PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Αντικατασταση SONY Radio-cd με JVC

torture - Παρ 19 Δεκ 2008, 18:43:57
Θέμα δημοσίευσης: Αντικατασταση SONY Radio-cd με JVC
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!
Ισως φανει λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα προτιμω να ρωτησω παρα να κανω ζημια! Very happy
Αγορασα νεο υχοσυστημα απο την JVC. Ειχα ηδη πανω ενα της SONY (οχι μαμα δηλαδη). Εχω το εξης προβλημα ομως. Οπως ολοι ξερουμε στην πισω πλευρα το Radio cd εχει 2 υποδοχες. Μια ειναι ενα βυσμα με πολλα καλωδια και η αλλη υποδοχη ειναι ενα μονο καλωδιο (μοιαζει λιγο με αυτο της κεραιας τηλεορασης). Το τελευταιο λοιπον που ταιριαζε στο SONY οπως θα δειτε στην φωτο ειναι με γωνιακη αποληξη ενω η υποδοχη στην συσκευη του JVC ειναι ευθεια. Δηλαδη θελει κανονικο καλωδιο χωρις ιδιαιτερη αποληξη. Τι να κανω? Υπαρχει τροπος να βγει η αποληξη η πρεπει να κοψω το καλωδιο?

καντε click για μεγεθυνση
ath7 - Παρ 19 Δεκ 2008, 18:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
Την χαζη ερωτηση που την ειδες? Rolling eyes

Υπαρχουν ανταπτορες γι αυτη τη δουλεια!Αν το κοψεις το ποιο πιθανο ειναι να το καταστρεψεις!

Βρισκεις ανταπτορες σε μαγαζια που τοποθετουνε ηχοσυστηματα και με αξεσουαρ αυτοκινητων! Wink
giannis27 - Παρ 19 Δεκ 2008, 22:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
μάλλον εννοείς την υποδοχή τις κεραίας στην πηγή !
παίρνεις το παλιό ραδιοσιντί(το σόνυ) κ τραβάς το βύσμα που έχει στην υποδοχή τις κεραίας( κουμπωτό είναι τραβάς κ βγαίνει) θα δεις ότι είναι ένα βύσμα που καταλήγει σε καρφί κάτι σαν αντάπτορας !
το παίρνεις το βάζεις στο jvc κ κουμπώνεις κανονικά το καλώδιο τις κεραίας!
torture - Σαβ 20 Δεκ 2008, 19:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
μάλλον εννοείς την υποδοχή τις κεραίας στην πηγή !
παίρνεις το παλιό ραδιοσιντί(το σόνυ) κ τραβάς το βύσμα που έχει στην υποδοχή τις κεραίας( κουμπωτό είναι τραβάς κ βγαίνει) θα δεις ότι είναι ένα βύσμα που καταλήγει σε καρφί κάτι σαν αντάπτορας !
το παίρνεις το βάζεις στο jvc κ κουμπώνεις κανονικά το καλώδιο τις κεραίας!

ναι αυτο εκανα. και οντως την υποδοχη της κεραιας ενοουσα. δεν μου ερχοταν με τιποτα το πως λεγετε την ωρα που το εγραψα. Ενταξει το εβαλα. Το μονο προβλημα που ισως δεν ειναι και προβλημα ειναι οτι οταν το συνεδεσα με τα δικα του καλωδια δεν λειτουργουσε. οταν ομως δοκιμασα να βαλω τα καλωδια του SONY τοτε λειτουργεισε μια χαρα με ενα πιο σοβαρο μειονεκτημα. τα ηχεια ειναι αναποδα. το αριστερα το θεωρει δεξια και το αντιστροφο.
giannis27 - Σαβ 20 Δεκ 2008, 20:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
μπορείς να αλλάξεις την σειρά των καλωδίων από την πλεξούδα.με ένα πολύ μικρό κατσαβίδι μπορείς να βγάλεις το καλώδιο κ να του αλλάξεις σειρά χωρίς να το κόψεις!
torture - Δευ 22 Δεκ 2008, 19:19:44
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα και συγνωμη εαν κουραζω με το θεμα. σημερα σκεφτηκα μηπως επειδη εχω συνδεδεμενα τα καλωδια του SONY πανω στο JVC το καψω? το λεω γιατι ισως τα δυο αυτα radio-cd να λειτουργουν με αλλη ταση και τα καλωδια του SONY δινουν παραπανω ρευμα πχ στο JVC και το καψει. Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες