glf έγραψε: |
Λοιπόν, ποιος θέλει να δανείσει τα λαστιχά του σε άπορο νέο αγωνιζόμενο που θα τρέξει με περσινά 720 ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ !
http://www.lav.gr/filippos/09/symmetoxes.htm > 33 No 34 Σ.Μ.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΑΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ PEUGEOT 106 S16 N/2 F3 |
> 33
No 34 Σ.Μ.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΑΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ PEUGEOT 106 S16 N/2 F3 εεεεεεε να μάστε !!! χεχεχε |
έχουμε και site ανεπίσημο !!
http://www.galfas.gr/racing/ |
Vaggelis έγραψε: |
Νίκο, στα Links δεν βλέπω το 206club.gr...... ![]() Το TFRC όμως το έχεις βάλει... ![]() |
το βράδυ πήγα μια δοκιμή στην Καστανιά με τα 50αρια . ΟΚ!! στην πόλη μπορεί να μην πιάνει, επάνω όμως ήταν μια χαρά. Σε αλλαγές φορτίου δεν είναι καλό (σλάλομ) μάλλον γιατί δεν έχει σκληρά πλαϊνά. Αλλά με σβέλτο ρυθμό δεν είχα κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο στο βουνό. Ησύχασα ! |
Παράθεση: |
Πρώτος αγώνας και αφού τερματίσαμε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η εξόρμηση θεωρείται πετυχημένη. Πολύ ζεστό κλίμα σε όλο τον αγώνα και είχα και πολλούς φίλους για να τα λέμε σε κάθε ΣΕΧ συναθλητές φίλους για να μη σας μπερδεύω. ... Το μόνο που δε θα άντεχα, για πρώτο ιδίως αγώνα, ήταν να έβγαινα, οπότε πήγα πολύ φυλαγμένα. Μπορώ να πώ ότι πουθενά δεν πήρα το παραμικρό ρίσκο και μόλις πάτησα ράμπα στο τέρμα, ηρέμησα !!!! Η πλάκα είναι ότι (φυσικά) δεν είχα ανεφοδιασμό στο SP, και ξεκίνησα τον αγώνα με φουλαρισμένο ρεζερβουαρ, αλλά και με κολλημένο δείκτη βενζίνας !!! οπότε δεν ήξερα τι έχει μέσα. τελικά είχα τόσο ώστε να γυρίσω Κοζάνη χωρίς να ξαναγεμίσω !! χεχεχε από λάστιχα τρέχαμε με δρομίσια Γιοκο520. Πολλές ευχαριστίες ! στο φίλο μου το Λάζο που μου έδωσε τα ζαντολάστιχα του προσωπικού του αυτοκινήτου!! (δυστυχώς είχα 15αρες τόσο καιρό και δεν μπορούσα ακόμα να πάρω σλικ 14αρια...). Πραγματικά μου έσωσε τον αγώνα για να μπορέσω να τον ευχαριστηθώ. ... πρόλαβα και ανέβασα και μερικές φωτογραφίες στο http://www.galfas.gr/racing/ αλλά δεν έχουν "σκηνές δράσης" αν με έχει βγάλει κάποιος, plz plz plz να τη στείλει !! Νο34 !!! χεχεχεχε |
1.1 i love you έγραψε: |
Μπράβο παιδιά καλή συνέχεια ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Νικο στειλε τις φοτο απο τον Τεχνικο στον CHATASOS ή στον SIDOBRE με πμ να τις βαλουνε τα παιδια στο GALLERY.Τασοι οκ ![]() ![]() Βαλε και το μοτερ σου φοτο διπλα στο δικο μου να του κανει παρεα ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Παιδιά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
Οτιδήποτε χρειαστείτε από εμάς μην διστάσετε να το πείτε... τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε!!! Αντε να βλέπω να μεγαλώνει η αγωνιστική ομάδα!!! Νίκο ΑΡΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣΣΣΣΣ!!! Με βλέπω να το ετοιμάζω εγώ πιο γρήγορα!! |
ady έγραψε: |
Χώρος υπάρχει........ Chez Ady...... |
p206mike έγραψε: |
Αυτά κάνετε στον Τάσο...και βλέπω να ετοιμάζει λίστα γάμου στην Peugeot-Sport... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
... μάγος είσαι;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nικο ασε τα χαζα και στειλε τις φοτο του τεχνικου ελενχου και καμια απο το δικο σου στον SIDOBRE να τις βαλει στην GALLERY.Περιμενωωωωωωωωωωωω |
106? ποιό 106? Για 206 μιλάμε!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206mike έγραψε: |
Αυτά κάνετε στον Τάσο...και βλέπω να ετοιμάζει λίστα γάμου στην Peugeot-Sport... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Ουυυυυυυυ Προδοτη......... ![]() |
![]() |
TΟΣΟ ΣΚΙΑΔΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aπό την μεριά του συνοδηγού, αναφέρει το όνομα του πρώτο και δεύτερο του οδηγού. Το αντίθετο στην άλλη μεριά
![]() |
Aπό την μεριά του συνοδηγού, αναφέρει το όνομα του πρώτο και δεύτερο του οδηγού. Το αντίθετο στην άλλη μεριά
|