PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τριξιμο Στο τιμονι Κρεμαργιερα?

Sentin3L - Τετ 07 Ιαν 2009, 14:43:28
Θέμα δημοσίευσης: Τριξιμο Στο τιμονι Κρεμαργιερα?
Γεια χαρα σε ολους εχω ενα τριξιμο οταν ειμαι σταματιμενος και παω να κανω οπισθεν και εχω κοψει το τιμονι τερμα δεξια ή αριστερα ακουγετε ενα τριξιμο τι μπορει να ειναι?ενας φιλος μου που το ακουσε λεει οτι ειναι ι κρεμαργιερα ρωτισα τιμη κρεμαργιερας ας μην τι πω εφραγμα θα παθω και αν τιν κανω ανακατασκευη θα μου στοιχισει 500 Ε,εκτος απο αυτο σε καθε λακουβα που πεφτω ακουω και Μπαμ χτιπιμα ξερω εγω τι παιζει να ειναι καποιος να HELP δν παιζει να δωσω τοσα λεφτα για τιν κρεμαργιερα?
Ριχτε αποψεις και λυσεις...Παιζει να ειναι τα ζαμφορακια,τα κροβαρα?
HELP
IAKOVOS - Τετ 07 Ιαν 2009, 15:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Sentin3L καλυτερα να πας σε κανα δυο συνεργεια να παρεις καμια αποψη .μπορει για παραδειγμα να ειναι καποιο μπαλακι απο τα ψαλιδια μπορει να ειναι ρουλεμαν απο αμορτισερ (top mount) μπορει να ειναι τα ελατηρια...................κλπ Question
lem-x24 - Πεμ 08 Ιαν 2009, 17:04:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τριξιμο Στο τιμονι Κρεμαργιερα?
Sentin3L έγραψε:
Γεια χαρα σε ολους εχω ενα τριξιμο οταν ειμαι σταματιμενος και παω να κανω οπισθεν και εχω κοψει το τιμονι τερμα δεξια ή αριστερα ακουγετε ενα τριξιμο τι μπορει να ειναι?ενας φιλος μου που το ακουσε λεει οτι ειναι ι κρεμαργιερα ρωτισα τιμη κρεμαργιερας ας μην τι πω εφραγμα θα παθω και αν τιν κανω ανακατασκευη θα μου στοιχισει 500 Ε,εκτος απο αυτο σε καθε λακουβα που πεφτω ακουω και Μπαμ χτιπιμα ξερω εγω τι παιζει να ειναι καποιος να HELP δν παιζει να δωσω τοσα λεφτα για τιν κρεμαργιερα?
Ριχτε αποψεις και λυσεις...Παιζει να ειναι τα ζαμφορακια,τα κροβαρα?
HELP

μήπως είναι τα ακρόμπαρα? το έκενε στο προηγούμενο αμάξι μου στις πολύ κλειστές στροφές. τα άλλαξα και όλα οκ. και να μην τα άλλαζα δεν υπήρχε θέμα ασφάλειας. απλά ήταν λίγο ενοχλητικό.
yokagyla - Παρ 09 Ιαν 2009, 04:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα που πρεπει συνεχεια να γεμιζω το δοχειο λαδιου για το υδραυλικο ποιος θα μου πει τι φταιει? ειπε ο μαστορας οτι την εφτιαξε και μετα απο 1 μηνα παλι χανει... απο που σκ@τ@ χανει ρε γα**το δλδ???
Sidobre - Παρ 09 Ιαν 2009, 13:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
yokagyla έγραψε:
εμενα που πρεπει συνεχεια να γεμιζω το δοχειο λαδιου για το υδραυλικο ποιος θα μου πει τι φταιει? ειπε ο μαστορας οτι την εφτιαξε και μετα απο 1 μηνα παλι χανει... απο που σκ@τ@ χανει ρε γα**το δλδ???

Συνήθως λιώνει το πλαστικό καπάκι της αντλίας (το έχω πάθει και εγώ) ή κάπου τρυπάει από χτύπημα, αλλά αμα ανοίξει δεν κλείνει με τπτ.

Είμουν από τους κολόφαρδους που βρήκα σκέτο καπάκι (δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό) εντελώς τυχαία.

Λύστε την αντλία, καθαρίστε το καπάκι και ελέγξτε αν έχει σπάσει. Θα είσαι τυχερός αν χάνει από την τσιμούχα του (ένα λαστιχάκι) γιατί θα το βρεις σαν ανταλλακτικό. Αν δεν είναι αυτό και έχει σπάσει το καπάκι (πλαστικό) πρέπει να βρεις στα παλιατζίδικα άλλη αντλία ή να σταθείς και εσύ τυχερός να βρεις άλλο καπάκι.

Καλύ τύχη.
yokagyla - Παρ 09 Ιαν 2009, 17:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
yokagyla έγραψε:

Συνήθως λιώνει το πλαστικό καπάκι της αντλίας (το έχω πάθει και εγώ) ή κάπου τρυπάει από χτύπημα, αλλά αμα ανοίξει δεν κλείνει με τπτ.

Είμουν από τους κολόφαρδους που βρήκα σκέτο καπάκι (δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό) εντελώς τυχαία.

Λύστε την αντλία, καθαρίστε το καπάκι και ελέγξτε αν έχει σπάσει. Θα είσαι τυχερός αν χάνει από την τσιμούχα του (ένα λαστιχάκι) γιατί θα το βρεις σαν ανταλλακτικό. Αν δεν είναι αυτό και έχει σπάσει το καπάκι (πλαστικό) πρέπει να βρεις στα παλιατζίδικα άλλη αντλία ή να σταθείς και εσύ τυχερός να βρεις άλλο καπάκι.

Καλύ τύχη.

μαλλον εσυ λες οτι θα χανει απο το μοτερακι του υδραυλικου. εμενα φαινεται η διαρροη απο την κρεμαγιερα...
Sidobre - Παρ 09 Ιαν 2009, 18:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
Oταν είσαι σταματημένος, σε ποιό σημείο τρέχει λάδι από κάτω;
yokagyla - Παρ 09 Ιαν 2009, 18:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
δεν τρχει οταν ειμαι σταματημενος. γεμιζω το δοχειο και σε 2 μερες ειναι αδειο... απλα βλεπω τον καθρεφτη (εκει που βιδωνει η κρεμαργιερα) οτι εχει λαδια...και υπεθεσα οτι θα χανει απο την κρεμαργιερα. το μοτερακι ειναι παντα στεγνο.
Sidobre - Παρ 09 Ιαν 2009, 18:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΚ, εφ'όσον το μοτεράκι είναι στεγνό, τότε κοιτάς τσιμούχες κρεμαγιέρας. Στην χειρότερη να αλλάξεις μια κρεμαγιέρα που έχει στα μεταχειρισμένα γύρω στα 150 ευρώ...
yokagyla - Παρ 09 Ιαν 2009, 18:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
οχιιιιιι... δεν μπορω να το ακουω αυτο. η κρεμαργιερα ειναι μια χαρα στο θεμα κοπανηματος. δεν τριζει κλπ. τσιμουχες δλδ και τελος... σε ευχαριστω φιλε... Very happy Very happy Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες