kanelj έγραψε: |
γεια σας παιδια.εχω ενα ερωτημα που ψαχνει απαντηση...!σαν παιδι και εγω εχω βαλει στο αυτοκινητακι μου καινουργια ηχεια μπρος πισω,2 ενισχυτες και ενα subακι.το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει καποιος απο σας που να ξερει καποιο μαγαζι το οποιο να κανει καλες κατασκευες στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινητου ωστε να μην φαινονται τα καλωδια απο ενισχυτες ,κουτες κτλ.
αν ξερετε καποιον εντος αθηνων ακομα καλυτερα... ![]() επισης αλλο ενα ερωτημα για οσους εχουν δυνατα subακια ![]() ![]() ![]() ![]() εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω ![]() αυτα τα λιγα ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
για να μη σε κραταω σε αγωνια στειλε μου PM με ενα email σου να σου στειλω 2-3 φωτογραφιες να το δεις.
μια τετοια κατασκευη μπορεις να την κατασκευασεις και μονος σου. |
Vini έγραψε: | ||
H κατασκευή σου είναι πολύ ποιο όμορφη και λειτουργική από αυτή που έχω βάλει παραπάνω ... Εχεις κάνει μεγάλη εξοικονόμιση χώρου και ως γνωστό ο όρθιος ενισχυτής ψύχεται καλύτερα από το καθιστό... Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω και εγώ αλλά σε ποιο μικρή έκταση .... αλλά πως θα γίνει αυτό??? |
Vini έγραψε: |
Χαιρετώ!!! Το θέμα αφορά νομίζω όλους αφού ο χώρος στο πορτμπαγκάζ κάθε αυτοκίνητου είναι πολύτιμος αλλά και η ασφάλεια των συσκευών ήχου απαραίτητη...
Ως γνωστό έχω στο πορτμπαγκάζ ένα ενισχυτούλη MAGNAT και ένα εργοστασιακό κουτί SUB 12άρι της MAGNAT επίσης ... ![]() Το ενισχυτή τον έχω στο πάτωμα σε μία γωνία... χωρίς βίδες αλλά με "σκρατς"... ![]() ![]() Ξέρει κανείς κανέναν "μάστορα" που να μου φτιάξει μία μικρή κατασκευή για να καλύψω τον ενισχυτή και να μην φαίνεται ??? Στα καταστήματα ηχητικών ζητούν ούτε λίγο, ούτε πολύ περί τα 100 με 200 euro... Έχει κανείς καμιά ιδέα για να καλύψω τον ενισχυτή ... ? Επίσης ως γνωστό, οι κατασκευές δεν βοηθούν στην σωστή θερμοαπαγωγή ... αφού στην ουσία εγκλωβίζουν τον ενισχυτή ... Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να καλύψουμε λιγάκι τον ενισχυτή ώστε να μην κινδυνέυει από τυχόν χτυπήματα από πράγματα που υπάρχουν ή τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ? Τι θα λέγατε για ένα όμορφο μαύρο κουτί αλουμινίου με τρύπες, μέσα στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ο ενισχυτής και να μην κινδυνέυει από τυχόν χτυπήματα ? Έχει κανείς καμιά ιδέα για να καλύψω τον ενισχυτή ... ? Peugeot 206 ![]() Opel Astra ![]() ![]() |
alemao έγραψε: |
Μην ασχολείστε με τα στερεοφωνικά...
Αυτά είναι όργανα του σατανα ![]() Βάλτε καμμιά ανάρτηση πάνω, καμμιά εξάτμιση, κανά bucket ![]() |
dragiotis έγραψε: |
![]() Aν δεν θελεις τις τρελες σταθμες, αυτο το setup ειναι αρκετα βολικο και δεν σου τρωει σχεδον καθολου χωρο. |
Skull έγραψε: | ||
Ποιο ειναι ομως το υλικο που ειναι φτιαγμενες οι κατασκευες στα πλαινα με τους ενισχυτες?? |