PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Μαγικός συνδυασμός στο trip computer

amafic - Σαβ 13 Δεκ 2008, 11:35:34
Θέμα δημοσίευσης: Μαγικός συνδυασμός στο trip computer
Έχω δει σε Seat Leon του 2001 ότι πατώντας ένα συνδυασμό κουμπιών στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου, σου δείχνει στο trip computer δεδομένα όπως οι πραγματικές στροφές λειτουργίας του κινητήρα, η πραγματική ταχύτητα, οι εκπομπές καυσαερίων κ.α. Exclamation . Μου έχει πει φίλος ότι έχει δει το ίδιο σε Opel Astra OPC (το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα) Question . Συμπερασματικά, κάτι ανάλογο θα γίνεται και στο Rallye μου (γιατί όχι!). Ξέρει κανείς το "μαγικό συνδυασμό" μπας και γλιτώσουμε την αγορά του software από telematica;

Υ.Γ. Ο συνδυασμός αυτός ενδεχομένως να είναι από κουμπιά άσχετα με το trip computer, όπως του κλιματισμού ή του ηχοσυστήματος και ίσως να πρέπει να μείνουν για λίγα seconds πατημένα.
sakis206t - Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο αυτο αλλα τωρα τρεχα γυρευε να βρεις συνδιασμους
drdino - Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παίζει τέτοιο πράγμα εξ όσων γνωρίζω.
Ghost Dog - Σαβ 13 Δεκ 2008, 12:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γινεται κατι τετοιο στα γαλλικα..... Wink
gio_rallye - Σαβ 13 Δεκ 2008, 17:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
και σιγα καθε φορα μη καθομαστε να ψαχνουμε το σωστο κουμπι... ασε μην αλλαξουμε και καμια χαρτογραφηση κινητηρα καταλαθος.. Laughing Laughing , χουμορ-χουμορ, παντως ουτε εγω νομιζω να γινεται..
gregkozani - Σαβ 13 Δεκ 2008, 20:18:02
Θέμα δημοσίευσης:
gio_rallye έγραψε:
και σιγα καθε φορα μη καθομαστε να ψαχνουμε το σωστο κουμπι... ασε μην αλλαξουμε και καμια χαρτογραφηση κινητηρα καταλαθος.. Laughing Laughing , χουμορ-χουμορ, παντως ουτε εγω νομιζω να γινεται..
Καλό θα ήταν ....................λες?
kostas207rc - Κυρ 14 Δεκ 2008, 12:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αυτό πάντως γίνεται και σε cosra opc φίλου μου είναι κάτι σαν κρυφό μενού όπως του είπαν από την αντιπροσωπεία
drdino - Κυρ 14 Δεκ 2008, 13:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι γίνεται, στα peugeot δεν γίνεται. Razz
Randy - Τρι 20 Ιαν 2009, 02:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ε πουληστε τα ντε τα διαολεμενα και παρτε opel....
stazzy - Τρι 20 Ιαν 2009, 06:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Και στο Astra το 1.6 παίζει αυτό.
Έχει 3-4 οθόνες info. Για εμάς όμως μάλλον παίζει μόνο με σύνδεση στην OBDII θύρα + Κινητό ή PC.

Στάθης
MHTSOS90 - Παρ 30 Ιαν 2009, 02:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που λετε το εχω δει και σε Hyundai επισης σου βγαζει ολες τις αλιθινες τιμες που κρατα ο εγκεφαλος,(αν το λεω και καλλα δεν ειμε και ειδικος),οπως τα χιλιομετρα που εχει κανει το αυτοκινητο (πιθανων να εχει κατεβασει τα χιλιομετρα ο προηγουμενοσς ιδιοκτιτις ετσι βρισκεις τα αλιθηνα χιλιομετρα που εχει κρατιση ο εγγεφαλος τουλαχιστον σε Hyundai).Πιστευω οτι κατι πρεπει να γινετε και με τα peugoulinia μας.Αν και εγω δεν θα πειραζα κατι αν δεν ειμουν 100%σιγουρος ποτε δεν ξερεις.
vama51 - Σαβ 31 Ιαν 2009, 09:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρα από την επιλογή Silence στο στέρεο δεν βγάζει κάτι άλλο.Έχω προσπαθήσει ότι μπορείτε να φανταστείτε.Εμένα μου την σπάει που ο κλιματισμός δεν έχει μια επιλογή να ανεβοκατεβαίνουν ταυτόχρονα η θερμοκρασία οδηγού και συνοδηγού.Το Ypsilon το έχει.Και πρέπει να ρυθμίζω ξεχωριστά τις 2 θερμοκρασίες..
android - Σαβ 31 Ιαν 2009, 15:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
vama51 έγραψε:
Πέρα από την επιλογή Silence στο στέρεο δεν βγάζει κάτι άλλο.Έχω προσπαθήσει ότι μπορείτε να φανταστείτε.Εμένα μου την σπάει που ο κλιματισμός δεν έχει μια επιλογή να ανεβοκατεβαίνουν ταυτόχρονα η θερμοκρασία οδηγού και συνοδηγού.Το Ypsilon το έχει.Και πρέπει να ρυθμίζω ξεχωριστά τις 2 θερμοκρασίες..

πολλα το εχουν με το που γυρνας του οδηγου να γυρναει κ το 2ο κ αν θες αλλο στο 2ο τοτε γυρνας εκεινο...δεν ειναι κατι δυσκολο παντως...μια συνιθια ειναι Wink
Gr13 - Δευ 02 Φεβ 2009, 22:38:44
Θέμα δημοσίευσης: Μαγικός συνδυασμός στο trip computer
Παιδιά όντος αυτο ισχύει στο Astra OPC μου,αλλα στο 207ccT δεν νομίζω και αν δεν το έχω ψάξει.
amafic - Δευ 16 Φεβ 2009, 23:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
vama51 έγραψε:
Πέρα από την επιλογή Silence στο στέρεο δεν βγάζει κάτι άλλο.

Δηλαδή;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες