makis106 έγραψε: |
Καλημέρα, καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τους κανόνες του forum ![]() Δισκόπλακες και τακάκια αλλάζονται κυρίως μόνο αν εχει τρέμουλο κατα το φρενάρισμα. Τέλος πάντων ελπίζω να περάστηκαν εγγύηση. Επειδή έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό και τότε υπήρχε στραβό ελαστικό, δοκίμασες να αλλάξεις τους τροχούς σου με κάποιου άλλου αυτοκινήτου? |
jtheodorakis1 έγραψε: |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 308 ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 140 χλμ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ |
tadvi1 έγραψε: |
Σίγουρα κάτι τρέχει με τα λάστιχα ή με τις ζάντες. |
tadvi1 έγραψε: |
.... αν δεν γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις μεθόδους του εργοστασίου, πάνε στράφι. |
Giannis307 έγραψε: | ||
Ποιες προδιαγραφες δλδ?Η ζυγοσταθμηση ειναι μια...η την κανει καποιος καλα η οχι...απο κει και περα να ειναι σωστη τοτε κοιτας αν οιζαντες ειναι ισιες γτ και μενα με ζυγοσταθμηση ειναι ολα οκ αλλα τρεμει και ειναι απο ζαντα... |
Touristas έγραψε: | ||||
Μην επιμένεται για πράγματα που δεν ξέρεται. Υπάρχουν προδιαγραφές και για την ζυγοστάθμιση κι εγώ δεν το πίστευα αλλά έαν γίνουν βάση των οδηγιών που δίνει το εργοστάσιο τελιώνουν όλα. |