jimsid έγραψε: |
Ψυγειο καλοριφερ??? |
206kwn έγραψε: |
κωτσο μην τρελαινεσαι.... ειναι ενα νεο ειδος tuning..... μπορεις πολυ ανετα να βαλεις κανα χρυσοψαρο μεσα,κανα μονομαχο,κανενα καρχαρια η σε περιπτωση που ειναι μεγαλη η λουμπα να βαλεις και κανενα δυτη η να κανεις και εσυ ο ιδιος ψαροντουφεκο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Το παιδι εχει προβλημα καλα ειναι να μην λεμε αηδιουλες τετοιου στυλ ![]() |
Morfeas έγραψε: |
Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και είναι από μπροστά μέχρι πίσω μούσκεμα και ο άλλος στο service μου είπε ότι θα έχω ξεχάσει κανένα μπουκάλι και του απαντώ ότι η μοκέτα από κάτω είναι όλο λάστιχο άρα δεν πάει νερό στα μονωτικά αν ήταν έτσι όλοι θα είχαν πρόβλημα. Τέλος πάντων μου είπαν ότι έχουν δουλειά οπότε αυτή την στιγμή έχω βάλει αερόθερμα από κάτω και στεγνώνει καθώς επίσης ξεβούλωσα και την υδρορροή όπως είπες από την πλευρά του συνοδηγού αν και δεν νομίζω να έχει σχέση. Σε πια αντιπροσωπεία Κώστα στα αλλάξανε αυτά για να πάρω να ρωτήσω. |
206kwn έγραψε: |
σιγα μωρεεεεεεε το χουμορ δεν εβλαψε κανεναν ![]() ![]() ![]() |
Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και είναι από μπροστά μέχρι πίσω μούσκεμα και ο άλλος στο service μου είπε ότι θα έχω ξεχάσει κανένα μπουκάλι και του απαντώ ότι η μοκέτα από κάτω είναι όλο λάστιχο άρα δεν πάει νερό στα μονωτικά αν ήταν έτσι όλοι θα είχαν πρόβλημα. Τέλος πάντων μου είπαν ότι έχουν δουλειά οπότε αυτή την στιγμή έχω βάλει αερόθερμα από κάτω και στεγνώνει καθώς επίσης ξεβούλωσα και την υδρορροή όπως είπες από την πλευρά του συνοδηγού αν και δεν νομίζω να έχει σχέση. Σε πια αντιπροσωπεία Κώστα στα αλλάξανε αυτά για να πάρω να ρωτήσω. |
razor έγραψε: |
Φίλε αντιμετώπισα και έγω το ίδιο προβλήμα με το δικό σου,ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι όταν το έπαθα και δεν υπήρξε μούχλα,μόνο που τα νερά ήταν στην μοκέτα κάτω από το κάθισμα του οδηγόυ,τα απορρόφησα με την σκόυπα άλλα ξαναεμφανίστηκαν,προσπάθησα να τα στεχνώσω με το καλοριφέρ αλλά τιποτα.Το πήγα στην PEUGEOT και η δίαγνωση ήταν τρύπιο ψυγείο καλοριφέρ.Ανταλλακτικά - εργασία γύρο στα 260ΕΥΡΩ πλήρωσα |
klain έγραψε: |
Πάω να ξεκινήσω και στην πρώτη απότομη στροφή ακούω νερά να πηγαίνουν δεξιά/αριστερά(χαρακτηριστικός ήχος). Κάπου (δεν έχω ιδεά που) έχει ακόμα μαζεμένα νερά που πηγαινοέρχονται.. |
Γιώργο εύχομαι να είναι αυτό που λες αλλά δεν νομίζω. Εγώ τις υδρορροές αριστερά και δεξιά τις ξεβούλωσα του συνοδηγού ήταν βουλομένη αλλά και αφού το στέγνωσα το αμάξι με την επόμενη βροχή πάλι ήταν μούσκεμα και ήταν ακινητοποιημένο κι όλος το αυτοκίνητο. Την Παρασκευή το πήγα και το άφησα στην Lion Hellas και μου δώσανε και όχημα αντικαταστάσεις ένα 107 . Για να δω αύριο την θα μου πούνε. Όσο αφορά τις πλάκες κανένα πρόβλημα αφού κι εγώ ο ίδιος τις κάνω μιας που είναι τουλάχιστον ξευτίλα για μια εταιρεία όπως είναι η Peugeot να μπάζουν νερά τα οχήματά της. |