206kwn έγραψε: |
βγαλε προσεκτικα την ταπετσαρια της πορτας και κοιτα αν εχει μουσαμα απο μεσα... για να μπαζει αερα μαλλον δεν θα εχει..... απλα του βαζεις ![]() τωρα για τα τριξιματα εγω προσωπικα προσπαθω να εντοπιζω που τριζει και ενα ενα τα καλυπτω οπως μπορω ειτε με ταινια διπλης οψης ειτε με παραπανω σφιξιμο στις βιδες του.....ελπιζω να σε βοηθησα.... Υ.Γ. για να εντοπισεις απο που ερχεται ο τριγμος πρεπει να βγαλεις οτιδηποτε παραπανω δικο σου αντικειμενο εχεις μεσα στο αυτοκινιτο..... |
εχεις βαλει ηχο στο αυτοκινιτο??? γουφερ κλπ κλπ?????ειχε ποτε το αυτοκινιτο γουφερ??? γιατι καπου παει το μυαλο μου αν ακουγονται απο το πορτ μπαγκαζ οι τριγμοι...... |
Nick 206 έγραψε: |
οχι δεν εχει ηχο πισω το αμαξι,γενικα εχει τα μαμα ηχεια,το αν ειχε γουφερ δεν το γνωριζω για να ειμαι ειλικρινεις. 4 μηνες το εχω και ψαχνομαι,πρωτη φορα περνω peugeot και γενικα γαλλικο,παντως και φιλος μου με saxo vts 1.6 εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με αερα απο το ηχειο στην πορτα του οδηγου!!! μιλαμε εστω και την ηλιοροφη να ανοιξω μπαινει αερας!!!! ![]() ![]() |
too much το 15ιντσο......
πρεπει να πηγαινει το τριξιμο και να ερχεται απο την πισω πορτα του πορτ μπαγκαζ ε?? |
panos 206 έγραψε: |
Ξέρεις γενικά τέτοιου είδους στησίματα (ήχου) έχουν αποτέλεσμα να συντονίζουν όλα στο αμάξι και για αυτό τρίζουν μετά! |
206kwn έγραψε: | ||
ανοιξες την ταπετσαρια της πορτας σου να δεις αν εχει το μουσαμα που λεγαμε?? ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! μηπως οι τριγμοι στο πορτ μπαγκαζ ειναι απο την πινακιδα σου?????? βγαλτην πηγαινε καμια βολτα και τσεκαρε το ........ |
AlienHack έγραψε: |
και εμενα μπένει κρυο απο τα μπροστα ηχεία, και εχει μονοση, το εχω ανοιξει και το εχω δει. Απλοσ οταν τρεχω με 180 και εξω εχει -2 και μεσα 25 νοιώθεις ενα κύμμα κρυου αερα απο τις τρυπουλες των ηχείων. ΑΝ ειναι πολυ εντονο το φαινομενο τοτε ισος εχει σκιστεί η μονοση που εχει (εμενα εχει κατι σαν λεπτό αφρόδες πλαστικό |
206kwn έγραψε: | ||
ανοιξες την ταπετσαρια της πορτας σου να δεις αν εχει το μουσαμα που λεγαμε?? ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! μηπως οι τριγμοι στο πορτ μπαγκαζ ειναι απο την πινακιδα σου?????? βγαλτην πηγαινε καμια βολτα και τσεκαρε το ........ |
$ Bl@ckJ@ck $ έγραψε: |
Γειά σας. Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ ψάχνοντας σχετικά στο ίντερνετ για κάτι τέτοιο με σκοπό να γράψω το "πρόβλημά" μου. Λοιπόν το καλοκαίρι αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 206 colorline του 2002. Το αυτοκίνητο μηχανικά είναι τέλειο, έχω όμως 2 άλλα προβληματάκια...
1) Πολλά πλαστικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σπασμένα/ξεκολλημένα με αποτέλεσμα το ταμπλό και διάφορα άλλα σημεία (πλαστικά στις πόρτες, καπάκι πορτ μαγκάζ κλπ) να τρίζουν πάρα πολύ ενοχλητικά σε κάθε λακουβίτσα. Προσπάθησα να τα κολλήσω, αλλά οι θόρυβοι δεν εξαφανίστηκαν εντελώς. Ξέρετε περίπου πόσο θα μου κοστίσει και αν αξίζει να απευθυνθώ στην peugeot για να διορθωθούν αυτά; 2) Από το Σεπτέμβρη και μετά παρατήρησα ότι αρκετές φορές και σε ανύποπτη φάση από την μπροστά αριστερά ρόδα ακούγεται ένα δυνατό σφήριγμα (όχι συνεχόμενο, διακοπτόμενο). Έχω αλλάξει λάστιχα, έχει γίνει ευθυγράμμιση κλπ, έχει επισκευασθεί ένα προβληματάκι με το ακρόμπαρο, αλλά το σφήριγμα εξακολουθεί να υπάρχει. Ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία τι μπορεί να είναι; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. |
$ Bl@ckJ@ck $ έγραψε: |
1) Πολλά πλαστικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σπασμένα/ξεκολλημένα με αποτέλεσμα το ταμπλό και διάφορα άλλα σημεία (πλαστικά στις πόρτες, καπάκι πορτ μαγκάζ κλπ) να τρίζουν πάρα πολύ ενοχλητικά σε κάθε λακουβίτσα. Προσπάθησα να τα κολλήσω, αλλά οι θόρυβοι δεν εξαφανίστηκαν εντελώς. Ξέρετε περίπου πόσο θα μου κοστίσει και αν αξίζει να απευθυνθώ στην peugeot για να διορθωθούν αυτά; |
Vini έγραψε: |
Τι εννοείς "σπασμένα" και "ξεκολλημένα"; Εννοείς ότι κάποια πλαστικά έχουν φάει "κλωτσιές" και σπάσανε; Ανταλλακτικά για 206 μπορείς να βρεις στο EBAY πολύ φτηνά. Τα αγοράζεις και τα βάζεις μόνος. Διαφορετικά σε ένα χαρτί σημειώνεις τις ζημιές που έχεις και πας σε διάφορα συνεργεία και ζητάς προσφορές για υλικά και εργασία. Για τριγμούς κλπ... εντοπίζεις με την βοήθεια ενός φίλου την πηγή των τριγμών ή των χτυπημάτων και επεμβαίνεις με διάφορα προϊόντα (ηχομονωτικά, ταινίες, κόλλες κλπ...) Οι τιμές όπως καταλαβαίνεις διαφέρουν για όλα αυτά. Για το (2ο) πρόβλημα που έχεις δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω... Στα μηχανολογικά είμαι άσχετος... |