Jim207GT έγραψε: |
ΑΑά! και αυτό το risk of ice σπαστικό είναι τελικά ![]() |
MEMsound έγραψε: |
τα Τ1Ρ και τα αυτά που ειχες ειναι μ@λακά και μιας και θες ανεση επελεξε κάτι από αυτα και πρόσεχε να χεις καλή πίεση μέσα (οσο προτίνει ο κατασκευαστής)
αν εισαι "καφρος" και πέφτεις σε λακουβες όπως να ναι, οτι λάστιχο και να βάλεις με το 205/40αρι προφίλ δεν υπάρχει περίπτωση να "σωθείς". μπορείς να βάλεις και 205/45-17 που ειναι πιο "ψηλό" τα πιρελλι και τα εξαλτο ειναι πιο σκληρα (στα πλαινά εννοώ) και δεν στα προτινω για CC ιδίως αφου δεν σε ενδιαφερει το "στριψιμο" |
Puzzle έγραψε: |
Τα pirelli που τα βρηκα σε καλη τιμη 600 να τα αποκλεισω δηλαδη? |
lionking(t) έγραψε: |
Τα SportContact2 τα αντικατεστησαν με το 3 απο οτι μου φαινεται,και αν βρεις θα ειναι σε στοκ.Εγω ατο GT φοραω το 3 σε διασταση 215/45/17,ειμαι πολυ ευχαριστημενος και επιτελους το αυτοκινητο σταματησε να κανει σαν κουδουνιστρα. |
Ξερει κανεις τη διαφορα toyo proxes 4 kai toyo t1r?
Αν διαβασα καλα το 4 ειναι για ποιο all around και το t1r για πιο σπορτ... Σημερα μονος που ρωταω μονος που απανταω..εχω χαζεψει απο το πρωι..!! Συγγνωμη παιδια για τη ζαλαδα!!! |
Jim207GT έγραψε: |
Καλοφόρετα και περιμένουμε εντυπόσεις!! Πάντος έχω να πώ ότι τα conti2 και στο CC του Stazzy έχουν σκάσει κανά 2 φορές (με μπαλώματα και κορδόνια είναι) και δεν του αρέσουν και πάρα πολύ, ακόμα στο jetta gt του αδερφού μου 225/45-17 δεν μπορώ να πώ οτι θα τα ξανέβαζε αλλά τουλάχιστον δεν έχουν σκάσει ακόμα ![]() |
Εχω 207cc και μετα απο πολλες κακοτοπιες μετα απο 1.5 χρονο που εχω το αμαξι(ενα καρουμπαλο,σκισιμο στο δευτερο..και ενα μπαταρισμενο) σκεφτομαι να αλλαξω ολη τη τετραδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο..
Εκτος αν βρω 2 μεταχειρισμενα continental Που φοραει απο τη μανα του.. H διασταση ειναι 205/45/17 και αυτο που κυριως αναζητω ειναι η ανεση..εννοω δεν θελω πολλα χτυπηματα λογω οροφης... Καθως εψαχνα βρηκα αυτα http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-118745&dsco=37 Μου ειπε ο Τασος το γνωστο βουλκανιζατερ να τα βαλω και τα εχει 150 ευρω..βεβαια δεν ρωτησα αλλου γιατι πριν λιγο επαθα τη ζημια και ειμαι με ρεζερβα ασφαλειας.. Εψαξα λιγο και ειδα οτι τα φορανε πολυ και σε bmw και τυποι που πανε λιμανακια κτλ και ειναι καταενθουσιασμενοι.. Γενικα ειδα και σε 4 τροχους και autotriti οτι ειναι πολυ καλο λαστιχο.. Εχει κανεις αποψη αλλιως σκεφτομαι παλι τα sportcontact 2... Σας ευχαριστω.. |