PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δεν παιρνει μπρος 16v rallye

toure7 - Παρ 19 Δεκ 2008, 21:36:52
Θέμα δημοσίευσης: Δεν παιρνει μπρος 16v rallye
Εδω και κανα 2μηνο μου κανει ''νερα'' ο ραλος. Αλλες φορες παιρνει με την πρωτη μπροστα και αλλες φορες θελει γκαζι για να παρει. Οταν παιρνει κραταει σταθερα ρελαντι και δεν τρεμοπαιζει. Δεν παιζει ρολο αν κανει κρυο ή ζεστη. Το κανει και ζεστες μερες και παιρνει μπρος αμεσως και οταν κανει κρυο. Βασικα το κανει οποτε του καπνισει,αλλα τωρα τελευταια ειναι πιο συχνο το φαινομενο.

Επειδη το ειχα παρει μεταχειρισμενο ,σκεφτομαι να αλλαξω φιλτρο βενζινης, φιλτρο αερα και μπουζακια. Λετε να φταιει τιποτα απο τα παραπανω? Παντως το φιλτρο αερα που εβγαλα ηταν καταμαυρο,κατι που μαλλον σημαινει οτι εχει να κανει καιρο σερβις.

Υ.Γ Το εχω κανα 6μηνο το ραλακι ,αλλα δεν του εχω κανει πανω απο 5.000χμ,γιατι χρησιμοποιω ενα Getz για τις μετακινησεις. Το μονο που εκανα οταν το πηρα ηταν να αλλαξω λαδια και φιλτρο λαδιου
Touristas - Παρ 19 Δεκ 2008, 21:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα καθάρισμα στην πεταλούδα γκαζιού και στο μοτέρ ρελαντί.
Επίσης άλλαξε και τα μπουζί για να το βάλλεις σε μία σειρά σιγά σιγά.
toure7 - Παρ 19 Δεκ 2008, 21:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ένα καθάρισμα στην πεταλούδα γκαζιού και στο μοτέρ ρελαντί.
Επίσης άλλαξε και τα μπουζί για να το βάλλεις σε μία σειρά σιγά σιγά.

Και φιλτρο αερα θα αλλαξω σιγουρα. Φιλτρο βενζινης δεν χρειαζεται να αλλαξω? Επισης θα τους πω να κοιταξουν και για ιμαντες
Touristas - Παρ 19 Δεκ 2008, 21:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα καλό είναι να του κάνεις ένα καλό service για να ξέρεις και τι γίνεται οπότε από εκεί και πέρα εάν συνεχίσει να σου κάνει νερά βλέπεις τι θα κάνεις.
toure7 - Σαβ 20 Δεκ 2008, 04:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερεις κανα καλο συνεργειο? Δεν θελω να το παω σε αντιπροσωπια. Εχω διαβασει καλα λογια για το speedy's στο Γαλατσι παντως
action_peugeot - Σαβ 20 Δεκ 2008, 15:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτα από όλα πρέπει να το βάλεις στο PLANET διαγνωστικό της PEUGEOT
Λογικά θα έχει καταγράψει κόπια βλάβη αν όχι καθαρισμός πεταλούδας και μοτέρ ρελαντί με λίγα έξοδα περίπου 20 €
LIONKING - Σαβ 20 Δεκ 2008, 15:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
αφου κανεις servise καθαρισματα κλπ κλπ που ουτος η αλλως θα εκανες για να μην κανεις περιτα εξοδα σε οτι σου βγαζει το διαγνωστικο, ξεκαρε βαλβιδα ψυχρης και κανε μια δοκιμη με αλλο εγκεφαλο
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες