panoskar έγραψε: |
Ο θορυβος ομως που εκανε οταν εκανε το κομπιασμα ηταν ενα "τσακ" συσχετιζεται με τα μπουζι η τους πολλαπλασιαστες? |
Touristas έγραψε: |
Η καδένα είναι που κάνει θόρυβο.
Θέλει αλλαγή ο τεντοτήρας της ο οποίος λειτουργεί με λάδι. Έχει βγει ανανεωμένος για αυτό το θόρυβο που κάνει η καδένα. |
recife_rallye έγραψε: | ||
Αργυρη αλλος ηχος ειναι αυτος που λεει..η καδενα ακουγεται συνεχεια,τα ωστηρια μονο οταν ειναι κρυο.. |
Θέλει αλλαγή ο τεντοτήρας της ο οποίος λειτουργεί με λάδι. Έχει βγει ανανεωμένος για αυτό το θόρυβο που κάνει η καδένα. |
Σε περιπτωση που ειναι ο τεντωτηρας,διαπιστωνεται,αντικαθισταται ευκολα ,η θα το 'παρκαρω ' για κανενα μηνα στο συνεργειο?
Παιδια οπως κ να εχει εχω αρχισει να ξενερωνω με την Peugeot.Στο swift-ακι που ειχα πριν τις 160000 χλμ δεν πατησα το ποδι μου στο συνεργειο για βλαβη κ με το 207 απο την δευτερη μερα... Θα πω τον πονο μου τωρα...Το προσεχω περισσοτερο απο μενα..Ειναι σε γκαραζ.Δεν εχει μια γρατζουνια,το ζεσταινω,το κρυωνω,δεν το πολυ-ζοριζω.Να σκεφτειτε οτι αν δεν σηκωσει θερμοκρασια λαδιου πανω απο 70 δεν ξεπερναει το στροφομετρο τις 2500rpm..Δουλευει σε επαρχιακους δρομους, χωρις λακουβες,χωρις μποτιλιαρισματα.Τι αλλο να κανω????????????????????????????????????????????? |
Παιδια οπως κ να εχει εχω αρχισει να ξενερωνω με την Peugeot.Στο swift-ακι που ειχα πριν τις 160000 χλμ δεν πατησα το ποδι μου στο συνεργειο για βλαβη κ με το 207 απο την δευτερη μερα... Θα πω τον πονο μου τωρα...Το προσεχω περισσοτερο απο μενα..Ειναι σε γκαραζ.Δεν εχει μια γρατζουνια,το ζεσταινω,το κρυωνω,δεν το πολυ-ζοριζω.Να σκεφτειτε οτι αν δεν σηκωσει θερμοκρασια λαδιου πανω απο 70 δεν ξεπερναει το στροφομετρο τις 2500rpm..Δουλευει σε επαρχιακους δρομους, χωρις λακουβες,χωρις μποτιλιαρισματα.Τι αλλο να κανω?????????????????????????????? |
isim έγραψε: |
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Ορισμενα πρωινα το αμαξι κανει λες και βαζεις μπροστα αλυσοπριονο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Που το έχεις πάει..??? |
Και δεν μπορούν να βρουν το θόρυβο που κάνει η καδένα όταν είναι κρύο. ![]() |
isim έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
Και πως επιδιορθώνεται αυτό? Έτσι για εγκυκλοπαιδική γνώση ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||||||
Καλά πεσ τους να αλλάξουν των τεντωτίρα τις καδένας για αρχή και βλέπουν μετά. |
isim έγραψε: | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: |
αλλαξε κ μπουζι αν δεν εχεις αλλαξει μιας που ειναι μεσα ![]() |
Λοιπον η λυση στο προβλημα του θορυβου ειναι αλλαγη τεντωτηρα καδενας οπως ειπε και πιο πανω ο Αργυρης. Με πηραν σημερα και μου ειπαν οτι εχει βγει βελτιωμενο ανταλλακτικο. |
Μαλλον ειναι μονο ενοχληση. Θα ξερω το μεσημερι που θα με παρουν τηλ απο το συνεργειο. Αν το εχε4ις στην εγγυηση καλο ειναι να το αλλαξεις και να υσηχασεις |
Μαλλον ειναι μονο ενοχληση. Θα ξερω το μεσημερι που θα με παρουν τηλ απο το συνεργειο. Αν το εχε4ις στην εγγυηση καλο ειναι να το αλλαξεις και να υσηχασεις |
android έγραψε: | ||
δεν κανει ομως π.χ. θορυβο εμενα ...και εχω μαθει οτι δουλευει καλα δεν το πειραζεις γιατι θα γινει μαμακια ![]() |
Persis9 έγραψε: |
Παιδιά είχα και εγω ενα θορυβο στην μηχανη σαν τσιριγμα οταν συμπλέκταρε το αμάξι και καμια φορά όταν ήταν στο ρελαντι
το πήγα λοιπόν σήμερα το πρωι στην Oscar peugeot γιατί η lion δεν είχε ραντβού και μου είπαν ότι είναι από την τρόμπα νερου!! αν πάντως το ξανακάνει τότε ίσως να είναι ο τεντωτήρας!1 ακόμα δεν το έχω παράλβει το αμάξι |
Jim207GT έγραψε: | ||
To μαύρο GT δικό σου είναι..... Εμένα ήταν το μπλεδακι στο οποίο αλλάξαμε τρομπα νερού και τα παρελκόμενά της. Τους είπα και για τεντωτήρα αλλά δεν τον αλλάξαν ![]() μέχρι το καλοκαίρι θα τον αλλάξω και αυτόν. |
To μαύρο GT δικό σου είναι..... Εμένα ήταν το μπλεδακι στο οποίο αλλάξαμε τρομπα νερού και τα παρελκόμενά της. Τους είπα και για τεντωτήρα αλλά δεν τον αλλάξαν ![]() μέχρι το καλοκαίρι θα τον αλλάξω και αυτόν. |
Persis9 έγραψε: |
ναι ναι δικο μου ητανε!!
ο διαχυτής καλή φάση δεν το είχα δει από κοντα!! Κολλητός είναι ή βιδωτός |
Αndroid έγραψε: |
ωχ ωχ ωχ...αρχησαν τα οργανα?τι τρομπες θα αλλαζουμε τωρα? |
makis106 έγραψε: |
Ερώτηση και προς τους δύο. Τα τουτου σας είναι αγορασμένα πριν τις αρχές του 2008, ή μετά? Για να ξέρω αν θα ετοιμάζομαι κ εγώ |
Jim207GT έγραψε: |
9/2007 και έχω 32.000χλμ. δεν είναι απαραίτητο οτι θα στο κάνει ή οτι θα σε αφήσει αν το κάνει, απλά μου την έσπαγε μερικές φορές ο θόρυβος, ειδικά το τσιριχτό όταν έσβηνα το μοτέρ. Επίσης είχα και μία μικρή απώλεια σε παραφλού(ψιλολόγια) και από εκεί το ψιλιάστικα. Πάντος είχε πλάκα πάω στο συνεργείο και τους λέω "καλημέρα μια ντρόμπα νερού και ένα τεντωτήρα" ομολώ οτι με κοίταγαν κάπως, αλλά στο τέλος ρωτάγαν τι και πώς ![]() |
gregkozani έγραψε: |
Πάντως αυτό με τα ανταλλακτικά ..από Γαλλία... δεν έχει όρια ρε παιδιά γρίλια προφυλακτήρα και ντεπόζιτο νερού (για τις πιτσιλιθρες )14 μέρες και ακόμη δεν ήρθαν και άντε Γαλλία είναι έχει και μια απόσταση ΟΛΟΚΛΗΡΗ LΙΟΝ δεν έχει παρακαταθήκη ανταλλακτικών ?????????? κάθε φορά που κάτι θέλουμε από Γαλλία θα το περιμένουμε?????????? έλεος |
Giannis307 έγραψε: | ||
Kοιταξε λογικο ειναι να μην υπαρχουν τα παντα σε αποθηκη.... Αφ ενος γιατι τα μοτερ ακομα ειναι πολυ νεα και δεν εχουν δειξει ακριβως τι χρειαζονται αμεσα για επισκευες.... Επισης οσο αφορα την φανοποιηα δεν ειναι και ευκολο να εχει στοκ τα παντα...εχει μονο τα πολυ κοινα και απαραιτητα....τωρα το ντεποζιτ απο τα τζαμια λογικο ειναι να μην υπαρχει γιατι οπι πιθανοτητες να χαλασει η να σπασει ακομα και σε γερο στουκι ειναι ελαχιστες.... |
Giannis307 έγραψε: | ||
Kοιταξε λογικο ειναι να μην υπαρχουν τα παντα σε αποθηκη.... Αφ ενος γιατι τα μοτερ ακομα ειναι πολυ νεα και δεν εχουν δειξει ακριβως τι χρειαζονται αμεσα για επισκευες.... Επισης οσο αφορα την φανοποιηα δεν ειναι και ευκολο να εχει στοκ τα παντα...εχει μονο τα πολυ κοινα και απαραιτητα....τωρα το ντεποζιτ απο τα τζαμια λογικο ειναι να μην υπαρχει γιατι οπι πιθανοτητες να χαλασει η να σπασει ακομα και σε γερο στουκι ειναι ελαχιστες.... |
00000829E1 αυτος ειναι ο κωδικος του τεντωτηρα της καδενας χρονισμου????? |
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Ορισμενα πρωινα το αμαξι κανει λες και βαζεις μπροστα αλυσοπριονο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrton έγραψε: |
Τελικα ο ηχος οταν ειναι κρυο το μοτερ δεν οφειλετε στην καδενα-τεντωτηρα αλλα στο οτι αργει να ανεβασει λαδι και χτυπανε τα ωστηρια στης βαλβιδες. διαβασα αρκετα forum που ειχε αναφερει φιλος σε αλλο ποστ, και ηταν forum απο Αγγλια, συγκεκρειμενα κατοχους mini s(το ιδιο μοτερ με το gt/rallye rc). απο οτι φαινεται και εκει εχουν το ιδιο προβλημα, μαζικα θα ελεγα, και ολες οι αναφορες κανουν λογο για το εξης: οι περισσοτεροι μετα απο πολυ πιεση στους αντιπρωσοπους της BMW αλλαξαν καδενα-τεντοτηρα γιατι νομιζαν οτι απο εκει προερχεται ο θορυβος αλλα σε κανεναν δεν διορθωθηκε το προβλημα. η bmw(ανεπισημα τωρα) κανει λογο για αργη ανοδο λαδιου με αποτελεσμα να χτυπουν τα ωστηρια και να μην γινεται χρηση εαν δεν ζεσταθει η μηχανη και ποτε μαρσαρισμα πανω απο 2.000 στρ/λεπτο χωρις να εχει ζεσταθει. Ξερει κανεις τι μπορει να προκαλεσει μακροχρονια για το μοτερ το προβλημα αυτο με το λαδι? |
power έγραψε: |
Δεν έχουν ιμάντα χρονισμού.
Καδένα έχουν. |
Εγινε αλλαγη τεντωτηρα καδενας σε εμενα την Τεταρτη. Οταν το πειρα ευτυχως το ξεκινησα μπροστα τους γιατι το προβλημα τελικα δεν ηταν ο τεντωτηρας και αμφιβαλω τελικα αν ξερουν τι διαολο ειναι. Και το ποιο ωραιο ειναι οτι μου ειπανε οτι αν βρουν τι ειναι θα με φωναξουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αν δεν το φτιαξουν θα τους βαλω να αλλαξουν μοτερ δεν τους αφηνω ετσι ![]() ![]() ![]() |
Πραγματικα ρε Δημητρη δεν ξερω αν τελικα αλλαξαν και πως τον αλλαξαν. Το μονο που ξερω ειναι οτι για καθε παρατηρηση που εχω κανει για το αμαξι στην automotivo μου εχουν πει οτι δεν ειναι τιποτα. Και καλα οτι ειναι φυσιολογικο!!!!Τους εκανα μια παρατητρηση οτι το τιμονι τριζει οταν το στριβεις και μου λεγανε κατι μαλ***ες για την πλεξουδα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smoki έγραψε: |
Για το τιμονι τι σου ειπαν? γτ μου το κανει και μενα καμια φορα |
pol έγραψε: |
γεια σασ ολοι λετε οτι εχετε προβληματα εγω παντοσ οθτε ενα ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ με το 207 gt pantos ενα ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΦΙΜΕΙ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ 8Α ΤΑ ΠΟΥΛΙΣΕΤΑΙ |
pol έγραψε: |
γεια σασ ολοι λετε οτι εχετε προβληματα εγω παντοσ οθτε ενα ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ με το 207 gt pantos ενα ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΦΙΜΕΙ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ 8Α ΤΑ ΠΟΥΛΙΣΕΤΑΙ |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
Τοτε καλα ειναι να μην λεμε τιποτα μην χαλασουμε την φημη του αμαξιων μας, και να λεμε τι γαματα που ειναι και δεν χαλανε με τιποτα(Ποιος τοτε ο σκοπος του forum αν δεν λεμε τα προβληματα μας και αν δεν συζηταμε?). Το δηκο σου αμαξει μαλον ηναι εκσερεσι και θα το πουλισεις με κλιστα ματηα και χορισ αγγελια, και τα πεδια που εθεσαν το προβλιμα θα τα κρατισουν κιμηλιο, κε αν στα πουλισουν στιν τελικη μην τα παρεισ γιατι εχουν φημη χαλασμενου(αχριστα) ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||
συμφωνώ... όσο για τις τιμές μεταπώλησης, είναι δεν είαν ιαξιόπιστο το αμάξι όλες πάνε κατα μην πω... κρίσηηηη! |
Dikonou έγραψε: |
Ρε παιδιά, το πρόβλημα αυτό με το μοτέρ σε πόσους μεχρι τώρα έχει εμφανιστεί και μήπως αφορά συγκεκριμένη παρτίδα μοτέρ ή είναι γενικότερο και ''χτυπάει'' όπου και όπως νομίζει? Και αυτό γιατί ψήνομαι για το RC και αν είναι να κάνω τέτοια αρχή................ ![]() ![]() |
Όχι εσωτερικά του κινητήρα δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα εκτός από των θόρυβο τύπου diesel.
Πάντως το συγκεκριμένο μοτέρ δεν είναι και από τα ποιο ήσυχα αλλά σε αυτό ευθύνεται και ο άμεσος ψεκασμός εκτός από τον θόρυβο τις καδένας όταν αυτή κάνει. |
http://s260.photobucket.com/albums/ii13/dtsiotas/?action=view¤t=MOV00003.flv
|
isim έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
Jim207GT το βιντεακι δεν ακουγετε καλα...μαλλον πρεπει να βγεις εξω να ανοιξεις καπω κ να γραψεις ![]() |
Την άλλη φορά θα το πάω σε στούντιο και θα το γράψω με dts 7.1. Δε με @@@@ Γιωργάκι ![]() ![]() ![]() ![]() |
savelilar έγραψε: |
το δικο μου το rc ακουγετε σαν ειναι χαλασμενο το μοτερ αλλα μονο στο ρελαντι ολα αυτα . |
Την άλλη φορά θα το πάω σε στούντιο και θα το γράψω με dts 7.1.
Δε με @@@@ Γιωργάκι ![]() ![]() ![]() ![]() |
θα βγαλεις και dvd η συμφωνια του jim ![]() |
http://s260.photobucket.com/albums/ii13/dtsiotas/?action=view¤t=MOV00003.flv |
207.Rallye έγραψε: |
Αναφερομαι στο κροταλισμα τυπου diesel που κανει συνεχεια. Δηλαδη δεν το κανει μονο στο ξεκινημα τις κρυες μερες αλλα παντα. Πως μπορω να διαιστωσω αν μιλαμε για το ιδιο προβλημα; Στο δικο μου δεν ξερω μηνα παραγωγης, αλλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι απ τα πρωτα 207 Rallye που ηρθαν Ελλαδα. Μιλαμε για παραλαβη Αυγουστος του 2007. Χρειαζεται μονο αλλαγη τεντωτηρα; |
giorgos2421 έγραψε: |
καλησπερα παιδια,σκευτομαι να παρω ενα 207 rallye ειμαι δηλαδη ενα βημα απο το να το παραγγειλλω,το εκανα test drive και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις που εχει, αλλα πλεον φοβαμαι πολυ και εχω μπει σε σκεψεις με ολα αυτα που διαβασα περι προβληματων σε αυτο το θεμα που εχετε αλλα κ σε αλλα παρομοια.Θελω λοιπον να μου προτεινετε απο την εμπειρια σας αν αξιζει πραγματικα να το παρω ή οχι.Ευχαριστω. |
καλησπερα παιδια,σκευτομαι να παρω ενα 207 rallye ειμαι δηλαδη ενα βημα απο το να το παραγγειλλω,το εκανα test drive και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις που εχει, αλλα πλεον φοβαμαι πολυ και εχω μπει σε σκεψεις με ολα αυτα που διαβασα περι προβληματων σε αυτο το θεμα που εχετε αλλα κ σε αλλα παρομοια.Θελω λοιπον να μου προτεινετε απο την εμπειρια σας αν αξιζει πραγματικα να το παρω ή οχι.Ευχαριστω. |
recife_rallye έγραψε: | ||
Οχι,μη παιρνεις!!!ψεμματα λενε ολοι τους....χαλια ειναι τ αμαξι!!Ολο προβληματα..ουτε στριβει,ουτε φρεναρει,ουτε εχει καλο κινητηρα,ουτε εχει καλη ποιοτητα κατασκευης,ουτε ειναι βελτιωσιμο,ουτε εχει καλη αναλογια αξιας-χρηματων,ουτε ειναι ανετο,ουτε ασφαλες,ουτε γρηγορο,ουτε ομορφο....χαλια..χαλια!! ![]() ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Έτσι ακούγεται με τον ελαττωματικό τεντωτήρα :
http://www.youtube.com/watch?v=oUZqJyf1hhU&feature=related Έτσι ακούγεται φυσιολογικά (αν εξαιρέσεις την αηδία της forge) : http://www.youtube.com/watch?v=DEVobZjIonI&NR=1 Κι έτσι θα θέλαμε να ακούγεται!!! http://www.youtube.com/watch?v=b4Kb6T8nw-Q |
manaros έγραψε: |
ισως και κακο γιατι μπορει να εχουν ξεχασει να σου βαλουν την καδενα..... |
Δεν θελω να τους παρακαμψω κ να εκθεσω προσωπα κ καταστασεις αλλα αν δεν λυθει το προβλημα μεχρι τελη αυγουστου θα προβω σε τετοιες κινησεις.Τελικα ακουσανε το θορυβο κ θα μου αλλαξουν ενα vacum. Εχει σχεσει με την υποβοηθηση του servo .Αν κ προσωπικα μου φαινεται παραξενο οτι μπορει αυτο να προκαλει αυτον τον θορυβο. Ξεκινουν με τα ευκολα,δεν ειναι ειναι λαθος τεχνικη,θα δουμε.... |
Λυθηκε το προβλημα με την αλλαγη της αντλιας κενου? |
AlienHack έγραψε: |
και με τον τενοντηρα λυθηκε? |
bagosgt έγραψε: |
αν ειναι ο κλασσικος μεταλλικος ηχος,εχει ερθει ειδοποιηση απο γαλλια σε ολα τα εξουσιοδοτημενα,οτι αυτος ο θορυβος ειναι απο τις επιστροφες του λαδιου(κ δε θυμαμαι παρα πανω λεπτομεριες μιας κ δε προσεχα) κ ειναι φυσιλογικο οταν ειναι κρυο.γιαυτο κ σταμαραει οταν ζεσταθει ![]() |
@ mrkaza
Όπως και να'χει, η εγγύηση σε καλύπτει για 2 χρόνια ![]() |
Όπως τα λέει ο φίλος μου ο Δημοσθένης είναι.
2 χρόνια ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΛΜ. |
saikoe_39 έγραψε: |
Σημερα σε γρηγορο αναμα της μηχανης...χωρις να περιμενω καθολου κοκκινα λαμπακια κλπ.....οταν μαρσαρα...και σε καποιες στροφες εκανε εναν περιεργο ηχο.....μεταλικο...στο ρελαντι δεν εκανε τπτ...
με ενα σβυσιμο..και ξανα αναμα...ολα ηρθαν στα κανονικα τους.... μου το εκανε σημερα δυο φορες.... τι μπορει να ειναι..??? παω για καδενα..?? |
dimkeras έγραψε: | ||
Μοντέλο? |
Γνώμη μου, εφόσων έχεις ακόμη εγγύηση, χρησιμοποίησέ τη. Κάνε ένα ακόμη δώρο στο κοκκινάκι ![]() |
corey έγραψε: |
Καλημέρα, έχω ενα 207 rallye 4/2009. και ακούω δυο περίεργους ήχους.
1. Είτε είναι κρύο είτε ζεστό στο ρελαντί τουλάχιστον ακούγεται ένα τακ τακ τακ μόνιμο, σκέφτικα μήπως είναι ο τεντωτήρας της καδένας όπως διάβασα, αλλά εκεί το κάνει μόνο όταν είναι κρύο ενώ εμένα το κάνει συνέχεια. λέτε να έιναι η βάση??? 2. Όταν αφήνω το γκάζι στις 1500στροφές, ακούγετε ένα "γουργούρι" με λίγο τρίξιμο. σαν κάτι που γυρνούσε να σταματάει αχαρα. (σκέφτηκα τουρμπο) Τι λέτε? σας έχει τύχη τίποτα τέτοιο?? Σήμερα καθώς έβλεπα το αυτοκίνητο είδα ότι η στάθμη λαδιού είναι τέρμα κάτω.. ίσα ίσα στο όριο... έχετε ακούσει να καίνε λάδια, ούτε διαροή είδα ούτε τίποτα.. και έλεγε oil OK. 13000xlm αλλαγή λαδιών στα 4000χλμ. Το αμάξι ήταν κρύο και σε ίσιο δρόμο. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Κύριοι,
..... Απάντηση: Έχει έρθει οδηγία από την πεζό να αλλάξουμε τις βάσεις κιβωτίου-μηχανής. Το κροτάλισμα είναι από το μεταλλικό μέρος της βάσης που είναι κάτω από την μηχανή, έχει ένα τσουτσούνι που ακουμπά. Επίσης το αλουμινένιο μέρος της βάσης, με το σινεμπλοκ είναι πιο σκληρό και όπως είδα το σινεμπλοκ πιο μεγάλο. Αυτά! |
NoDsl έγραψε: | ||
Ωραίος ο παίχτης. Ερώτηση. Γνωρίζεις διαδικασία να αλλαχτούν οι βάσεις; Ή κάποιος άλλος έστω; Δηλαδή λύνουν πολλά απο το μοτερ ή βγαίνουν και χωρίς να βγουν πλαστικά. Γιατί όσο πιο λίγα ξεκουμπώσουν(πλαστικά ή όχι) τόσο πιο λίγα θα χαλαρώσουν. Αν με πιάνεις ![]() |
NoDsl έγραψε: |
πω πώ μου μάμησες την ψυχολογία τώρα. Δεν μπορώ σε καινούργιο αμάξι κατέβασμα μηχανής κλπ... εδώ το βλέπεις οπως είναι που ανοίγεις και λές πώς τα στρίμωξαν όλα εκει μέσα πού να μπεί και χέρι να δείς...
-ρε σύ περίσσεψε ένα σωληνάκι... -κοίταξες καλύτερα μην έχεις ξεχάσει να το βάλεις -ναί εις διπλούν. -ε καλά άστο. Μήπως θα το παρατηρήσει.. ο φουκαριάρης.. καλές οι νέες βάσεις αλλά 1.6Τ έχω, που πήγε το Τ? lol |
@ corey
1) Ρουλεμάν. Πάτα συμπλέκτη και θα σταματήσει. Άλλοι το άλλαξαν, άλλοι όχι. Εμένα το κάνει από τότε που το πήρα, έχω 95.000km και δε μου έχει κάνει πρόβλημα. 2) Οι απόψεις διίστανται. Έχει αναλυθεί πολλάκις αλλά δε βρέθηκε σαφής λύση. Σχεδόν όλα τα 207 το παρουσιάζουν. Κάποιοι λένε για θερμοασπίδα τουρμπίνας, κάποιοι για χαλαρωμένα ζουάν και ο Τουρίστας για το αξονάκι της τουρμπίνας που συντονίζει. Με 9.000km που έχεις είσαι μια χαρά απο κατανάλωση λαδιού. Απλά όπως είπε κι ο android, πήγαινε για αλλαγή ![]() |