PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - 9ο Ράλλυ Φίλιππος στη Βέροια

chatasos - Σαβ 26 Απρ 2003, 11:09:41
Θέμα δημοσίευσης: 9ο Ράλλυ Φίλιππος στη Βέροια
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας διοργανώνει την Κυριακή 4 Μαΐου, το 9ο Ράλλυ Φίλιππος που είναι ο 2ος αγώνας του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος.
Ο αγώνας είναι ασφάλτινος, γρήγορος, θεαματικός και προπάντων ένας αγώνας με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ασφαλείας για τους συμμετέχοντες.
Η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου θα δοθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στις 10:00 από την πλατεία Ωρολογίου, όπου και ο τερματισμός, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 16:00.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές εκ των οποίων οι 2 θα είναι επαναλαμβανόμενες.
Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις θεαματικές ειδικές διαδρομές στις πλαγιές των γραφικών Πιερίων και του άγριου και επιβλητικού Βερμίου.
Ο έλεγχος εξακρίβωσης των αυτοκινήτων θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαΐου στο χώρο της EXPRESS SERVICE από 16:00 έως 19:00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 14 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 23 Απριλίου, στα γραφεία της Λέσχης από τις 19:30 έως και τις 23:00.

Πηγή : ert.gr
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 26 Απρ 2003, 11:36:50
Θέμα δημοσίευσης:
..........Και φυσικα θα ειμαστε εκει για να δουμε τους δικους μας τοπικους απο Κοζανη και τον συμφορουμα μας glf στον πρωτο του αγωνα.
glf - Σαβ 26 Απρ 2003, 11:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, ποιος θέλει να δανείσει τα λαστιχά του σε άπορο νέο αγωνιζόμενο που θα τρέξει με περσινά 720 ? Very happy Very happy Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Τρι 29 Απρ 2003, 09:04:05
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Λοιπόν, ποιος θέλει να δανείσει τα λαστιχά του σε άπορο νέο αγωνιζόμενο που θα τρέξει με περσινά 720 ? Very happy Very happy Very happy Very happy

Εχω κατι σλιαμ εγω...τα εχω στην μαρινα για να μην βρισκει η Θαλαμηγος στο παρκαρισμα εισαι Question Laughing Laughing Laughing
glf - Τρι 29 Απρ 2003, 22:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
ε και δε μου τα έδινες στη δεξιοτεχνία ??? χεχεχεχεχε α και μια που είπαμε και για μαρίνα, να βρώ και γώ που να δένω την μαούνα το modeo ! xexexexe

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ !
http://www.lav.gr/filippos/09/symmetoxes.htm

> 33
No 34
Σ.Μ.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΑΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
PEUGEOT 106 S16
N/2 F3

εεεεεεε να μάστε !!! χεχεχε

έχουμε και site ανεπίσημο !!
http://www.galfas.gr/racing/
Ady - Τετ 30 Απρ 2003, 07:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ !

> 33
No 34
Σ.Μ.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ
PEUGEOT 106 S16
N/2 F3

Καλή επιτυχία !!
Vaggelis - Τετ 30 Απρ 2003, 10:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
> 33
No 34
Σ.Μ.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ
PEUGEOT 106 S16
N/2 F3

εεεεεεε να μάστε !!! χεχεχε

Καλή επιτυχία Νίκο...
Με μια καλή θέση...

glf έγραψε:
έχουμε και site ανεπίσημο !!

Νίκο, στα Links δεν βλέπω το 206club.gr...... Crying or Very sad
Το TFRC όμως το έχεις βάλει... Mad
ΝΙΚΟΣ - Τετ 30 Απρ 2003, 16:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παιδες ποσοι θα ειστε στην Βεροια την Κυριακη για τον αγωνα Question Question Question

ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ

Τουλαχιστον οι Θεσσαλονικοις θα πρεπει να ερθουν.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ
glf - Τετ 30 Απρ 2003, 19:43:51
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Νίκο, στα Links δεν βλέπω το 206club.gr...... Crying or Very sad
Το TFRC όμως το έχεις βάλει... Mad

ουπς!!
θα επανορθώσω στο επόμενο update Smile

thanks για τις ευχές Razz
ΝΙΚΟΣ - Παρ 02 Μάϊ 2003, 08:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο...με του Λαζου και 50αρια Question Shocked Shocked Shocked Shocked

Σκεψου το καλαααα Wink Wink Wink
glf - Παρ 02 Μάϊ 2003, 10:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
χθες το βράδυ τελείωσα το αμάξι και το έβγαλα βόλτα. Ε, τα potenza 720 δεν πιάνουν κάτω ούτως η άλλως, οπότε τι έχω να χάσω ?

Σκέψου ότι τα γιοκο520 τα είχα φορέσει και σε 45/14 !!!! στα 50αρια θα κολλήσω? και εκείνα ήταν λάστιχα του.... 98 !!! ενώ του Λάζου είναι 2001 και είναι πιο φρέσκο. Οι ζάντες αερίζονται καλύτερα..... οπότε είναι η καλύτερη λύση.
ΝΙΚΟΣ - Παρ 02 Μάϊ 2003, 11:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αναψε και μια λαμπαδα ισα με το μποι σου για παν ενδεχωμενο.

Δαγκωσε και την ταυτοτητα και ορμα.
glf - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 02:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
το βράδυ πήγα μια δοκιμή στην Καστανιά με τα 50αρια . ΟΚ!! στην πόλη μπορεί να μην πιάνει, επάνω όμως ήταν μια χαρά. Σε αλλαγές φορτίου δεν είναι καλό (σλάλομ) μάλλον γιατί δεν έχει σκληρά πλαϊνά. Αλλά με σβέλτο ρυθμό δεν είχα κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο στο βουνό. Ησύχασα !
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 09:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
το βράδυ πήγα μια δοκιμή στην Καστανιά με τα 50αρια . ΟΚ!! στην πόλη μπορεί να μην πιάνει, επάνω όμως ήταν μια χαρά. Σε αλλαγές φορτίου δεν είναι καλό (σλάλομ) μάλλον γιατί δεν έχει σκληρά πλαϊνά. Αλλά με σβέλτο ρυθμό δεν είχα κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο στο βουνό. Ησύχασα !

Εγω λεω οτι θα αναψουν στην πρωτη ειδικη και θα πας πορτες συνεχεια.

Θα σου φταιει η αναρτηση θα θελει μπλοκε κτλπ.Μολις βεβαια βαλεις σλικ μετα δεν θα χρειαζετε τιποτα απο ολα αυτα.

Νικο η αναρτηση σου δεν ειναι παιξε-γελασε.Θα τα ξεσκισει τα λαστιχα.Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ειναι ικανα να σταματησουν την σφαλιαρα της 22αρας και ειδικα αν εχει και γαρμπιλι κατω οπως ο Αγιος Νικολαος.
Σημερα πατε για τεχνικο το μεσημερι ετσι Question Πισω απο εσενα ποιος ξεκιναει Question Question Question
glf - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 14:06:11
Θέμα δημοσίευσης:
ε θα κοιτάξω να μην κάψω τα φρένα και τα λάστιχα, ιδίως στο Σέλι...

πάντως σου είπα, στην Καστανιά δε μου έκανε τίποτα το ιδιαίτερο. χαλίκι δε βρήκα βέβαια Smile

το απογευμα θα είμαστε τεχνικό έλεγχο.
πίσω μου ο Μπατσάρας και πιο πίσω ο Παρχαρίδης με τον Γκουντή χεχεχεχε

να οι συμμετοχές
ΝΙΚΟΣ - Δευ 05 Μάϊ 2003, 11:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΩ στον ΓΚΑΛΦΑ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΠΑΦΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για τον πρωτο τους αγωνα.Αψογο το πληρωμα και πολυ καλα ΄΄καθαρα΄΄περασματα.Αντε παιδες καλα αποτελεσματα απο εδω και περα.
Νικο στον επομενω με σλικ Wink
BTS - Δευ 05 Μάϊ 2003, 12:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια παιδιά, και εις ανώτερα!
glf - Δευ 05 Μάϊ 2003, 18:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή είναι και πολλά, αντιγράφω από το 4Tforum

Παράθεση:

Πρώτος αγώνας και αφού τερματίσαμε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η εξόρμηση θεωρείται πετυχημένη. Πολύ ζεστό κλίμα σε όλο τον αγώνα και είχα και πολλούς φίλους για να τα λέμε σε κάθε ΣΕΧ συναθλητές φίλους για να μη σας μπερδεύω.

...

Το μόνο που δε θα άντεχα, για πρώτο ιδίως αγώνα, ήταν να έβγαινα, οπότε πήγα πολύ φυλαγμένα. Μπορώ να πώ ότι πουθενά δεν πήρα το παραμικρό ρίσκο και μόλις πάτησα ράμπα στο τέρμα, ηρέμησα !!!!
Η πλάκα είναι ότι (φυσικά) δεν είχα ανεφοδιασμό στο SP, και ξεκίνησα τον αγώνα με φουλαρισμένο ρεζερβουαρ, αλλά και με κολλημένο δείκτη βενζίνας !!! οπότε δεν ήξερα τι έχει μέσα. τελικά είχα τόσο ώστε να γυρίσω Κοζάνη χωρίς να ξαναγεμίσω !! χεχεχε

από λάστιχα τρέχαμε με δρομίσια Γιοκο520.
Πολλές ευχαριστίες ! στο φίλο μου το Λάζο που μου έδωσε τα ζαντολάστιχα του προσωπικού του αυτοκινήτου!! (δυστυχώς είχα 15αρες τόσο καιρό και δεν μπορούσα ακόμα να πάρω σλικ 14αρια...). Πραγματικά μου έσωσε τον αγώνα για να μπορέσω να τον ευχαριστηθώ.

...

πρόλαβα και ανέβασα και μερικές φωτογραφίες στο
αλλά δεν έχουν "σκηνές δράσης"
αν με έχει βγάλει κάποιος, plz plz plz να τη στείλει !! Νο34 !!! χεχεχεχε

Nίκο ήρθε η σειρά σου. Άσε το μπλοκέ και βάλε μια πυρόσβεση να πηγαίνουμε παρέα. Εμείς με το Γιώργο σαν μια εκδρομή το είδαμε το ράλι.
Στην πρώτη ειδική λέγαμε ότι να ναι στην ενδοσυνενόηση και ρίχναμε γέλιο !! Σου λέω πολύ γέλιο σε όλο τον αγώνα. μόνο στο δεύτερο τρίλοφο σοβάρεψα λίγο στο κλειστό κομμάτι και ρίξαμε 8 δευτερα από το πρώι Smile
chatasos - Δευ 05 Μάϊ 2003, 18:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε και σε ανώτερα παιδιά!!!!
ΝΙΚΟΣ - Δευ 05 Μάϊ 2003, 19:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο στειλε τις φοτο απο τον Τεχνικο στον CHATASOS ή στον SIDOBRE με πμ να τις βαλουνε τα παιδια στο GALLERY.Τασοι οκ Question Wink

Βαλε και το μοτερ σου φοτο διπλα στο δικο μου να του κανει παρεα Very happy
1.1 i love you - Δευ 05 Μάϊ 2003, 22:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο παιδιά καλή συνέχεια Exclamation Τι θέση πήρατε;Εύχομαι πάντα κορυφή Exclamation Onfire Onfire
glf - Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Μπράβο παιδιά καλή συνέχεια Exclamation Τι θέση πήρατε;Εύχομαι πάντα κορυφή Exclamation Onfire Onfire

H ιστορία έγραψε 2η θέση στα Ν/2 ! σε 5 εκκινήσαντες. αλλά μην τρελένεστε κίολας, δύο 106 εγκατέλειψαν από την κατηγορία.
Στη γενική βγήκα 31ος στους 35 τερματίσαντες. πλάκα πλάκα το ράλι είχε 10 εγκαταλείψεις σε 4 ειδικές !

και είπαμε... το αμάξι μου έχει μανίσιο εγκέφαλο, μανίσια συμπίεση, φοράω το ηχοσύστημα, κομπλαρισμένο κανονικά το Α/C (!!!), έτρεχα με δρομίσια λάστιχα, και γεμάτο ρεζερβουάρ (+20-25 κιλά), κουβαλούσα και τη συλλογή με τα εργαλεία μου !!, ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα με τις φόρμες και κράνος κτλ... ουφ! να συνεχίσω ? Very happy

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές !!
glf - Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:46:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νικο στειλε τις φοτο απο τον Τεχνικο στον CHATASOS ή στον SIDOBRE με πμ να τις βαλουνε τα παιδια στο GALLERY.Τασοι οκ Question Wink

Βαλε και το μοτερ σου φοτο διπλα στο δικο μου να του κανει παρεα Very happy

μήπως να περιμένω να βρώ και καμιά photo με λίγη δράση ? χεχεχε
από photos ότι έχω τις βάζω στο site

είδα και αναλυτική περιγραφή απ'το κουκλί σου Smile
Vaggelis - Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Νίκο και εις ανώτερα...
Στον άλλο αγώνα πρώτος, με αυτοκολλητάκι 206club.gr στο πίσω τζάμι...
Sidobre - Τρι 06 Μάϊ 2003, 11:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Οτιδήποτε χρειαστείτε από εμάς μην διστάσετε να το πείτε... τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε!!!

Αντε να βλέπω να μεγαλώνει η αγωνιστική ομάδα!!!

Νίκο ΑΡΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣΣΣΣΣ!!! Με βλέπω να το ετοιμάζω εγώ πιο γρήγορα!!
Ady - Τρι 06 Μάϊ 2003, 11:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Παιδιά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Οτιδήποτε χρειαστείτε από εμάς μην διστάσετε να το πείτε... τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε!!!

Αντε να βλέπω να μεγαλώνει η αγωνιστική ομάδα!!!

Νίκο ΑΡΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣΣΣΣΣ!!! Με βλέπω να το ετοιμάζω εγώ πιο γρήγορα!!

Χώρος υπάρχει........

Chez Ady......
pezomania - Τρι 06 Μάϊ 2003, 12:00:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβω παιδιά και απο εμένα!!

Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συγχαρητήρια & υποστήριξη!!!
Sidobre - Τρι 06 Μάϊ 2003, 12:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:

Χώρος υπάρχει........

Chez Ady......

Mάλιστα ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΕ ΜΟΥ!!!!!!! Very happy
p206Mike - Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:43:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά κάνετε στον Τάσο...και βλέπω να ετοιμάζει λίστα γάμου στην Peugeot-Sport... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:57:46
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Αυτά κάνετε στον Τάσο...και βλέπω να ετοιμάζει λίστα γάμου στην Peugeot-Sport... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

... μάγος είσαι;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΝΙΚΟΣ - Τρι 06 Μάϊ 2003, 15:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
p206mike έγραψε:

... μάγος είσαι;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Αν ειναι ετσι...χαλαλι Wink Wink Wink
Φαντασου......106 GROUP A με αυτοκολητα 206CLUB και στο μπαμπριζ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ MOTORSPORT Laughing Laughing Laughing Laughing

Nικο ασε τα χαζα και στειλε τις φοτο του τεχνικου ελενχου και καμια απο το δικο σου στον SIDOBRE να τις βαλει στην GALLERY.Περιμενωωωωωωωωωωωω
Sidobre - Τρι 06 Μάϊ 2003, 16:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
106? ποιό 106? Για 206 μιλάμε!!!! Razz Shocked Shocked

glf - Τρι 06 Μάϊ 2003, 20:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Nικο ασε τα χαζα και στειλε τις φοτο του τεχνικου ελενχου και καμια απο το δικο σου στον SIDOBRE να τις βαλει στην GALLERY.Περιμενωωωωωωωωωωωω

Ποιες photo ? Βρήκα δανεικιά κάρτα για να περάσω τα video σε mpg !!!
Σε λίγο θα στείλω video !!! χεχεχεχε

Οι.. Κοζανίτες είπαμε μετά από ιδέα του άλλου Νίκου Smile να πάμε για φωτογράφηση (εγώ πχ δεν έχω το εσωτερικό) για να έχουμε να στείλουμε !!
1.1 i love you - Τρι 06 Μάϊ 2003, 21:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Βρε Τασούλη τι είν'τούτο Question Question Question Question

Καλόόόό Wink
Vaggelis - Τετ 07 Μάϊ 2003, 07:22:02
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:

Αυτά κάνετε στον Τάσο...και βλέπω να ετοιμάζει λίστα γάμου στην Peugeot-Sport...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sidobre έγραψε:

Μήπως αυτό είναι το γαμίλιο αμάξι, που θα μεταφέρει τη νύφη;;;
Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Μάϊ 2003, 08:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ουυυυυυυυ Προδοτη......... Razz
Sidobre - Τετ 07 Μάϊ 2003, 08:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ουυυυυυυυ Προδοτη......... Razz

Θα σε πατήσω κάτω ρε 8βάλβιδε! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Vaggelis - Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ωωωωχχχ!!!!
Καλά τον είπες προδότη, Νίκο......

Και δεν το είχα προσέξει από την αρχή...
Ρε παλιοπροδότη, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ 206club.gr????????? Question Question Question
Sidobre - Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
TΟΣΟ ΣΚΙΑΔΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ????? Razz Razz Razz Razz
Vaggelis - Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
TΟΣΟ ΣΚΙΑΔΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ????? Razz Razz Razz Razz

ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΟΜΩΣ?????
Ένα σηματάκι δεν περίσεψε...;;;
Αφού το club θα είναι επίσημος χορηγός...
p206Mike - Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Πάντως όλα τα λεφτά είναι αυτό το εφταράκι για νούμερο....
Τασούλη να το πάρουμε....πονηρά?.........Να χαρούμε?...Είναι μια έμμεση εκδήλωση αθλητικών φρονιμάτων.....?
Καλά...δεν περιμένω απάντηση γιατί βάζεις και στις εκλογές για Πρόεδρος οπότε ξέρω..ξέρω δεν μπορείς...να χάνεις ψηφοφόρους... Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool

Αντε γεια..........
Sidobre - Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
Xα χα χα!

Οχι Μιχάλη δεν θα γίνω γαύρος τώρα στα γεράμματα!

Το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός! Με το ποδόσφαιρο το ξέρεις ότι δεν ασχολούμαι!

Αλλά και η 7η θέση στην Α6 δεν θα με χάλαγε.... (με αγωνιζόμενους...8)
Ady - Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πρόσεξα κάτι άλλο.......

Ετσι όπως έχεις βάλει τα ονόματα, οδηγός είναι η Ελένη........ισχύει ;;
Sidobre - Τετ 07 Μάϊ 2003, 10:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
Aπό την μεριά του συνοδηγού, αναφέρει το όνομα του πρώτο και δεύτερο του οδηγού. Το αντίθετο στην άλλη μεριά

p206Mike - Τετ 07 Μάϊ 2003, 10:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
Έ! Εντάξει ήταν ανάγκη να φέρεις το παράδειγμα με FOCUS....
Χάθηκε ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών......???????
Ady - Τετ 07 Μάϊ 2003, 10:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Aπό την μεριά του συνοδηγού, αναφέρει το όνομα του πρώτο και δεύτερο του οδηγού. Το αντίθετο στην άλλη μεριά

Είπα και 'γω......
teoman - Τετ 07 Μάϊ 2003, 11:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τόσες διαφημίσεις έχει,χάθηκε και ένα αυτοκολλητάκι του club στα πλάγια?
glf - Τετ 07 Μάϊ 2003, 13:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ακριβώς!!! έτσι έχω και τα δικά μας ονόματα ! χεχεχε

http://www.galfas.gr/racing/races/2003/filippos03-texnel-02.jpg

(δεν την εμφανίζω γιατί είναι τεράστια)
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Μάϊ 2003, 13:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
SIDOBRE.........ετοιμαζετε το ΜΟΤΕΡ,ετοιμαζετε...... Smile

Κοιτα τις φοτο με την πινακιδα για να θυμασε το νουμερο και παρε δυνατα κιαλια και νυχτος για το παλλαδιο....μπουχα χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing
glf - Δευ 12 Μάϊ 2003, 15:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
Να και μια συλλεκτική photo από paparazzi στο Φίλιππος. Γνωστή προσωπικότητα των αγώνων φωτογραφίζεται ενώ γλυκοκοιτάζει το Clio Williams Very happy

ΝΙΚΟΣ - Δευ 12 Μάϊ 2003, 17:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
Και σου ειπα μην με βγαζεις προφιλ........δεν με ακουσες Laughing Laughing Laughing

Τασο ειναι το CLIO που σου ελεγα.Πρωην ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ τωρα ΔΙΑΦΑ RENAULT ΚΟΖΑΝΗΣ και παιδικος φιλος.Φαινετε το τερας πισω μου και αριστερα Razz
GIANNIS206 - Δευ 12 Μάϊ 2003, 21:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αρε φάτσα Νίκο!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες