Bill207 έγραψε: |
έψαξα σε προηγουμενα θεματα και δεν βρηκα κατι
υπαρχει καποιο μαγαζι που να βαζει μεμβρανες στα φαναρια για να ειναι ελαχιστα πιο σκουρα? (οχι κατραμι) για να πηγαινουν με τα φιμε τα τζαμια ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
Yπάρχει ειδικό βερνίκι που σκουραίνει τα φανάρια και περνιέται σαν χρώμα με πιστόλι. Ρώτα σε κάνα βαφείο αυτ/των. |
ypovoleas έγραψε: |
καλημερα!ηθελα να ρωτησω,μετα απο την βαφη η ορατοτητα το βραδυ απο τα φωτα δεν μειωνεται?για το βαψιμο πρεπει να βγουν τα φαναρια?καλη ιδεα τα 'φιμε' αλλα 35-40ευρω μου ακουγοντε λιγα.μακαρι να ειναι τοσο αλλα θυμαμαι οτι ειχα παει για βαψιμο παλια στο σταρλετ,τους καθρευτες και τους υαλοκαθαριστηρες και μου πηραν 60ευρω.και τωρα για πεντε φαναρια μονο 40ευρω?ξερει κανεις απο θεσνικη κανενα βαφειο που το κανει σιγουρα?η βαφη γινεται εσωτερικα απο το φαναρι?ανεβασε φιλε φωτο να παρουμε μια ιδεα και αν μπορεις απαντησε μου και στις αποριες.να σαι καλα ![]() |
καλυτερα να αγορασω καινουργια κατι ετοιμα μαυρα φαναρια που βρηκα στο ebay 190ευρω. |
παντως δεν νομιζω να πρεπει να βγαλεις τον προφυλακτηρα για να βγουν τα φαναρια. |
spiros_z έγραψε: |
Γιωργο δε ξερω για τα δικα σου παντως οι δικες μου μπανιερες για χρυσοψαρα οπως ειπες ειναι τελεια και ψαρωνουν κοσμο και κανενα προβλημα στο φωτισμο.Τα φαναρια δεν ειναι μαμα(aftermarket).Οσο για τα πισω εχουν βαφτει με βερνικι και λιγο χρωμα.Σας ευχαριστω παντως ολους για τις αποψεις σας |
android έγραψε: |
κ το δεξι φαναρι ριχνει κ μια στο γαμα του καραγκιοζη... |
makis106 έγραψε: | ||
|