Sentin3L έγραψε: |
Γεια χαρα σε ολους εχω ενα τριξιμο οταν ειμαι σταματιμενος και παω να κανω οπισθεν και εχω κοψει το τιμονι τερμα δεξια ή αριστερα ακουγετε ενα τριξιμο τι μπορει να ειναι?ενας φιλος μου που το ακουσε λεει οτι ειναι ι κρεμαργιερα ρωτισα τιμη κρεμαργιερας ας μην τι πω εφραγμα θα παθω και αν τιν κανω ανακατασκευη θα μου στοιχισει 500 Ε,εκτος απο αυτο σε καθε λακουβα που πεφτω ακουω και Μπαμ χτιπιμα ξερω εγω τι παιζει να ειναι καποιος να HELP δν παιζει να δωσω τοσα λεφτα για τιν κρεμαργιερα?
Ριχτε αποψεις και λυσεις...Παιζει να ειναι τα ζαμφορακια,τα κροβαρα? HELP |
yokagyla έγραψε: |
εμενα που πρεπει συνεχεια να γεμιζω το δοχειο λαδιου για το υδραυλικο ποιος θα μου πει τι φταιει? ειπε ο μαστορας οτι την εφτιαξε και μετα απο 1 μηνα παλι χανει... απο που σκ@τ@ χανει ρε γα**το δλδ??? |
Sidobre έγραψε: | ||
Συνήθως λιώνει το πλαστικό καπάκι της αντλίας (το έχω πάθει και εγώ) ή κάπου τρυπάει από χτύπημα, αλλά αμα ανοίξει δεν κλείνει με τπτ. Είμουν από τους κολόφαρδους που βρήκα σκέτο καπάκι (δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό) εντελώς τυχαία. Λύστε την αντλία, καθαρίστε το καπάκι και ελέγξτε αν έχει σπάσει. Θα είσαι τυχερός αν χάνει από την τσιμούχα του (ένα λαστιχάκι) γιατί θα το βρεις σαν ανταλλακτικό. Αν δεν είναι αυτό και έχει σπάσει το καπάκι (πλαστικό) πρέπει να βρεις στα παλιατζίδικα άλλη αντλία ή να σταθείς και εσύ τυχερός να βρεις άλλο καπάκι. Καλύ τύχη. |