drdino έγραψε: |
Δεν αφορά την ατομική σου ασφάλεια και μόνο. Αν γίνει ατύχημα και σκοτωθείς ενώ με ζώνη σωζόσουν, ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Φόρα ζώνη. |
thesalos έγραψε: |
![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Γιώργο, ξαναδιάβασε το και θα καταλάβεις ότι λες το ακριβώς αντίθετο ![]() |
drdino έγραψε: |
Eννοώ ότι αν έχουμε ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο λόγω ζώνης όλα οκ, αλλά αν κάποιος σκοτωθεί (επειδή δεν φορούσε ζώνη) ο άλλος σίγουρα θα έχει τρεχάματα. |
Steve έγραψε: |
Δεν φοράς ζώνη, είσαι παραβάτης, φταις.
Φοράς ζώνη, δεν είσαι παραβάτης, φταις λιγότερο. ΟΚ? ![]() |
ath7 έγραψε: |
Ρε παιδια ενηλικας ειναι! |
Και τωρα στο θεμα μας μπορω η δεν μπορω να κανω τον βομβητη να σκασει μονιμα? |
Steve έγραψε: | ||
Με διακοπτάκι κοντά στην πόρπη που παρακάμπτει την ασφάλεια της ζώνης. Πήγαινε στον Βασίλη στην αντιπροσωπεία και πες του το ![]() Αν σου πεί όχι, πες του ότι στο πρότεινα εγώ ![]() |
Μωρο μου ευχαριστω σε φιλω και καλο βραδυ ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Όταν θα σου πεί να με πάρεις τηλέφωνο για να με βρίσει, πες του ότι δεν έχεις τον αριθμό μου ![]() |
Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω(καταστρεψω) η κανω να σωπασει το βομβητη εκτος απο το να βαλω αγκραφες στην υποδοχη της ζωνης η να βγαλω τους αισθητηρες απο τα καθισματα? |
ultra-one έγραψε: | ||
Πολύ εύκολο. ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ ![]() Το να μη φοράς ζώνη είναι το ίδιο χαζό και ηλίθιο με το να μη φοράς προφυλακτικό με ...νέες γνωριμίες! |
Jean έγραψε: |
Ειναι πολυ σπαστικο στο NAVARA αν και βαζω παντα, αν τυχει να παω σε μικρη αποσταση σου σπαει τοσο τα νευρα που αναγκαζεσαι να την βαλεις... |
ultra-one έγραψε: |
Το να μη φοράς ζώνη είναι το ίδιο χαζό και ηλίθιο με το να μη φοράς προφυλακτικό με ...νέες γνωριμίες! |
ουτως η αλλως το θεμα εχει λυθει πλεον κι εχει βρεθει η λυση αν θελετε ανοιξτε ενα αλλο ![]() ![]() ![]() |
Παρεπιπτοντως και σ αυτο χαζος και ηλιθιος ειμαι Χαρη εδω και εικοσι τεσσερα χρονια ![]() ![]() ![]() |
thesalos έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: |
βγαινει πολυ απλα με το διαγνωστικο ρε παιδια στην πεζο μεσα... |
makis106 έγραψε: |
![]() Εγώ πάντως δεν θα το έβγαζα, είναι ένα μέσο εξαναγκασμού και για τους συνεπιβάτες... Για καλό πάντα. |