PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - Ολικό βάψιμο

Dinos86 - Παρ 26 Δεκ 2008, 23:45:08
Θέμα δημοσίευσης: Ολικό βάψιμο
Σκεφτομαι να βαψω ολο το αμαξι μου. Θελω γνωμες...
1ον: Που να παω?
2ον: Παιζουν ρολο τα χρωματα, βερνίκια που χρησιμοποιει ο καθένας, και εαν ναι πια ειναι καλα και πια οχι (μαρκες)
3ον: Παιζει ρόλο ο βαφέας και γενικώς ο φουρνος κτλ
4ον: Τι αλλα να προσεξω?
MEMsound - Σαβ 27 Δεκ 2008, 10:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
τι αμάξι?
ath7 - Σαβ 27 Δεκ 2008, 12:05:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολικό βάψιμο
Dinos86 έγραψε:
1ον: Που να παω?

Σε ποια πολη-περιοχη?
Dinos86 έγραψε:
2ον: Παιζουν ρολο τα χρωματα, βερνίκια που χρησιμοποιει ο καθένας, και εαν ναι πια ειναι καλα και πια οχι (μαρκες)

Τι χρωμα μεταλλικο?περλα?
Dinos86 έγραψε:
3ον: Παιζει ρόλο ο βαφέας και γενικώς ο φουρνος κτλ

Ο φουρνος σε καλη κατασταση και καθαρος να ειναι και εισαι κομπλε!
Για τον φαναρτζη απλα κοιτα δικες του δουλειες!
Dinos86 έγραψε:
4ον: Τι αλλα να προσεξω?

Rolling eyes
Arvas - Σαβ 27 Δεκ 2008, 19:21:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τα χρωματα παιζουν τεραστιο ρολο οπως και το ποσο καλα ξερει τη δουλια του αυτος που θα το κανει... η σταντοξ ειναι μια απο τις κορυφαιες και οποτε εχω δει δουλεια με τετοιο χρωμα πραγματικα μενω μακακας... Αν μπορεις να το κανεις και τριπλης επιστρωσης θα γυριζουν κεφαλια ακομα και απο ασχετους... με κατι παραπανω απο μισα λεφτα απο τα σταντοξ μπορεις να πας και σε ντουποντ αλλα καμια σχεση...αμα δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα πηγαινε στο 2ο αν θες κορυφαιο αποτελεσμα η 1η λυση+τριπλη ειναι μονοδρομος...
Dinos86 - Σαβ 27 Δεκ 2008, 21:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστώ παιδια για το ενδιαφερον σας!
Αθηνα μενω!
Χρωμα μεταλλικο και περλα ειναι!
Την σταντοξ ακουστα την εχω πρεπει να ειναι πολυ καλη! Αλλα θα ειναι κ ακριβή πολυ εε?
mikerrgp - Κυρ 28 Δεκ 2008, 12:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
ντινο το βασηκοτερο ολων ειναι ο μαστορας μετα τα χρωματα κ μετα ο φουρνος αν ο μαστορας τα λεει κ το χρωμα ειναι τοπ κ σε κοτετσι να στο φτιαξει θα γινει καλο

απο κει κ περα αν σε ενδιαφερη υπαρχει ενας στην χαλκιδα ο οποιος ειναι απιαστος κ εχει κ ενα απο τα 5 καλυτερα μαγαζια στην ελλαδα σε φανοποιηα αν θελεις ζητα μου τηλ να σε στειλω Laughing
Giannis307 - Κυρ 28 Δεκ 2008, 12:37:46
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως ειπε και ο προλαλησαντας αμα το εχει ο μαστορας οτι και να τουπας θα στο κανει απαιχτο...1
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες