμπίνα.
Είναι αισθητή η διαφορά που κάνει το 6χυτο απο το 5χυτο.
Τώρα για επιδόσεις ακόμα δεν μπορώ να πώ καθότι θα το στρώσω άσχετα με το τι λένε για έτοιμα μοτέρ.
Το 150άρι μου είχε δώσει καλές εντυπόσεις αλλά δεν τρελάθηκα κι όλας Confused
Για να δούμε το καμάρι μου... Laughing

¶ντε και καλή χρονιά σε όλους Very happy

καλοτάξιδο φίλε μου και ασφαλή ταξιδια εύχομαι. όταν το στρώσεις πια πες μας εντυπώσεις (οδήγηση, κιβώτιο, αναρτήσεις)
xrisa-xs - Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
καλοτάξιδο και σιδερένιο Very happy
COOL ALEXIS - Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:54:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο...
Athens - Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα Wink
abaleo - Πεμ 08 Ιαν 2009, 17:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
με γειες! καλές και απολαυστικές βόλτες!
mikerrgp - Πεμ 08 Ιαν 2009, 18:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
Athens έγραψε:
Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα Wink

+1
panos 206 - Πεμ 08 Ιαν 2009, 18:08:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο...αγρατζούνιστο και ασφαλή χλμ! Very happy
206kwn - Πεμ 08 Ιαν 2009, 20:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
καλοταξιδο και καλοριζικο φιλος.....
και καλη υπομονη στο στρωσιμο Laughing Laughing ....
kostas207rc - Πεμ 08 Ιαν 2009, 23:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο και να το χαρείς και μην μας ξεχάσεις μετά το στρώσιμο περιμένουμε εντυπώσεις του σασμαν...
Fotigos - Παρ 09 Ιαν 2009, 00:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας εύχομαι καλά χιλιόμετρα να έχετε Smile

¶υριο θα κάνω μια διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη Σπάρτη-Αθήνα (αυθημερών)
Το πρώτο που παρατήρησα μάλλον δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να του αρέσει αρκετά η βενζίνη καθώς με 35χλμ που έχω διανύσει κ οδήγηση πολύ ήπια εντός πόλης έπεσε ο δείκτης της βελόνας στην πρώτη γραμούλα απο γεμάτο ρεζερβουάρ Confused
Θα δείξει...
Jim207GT - Παρ 09 Ιαν 2009, 01:49:15
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας εύχομαι καλά χιλιόμετρα να έχετε Smile

¶υριο θα κάνω μια διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη Σπάρτη-Αθήνα (αυθημερών)
Το πρώτο που παρατήρησα μάλλον δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να του αρέσει αρκετά η βενζίνη καθώς με 35χλμ που έχω διανύσει κ οδήγηση πολύ ήπια εντός πόλης έπεσε ο δείκτης της βελόνας στην πρώτη γραμούλα απο γεμάτο ρεζερβουάρ Confused
Θα δείξει...

Καλοτάξιδο φίλε και πάντα αγρατσούνιστο!!!
Όσο για την κατανάλωση εμμμ άστρωτο μοτεράκι ακόμα, μετα τα 6.000-7.000χλμ θα δεις να πέφτει η κατανάλωση βέβαια μην περιμένεις τρελά πράγματα, 175 άλογα τουρμπο και 1500+ κιλά γύρο στο 10.8-11 λιτρα/100 μέση με νορμάλ οδήγηση και πάνω από 12,5 στην πόλη.
Fotigos - Παρ 09 Ιαν 2009, 06:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη μήπως είσαι κατάσκοπος Question
Πράγματι τόσο μου έγραψε ο υπ.ταξιδιού 11lt/100.. Rolling eyes
Τέσπα τώρα δεν μιλάω δεν λαλάω γιατί αν ακούσει η σύζυγος θα αρχίσει η μουρμούρα Razz
Φεύγω για Σπάρτη Smile
MTerry - Παρ 09 Ιαν 2009, 08:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Να το χαρείς ΜΕ ΥΓΕΙΑ και καλό σου ταξιδι !!!
Μόλις γυρίσεις , ειμαι σίγουρος , ότι θα μας πείς . . . "τελικά δεν καίει και πολύ" !!!!! Very happy
(Α και πόσα χλμ έχει η 6η με . . . 4000 σ.α.λ ας πούμε ?)
Fotigos - Παρ 09 Ιαν 2009, 17:05:37
Θέμα δημοσίευσης:
Για την κατανάλωση θα πώ ότι ναι πράγματι "πίνει" θα πώ όμως οτι και δίνει δύναμη παντού Ε δεν γίνετε να τα χουμε όλα Razz .
Είχα την τύχη να κυκλοφορήσω με το ίδιο αμάξι πριν πάρω το δικό μου αλλά με τα λιγότερα άλογα.
Εκεί που στο 150άρι έβαζα 4η για να μην πω καμιά φορά κ 3η ταχ. στο δικό μου απλά είχα πάντα 5η σε κομάτια επαρχιακού δρόμου,καθώς πήγαινα Τριπολη για Σπαρτη με άλλα λόγια η 5η έχει δύναμη.
Η 6η σχέση είναι πραγματικά η απόλαυση για τις ευθείες βάζοντας το cruise control ξεχνας ότι είσαι ο οδηγός του οχήματος με 4000σαλ πορεία όχι δεν πήγα,πήγα όμως με 3200-3300σαλ κ επαιζα με το +- το cruise που και που κ με αυτές τις στροφές πήγαινε 135 χιλ αν και το GPS μου διέψευδε το κοντερ δλδ πραγματικα 127-129(δεν κράτούσα μπλοκάκι για λεπτομέρειες)
Η εικόνα απο το νέο μου αμάξι ,αν και νωρίς,είναι ότι πράγματι καταναλώνει εντός πόλης,μετά τα διόδια όμως η κατανάλωση πάει περίπατο αφού υπάρχει η 6η χωρίς βέβαια να είναι κ cub 50άρι.Ανάρτηση ή κρατήματα κτλ για τις δικές μου απαιτήσεις* μιλάω πάντα είναι σαν χειρουργικό εργαλείο στρίβεις κ αλλάζεις κομάτι στο mp3 σαν να παίζεις PS3.To ρεμπριζ που έκανα σε 3-4 περιπτώσεις για προσπέρασμα είναι σαν να βγάζεις magnum και να πυροβολάς αφου αν κάνεις κατέβασμα κ βάλεις 3η το αμάξι μόλις βγεις στο αντίθετο ρεύμα κ πατήσεις κατα λάθος την ασπρη διαχωριστική λωρίδα σπινιάρη πάνω της!Ό θόρυβος στην καμπίνα απο τον δρόμο περνάει έντονα ίσως κ γιατί έχω 18'' τροχόυς.Τα καθισματάκια του (ημιδερμάτινα) στηρίζουν πολυ ικανοποιητηκά.Τα φρένα του είναι σαν να πετάς άγκυρα αν πατήσεις κατα λάθος με βία,θέλουν χάδια τα πετάλ του γενικά.
Ταξίδεψα με συνεφιασμένο καιρό,στο ¶ργος είχε πολύ ομίχλη,συνάντησα βροχή σε πολλά κομάτια και η θερμοκρασία ηταν 8-11C ξανά λέω για τις δικές μου απαιτήσεις* δεν πρόκειται να με δείτε στα Μέγαρα.
Είμαι ευχαριστημένος._
ΑΑ! ξέχασα το ESP απενεργοποιείτε πλήρος και δεν μπένει μετα τα 50χλμ/ω μέχρις ότου να το βάλεις Smile

*Απαιτήσεις παντρεμένου πρώην μοτοσυκλετιστή χωρτάτος από πολλά 3ψήφια νούμερα στο κοντερ,με συνοδεία πάντα 2 VIP ατόμων που χρειάζοντε ειδικά καθήσματα τοποθετημένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου (βλ.Chicco,port bebe κτλ)
drdino - Κυρ 11 Ιαν 2009, 02:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
18αρες ε; Τι λάστιχο φοράει; Μην μου πεις Re50...
Scotty308 - Κυρ 11 Ιαν 2009, 12:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο φωτη , αντε και ενα 308 ακομη , αντε να δουμε τον επομενο να γινουμε πολλοι ...
Στο θεμα μας τωρα ...εγω δεν προτιμησα το GT για τους παρακατω λογους , και για τα δικα μου δεδομενα ...

1) σκληροτερη αναρτηση καθως με τις 17αρες και ακομη χειροτερα με τις 18αρες δεν ρουφα καμμια ανωμαλια και σε λιγο περιεργο δρομο κρατας τα νεφρα σου ..βεβαια το αμαξι ειναι τρενο και δεν καταλαβαινεις πως στριβεις ..αλλα ειπαμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ..
2) Η καταναλωση οταν το ψιλοκυνηγας ανεβαινει στο 12αρι ανετα καθως και στην πολη ..
3) Τα 3χιλιαρικα παραπανω (περιπου) στην τιμη , καθως με το προγραμα του στελιου ανεβαζει ακομα περισσοτερο αλογα και κυριως ροπη..αυτα θα τα δουμε και στο δυναμομετρο μεσα στην βδομαδα..

Αυτοι ηταν οι κυριωτεροι λογοι μια και εγω δεν ειμαι της πιστας και μιας και προερχομαι απο τον κοσμο των 2 τροχων και ακομη ειμαι και εκει , ηθελα κατι πιο οιοκογενιακο , εκεινο που ειναι το μεγαλο + στο Gt ειναι το 6αρι σασμαν.. αλλα ισως να ειναι ομως και εκεινο που το κανει τοσο αδιφαγο με την βενζινη...
Το δικο μου τωρα με την αναβαθμιση εχω την εντυπωση οτι καιει και λιγοτερο ..δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα θα το τσεκαρω και στα επομενα χιλιομετρα..Συγκεκριμενα εχθες που εχα παει χαλκιδα στο πηγαινε και στο ελα στα πατηματα που εκανα με δυο ατομα μεσα και κατι ψιλοκυνηγητα με αλλους , και με τα χυτητες 190-220 δεν εγραψς πανω απο 10.1 μεση ταχυτητα ο υπολογιστης ..
Τεσπα ..λοιπον φωτη , οταν με το καλο κανεις τα χιλιομετρακια σου που ειναι σιγουρο οτι θα κανεις ποιο μπροστα απο μενα μια και εγω δεν το πολυκινω , να κανουμε κανενα πατημα να δουμε την διαφορα του Gt νορμαλ απο ενα 308 tuned ...εεε πως το βλεπεις ?? ετσι για την ιστορια να δουμε αν τελικα το προγραμμα του στελιου ειναι ολα τα λεφτα
Laughing
volvos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 12:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
καταγγελω δακτυλο και δολοπλοκια

ο στελιος πειραζει τα τριπ κομπιουτερ για να δειχνουν λιγοτερο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

γκεστ σταρ του εγκληματος ο κρυτωνας Very happy

παντως εγω αν επαιρνα ποτε 308 gt θα το σκεφτομουνα πολυ σοβαρα να παω να ανταλλαξω τις 18αρες με μια καλη 17αρα (π.χ οζ λεγκερα)
θεωρω οτι οι 18αρες ελλαδα ειναι μονο μουρη και τιποτα αλλο
drdino - Κυρ 11 Ιαν 2009, 12:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
Οι 18αρες έξτρα είναι Τάκη... Αν και στο Drive το αμάξι έσκισε στα τεστ ενεργητικής ασφάλειας... Laughing Laughing Laughing
android - Κυρ 11 Ιαν 2009, 14:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Οι 18αρες έξτρα είναι Τάκη... Αν και στο Drive το αμάξι έσκισε στα τεστ ενεργητικής ασφάλειας... Laughing Laughing Laughing

ναι καλυτερους χρονους στα σλαλομ με esp οn παρα με off Laughing
volvos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 14:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
toys Βλεπω να βγαζουν
και 308 panizi special edition

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Fotigos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 17:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα πάλι
Μόλις γύρησα από Κόρινθο και αυτή τη φορά κράταγα μαζί μου στυλό (χαρτι πήρα την αποδειξη των διοδίων Laughing )
Λοιπόν με 6η πάντα έκανα της εξής μετρήσεις έχοντας 500 χιλ στο odo
3000σαλ->117 χλμ/ω
3500σαλ->136 χλμ/ω
4000σαλ->155 χλμ/ω
4500σαλ->170χλμ/ω
5000σαλ->200χλμ/ω (επιφυλάσομαι εδώ για την ακρίβεια των αριθμών καθώς είχε κίνηση ο δρόμος και δεν είχα την ευκαιρία να τα κρατήσω σταθερά και ταυτόχρονα να κοιτάζω κοντέρ)
Το GPS διαφωνεί με τα νούμερα κατα 6-7χλμ/ω λιγότερα
Δεν το πάτησα παραπάνω δλδ 6000σαλ, το λυπάμαι νέο μοτέρ και σήμερα δεν γινόταν με τόση κίνηση,συνέχησα πορεία με 3300σαλ.
Λάστιχα φοράει τα Pirelli PZERO NERO 225/40/18R 92w
Φίλε Σωτήρη η κατανάλωση φτάνει εύκολα τα 13lt/100 κάτι που έχει διατυπώσει ο jim207 λες και είναι καζαμίας (αλήθεια ωροσκόπειο λέει?)
Η ανάρτηση που είπες κάτι για νεφρά τα παραλές,και λογικά αν το σκευτείς δεν θα βγάζανε τόσο σκληρή ανάρτηση για ένα εμπορικό μοντέλο απλά η αίσθηση είναι τέτοια που στο θύμιζει ο θόρυβος και το σαμαράκι που θα περάσεις.Είναι υποφερτή.
Όσο για τα 3 χιλιάρικα δεν είναι τόσο να πάρεις το 175 απο ένα full 150άρι αλλά και να είναι έχεις πολλούς λόγους να πάρεις το 175 αν έχεις φτάσει σε αυτα τα χρήματα.Το θέμα βελτίωσεις του 150 το βλέπω λάθος όχι απο την άποψη του κινητήρα αλλά απο το κιβώτιο ταχυτήτων λόγο έλειψης 6ής ,αν και στο μοτέρ υπάρχουν κάποιες αλαγές που παίζουν σπουδαίο ρόλο όπως πιστόνια-ελατήρια διαφορετικά.
Αυτά τα 25 μαμά άλογα και το 6άρι σασμαν πάντα θα τα σκεύτεται κάποιος που ήταν μεταξί αυτών των 2 μοντέλων να αγοράσει και επέλεξε το 150. Confused
volvos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 17:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
το κακο ειναι οτι το gt φτανει επικινδυνα σε χρηματα το σιροκο..........
(για καποιον που δε θελει χωρους)
και το οκταβια αρες
(για καποιον που θελει κυριως χωρους)

γενικα δεν εχει παρα πολυ συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ οποτε πρεπει να εισαι πολυ συνηδητοποιημενος τι παιρνεις για να δωσεις τοσα λεφτα
Scotty308 - Κυρ 11 Ιαν 2009, 17:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Oχι φιλε μου δεν το σκεφτομε καθολου ..τα οδηγησα και τα δυο πριν τα παρω και το Gt μου φανηκε πολυ σφηκτο για τα δικα μου γουστα , και ηλικια καθως επισης και η καταναλωση για μενα παιζει μεγαλο ρολο ..ενας λογος που εδωσα το τζιπ ηταν αυτος η καταναλωση ..να σκεφτομε να παω κορινθο η λουτρακι και να θελω τον βενζινα μαζι μου .. Laughing Laughing Laughing
Οσο για το μοτερ εκτος την λιγη μεγαλυτερη τουρμπινα που εχει δεν νομιζω να εχει αλλες αλλαγες αξιας λογου ..τεσπα
Νομιζω και η αναβαθμιση που εκανα στα 192 αλογα ειναι too much για μενα , αλλα ενταξυ μεχρι εκει ,,αντε και κανενα φιλτρο Wink
Tωρα οσο για το 6αρι δεν ξερω , επιφυλασομε , ισως και να ευθυνετε και την μεγαλη καταναλωση , οι ειδικοι μπορουν να πουν πανω σε αυτο

Αυτα ... οταν με το καλο κανεις κανενα κμ να βρεθουμε για κανενα τεστ ride
Fotigos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 20:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίο το SCIROCCO αλλά δεν είναι για μένα λόγο χώρου και δεν με εξυπηρετουν οι 3 πόρτες, το οκτάβια δεν είναι ωραίο και είναι τεράστιο για μένα δεν θα έχω που να το βάλω έξω απο το σπίτι μου,να μουν ταρίφας να το πάρω.
Εκτός αυτού στα λεφτά που το δίνουντο 308 δεν προσθέτεις τπτ στον εξοπλισμό του.
Σωτήρη αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα σκοτονόμασταν για την ίδια γυναίκα (απο άλλον το είδα ..χιχι) αν και έτσι όπως ακούγετε σε μένα το ότι πήρες ένα μοντέλο με 150 άλογα και το σκάλιξες και έφτασες τα 190κάτι σχεδόν τα νούμερα του GT σε HP χωρίς εγγύηση είναι λάθος (και δεν ξέρω και πόσα θα χάλασες σε αυτά).
Στο κάτω κάτω χαζοί είναι αυτοι που φτιάχνουν αμάξια,μπορούσαν με ένα πρόγραμμα να βγάζουν άλογα και τα πετάνε σε άχρηστα σασμαν και κάποιες μικρο αλλαγές οι οποίες για μια εταιρεία δεν είναι το κόστος μόνο αυτού που πέρνεις σαν διαφορετικό ανταλλακτικό αλλά ένα τεράστιο κόστος που χρειάζεται για να το υποστηρίξεις δλδ από προσπέκτους ,κοδικούς αναλλακτικών,κόστος μηχανογράφησεις,εκπαίδευση προσωπικού σε νέα δεδομένα,γραμμή παραγωγής διαφορετική,διαφήμηση,μελέτη και πόσα ακόμα γιατί είναι άλλο αμάξι απο το 150άρι και με τα δεδομένα όπως το θέτει volvos και εσύ δεν θα πουλήσει ποτέ.
Λέτε το 308GT να είναι τόσο λάθος κίνηση από την peugeot εμπορικά για αυτήν;
Scotty308 - Κυρ 11 Ιαν 2009, 20:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τεσπα ...οτι πεις ..εσυ ξερεις καλυτερα .. ας απαντησουν και ειδικοι του θεματος
android - Κυρ 11 Ιαν 2009, 20:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
και το οκταβια αρες

γενικα δεν εχει παρα πολυ συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ οποτε πρεπει να εισαι πολυ συνηδητοποιημενος τι παιρνεις για να δωσεις τοσα λεφτα

ξεχασες το ενδιαμεσο σε χωρους κ πιο γρηγορο leon cupra Laughing
Garu - Κυρ 11 Ιαν 2009, 21:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο φιλε κ καλα χλμ.Πιστευω κ οτι καλυτερα που πηρες τα 175 μαμμισια αλογα παρα τα 150 +μετατροπες=?.Να το χαιρεσαι κ προσεκτικη οδηγηση.
Fotigos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 22:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
volvos έγραψε:
και το οκταβια αρες

ξεχασες το ενδιαμεσο σε χωρους κ πιο γρηγορο leon cupra Laughing

Συγγνώμη αν κάνω λάθος αυτό δεν είναι 2000cc και με τιμή από 28000+Ευρώ η να κοιτάξω το 1800cc με τα 160hp που μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει καποιον απο δω μέσα να λεει "με πέρασε" που η τιμή του ειναι στην τοπ έκδοση 22500 και από χώρους είναι πιο μικρό (πορτ παγκαζ)
Για να κάνουμε κουβέντα ας πούμε πως εγώ είμαι "βαμμένος"peugeot τι έχεται να μου προτείνετε στην κατηγορία που είναι το 308GT με τον εξοπλισμό του τις επιδόσεις του την τιμή του και ας μην γελιόμαστε το τόσο φρέσκο design.Αν ακούσω για opel astra θα βάλω τα γέλια με το γερμανοσυντηρητικό ύφος που έχει σχεδιαστηκά το αμάξι.
Πρώτα κατηγορία βάση κυβισμού και καρότσας και μετα βλέπουμε την τιμή(το οκταβια ήταν άτοπο)
Περιμένω Smile
sps - Κυρ 11 Ιαν 2009, 22:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
Το λεον εχει πορτ παγκαζ 350 λιτρα.
Το 308 εχει πορτ μπαγκαζ 348 λιτρα.

Το λεον πισω ειναι πολυ ανετο, ενω για το 308 λενε οτι θα μπορουσε να ειχε και καλυτερη εκμεταλλευση χωρων.

Τεσπα σε χωρους ειναι ισoδυναμα.

Το drive εβγαλε τολεον 1.8 καλυτερο συνολικα απο το 308 gt.
Παντως και το λεον 1.8 δεν ειναι καθολου αργο.

Οπως και να χει το 308 ειναι μια πολυ καλη επιλογη, αν εξαιρεσεις την τιμη(σε σχεση με λεον) Laughing
Καλοταξιδο λοιπον και να το χαιρεσαι! Very happy
android - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
ελα μωρε εφτασες εκει για 3000 κανεις ετσι?ετσι δεν ελεγες στον αλλο με το 150αρι?οποτε δεν ειναι τπτ 3000
MEMsound - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:14:23
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ μου αρεσει ο τρόπος που "εκλογικευετε" τα πάντα... Laughing

μηπως ξεχνατε κάπου και το γεγονός οτι κάθε τι εχει το δικό του αγοραστικό "κοινό" και οτι μέσα σε όλα αυτα παίζει και η "αισθητική" του καθενός... Wink
Scotty308 - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστος ο Μανθος Wink
Scotty308 - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Το λεον πισω ειναι πολυ ανετο, ενω για το 308 λενε οτι θα μπορουσε να ειχε και καλυτερη εκμεταλλευση χωρων.

Οπως και να χει το 308 ειναι μια πολυ καλη επιλογη, αν εξαιρεσεις την τιμη(σε σχεση με λεον) Laughing

Καλα τωρα ..μην συγκρίνουμε το λεον με το πεζω στην ποιοτητα κατασκευης , συναρμολογησης , στησιμο αναρτησης κλπ .. τα γαλλικα φημιζονται γιαυτα , αλλωστε και η διαφορα της τιμης το υποδηλώνει αυτο ..
Fotigos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
ελα μωρε εφτασες εκει για 3000 κανεις ετσι?ετσι δεν ελεγες στον αλλο με το 150αρι?οποτε δεν ειναι τπτ 3000

Είμουν στο να πάρω το 150άρι και θυσίασα αυτά τα 3000 και πήρα το GT.Με το cupra θα έφτανα +3000 =τα 6000 παραπάνω.(καλη προσπάθεια)
¶σε που το 2λιτρο έχει τα διπλά έξοδα σε τέλη ,πιο ακριβά ασφάλιστρα ακόμα μεγαλύτερο συνολικό κόστος στην αποπληρωμή γιατι ο τόκος πάει ποσοστιαία και όχι με τα 3000 που βιάστεικες να πείς.

sps για να μην μπώ στο παιχνίδι τον 348 λίτρων του peugeot με τα 350 που έχεις διαβάσει κάπου και εγώ 341 θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι έχουν τους ίδιους χώρους περίπου.
Το cubra δεν μπορει να συγκριθεί με το 308 το FR όμως ναι αλλά πάμε σε 2λιτρο κάτι που δεν θέλω και το 1.8 θα είναι πάντα πίσω να βλέπει τις πινακίδες μου.Σε ευχαριστώ για τίς ευχές σου και πράγματι το χαίρομε Cool
Fotigos - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:

Καλα τωρα ..μην συγκρίνουμε το λεον με το πεζω στην ποιοτητα κατασκευης , συναρμολογησης , στησιμο αναρτησης κλπ .. τα γαλλικα φημιζονται γιαυτα , αλλωστε και η διαφορα της τιμης το υποδηλώνει αυτο ..

Θα συμφωνήσω μαζί σου Wink
sps - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
sps έγραψε:

Γιατι, συγκρινα κατι απο τα παραπανω που ειπες?
android - Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
ναι κ καποιος αλλος μπορει να ταν ειδη 3000 κατω κ να πηγε εκει...τεσπα για το λεον ειναι ατυχη η συγκριση gt με 1.8 οπως κ ατυχη ειναι η σιγκριση gt με cupra λογο τιμης βασικα κ στα 2 εχουν διαφορα 3000
μια χαρα ειναι το λεον απο ποιοτητα και στριψιμο και βγανει κ με dsg Laughing ...παντως σε επιδοσεις ειναι κοντα το gt με το 1.8 leon
τωρα να δεν σ αρεσει κ σου φαινεται καπως
οκ...
ουτε εμενα με τρελενει....
αλλοι αγοραζουν με τα χαρτια
αλλοι με την καρδια
αλλοι ρωταν αλλους...
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 00:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κουβέντα κάνουμε και επείδη υπώθεικε ότι το συγκεκριμένο αμάξι έχει περιορισμένο target group και ότι είναι ακριβό στην τιμή ας πεί κάποιος πιο αμάξι έχει να αντιπροτίνει αν όχι με καλύτερα χαρακτηριστηκά έστω τα ίδια στην κατηγορία του.
android - Δευ 12 Ιαν 2009, 00:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Κουβέντα κάνουμε και επείδη υπώθεικε ότι το συγκεκριμένο αμάξι έχει περιορισμένο target group και ότι είναι ακριβό στην τιμή ας πεί κάποιος πιο αμάξι έχει να αντιπροτίνει αν όχι με καλύτερα χαρακτηριστηκά έστω τα ίδια στην κατηγορία του.

οπως ειπε sirocco octavia
leon Α3 TFSI 18 αρη 25.500 παει golf gt ολα αυτα κανουν κ να ξερεις θα πουλησουν κ ειδη δλδ τα τελευτεα πουλανε περισοτερο απο 308 gt τωρα αν εσενα δεν σου κανουν για το χ ψ λογο ετσι κ αυτοι που πηραν αυτα δεν τους κανει το 308 gt
akis23 - Δευ 12 Ιαν 2009, 00:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλες βολτες. Κι οπως προειπαν και τα παιδια μετα το στρωσιμο θελουμε εντυπωσεις απο το 6αρι.
makis106 - Δευ 12 Ιαν 2009, 00:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
sorry για το offtopic αλλα ρε παιδιά αυτό το sirocco είναι πολύ μ***άρα! Το αμέσως πιο όμορφο αυτοκίνητο μετά απο το 207 Exclamation Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz
akis23 - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:04:30
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
sorry για το offtopic αλλα ρε παιδιά αυτό το sirocco είναι πολύ μ***άρα! Το αμέσως πιο όμορφο αυτοκίνητο μετά απο το 207 Exclamation Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz

Ειδα ενα ασπρο προχτες.Κουκλα ειναι το ατιμο.
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:19:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το αδικείς το 308 στο θέμα πωλήσεων αφου το GT τώρα τελευταία βγείκε και έπεσε πάνω στην οικονομική κρίση,οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια όπως πρίν και ο κόσμος είναι πολύ σφηχτός στις αγορές του πλέον.
Κάνοντας μια έρευνα στην αγορά θα δείς ότι στο χώρο του αυτοκινήτου δεν κουνιέται "φυλλο" που λένε.Οπότε το τι πουλάγανε μέχρι τώρα τα VAG δεν δείχνει το μέλλον του 308GT στις πωλήσεις του.
Το τι μπορούσα να αγοράσω στα ίδια χρήματα το ξέρω όπως πχ oktavia ,scirocco δεν είναι στην ιδια κατηγορία όμως και επαναλαμβάνουμε τα λόγια μας άδικα.To Golf ναι είναι ίδια κατηγορία αλλά δεν έχει 1.6 μοτερ με turbo οπότε διαλέγουμε 1.4TSI που είναι πιο αργό για να γλυτόσουμε τα 2000-3000 euro και έχουμε υφασμάτινο σαλόνι ατσάλινες ζάντες και -κάποια gadgets που έχει ουτος η άλλος το GT,για να λέει volkswagen;
Το 2009 που μπαίνει στο παιχνίδι το 308GT θα δείξει..μέχρι τότε βλέπουμε Smile

akis23 έγραψα κάποια νούμερα σαλ-χλμ/ω αλλά κανείς δεν έκανε κάποιο σχόλιο. Confused
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Πράγματι είναι κουκλί το scirocco πιο όμορφο και απο 207 να είμαστε ειλικρινείς.
Για σας τους ελεύθερους είναι τα coupe...δώστε τα 207αρια σας να το πάρετε Very happy Very happy
ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!
makis106 - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
To Golf ναι είναι ίδια κατηγορία αλλά δεν έχει 1.6 μοτερ με turbo οπότε διαλέγουμε 1.4TSI που είναι πιο αργό για να γλυτόσουμε τα 2000-3000 euro και έχουμε υφασμάτινο σαλόνι ατσάλινες ζάντες και -κάποια gadgets που έχει ουτος η άλλος το GT,για να λέει volkswagen;
Το 2009 που μπαίνει στο παιχνίδι το 308GT θα δείξει..μέχρι τότε βλέπουμε Smile

akis23 έγραψα κάποια νούμερα σαλ-χλμ/ω αλλά κανείς δεν έκανε κάποιο σχόλιο. Confused
Μιας και το ανέφερες, νομίζω ότι το 160άρι Golf είναι γρηγορότερο, τουλάχιστον σε 0-100...
makis106 - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
akis23 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Πράγματι είναι κουκλί το scirocco πιο όμορφο και απο 207 να είμαστε ειλικρινείς.
Για σας τους ελεύθερους είναι τα coupe...δώστε τα 207αρια σας να το πάρετε Very happy Very happy
ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!
To sirocco για να περπατάει, πρεπει να πάρεις τουλάχιστον το 160άρη=23550 απο τα 17700 του Rallye μου είναι πολυυυυ μακριά! και τον έχω κιόλας Wink
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Μιας και το ανέφερες, νομίζω ότι το 160άρι Golf είναι γρηγορότερο, τουλάχιστον σε 0-100...

Πόσο 0,3' (τεχν χαρ κατασκευαστη)ή το είδες με τα μάτια σου?
Με βάση τεχν.κατασκευαστή το 308GT βγάζει πιο πολυ τελική.
Τα 0,0 και τα 2-3 χλμ/ω τελική δεν μου λενε τπτ.Το golf δινει 160 αλογα απο 1.4 μοτερ με ροπη 24 κιλά και το αλλο 175 απο 1.6 μοτερ με ροπη 24,4 η 26 σε overboost.
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
To sirocco για να περπατάει, πρεπει να πάρεις τουλάχιστον το 160άρη=23550 απο τα 17700 του Rallye μου είναι πολυυυυ μακριά! και τον έχω κιόλας Wink

Όπως είπες για να περπατάει ΟΧΙ να τρέχει Laughing
makis106 - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
makis106 έγραψε:

Πόσο 0,3' (τεχν χαρ κατασκευαστη)ή το είδες με τα μάτια σου?
Με βάση τεχν.κατασκευαστή το 308GT βγάζει πιο πολυ τελική.
Τα 0,0 και τα 2-3 χλμ/ω τελική δεν μου λενε τπτ.Το golf δινει 160 αλογα απο 1.4 μοτερ με ροπη 24 κιλά και το αλλο 175 απο 1.6 μοτερ με ροπη 24,4 η 26 σε overboost.
0,3 sec βάσει autotriti, 1 sec βάσει κατασκευαστών και των δύο εταιρειών. Τα 5km τελικής δεν μου λένε τίποτα, άλλωστε πόσες φορές στη ζωή τους θα πάνε τελικιασμένα. Η επιτάχυνση όμως...
makis106 - Δευ 12 Ιαν 2009, 01:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε με το 308, το οποίο και εγώ θα προτιμούσα μεταξύ αυτού και του Golf, απλά τυχαίνει το 308 να κοντεύει τον 1,5 τόνο και αυτό είναι ένα μείον για τις επιδόσεις του.
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 02:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
0,3 sec βάσει autotriti, 1 sec βάσει κατασκευαστών και των δύο εταιρειών. Τα 5km τελικής δεν μου λένε τίποτα, άλλωστε πόσες φορές στη ζωή τους θα πάνε τελικιασμένα. Η επιτάχυνση όμως...

Επειδή το ελληνικό site της peugeot είναι αναξιόπιστο κοιτα πόσο το δίνει η Γαλλία 8,3 0-100 225 τελικη και 28,8' 0-1000 μετρα. Smile

αρα 0,3 βάσει κατασκευαστών.
makis106 - Δευ 12 Ιαν 2009, 02:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
¶ρα πόσο πιο αργό είναι Question Question Question Laughing
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 02:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε με το 308, το οποίο και εγώ θα προτιμούσα μεταξύ αυτού και του Golf, απλά τυχαίνει το 308 να κοντεύει τον 1,5 τόνο και αυτό είναι ένα μείον για τις επιδόσεις του.

Ναι πράγματι το 308GT κοντέβει το 1.5 τόνο για την ακρίβεια 1396 ,ενώ το Golf φτάνει τα 1840 κιλά(βάση κατασκευαστών)

Προς θεού με κανέναν δεν έχω τίποτα ούτε με σένα αλλά να μιλάμε με επιχειρήματα και να μην πετάμε ένα ξεκαρφοτο "scirocco" που δεν έχει τπτ κοινό με το 308GT.
Και εμένα μου αρέσει το sciroco αλλά δεν βγαίνει 5πορτο και υστερεί σε πολλά αν δεν δόσεις 30700 για το 2λιτρο μιλάμε για μεγάλη πλέον οικονομική διαφορά.
Περίμενα καποιος να πει ότι το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου ανεξαρτήτος μάρκας έχει διαμορφομένη την τιμή του πιο πάνω η πιο κάτω γιατί παρέχει κατι περισσότερο η λιγότερο.Δεν είναι χαζή οι κατασκευαστες,σου βάζουν ενα GOLF με ελκυστική τιμή και μετά αρχίζει το αλισβερίσει του τι θα σου βάλουν επιπλέον στον εξοπλισμό κάτι που στο 308GT δεν έχει πολλα περιθώρια λόγο πληρότητας τον ++.
Εδώ σε αυτο το topic αυτο που βγείκε προς τα έξω χωρίς να υποθεί ευθέως είναι ότι το 308GT είναι πεταμένα λεφτά και πως υπάρχουν καλύτερα αμάξια στην τιμολογιακή κατηγορία του χώρις να εξετάζει κανεις τα γεγονότα το τι παρέχει αυτο το αμάξι στην κατηγορία που βρίσκετε.
Τελος πάντων πράγματι είμαι απο τους πρώτους που το πήραν και σίγουρα ο πρώτος κάτοχος GT που γραφει στο FORUM,όταν γίνουμε πιο πολλοι οι κάτοχοι σε αυτο το μοντελο θα υπάρξουν και άλλες απόψεις. Wink

Και για να σου απαντήσω πόσο πιο αργό είναι...όσο πιο γρήγορος είναι ο οδηγός του GOLF._
makis106 - Δευ 12 Ιαν 2009, 02:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
makis106 έγραψε:

Ναι πράγματι το 308GT κοντέβει το 1.5 τόνο για την ακρίβεια 1396 ,ενώ το Golf φτάνει τα 1840 κιλά(βάση κατασκευαστών)

Προς θεού με κανέναν δεν έχω τίποτα ούτε με σένα αλλά να μιλάμε με επιχειρήματα και να μην πετάμε ένα ξεκαρφοτο "scirocco" που δεν έχει τπτ κοινό με το 308GT.
Και εμένα μου αρέσει το sciroco αλλά δεν βγαίνει 5πορτο και υστερεί σε πολλά αν δεν δόσεις 30700 για το 2λιτρο μιλάμε για μεγάλη πλέον οικονομική διαφορά.
Περίμενα καποιος να πει ότι το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου ανεξαρτήτος μάρκας έχει διαμορφομένη την τιμή του πιο πάνω η πιο κάτω γιατί παρέχει κατι περισσότερο η λιγότερο.Δεν είναι χαζή οι κατασκευαστες,σου βάζουν ενα GOLF με ελκυστική τιμή και μετά αρχίζει το αλισβερίσει του τι θα σου βάλουν επιπλέον στον εξοπλισμό κάτι που στο 308GT δεν έχει πολλα περιθώρια λόγο πληρότητας τον ++.
Εδώ σε αυτο το topic αυτο που βγείκε προς τα έξω χωρίς να υποθεί ευθέως είναι ότι το 308GT είναι πεταμένα λεφτά και πως υπάρχουν καλύτερα αμάξια στην τιμολογιακή κατηγορία του χώρις να εξετάζει κανεις τα γεγονότα το τι παρέχει αυτο το αμάξι στην κατηγορία που βρίσκετε.
Τελος πάντων πράγματι είμαι απο τους πρώτους που το πήραν και σίγουρα ο πρώτος κάτοχος GT που γραφει στο FORUM,όταν γίνουμε πιο πολλοι οι κάτοχοι σε αυτο το μοντελο θα υπάρξουν και άλλες απόψεις. Wink

Και για να σου απαντήσω πόσο πιο αργό είναι...όσο πιο γρήγορος είναι ο οδηγός του GOLF._

Το Golf είναι 1840 μικτό αν το πρόσεξες Exclamation
Φυσικά και μιλάμε με επιχειρήματα. Για εμένα προσωπικά τα 25000 του 308 είναι κάπως πολλά, συγκριτικά με ένα Golf 160άρι το οποίο με τα μείον 3500 σίγουρα φτάνει τον εξοπλισμό του 308 μη σου πω ότι παίρνεις και ρέστα. Πολύ περισότερο δε για το sirocco 160άρι, (κατα τη γνώμη μου πανέμορφο) το οποίο αν και 1500 κάτω, δεν υστερεί και πολύ σε εξοπλισμό, άλλα βέβαια δεν σε ικανοποιεί το 3πορτο. Απο κει και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε έναν σημαντικό παράγοντα, δλδ το πόσο γουστάρεις ένα αμάξι, πόσο σε φτιάχνει εμφανισιακά... Νομίζω ότι είναι απο τους πιο σημαντικούς παράγοντες. Wink
lionking(t) - Δευ 12 Ιαν 2009, 04:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μακη μην περνεις κ ορκο για το ποσο κοστιζουν τα extra του Golf,μονο ο κλιματισμος και το ραδιο κοστιζουν 1500 €,και αυτο ειναι ταριφα και σε VW και σε AUDI.
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 07:16:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι μικτό είναι δεν το πρόσεξα,
1271 έχει δλδ 120 κιλα κάτω Confused
Τα υπόλοιπα όμως δεν τα ανερώ Smile
volvos - Δευ 12 Ιαν 2009, 09:16:32
Θέμα δημοσίευσης:
λες ποσο γρηγορο ειναι το 308...
το οτι κανει χειροτερους χρονους απο το 150αρι 308 στα περιοδικα γιατι δε μπορει να περασει κατω τη δυναμη του σε ελληνικους δρομους ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???? Confused
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 09:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
λες ποσο γρηγορο ειναι το 308...
το οτι κανει χειροτερους χρονους απο το 150αρι 308 στα περιοδικα γιατι δε μπορει να περασει κατω τη δυναμη του σε ελληνικους δρομους ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???? Confused

Ναι δεν μου λέει τίποτα και εκτός αυτού όταν έχω την οικογένεια μου μέσα η φορτομένο το αμάξι δεν με νοιάζουν οι χρόνοι αλλά η δύναμη του να μπορώ να κάνω μια προσπέραση με αξιοπρέπεια (ενεργητικη ασφάλεια).Η δύναμη δεν είναι μόνο χρόνοι.
Το 150άρι πουσαρισμένο στα 190άλογα και με 5άρι σασμαν τους περνάει?
volvos - Δευ 12 Ιαν 2009, 09:49:23
Θέμα δημοσίευσης:
ma esy αναφερεις πιο πριν ποσο γρηγορο ειναι κλπ κλπ

οταν ενα αμαξι δε μπορει να περασει τη δυναμη του στο δρομο
και φτανει στο σημειο στα τεστ ενεργητικης ασφαλειας να κανει καλυτερους χρονους με το esp οn

τι να λεμε τωρα????????

αυτο το πραμα δηλαδη με προγραμμα και 200+αλογα θα σπινιαρει και 3η για πλακα Confused
Jim207GT - Δευ 12 Ιαν 2009, 11:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην τρελένεστε με τα VW περάστε από μία αν/πια και ρωτήστε τιμούλα για ας πουμε οτι έχει το 308 και μετά τα ξαναλέμε. Τυχαίνει να έχουμε στην οικογένεια ένα Jetta GT 170 DSG και ξεπέρασε τα 28Κ και από εξοπλισμό τρίχες. Φαντάσου οτι πληρώσαμε και τα πίσω ηχεία και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, είναι EXTRA αν και έρχονται ολά προτοποθετημένα.

Επίσης η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι και πόσο όμορφο το βλέπει κάποιος στα μάτια του και όχι μονο τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνοκρατικές αντιλύψεις. Αν ήταν έτσι όλοι Toyota ή Honda θα πέρναμε που δεν σπάνε κιόλας.

Φίλε μου Fotigos κοίτα να χαίρεσαι το αμαξάκι σου και ας σε περνάνε και όλοι, εσύ μέσα του πιστεύω οτι θα έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!

Όσο για το 6αρι είναι λίγο πιο μακρια η 6η σου από την 5η μου εγώ έχω 3.000rpm->110km.
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 15:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

και φτανει στο σημειο στα τεστ ενεργητικης ασφαλειας να κανει καλυτερους χρονους με το esp οn

τι να λεμε τωρα????????

αυτο το πραμα δηλαδη με προγραμμα και 200+αλογα θα σπινιαρει και 3η για πλακα Confused

Γιατί να βάλω πρόγραμμα?Δεν μπορεί κάποιος να είναι νορμαλ?
Αλλά και πάλι όπως τα λές με τρομάζεις δηλαδή το 308GT ή είναι εργοστάσιο παραγωγής ιποδύναμης (κτήνος) ή κονσέρβα με 4 ρόδες που δεν κρατιέται.
Ας σοβαρευτούμαι το έχετε θάψει το GT απο την μία σας φταίει η τιμή απο την άλλη το βάρος και τώρα η ικανότητάτου να βγάζει τα άλογα στο δρόμο.
Βάλομαι απο παντού για ένα μοντέλο που φοράει ενα κινήτηρα διαμάντι,όπως πολλα 207 (αυτά πως βγάζουν τα άλογα?).
Δεν θέλω να πιστέυω ότι υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που ψωνίζουν αυτοκίνητο με βάση την κουλτούρα τους η αλλά βάση με το τι τους προσφέρουν,τελικά όμως είμαι λάθος γιατί αυτό επαληθεύεται απο τα υποθέντα.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι κάτοχοι peugeot είναι πελάτες χαμηλής οικονομικής τάξης (το αποδυκνύει η γκάμα της peugeot),αυτό δημιουργεί των θαυμασμό στην απόκτιση ενός αυτοκινήτου μιας εταιρείας όπως VW -AUDI κτλ.διότι αυτή εταιρεία στοχεύει σε πελάτες με μεγαλύτερη τσέπη(έχοντας VAG ενυσχύω την εικόνα μου).Έτσι το πρώτο πράγμα που σκεύτεται ένας πεζουδάκιας στην προκειμένη περίπτωση του "αν είχα εγώ 25000" είναι η απόκτηση της "φίρμας" και όχι της peugeot (που φτιάχνει μικρά αμαξάκια).
Είναι αλήθεια πώς όταν μιλάνε οι βελτιωτικοί οίκοι για αμάξια δεν προβάλουν αμαξάκια του στυλ σαξοραλα γιατί οι πιο πολλοί ιδιοκτήτες αυτών θέλουν τα πιο φτηνα και τα πιο γρήγορα δεν είναι με λίγα λόγια ώριμοι καταναλωτές.Σε VAG ηλικιακά και μόνο οι ιδιωκτήτες τους κατά μέσω όρο είναι μεγαλύτεροι απο των peugeot αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι του καταναλωτικού κοινού (ανθρώποι οικονομικά τακτοποιημένοι).
Νομίζω ότι δεν είναι το 308GT το αμάξι με τα πολλά κουσούρια αλλά η προκατάληψη.
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 15:49:54
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Για να μην τρελένεστε με τα VW περάστε από μία αν/πια και ρωτήστε τιμούλα για ας πουμε οτι έχει το 308 και μετά τα ξαναλέμε. Τυχαίνει να έχουμε στην οικογένεια ένα Jetta GT 170 DSG και ξεπέρασε τα 28Κ και από εξοπλισμό τρίχες. Φαντάσου οτι πληρώσαμε και τα πίσω ηχεία και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, είναι EXTRA αν και έρχονται ολά προτοποθετημένα.

Επίσης η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι και πόσο όμορφο το βλέπει κάποιος στα μάτια του και όχι μονο τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνοκρατικές αντιλύψεις. Αν ήταν έτσι όλοι Toyota ή Honda θα πέρναμε που δεν σπάνε κιόλας.

Φίλε μου Fotigos κοίτα να χαίρεσαι το αμαξάκι σου και ας σε περνάνε και όλοι, εσύ μέσα του πιστεύω οτι θα έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!

Όσο για το 6αρι είναι λίγο πιο μακρια η 6η σου από την 5η μου εγώ έχω 3.000rpm->110km.

Χαίρομε που επιτέλους ακούγετε και μια αλήθεια στο θέμα τιμής-εξοπλισμού Smile

Δημήτρη με 3000σαλ και με 5η πάει 100χλ/ω,δεν κάνω ανοίγματα όσο είναι καινούργιο εκτός και αν είναι αναγκαίο πχ προσπέραση.Έχω διανύσει περίπου 800 χλμ. Very happy
Έχω πεί στην γυναίκα μου να μου φτιάχνει φαΐ να πέρνω μαζί μου Laughing Laughing
Κάθε φορά που το βάζω μπροστά νιώθω σαν παιδί που ανοίγει το video game σε περίοδο σχολικών διακοπών!Το πιο κολακευτικό είναι που κοιτάνε από τα διπλανά αμάξια πιο μοντέλο είναι και το γδυνουν με τα μάτια τους. Razz
Scotty308 - Δευ 12 Ιαν 2009, 15:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτη ασε να λενε ολοiς τους για Golf seat , kai skoda , αν ειναι δυνατον ....στα 25000 , εγω προσωπικα δεν θα εδινα αυτα τα λεφτα για τα μοντελα που ειπα ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , το γαλικο στησιμο και η ποιοτητα κατασκευης κλπ δεν συγκρινεται με τιποτα ..τα αλογα που δινει για το GT ειναι υπερ αρκετα να καλυψουν τις αναγκες ενος οικογενειαρχη που θελει να ταξιδευει ανετα και γρηγορα , τωρα οι στριφτεροι και οι γλυστεροι που στριβουν με αναποδα τιμονια κοινως οι καγκουρες που λεμε στις μηχανες ..οτι και να τους δωσεις οτι και να κανουν θελουν και το κατι παραπανω..εδω μιλαμε ψαχνεται ο κοσμος αν βγαζει το δικο του 205 η 210 αλογα λες και τι εγινε ..ειπαμε ...αυτα ειναι για κατηγορια κατω των 30 που θελουν να "παιζουν" . Ετσι και αλλιως , την στιγμη που δεν μπαινει καποιος σε πιστα ολα αυτα ειναι ατοπα ...εγω ετσι τα βλεπω ..οσο για την εμφανιση ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η εμφανιση του 308 με του Golf που εδω και 10 χρονια ειναι το ιδιο τετραγωνο κουτι οπως πρωτοβγηκε ... μη μου πειται για το sirocco , ειπαμε για οικογενιακα αυτοκινητα με 5 πορτουλες ...οσο για τον αεροδυμανικο συντελεστρη το 308 εχει 0,28 που δεν εχει κανενα απο αυτα που λενε ...
Το Α3 sportback που ρωτησα με τον 1600αρι στα 122 εβγαινε πριν 3 μηνες 25000 με τα μισα αξεσουαρ που εχει το GT , μην λεμε ιστοριες τωρα ..Audi κλπ αξιοπιστα γερμανικα αυτοκινητα κοντα στα 180 με 200 αλογα στα 1600 ειναι μετρημενα στα δαχτυλα ..
Το 308 ειναι κορυφη για τα λεφτα του ,αλλα ειπαμε περι ορεξεως κολοκιθοπιτα
android - Δευ 12 Ιαν 2009, 16:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

τι να λεμε τωρα????????

μην τα χεις τοσο ασχημα τα esp στα σλαλομ βοηθαει στην τοποθετηση...αλλωστε το χουν πει οδηγουν με τερμα γκαζι κ απλα κοβουν τιμονια στα σλαλομ...
ειχε leon golf c4 τουρμπατο 308 παντως σε οσα εβγαινε το esp χειροτερους χρονους καναν...βεβεα 1-2 δεκατα στα 4.5 -5 sec
Steve - Δευ 12 Ιαν 2009, 16:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
Φώτη το "είμουν" στην υπογραφή σου γράφεται με η (ήτα).
Fotigos - Δευ 12 Ιαν 2009, 16:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Το διορθοσα κι όλας,ευχαριστώ
Steve - Δευ 12 Ιαν 2009, 16:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
Razz
giangiak - Τετ 14 Ιαν 2009, 20:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
καλοριζικο και απο εμενα.Τυγχανω να εχω και εγω το ιδιο αμαξι απο αυγουστο.το πρωτο που ειχε πωλησει η αντιπροσωπεια στην Κυπρο.Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις για την καταναλωση αλλα στα σχεδον 7000km που εχει το αμάξι η μεση καταναλωση ειναι στα 8.6.το computer εχει 4000km. Απο πλευρας επιδόσεων σε σχεση με το GOLF GT 170 απο σταση πεταγετε ελαχιστα το GT ισως και λογω 18 ζαντας και + βαρους.προσωπικα εγω απο το μηδεν δεν το ζοριζω μιας και δεν ηταν αυτος ο σκοπος που πηρα το αμαξι. απο τα μισά της 2ρας ομως πηγαινουναι μαζι και μετα ανοιγει ελαχιστα το 308.

εμφανιση.ποιοτητα εσωτερικου και εξοπλισμος ειναι αλλου.

τι χρωμα το πήρες φιλε ?ανεβασε καμια φωτο
Fotigos - Τετ 14 Ιαν 2009, 21:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο και σε σένα φίλε.Το πήρα κόκκινο 3πλής επίστρωσης η φωτογραφία το αδικεί,
Δεν έχω ψηφιακή απο κινητό είναι

drdino - Τετ 14 Ιαν 2009, 21:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
Το babylone red ειναι αυτό; Τα σπάει απλά...
Fotigos - Τετ 14 Ιαν 2009, 21:50:23
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Το babylone red ειναι αυτό; Τα σπάει απλά...

Ναι αυτό είναι απλά δεν έτυχε να κάνει καλές μέρες για να το βγάλω φωτογραφία με ήλιο,την Κυριακή μόνο που είχα πάει Κόρινθο στον ήλιο που το είδα πράγματι είπα κι εγώ "τα σπάει" δεν είχα όμως την φωτογραφική μηχανή Crying or Very sad

Είδα του giangiak τα ποστ τελικά είχε γράψει κι άλλος πριν απο μένα για το ίδιο "κάρο". Razz
Που θα πάει θα εξαπλωθούμε σαν αρώστεια Razz Razz Razz
SoniC - Τετ 28 Ιαν 2009, 22:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Steve έγραψε:

Μπορείς να εγκαταστήσεις ενα λεξικό πάνω στον firefox γιατί και εγώ καμιά φορά έχω πρόβλημα και με διορθώνουν Razz

Καλοτάξιδο φίλε!
Εγώ πάω για το 308CC με τα 175 άλογα, πρώτα ο Θεός!! Laughing
Fotigos - Παρ 30 Ιαν 2009, 18:00:13
Θέμα δημοσίευσης:
Βρήκα ευκαιρία να βγάλω φωτογραφίες με ήλιο και πλυμμένο
Απολαύστε το Very happy Very happy
Και επειδή κάναμε κουβέντα στο τι πέρνεις με τα λεφτά που έδωσα εγώ έτυχε να γνωρίσω κάποιον νέο κάτοχο Golf την ώρα που βάζαμε ζελατίνες στα τζάμια μας ,μόλις το είχε πάρει ο άνθρωπος δλδ δεν είχε πάει ακόμα σπίτι του και πιάσαμε μια κουβέντα.
Έδωσε 24000 για να πάρει ενα GOLF με υφασμάτινα καθήσματα μια γυάλινη οροφή πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και...αυτά (ενα 1400άρι δλδ της σειράς αξίας 24000 Laughing ) και μόλις είδε το δικό μου,μου είπε "έχει μικτό κύκλο 7.6 το Golf".
Απλά ο άνθρωπος μου εξήγησε πώς το αγόρασε το golf,"έχω αλλάξει 3 αυτοκίνητα και ήταν όλα Golf απο το Ι"
Ούτε κάν γνώριζε για το 308GT και στο πρόσωπό του υπήρχε η εικόνα της αμφισβήτησης για το αμάξι του.

υγ.όσο για τα ορθογραφικά μου λάθη, Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε Smile

Scotty308 - Παρ 30 Ιαν 2009, 18:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
φωτη για μεμβρανες ενδιαφερομε και εγω ..για πες που τις εβαλες και απο που να πω και εγω !!!
Fotigos - Παρ 30 Ιαν 2009, 23:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
φωτη για μεμβρανες ενδιαφερομε και εγω ..για πες που τις εβαλες και απο που να πω και εγω !!!

Σωτήρη ο Κινδήρογλου llumar που τυχάνει να είναι και συνεργάτης του ps club πιστεύω κάνει πολύ "καθαρή" δουλειά Wink .
Πήγα στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λ.Κηφισού στο Αιγάλεω με εξυπηρέτησαν άμεσα και το αποτέλεσμα πιστεύω είναι τέλειο όσο αφορά την τοποθέτηση που είναι και το πιο σημαντικό.
Το κατάστημα το ήξερα πρίν μπώ στο forum του club. Smile
Στις φωτογραφίες είναι με τις μεμβράνες Smile
Fotigos - Παρ 30 Ιαν 2009, 23:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
SoniC έγραψε:
Fotigos έγραψε:
Steve έγραψε:

Μπορείς να εγκαταστήσεις ενα λεξικό πάνω στον firefox γιατί και εγώ καμιά φορά έχω πρόβλημα και με διορθώνουν Razz

Καλοτάξιδο φίλε!
Εγώ πάω για το 308CC με τα 175 άλογα, πρώτα ο Θεός!! Laughing

Πριν το 308 είχα ενα 307cc .Φίλε μου σου εύχομε να το αποκτήσεις Laughing Ααα!! και να το πάρεις λευκό χρώμα!! ,το 308cc είναι ένα όνειρο αυτοκίνητο δεν παίζει πιο όμορφο ακόμα και σε πιό ακριβά απο αυτό,εμένα προσωπικά μου θυμίζει το πίσω μέρος κάτι απο Μ6...
Ίσως όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια μου να ξαναπάρω cc Confused
kostas207rc - Παρ 30 Ιαν 2009, 23:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το χρώμα πολύ ωραίο ειδικά με τα φιμέ είναι κούκλα!Φένεται από μακριά το πράγμα μυρίζει Γαλλία η σχεδίαση...άλλη φάση!
Scotty308 - Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:

Σωτήρη ο Κινδήρογλου llumar που τυχάνει να είναι και συνεργάτης του ps club πιστεύω κάνει πολύ "καθαρή" δουλειά Wink .
Πήγα στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λ.Κηφισού στο Αιγάλεω με εξυπηρέτησαν άμεσα και το αποτέλεσμα πιστεύω είναι τέλειο όσο αφορά την τοποθέτηση που είναι και το πιο σημαντικό.

Μαλιστα ...τιμουλα δεν μας ειπες ?? τα εβαλες αυθημερον ?? θελει να κλεισουμε ραντεβου??

Μιλαμε αυτο ετσι ?? αφου ειναι και του club θα παω απο εκει

http://www.kin.gr/new_pages/aigaleo.html
Fotigos - Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
Fotigos έγραψε:

Μαλιστα ...τιμουλα δεν μας ειπες ?? τα εβαλες αυθημερον ?? θελει να κλεισουμε ραντεβου??

Μιλαμε αυτο ετσι ?? αφου ειναι και του club θα παω απο εκει

http://www.kin.gr/new_pages/aigaleo.html

Μιλάμε για το ίδιο ναι.
Καλό θα είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο πριν πας αν και αυτή την εποχή δεν έχει πολύ δουλειά και σίγουρα θα εξηπυρετηθείς άμεσα.
Η τιμή είναι στα 190 ευρώ και τα μέλη έχουν κάποια έκπτωση στην τιμή αυτή.Ο χρόνος τοποθέτησης είναι το πολύ μία ώρα. Smile
Αντε βάλτα και ανέβασε καμία φωτό Very happy
Scotty308 - Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα ποσα παραθυρα εβαλες?? εγω τα θελω ολα , εκτος το μπροστινο με το νομιμο χρωμα και με χαρτι για τους τροχαιους

Θα παω πρωι πρωι δευτερα ...
Fotigos - Κυρ 01 Φεβ 2009, 00:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
βασικα ποσα παραθυρα εβαλες?? εγω τα θελω ολα , εκτος το μπροστινο με το νομιμο χρωμα και με χαρτι για τους τροχαιους

Έβαλα πλαΐνα και πίσω,το νόμιμο δεν σκουρένει τα τζάμια απλά τους δίνει ένα τόνο λίγο πιο σκούρα όχι κάτι ιδιαίτερο όσο για την προστασία uva-uvb πως σκ@τ@ λέγοντε παρέχει το ίδιο και η νόμιμη,
Υπάρχει παραθυράκι όμως στον νόμο και για τις σκούρες από όσο ξέρω αρκεί να πάρεις χαρτί απο οφθαλμίατρο που να αναφέρει για αδυναμία οδήγησης με ηλιοφάνεια η κάτι παρόμιο. Laughing
makis106 - Κυρ 01 Φεβ 2009, 11:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Scotty308 έγραψε:

Έβαλα πλαΐνα και πίσω,το νόμιμο δεν σκουρένει τα τζάμια απλά τους δίνει ένα τόνο λίγο πιο σκούρα όχι κάτι ιδιαίτερο όσο για την προστασία uva-uvb πως σκ@τ@ λέγοντε παρέχει το ίδιο και η νόμιμη,
Υπάρχει παραθυράκι όμως στον νόμο και για τις σκούρες από όσο ξέρω αρκεί να πάρεις χαρτί απο οφθαλμίατρο που να αναφέρει για αδυναμία οδήγησης με ηλιοφάνεια η κάτι παρόμιο. Laughing
Σωστός Exclamation
tsikis - Κυρ 01 Φεβ 2009, 12:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φώτη καλοτάξιδο - καλορίζικο και απο μένα , έχει ένα απίστευτο εσωτερικό αυτο που είχα δει στην αντιπροσωπία κάτω !

υ.γ πώς και δεν το πήρες σε λευκό " γάλα " με μαύρες ζάντες όπως έχει πορωθεί ο κουνιάδος σου ... δεν θα βάλει ποτέ μυαλό αυτός ο άνθρωπος χαχαχαχααχαχ
Dikonou - Κυρ 01 Φεβ 2009, 13:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτοφοβία λέγεται η πάθηση και το χαρτάκι αυτό με γλίτωσε 2 φορές.....
Scotty308 - Κυρ 01 Φεβ 2009, 19:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Scotty308 έγραψε:

Εβαλε ενας φιλος στην νεα φιλαδελφεια στη λουμαρ , τα οποια ειναι φιμε , οχι τελειως μαυρα , κανουν δουλεια δηλαδη , και του εδωσε χαρτι που λεει οτι αυτα προβλεπονται απο τον νομο και σε καλυπτουν .., Και αυτα που λεεει ο νομος ειναι οτι , τα δυο του οδηγου συνοδηγου πρεεπι να ειναι ενα τονο πιο σκουρα , και τα πισω επιωβατων μεχρι και 65% ...

Τετοια θελω εγω ..δεν θελω τελειως φιμε και να με σταματατε καθε λιγο και λιγακι τα μπασκινικα ...θελω να καλυπτομε απο την νομοθεσια ... Wink
Scotty308 - Κυρ 01 Φεβ 2009, 19:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ επιτη ευκαιρια παραθετω και το παρακατω κειμενο για οσους δεν ξερουν τι προβλεπει ο νομος ..
-------------------------------------------------------------------
Εν συντομία:
Μετά από εφαρμογή της οδηγίας 98/34/ΕΚ, εκδόθηκε υπουργική απόφαση από το Υ.Μ.Ε. - Δ/νση Οδ. Ασφάλειας & Περιβάλλοντος - Δ/νση Τεχν. Οχημάτων με αριθμό 29039/2123/07/28-05-08.

Εν ολίγοις θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με την ορθή τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών όσοι θα τοποθετήσετε πρώτη φορά, αλλά κυρίως για τις ενδεχόμενες αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσετε όσοι έχετε ήδη τέτοιες μεμβράνες στα οχήματά σας από 1η Οκτώβρη 2008 και μετά.

Μεμβράνες σκουρότητας έως 70% σε υαλοπίνακες επιβατών και πίσω.
Για τους υαλοπίνακες οδηγού - συνοδηγού κι εμπρός ανεμοθώρακα μόνο μεμβράνες προστασίας από ακτινοβολία UV (άχρωμες).
Ανάμεσα στις μεμβράνες και στον καθένα προαναφερθέν υαλοπίνακα θα τοποθετείται ειδικό αυτοκόλλητο με τις προδιαγραφές της μεμβράνης (πάχος - σκουρότητα κλπ).
Συνοδευτικά ο έμπορος - τοποθέτης θα σας χορηγεί βεβαίωση η οποία και να συμφωνεί με τις μεμβράνες που σας έχει τοποθετήσει και θα κρατάει και ο ίδιος αντίγραφό της
makis106 - Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:27:18
Θέμα δημοσίευσης:
Τα έχω γράψει αναλυτικά και όπως τα προβλέπει ο νόμος εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2018&start=680
Scotty308 - Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:32:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Καλώς ή κακώς, η τροχαία όπως και κάποια κτεο δεν τα ξέρουν ή δεν τα εφαρμόζουν ακόμη αυτά. [u]

Αστους να λενε αυτους ,,αν δεν ξερουν να πανε να ενημερωθουν , την στιγμη που εχεις το χαρτι απο αυτον που το περασες εισαι μια χαρα Wink
Fotigos - Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:24:58
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
Φώτη καλοτάξιδο - καλορίζικο και απο μένα , έχει ένα απίστευτο εσωτερικό αυτο που είχα δει στην αντιπροσωπία κάτω !

υ.γ πώς και δεν το πήρες σε λευκό " γάλα " με μαύρες ζάντες όπως έχει πορωθεί ο κουνιάδος σου ... δεν θα βάλει ποτέ μυαλό αυτός ο άνθρωπος χαχαχαχααχαχ

Γειά σου Νικόλα! Very happy
Δεν πιστεύω να σε έβαλε ο κουνιάδος μου να γράψεις το "γάλα"...όταν αυτός θα πάρει αμάξι εγώ θα έχω αεροπλάνο χαχαχαχ Laughing μέχρι τότε άστον να παλέυει με την βαλβίδα πιέσεως μέχρι να σπάσει καμιά μέρα στον "καραβα" όπως έσπασε το προηγούμενο έξω απο το Ministry Razz
Όσο για το εσωτερικό ναι είναι το ίδιο με αυτό που είδες κάτω.
Το κόκκινο δεν είναι ένα απλό χρώμα ,όταν το δεις σε ήλιο ζωντανά θα καταλάβεις γιατί το Babylone τα σπάει.
Όσο για το "γάλα" είναι καλό σε 3πορτο (για άτομα χωρίς παιδιά παιδικά καθησματα κτλ) και να κολήσεις στο πλάι ένα αυτοκόλητο κόκκινο με το σήμα του λιονταριού όπως αυτο του forum Very happy
ΑΑ!! και λίγα για τον κουνιάδο μου εε ... Twisted evil
tsikis - Δευ 02 Φεβ 2009, 01:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
Παράθεση:
Καλώς ή κακώς, η τροχαία όπως και κάποια κτεο δεν τα ξέρουν ή δεν τα εφαρμόζουν ακόμη αυτά. [u]

Αστους να λενε αυτους ,,αν δεν ξερουν να πανε να ενημερωθουν , την στιγμη που εχεις το χαρτι απο αυτον που το περασες εισαι μια χαρα Wink

είσαι λάθος το χαρτί δεν μετράει παρα μόνο στο κτεο , πριν 2 βδομαδεσ που με έγδησαν οι μπάτσοι για διάφορεσ παραβάσεις μου είπαν ότι αν είχα και φιμέ θα με έγραφαν και ας είχα και χαρτί ο νόμος το απαγορεύει και αν σε γράψουν εκείνη την ώρα δεν σβήνεται μετά ... πάλι καλα είχα ανοιχτά παράθυρα και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα .
makis106 - Δευ 02 Φεβ 2009, 07:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
Scotty308 έγραψε:
Παράθεση:

είσαι λάθος το χαρτί δεν μετράει παρα μόνο στο κτεο , πριν 2 βδομαδεσ που με έγδησαν οι μπάτσοι για διάφορεσ παραβάσεις μου είπαν ότι αν είχα και φιμέ θα με έγραφαν και ας είχα και χαρτί ο νόμος το απαγορεύει και αν σε γράψουν εκείνη την ώρα δεν σβήνεται μετά ... πάλι καλα είχα ανοιχτά παράθυρα και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα .
Τα σωστά χαρτιά κάνουν και για την τροχαία. Δηλαδή αν έχεις το σωστό φιμέ είσαι καλυμέμος και για την τροχαία. Αυτό στο είπαν με την έννοια ότι το μόνο φιμέ που επιτρέπεται πλέον είναι πολύ αχνό (UV), οπότε αν έχεις ένα κανονικό φιμέ, είσαι έτσι κι αλλιώς παράνομος.
Κατά τα άλλα, η ίδια νομοθεσία που ισχύει για τα κτεο, ισχύει και για την τροχαία.
Scotty308 - Δευ 02 Φεβ 2009, 18:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες καλα ..μιλαω ΜΟΝΟ για τα πισω παραθυρα τα 3 , που μπορεις να βαλεις οσο φυμε θελεις , για τα μπροστινα , μονο ενας απαλος τονος σε κανει νομιμο και για τους τροχαιους και για τα κτεο...Την τεταρτη εχω κλεισει ραντεβου να τα βαλω , 200ε με την εκπτωση του Glub , για 5 παραθυρα , θα βαλω και φωτο πριν και μετρα
Scotty308 - Δευ 02 Φεβ 2009, 18:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:

Δεν κανω καθολου λαθος , τα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΩς ετσι οπως στα λεω
και μιλαω ΜΟΝΟ γιατα 3 παραθυρα πισω , αν εσυ τα εχεις ολα φυμε και ΒΕΒΑΙΑ θα σε γραψουνε ....
Τωρα που σε "εγδυσαν" για διαφορες παραβασεις , ας προσεχες ...αλλα αν ήσουν σωστος μετα τα χαρτια σου και ολα σου για τα φυμε αν ειχες δεν μπορουν να σε γραψουν ,,,κατι ξερω παραπανω Wink και ο νομος ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα φυμε , απαγορευει τα φυμε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Cool
Αν δεις μερικα καινουργια αυτοκινητα , εχουν τα 3 πισω φυμε και τα μπροστινα σε μικρο τονο μαζι με το χαρτι του υπουργειου που λεει οτι ειναι νομιμα περασμενα με τις φωτεινοτητες που προβλεπει ο νομος
COOL ALEXIS - Δευ 02 Φεβ 2009, 20:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
Από την στιγμή που ένα όχημα περνάει κανονικά κτεο χωρίς λάδωμα τότε σημαίνει ότι είναι τεχνικώς σωστό να κυκλοφορεί στους δρόμους, κοινώς οι αστυνομικοί λένε ότι θέλουν Exclamation
Scotty308 - Δευ 02 Φεβ 2009, 20:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω απολυτα Cool
Fotigos - Δευ 02 Φεβ 2009, 21:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνω κάτω όλοι πιστεύω συμφωνούμε πως οι νόμοι ισχύουν αλλά δεν εφαρμόζοντε πάντα. Confused
Ο φίλος μας tsikis με τα αίσχη που έκανε (τα'μαθα-τα'μαθα) είναι τυχερός που δεν τον βάλανε και μέσα Wink
Φαντάζομαι βεβαία πως όσοι θέλουν προδιαγραφές που να καλύπτουν οι νόμοι τις μεμβράνες τους θα έχουν καλύψει ένα σωρό άλλα πράγματα όπως θόρυβο (εξάτμιση) φαρμακείο,τρίγωνο και πολλά πολλά ακόμα πραγματάκια που ΑΝ θέλει ο κος μπάτσος να γράψει θα βρεί. Razz
Όσο για το κτέο ...έχουμε καιρό..θα δούμε (στην Ελλάδα ζούμε) Smile
Fotigos - Παρ 06 Φεβ 2009, 10:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
Scotty308 έγραψε:
Φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες καλα ..μιλαω ΜΟΝΟ για τα πισω παραθυρα τα 3 , που μπορεις να βαλεις οσο φυμε θελεις , για τα μπροστινα , μονο ενας απαλος τονος σε κανει νομιμο και για τους τροχαιους και για τα κτεο...Την τεταρτη εχω κλεισει ραντεβου να τα βαλω , 200ε με την εκπτωση του Glub , για 5 παραθυρα , θα βαλω και φωτο πριν και μετρα

Περιμένουμε τις φωτό! Laughing
Scotty308 - Παρ 06 Φεβ 2009, 16:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω βαλει φωτη στην "προβλεπομενη " ενοτητα >> http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2018&start=680
drdino - Παρ 06 Φεβ 2009, 16:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.velocity.gr/driven/test/224-peugeot-308-gt.html

έχει και ωραίο βιδεάκι
Fotigos - Παρ 06 Φεβ 2009, 19:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
http://www.velocity.gr/driven/test/224-peugeot-308-gt.html

έχει και ωραίο βιδεάκι

To σχετικό άρθρο (pdf) που έχει τα λέει σαν να διάβασαν τις σκέψεις μου,για οικογενειάρχες κτλ. και δεν έχουν βάλει πουθενά σάλτσα είναι πολύ αντικειμενικό.Ωραιο Smile
Fotigos - Πεμ 08 Απρ 2010, 21:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
Το ριξα πάλι στο Lineage2 και δεν ασχολούμε πολύ με το κάρο,
Είδα ότι κόψανε το 175άρι πλέον και στην 5ρτη έκδοση,
Τι ετοιμάζουν ?
¶κουσα για 308 με 200HP ,όχι μόνο στο RC-Z.
Φήμες ή αλήθεια?
Scotty308 - Πεμ 08 Απρ 2010, 21:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
Και γιατι να μην το κανουν?? αφου ιδιο μοτερακι ειναι με μερικες μετατροπες θα μπει και στο 308 αλλα μονο 200??? αφου τοσα εχουμε και τωρα Laughing
Fotigos - Πεμ 08 Απρ 2010, 21:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη κάτι τέτοιο λεει εδώ http://www.mibz.com/8490-the-200-hp-peugeot-308-gti-scheduled-for-this-fall.html
206kwn - Πεμ 08 Απρ 2010, 21:16:49
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
Lineage2

server Question
Fotigos - Πεμ 08 Απρ 2010, 21:20:27
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Fotigos έγραψε:
Lineage2

server Question

official TEON

Στο αρθρο για το 308 λεει θα το παρουσιάσουν το Φθίνοπωρο στο Παρίσι και θα ονομάζετε GTI μόνο σε 5ρτη έκδοση,δεν νομίζω να είναι μόνο ο κινητήρας διαφορετικός αλλά και τα υπόλοιπα μέρη.
206kwn - Πεμ 08 Απρ 2010, 21:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
206kwn έγραψε:
Fotigos έγραψε:
Lineage2

server Question

official TEON

ΠΩΠΩ εσύ το παράκανες ρε Sad
Θα πάρεις φωτιά Sad
Εγώ ξεκίνησα cosmos Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες