PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - Φιμέ φανάρια...

Bill207 - Τετ 10 Δεκ 2008, 19:57:35
Θέμα δημοσίευσης: Φιμέ φανάρια...
έψαξα σε προηγουμενα θεματα και δεν βρηκα κατι
υπαρχει καποιο μαγαζι που να βαζει μεμβρανες στα φαναρια για να ειναι ελαχιστα πιο σκουρα? (οχι κατραμι)
για να πηγαινουν με τα φιμε τα τζαμια Razz
android - Τετ 10 Δεκ 2008, 20:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
αν βαλεις μεμβρανι στο φαναρι σε λιγο θα την δεις λες εχει παθει εγκεφαλικο...θα τσαλακωσει κ θα μαζεψει απο την θερμοκρασια...
makis106 - Πεμ 11 Δεκ 2008, 00:32:01
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φιμέ φανάρια...
Bill207 έγραψε:
υπαρχει καποιο μαγαζι που να βαζει μεμβρανες στα φαναρια για να ειναι ελαχιστα πιο σκουρα? (οχι κατραμι)

Yπάρχει ειδικό βερνίκι που σκουραίνει τα φανάρια και περνιέται σαν χρώμα με πιστόλι. Ρώτα σε κάνα βαφείο αυτ/των.
lambrosp - Πεμ 11 Δεκ 2008, 01:36:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φιμέ φανάρια...
makis106 έγραψε:
Bill207 έγραψε:

Yπάρχει ειδικό βερνίκι που σκουραίνει τα φανάρια και περνιέται σαν χρώμα με πιστόλι. Ρώτα σε κάνα βαφείο αυτ/των.

Δεν ειναι κατι το ειδικο.Ειναι το βερνικη που χρησιμοποιουν οι βαφεις οπως ειπε και ο φιλος ,με λιγο μαυρο χρωμα μαζι.Περνας το πρωτο χερι και αν θες πιο σκουρο το περνας και δευτερο και τριτο.........μεχρι το επυθημιτο αποτελεσμα.Ευκολο πραμα για καποιον που βαφει και δεν πρεπει να χρεωθεις πανω απο 25-30 ευρω.
spiros_z - Πεμ 11 Δεκ 2008, 05:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τα δικα μου τα εκανα πριν μια βδομαδα και μπορω να πω οτι βγηκαν καλα αν και δεν ξετρελαθηκα κιολας!Θα ανεβασω φωτο αυριο να τα δειτε.Και κοστος 40 ευρω γιατι ειναι και το φαναρι του φρενου
ypovoleas - Πεμ 11 Δεκ 2008, 06:52:22
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα!ηθελα να ρωτησω,μετα απο την βαφη η ορατοτητα το βραδυ απο τα φωτα δεν μειωνεται?για το βαψιμο πρεπει να βγουν τα φαναρια?καλη ιδεα τα 'φιμε' αλλα 35-40ευρω μου ακουγοντε λιγα.μακαρι να ειναι τοσο αλλα θυμαμαι οτι ειχα παει για βαψιμο παλια στο σταρλετ,τους καθρευτες και τους υαλοκαθαριστηρες και μου πηραν 60ευρω.και τωρα για πεντε φαναρια μονο 40ευρω?ξερει κανεις απο θεσνικη κανενα βαφειο που το κανει σιγουρα?η βαφη γινεται εσωτερικα απο το φαναρι?ανεβασε φιλε φωτο να παρουμε μια ιδεα και αν μπορεις απαντησε μου και στις αποριες.να σαι καλα Cool
fynos - Πεμ 11 Δεκ 2008, 07:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
40-50 τα πίσω που βγαίνουν αέρα, για τα μπροστά θα χρεωθείς εξαγωγή και επανατοποθέτηση προφυλακτήρα + το βάψιμο !
android - Πεμ 11 Δεκ 2008, 17:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
ypovoleas έγραψε:
καλημερα!ηθελα να ρωτησω,μετα απο την βαφη η ορατοτητα το βραδυ απο τα φωτα δεν μειωνεται?για το βαψιμο πρεπει να βγουν τα φαναρια?καλη ιδεα τα 'φιμε' αλλα 35-40ευρω μου ακουγοντε λιγα.μακαρι να ειναι τοσο αλλα θυμαμαι οτι ειχα παει για βαψιμο παλια στο σταρλετ,τους καθρευτες και τους υαλοκαθαριστηρες και μου πηραν 60ευρω.και τωρα για πεντε φαναρια μονο 40ευρω?ξερει κανεις απο θεσνικη κανενα βαφειο που το κανει σιγουρα?η βαφη γινεται εσωτερικα απο το φαναρι?ανεβασε φιλε φωτο να παρουμε μια ιδεα και αν μπορεις απαντησε μου και στις αποριες.να σαι καλα Cool

για μπρωστα απο θεσσαλονικη ξερω κ να στα κανει μαυρα κ angel eyes και ξενον κ οτι θες στο μαμα φαναρι απλα πρεπει να του πας τα φαναρια....κοστος απο 200 ευρω κ πανω...
ypovoleas - Πεμ 11 Δεκ 2008, 19:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε γιωργο για βαψιμο σκεφτομαι.αν ειναι να δωσω 200+ευρω για τα μανισια καλυτερα να αγορασω καινουργια κατι ετοιμα μαυρα φαναρια που βρηκα στο ebay 190ευρω.στειλε μου pm το μαγαζι που ειναι.παντως δεν νομιζω να πρεπει να βγαλεις τον προφυλακτηρα για να βγουν τα φαναρια.το βαψιμο με βερνικι-μαυρο στα 'μαμα' ειναι καλη ιδεα αλλα το κοστος ποσο ειναι............................και τελικα ποια ειναι η διαδικασια για το βαψιμο(αφαιρεση προφυλακτηρα η οχι).ενα φιλαρακι μου εβαλε μεβρανες 80ευρω και μεχρι στιγμης μετα απο 1+μηνα δεν εχουν χαλασει
ath7 - Παρ 12 Δεκ 2008, 00:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
ypovoleas έγραψε:
καλυτερα να αγορασω καινουργια κατι ετοιμα μαυρα φαναρια που βρηκα στο ebay 190ευρω.

Μηπως εννοεις αυτα?

Arrow σχετικο topic
Καπου ακουσα οτι υπαρχουν και Ελλαδα με 190! Wink

ypovoleas έγραψε:
παντως δεν νομιζω να πρεπει να βγαλεις τον προφυλακτηρα για να βγουν τα φαναρια.

Λυνεις τις 4 βιδες απο πανω +2 απο καθε θολο και κρεμαει ο προφηλακτηρας μπρωστα!Δεν τον βγαζεις!
(για τα μπροστινα φαναρια!) Wink
spiros_z - Παρ 12 Δεκ 2008, 18:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.imageshack.gr/files/x821lnzwgfb53t4qqlu9.jpg

http://www.imageshack.gr/files/ajs5d4npwe2rkdv8r3f8.jpg

http://www.imageshack.gr/files/qo8qxtek8706kw5jcceu.jpg

http://www.imageshack.gr/files/wcpr1rtpg0va1akaabbp.jpg
Manavis207Gt - Παρ 12 Δεκ 2008, 21:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιο φιλαρακι εδειξε πιο φαρδυ,μπραβο!
ypovoleas - Σαβ 13 Δεκ 2008, 13:10:41
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο!τα μροστινα φαναρια δεν ειναι 'μαμα',σωστα?πολυ καλο αποτελεσμα.πιστευω πως αξιζει.
android - Σαβ 13 Δεκ 2008, 15:24:07
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον για να κανεις οτιδιποτε στο φαναρι πρεπει να το βγαλεις και για να βγει πρεπει να βγει ο προφυλακτηρας...το κατω μερος απο το φαναρι κουμπωνει 1ο στο αμαξι κ μετα μπαινει ο προφυλακτηρας που κρυβει τις βιδες
εκτος αν θες να αλλαξεις μονο λαμπες....
το να αγορασεις με το πολυ 200 με 210 εδω ελλαδα αυτες τις μπανιερες για χρυσοψαρα κ με τα χαλια κατοπτρα να μην εχεις υψος να χεις κενα μεγαλυτερα στους αρμους να μην εχεις φωτα στροφης αν εχεις τωρα
απο το να δωσεις 200 κ να φτιαξεις τα μαμα που ναι πολυ πιο ποιοτηκα κουμπωνουν τελεια κ δεν ειναι μπανιερες κ εχουν πολυ καλυτερα κατοπτρα εμενα μου λεει πολλα
και θα το κανω καποια στιγμη
κ θα πεταξω αυτα τα αισχος κινεζικα φαναρια που βαλα...
μιλαω παντα για τα μπρωστα φαναρια...
fynos - Σαβ 13 Δεκ 2008, 16:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
Wink
ath7 - Σαβ 13 Δεκ 2008, 17:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
spiros_z βαμμενα με βερνικι και λιγο χρωμα ή μεμβρανες?

Πολυ ωραια παντως!
spiros_z - Σαβ 13 Δεκ 2008, 18:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργο δε ξερω για τα δικα σου παντως οι δικες μου μπανιερες για χρυσοψαρα οπως ειπες ειναι τελεια και ψαρωνουν κοσμο και κανενα προβλημα στο φωτισμο.Τα φαναρια δεν ειναι μαμα(aftermarket).Οσο για τα πισω εχουν βαφτει με βερνικι και λιγο χρωμα.Σας ευχαριστω παντως ολους για τις αποψεις σας
android - Σαβ 13 Δεκ 2008, 20:36:26
Θέμα δημοσίευσης:
spiros_z έγραψε:
Γιωργο δε ξερω για τα δικα σου παντως οι δικες μου μπανιερες για χρυσοψαρα οπως ειπες ειναι τελεια και ψαρωνουν κοσμο και κανενα προβλημα στο φωτισμο.Τα φαναρια δεν ειναι μαμα(aftermarket).Οσο για τα πισω εχουν βαφτει με βερνικι και λιγο χρωμα.Σας ευχαριστω παντως ολους για τις αποψεις σας

βαλτα διπλα με μαμα 207 τα φωτα σου να δεις διαφορα στο πως απλωνει το ενα το φως κ πως το αλλο....κ μετα θα δεις οτι εχεις προβλημα...οκ κ γω βλεπω δεν ειπα οτι δεν βλεπω αλλα βαραει ολο στην μεση κ το δεξι φαναρι ριχνει κ μια στο γαμα του καραγκιοζη...εμεις οι 2 να χαιρομαστε που ναι μαυρα τα αυτοκινητα μας κ τα φωτα και δεν φαινοντε οι αρμοι Laughing Laughing Laughing
makis106 - Σαβ 13 Δεκ 2008, 22:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
κ το δεξι φαναρι ριχνει κ μια στο γαμα του καραγκιοζη...
Μήπως να τα έβαζες σε κανα φωτόμετρο για ρύθμιση? Η κατεύθυνση της δέσμης ρυθμίζεται πολύ έυκολα (με τη βοήθεια φωτομέτρου)...
sakis206t - Σαβ 13 Δεκ 2008, 22:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ωραια τα φαναρια
ath7 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 00:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
android έγραψε:
κ το δεξι φαναρι ριχνει κ μια στο γαμα του καραγκιοζη...
Μήπως να τα έβαζες σε κανα φωτόμετρο για ρύθμιση? Η κατεύθυνση της δέσμης ρυθμίζεται πολύ έυκολα (με τη βοήθεια φωτομέτρου)...

Οι προτζεκτορες ειναι για κανονικες (κιτρινες) λαμπες και συγκεντρωνει το φως στο κεντρο!Ο δεξης προτζεκτορας λογο της γωνιας που ανεβαινει οχι απλα στο γα** του καραγκιοζη φεγγει αλλα τυφλωνει και τα F16! Laughing

Με το ρυθμισμα μια τρυπα στο νερο κανεις και δεν βλεπεις στα 10 μετρα!
Laughing Laughing Laughing
android - Κυρ 14 Δεκ 2008, 13:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το πανω κατω ρυθμιζεται μονο
το που εχει το κατωπτρο κ που συγκεντρωνει την δεσμη ειναι σχεδιαση του προτζεκτορα.....
αν τα δει ο Στεφανος ας απαντηση καλυτερα μιας κ τα ξερει πολυ καλυτερα οτι δεν γινετε τπτ και θελει αλλο προτζεκτορα...
stef80 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 15:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
Με τη ρύθμιση μπορείς να βελτιώσεις σίγουρα την κατάσταση αλλά και πάλι αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι καλή. Σωστό φως από αφτερ μάρκετ προτζέκτορα δεν μπορεί να βγει. Τέλος.
Τώρα θα μου πεις εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας όταν λέει σωστό φως. Μπορεί κάποιος να μη βγαίνει ποτε από το μικρό δακτύλιο του κέντρου της αθήνας και να του αρκούν οι ψείρες με τα προβολάκια ομίχλης για να πουλάει τη μούρη του(αν τη βρισκει έτσι...).
Αν κάνεις όμως ταξίδια σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους η ακόμα και σε σκοτεινά κομμάτια της εθνικής παιδεύεις τα μάτια σου και το μυαλό σου με τον ελλειπή φωτισμό.
jonnyeco - Κυρ 14 Δεκ 2008, 19:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
file spiros_z na se rwtisw, ta mprosta ta fanaria einai agorasmena apo ebay maura h' ta exeis vapsei opws ta pisw?
an einai vamenna vafete kai to kristalw ligo?
tha mposouses se parakalw na mou peis se pio fanopoiiw piges kai poso sou kostise sinolika giati exei kanei poli wraia doulia....

se euxaristw....

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με Ελληνικα, σεβομενος τους ΚΑΝΟΝΕΣ του φορουμ....
Εκ της MOD-Team
Ghost Dog

spiros_z - Δευ 15 Δεκ 2008, 13:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μπροστα ειναι αγορασμενα απο Γερμανια απο ενα φιλο μου που μενει εκει,δεν ειναι τα μαμα.Απλα μπορεις να βαψεις και τα μαμα αλλα πρεπει να τα ανειξεις και να βαψεις το εσωτερικο του φαναριου και οχι το κρυσταλο.Τα πισω ειναι τα μαμα και εχουν βαφτει ελαφρος μαυρα
spiros_z - Δευ 15 Δεκ 2008, 13:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry ξεχασα,τα εκανα στη paintbull στην Αλεξανδρουπολη με κοστος 40 ευρω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες