PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Βομβητης ζωνης

thesalos - Τετ 03 Δεκ 2008, 23:55:44
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Βομβητης ζωνης
Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω(καταστρεψω) η κανω να σωπασει το βομβητη εκτος απο το να βαλω αγκραφες στην υποδοχη της ζωνης η να βγαλω τους αισθητηρες απο τα καθισματα? Πριν βγουν καποιοι και μιλησουν για ασφαλεια να πω οτι εχω επιγνωση της πραξης μου και αυτο αφορα την ατομικη μου ασφαλεια και μονο Exclamation Exclamation Exclamation
drdino - Τετ 03 Δεκ 2008, 23:57:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν αφορά την ατομική σου ασφάλεια και μόνο. Αν γίνει ατύχημα και σκοτωθείς ενώ με ζώνη σωζόσουν, ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Φόρα ζώνη.
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Δεν αφορά την ατομική σου ασφάλεια και μόνο. Αν γίνει ατύχημα και σκοτωθείς ενώ με ζώνη σωζόσουν, ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Φόρα ζώνη.

Shocked Shocked Shocked Θες να μου πεις οτι αν τρακαρουμε εμεις και σκοτωθω εγω αν δεν φοραω ζωνη θα τραβανε εσενα ενω αν σκοτωθω και φοραω ζωνη ολα μελι γαλα?
Steve - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Θες να μου πεις οτι αν τρακαρουμε εμεις και σκοτωθω εγω αν δεν φοραω ζωνη θα τραβανε εσενα ενω αν σκοτωθω και φοραω ζωνη ολα μελι γαλα?

Γιώργο, ξαναδιάβασε το και θα καταλάβεις ότι λες το ακριβώς αντίθετο Wink
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
thesalos έγραψε:

Γιώργο, ξαναδιάβασε το και θα καταλάβεις ότι λες το ακριβώς αντίθετο Wink

Αν και ειμαστε οφ τοπικ εξηγησε μου γιατι μη σου πω οτι το διαβασα και εκατο φορες και δεν καταλαβαινω. Δηλαδη τι εγραψα? Scratch Scratch Scratch
drdino - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
Eννοώ ότι αν έχουμε ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο λόγω ζώνης όλα οκ, αλλά αν κάποιος σκοτωθεί (επειδή δεν φορούσε ζώνη) ο άλλος σίγουρα θα έχει τρεχάματα.
Steve - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει θανάσιμο συμβάν, ένας απλός τραυματισμός, μια γρατζουνιά, αρκεί για να σου σπάσει τα γνωστά επί ετών με δικαστήρια.
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Eννοώ ότι αν έχουμε ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο λόγω ζώνης όλα οκ, αλλά αν κάποιος σκοτωθεί (επειδή δεν φορούσε ζώνη) ο άλλος σίγουρα θα έχει τρεχάματα.

Αυτο λεω κι εγω ρε κωσταντινε. Αν φοραω ζωνη και σκοτωθω θα ειναι ολα μελι γαλα ενω αν δεν φοραω και σκοτωθω θα σε τραβανε? Τι νομος ειναι αυτος? Που υπαρχει?
Steve - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:40:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν φοράς ζώνη, είσαι παραβάτης, φταις.

Φοράς ζώνη, δεν είσαι παραβάτης, φταις λιγότερο.

ΟΚ? Very happy
ath7 - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια ενηλικας ειναι!

Αν δεν θελει να φορεσει ας μην βαλει!ΚΑΚΟ δικο του!

Εγω θα σου προτεινα να φορας καθοτι η ζωνη με εχει σωσει δυο φορες!

Βλ. εδω!

Αν δεν φορουσα ζωνη θα εκανα αγκαλιτσες με την κωλονα!
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν φοράς ζώνη, είσαι παραβάτης, φταις.

Φοράς ζώνη, δεν είσαι παραβάτης, φταις λιγότερο.

ΟΚ? Very happy

Ρε χαμενε αφου και στις δυο περιπτωσεις σκοτωνομαι τι με νοιαζει Laughing Laughing Laughing
Τελος παντων ας μη δημιουργουμε θεμα για το τιποτα. Τη ζωνη τη φοραω παντα με το που θα μπω στο αυτοκινητο εκτος απο τη διαδρομη σπιτι μαγαζι μαγαζι σπιτι που ειναι μια αποσταση οκτακοσιων μετρων και με ταχυτητα πολυ μικρη και σταματαω και στα μισα για καφε. (Βλεπε σοκολα).

ath7 έγραψε:
Ρε παιδια ενηλικας ειναι!

δυο φορες τα χρονια σου Laughing Laughing Laughing

Και τωρα στο θεμα μας μπορω η δεν μπορω να κανω τον βομβητη να σκασει μονιμα?
Steve - Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:

Με διακοπτάκι κοντά στην πόρπη που παρακάμπτει την ασφάλεια της ζώνης.

Πήγαινε στον Βασίλη στην αντιπροσωπεία και πες του το Very happy

Αν σου πεί όχι, πες του ότι στο πρότεινα εγώ Smile
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
thesalos έγραψε:

Με διακοπτάκι κοντά στην πόρπη που παρακάμπτει την ασφάλεια της ζώνης.

Πήγαινε στον Βασίλη στην αντιπροσωπεία και πες του το Very happy

Αν σου πεί όχι, πες του ότι στο πρότεινα εγώ Smile

Μωρο μου ευχαριστω σε φιλω και καλο βραδυ Love Love Love
Steve - Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Μωρο μου ευχαριστω σε φιλω και καλο βραδυ Love Love Love

Όταν θα σου πεί να με πάρεις τηλέφωνο για να με βρίσει, πες του ότι δεν έχεις τον αριθμό μου Laughing
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Όταν θα σου πεί να με πάρεις τηλέφωνο για να με βρίσει, πες του ότι δεν έχεις τον αριθμό μου Laughing

Δεν παιρνω ορκο Laughing Laughing Laughing
Jean - Πεμ 04 Δεκ 2008, 02:14:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι πολυ σπαστικο στο NAVARA αν και βαζω παντα, αν τυχει να παω σε μικρη αποσταση σου σπαει τοσο τα νευρα που αναγκαζεσαι να την βαλεις...
Πατα το κουμπι που εχει η ζωνη συνεχεια σε μερικα αυτοκινητα σταματαει...
ultra-one - Πεμ 04 Δεκ 2008, 13:36:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βομβητης ζωνης
thesalos έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω(καταστρεψω) η κανω να σωπασει το βομβητη εκτος απο το να βαλω αγκραφες στην υποδοχη της ζωνης η να βγαλω τους αισθητηρες απο τα καθισματα?

Πολύ εύκολο. ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ Cool

Το να μη φοράς ζώνη είναι το ίδιο χαζό και ηλίθιο με το να μη φοράς προφυλακτικό με ...νέες γνωριμίες!
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 16:21:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βομβητης ζωνης
ultra-one έγραψε:
thesalos έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω(καταστρεψω) η κανω να σωπασει το βομβητη εκτος απο το να βαλω αγκραφες στην υποδοχη της ζωνης η να βγαλω τους αισθητηρες απο τα καθισματα?

Πολύ εύκολο. ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ Cool

Το να μη φοράς ζώνη είναι το ίδιο χαζό και ηλίθιο με το να μη φοράς προφυλακτικό με ...νέες γνωριμίες!

Οκ μαζι σου ειμαι... Ειμαι χαζος και ηλιθιος Silly Silly Silly
abaleo - Πεμ 04 Δεκ 2008, 16:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
Jean έγραψε:
Ειναι πολυ σπαστικο στο NAVARA αν και βαζω παντα, αν τυχει να παω σε μικρη αποσταση σου σπαει τοσο τα νευρα που αναγκαζεσαι να την βαλεις...

για σκεψου ομως στη μικρη αυτη αποσταση να τυχει καμια στραβη...

εγω εχω παρατηρησει πως στο 206 που δεν εχει ειδοποιηση για τη ζωνη θα τη φορουσα ακομα και για αυτες τις μετακινησεις του 1km αν κατι μου βαραγε μες στ αυτια... οποτε καλα κανουν και τη βαζουν! η αδερφη μου ειχε περιστατικο σε αλλο αυτοκινητο που τρακαρε σε αποσταση 2 τετραγώνων απο το σπίτι που ειχε επιβιβαστει... και δεν ειχε βαλει ακομα τη ζώνη! αν βαρουσε ισως να την ειχε βαλει κατ ευθειαν... ευτυχως χτυπησε μπροστα σχετικα απαλα (αν και δεν εχει και τιποτα μεσα στο κεφαλι της Laughing)

τωρα αν θες πχ να κινηθεις μεσα σε ενα παρκιν και βαραει το σπαστικο, ε για λιγο θα ειναι, θα το υπομεινεις!
giannis27 - Πεμ 04 Δεκ 2008, 19:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
η αντιπροσωπεία μπορεί να το απενεργοποιήσει.αλλά εκτός από το θέμα τις ασφάλειας σκέψου κ το οικονομικό θέμα,πες ότι σπάει ο διάβολος το πόδι του κ σε σταματάνε τα στρουμφάκια κ εσύ εντελώς τυχαία έχεις ξεχάσει να βάλεις την ζώνη,ξέρεις πόσο πάει το μαλλί για ζώνη?
Harrys RC - Πεμ 04 Δεκ 2008, 20:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
το τρακαρισμα εγινε 100 μετρα απο το σπιτι μου στην Λαμια!
αν δεν φοραγα ζωνη, το τιμονι θα μου ειχε σπασει το προσωπο(τουλαχιστον)! Την γλιτωσα με ρηξη εσω συνδεσμων κ ριξη μηνισκου
απο την σπασμενη κωλονα του τιμονιου!

http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/1.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/2.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/3.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/4.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/5.jpg
thesalos - Πεμ 04 Δεκ 2008, 23:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οι οφ τοπικ να μην ξαναγραψουν. Αν δεν καταλαβατε το θεμα ειναι η απενεργοποιηση του βομβητη της ζωνης και οχι η ασφαλεια που μας προσφερει η ζωνη Tease Tease Tease Tease

ουτως η αλλως το θεμα εχει λυθει πλεον κι εχει βρεθει η λυση αν θελετε ανοιξτε ενα αλλο Tease Tease Tease

ultra-one έγραψε:

Παρεπιπτοντως και σ αυτο χαζος και ηλιθιος ειμαι Χαρη εδω και εικοσι τεσσερα χρονια Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 05 Δεκ 2008, 00:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
ουτως η αλλως το θεμα εχει λυθει πλεον κι εχει βρεθει η λυση αν θελετε ανοιξτε ενα αλλο Tease Tease Tease

Έβρισε πολύ ο Βασίλης? Tease
thesalos έγραψε:
Παρεπιπτοντως και σ αυτο χαζος και ηλιθιος ειμαι Χαρη εδω και εικοσι τεσσερα χρονια Laughing Laughing Laughing

Είσαι και μαλ**ας Razz
android - Παρ 05 Δεκ 2008, 00:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
βγαινει πολυ απλα με το διαγνωστικο ρε παιδια στην πεζο μεσα...
Randy - Παρ 02 Ιαν 2009, 19:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ο βομβητης αρχιζει να σφυριζει σπαστικα οταν ξεπερασεις τα 20χλμ/ωρα..

Καλη λυση θα ταν να πηγαινεις γιαυτα τα 800 μετρα που λες με 2α, (αφου σταματας για καφε) ωστε να μη σου παιρνει τα αυτια ο ηχος.

Wink Wink Wink
SAKIS-LEMANS - Κυρ 04 Ιαν 2009, 09:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
drdino έγραψε:

Εγώ μάλιστα θα σου έλεγα να υποχρεώνεις και τους συνεπιβάτες σου να βάζουν ζώνες καθώς αν γίνει κάτι είσαι υπεύθυνος για αυτούς. Εγώ πάντως έχω βρεί την δικαιολογία και όλοι βάζουν με αυτό το μπίπερ.
Touristas - Κυρ 04 Ιαν 2009, 09:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
βγαινει πολυ απλα με το διαγνωστικο ρε παιδια στην πεζο μεσα...

Για να στο βγάλουν εκτός θα πρέπει να υπογράψεις χαρτί πως γίνεται με δική σου πρωτοβουλία και δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε γίνει σε περίπτωση ατυχήματος.
Vini - Κυρ 22 Μάρ 2009, 11:35:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά αυτός ο σπαστικός ήχος που μου έχει πάρει τα αυτιά δεν βγαίνει;;

Παραλίγο χθες να τρακάρω και να σκοτωθώ γιατί έψαχνα μέρος να βρω να σταματήσω για να βάλω την ζώνη.
Και όλα αυτά γιατί όταν βγαίνω απο σπίτι μου με όπισθεν αναγκαστικά δεν φορώ ζώνη αλλά μόλις βγω στο δρόμο άντε να βρεις να σταματήσεις μέσα στα κολοστενά να βάλεις την ζώνη και με τους κολομ@λάκες να κορνάρουν από πίσω επειδή πας αργά.

Οι Γάλλοι νομίζουν ότι εδώ είναι Λας Βέγκας, Σόου μπιζ!!!!!

Αν το πάρω το αυτοκίνητο και το πετάξω στο Σούνιο θα βγει ο κολοήχος... Evil

υ.γ. ζώνη φοράω ... αλλά αναγκαστικά όταν βρω σημείο να παρκάρω για να την βάλω με την ησυχία μου.
makis106 - Κυρ 22 Μάρ 2009, 11:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Βγαίνει, δες δύο ποστ παραπάνω.
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί να την φοράς όταν κάνεις όπισθεν. Αλλα ακόμα και να σε ενοχλεί, δεν μπορείς να την βάλεις εν κινήσει Question Rolling eyes
Νομίζω ότι αν την έχεις συνηθήσει, τη βάζεις με κλειστά μάτια και εν κινήσει...
Vini - Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
Πως βγαίνει ρε συ Μάκη;

Λες για το διαγνωστικό και την ακύρωση του ήχου στη Peugeot;
Eκεί έφαγα ήδη άκυρο. Ότι τους λέω μου λένε ότι δεν γίνεται.

Όσο για το γκαράζ μου, ανοίγω παράθυρο οδηγού και βγάζω κεφάλι στην όπισθεν, γιατί διανύω απόσταση περίπου 20 μέτρα με όπισθεν με ντουβάρι περίεργο στα αριστερά.

Εν κινήσει δεν μπαίνει εύκολα με τα υποβραχιόνια κατεβασμένα.
Φυσικά μπορώ να τα έχω σηκωμένα από πριν αλλά μέχρι στιγμής τα ξεχνάω κατεβασμένα. Είναι πόρωση τα υποβραχιόνια...

Θα την βρω την λύση...
makis106 - Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Πές στον Αργύρη μήπως ξέρει σε ποια αντιπροσωπεία μπορούν να το κάνουν...
Εγώ πάντως δεν θα το έβγαζα, είναι ένα μέσο εξαναγκασμού και για τους συνεπιβάτες... Για καλό πάντα.
Vini - Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Rolling eyes Πές στον Αργύρη μήπως ξέρει σε ποια αντιπροσωπεία μπορούν να το κάνουν...
Εγώ πάντως δεν θα το έβγαζα, είναι ένα μέσο εξαναγκασμού και για τους συνεπιβάτες... Για καλό πάντα.

Ούτε εγώ θα το βγάλω...

Θα προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα...

Η απότομη αλλαγή στα πολλά ηλεκτρονικά κάπως με έχει επηρεάσει... Laughing Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες