PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - Τριγμός σκιαδιού οροφής

fynos - Κυρ 04 Ιαν 2009, 11:28:09
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τριγμός σκιαδιού οροφής
Αυτό προκαλείται από το 2ο φίλο της κουρτίνας (Ε), όταν ακουμπάει τέρμα μπροστά στο πλαστικό . . . εκεί που έχει την εγκοπή(Α) ! Αν σταματάει το τρίξιμο όταν τραβήξεις ένα δάκτυλο το σκιάδια τότε βάλε γρι μοκέτα στον οδηγό που τερματίζει !

Αν δεν σταματήσει και πάλι, την τραβάς μισό εκατοστό πίσω για να μην ακουμπάει . . . λύση δεν είναι αλλά δεν έχω ακούσει και κάτι καλύτερο !
fynos - Κυρ 04 Ιαν 2009, 11:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
(Εκείνο το σκ@τοσκιάδιο της οροφής πως θα το κάνω να σωπάσει?...)

Έχεις δοκιμάσει τπτ από τα παραπάνω ?
android - Κυρ 04 Ιαν 2009, 13:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
φυνος εμενα σταματαει μονο αν την ανοιξω τερμα κ νομιζω οτι προερχετε καπου στην μεση απο το δευτερο κοματι του σκιαδικου
με κοβω για προβλημα στο κομματι c η d μαλλον d

ωραια η εικονα παντως βοηθαει για ψαξιμο
fynos - Κυρ 04 Ιαν 2009, 14:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
Το κομμάτι C είναι μια μαύρου χρώματος λαμαρίνα που σε κόβει αν δεν προσέξεις και κρατάει σε σταθερή απόσταση τους 2 οδηγούς !

Όταν είχα κατεβάσει το μισό ουρανό για να βάλω κεραία ΤV το είχα στραβώσει ελαφρός για να περάσω το κομμάτι F μπροστά για να μπορέσω να τις κολλήσω, δεν νομίζω να τρίζει αυτό!
Τώρα το κομμάτι D κάνει την ίδια δουλεία με το C με την μόνη διαφορά ότι είναι από αλουμίνιο. Ούτε και αυτό πρέπει να τρίζει μίας και όλα αυτά τα κομμάτια δεν έχουν μπόσικα, είναι πριτσινομένα με τους οδηγούς . . . . το όλο σύστημα κρατιέται από πάνω μας από τους οδηγούς σε διάφορα σημεία !

android - Κυρ 04 Ιαν 2009, 16:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
το 2ο κομματι υπαρχη περιπτωση να χει κατι πανω η το υλικο που εχει με το πεξιματακι του να ακουμπαει καπου σε λακουβες κτλ κ να κανει ενα απαλο τσικ τσικ? Laughing
dimkeras - Δευ 05 Ιαν 2009, 11:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
fynos, με τη μοκέτα δε σταματάει, μόνο αν το τραβήξω λίγο πίσω..
android - Δευ 05 Ιαν 2009, 13:45:36
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
fynos, με τη μοκέτα δε σταματάει, μόνο αν το τραβήξω λίγο πίσω..

καλα εισαι εσυ...σκεψου εγω που πρεπει να την εχω τερμα ανοιχτη Laughing
dimkeras - Κυρ 15 Φεβ 2009, 02:43:47
Θέμα δημοσίευσης:
Θόρυβος σκιαδίου ΤΕΛΟΣ!

Όχι, δεν το ξήλωσα τελείως! Απλά έβαλα από 1 στενό κομματάκι velcro στον κάθε οδηγό του πρώτου φύλου (F στο σχήμα) 2-3 χιλιοστά πριν τερματίσει. Κι έτσι πατάει ελαφρά πάνω τους και "σφηνώνει" κατά κάποιον τρόπο. Πάντως εδώ και 1 εβδομάδα δεν έκανε ούτε τσικ!
android - Κυρ 15 Φεβ 2009, 13:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Θόρυβος σκιαδίου ΤΕΛΟΣ!

Όχι, δεν το ξήλωσα τελείως! Απλά έβαλα από 1 στενό κομματάκι velcro στον κάθε οδηγό του πρώτου φύλου (F στο σχήμα) 2-3 χιλιοστά πριν τερματίσει. Κι έτσι πατάει ελαφρά πάνω τους και "σφηνώνει" κατά κάποιον τρόπο. Πάντως εδώ και 1 εβδομάδα δεν έκανε ούτε τσικ!

εγω εβαλα χθες αυτοκολλητο σφουγκαρακι κ στο 1 κοματι και στο 2ο κ στο 3ο οπου ειχε κενο δλδ το στουμπωσα Laughing
dimkeras - Κυρ 15 Φεβ 2009, 19:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος!

Τώρα έχει σειρά το ταμπλώ. Κάνει σαν κουδουνίστρα! Απλά δεν έχω χρόνο καθόλου για να το λύσω...
android - Κυρ 15 Φεβ 2009, 19:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Ωραίος!

Τώρα έχει σειρά το ταμπλώ. Κάνει σαν κουδουνίστρα! Απλά δεν έχω χρόνο καθόλου για να το λύσω...

πλακωσα τους αεραγωγους και γυρο γυρο με σπρει σιλικονης...αν κ πιστευω πως θα ναι προχειρο και θα χω τα ιδια παλι Crying or Very sad
dimkeras - Δευ 16 Φεβ 2009, 21:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οι αεραγωγοί μου είναι "περιποιημένοι", σαν τους δικούς σου Wink
Θόρυβο ακούω από το μπροστά μέρος του ταμπλώ, εκεί που συναντάει το τζάμι. Σαν κάτι να ξεβιδώθηκε..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες