Παράθεση: |
αχχχχχ.....τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου...εαν σου τρεμοπαιζει η βελονα των στροφων και πεφτει τοσο ωστε να σβηνει η μηχανη,εαν το ρελαντι ειναι πιο υψηλο η πολυ χαμηλο,εαν σου κανει διακοπες εν κινησει και αναβει συχνα το λαμπακι του (Κ)..τοτε φιλε μου κατα 90% ειναι η πλεξουδα σου...Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις εχοντας το αμαξι σε λειτουργια ανοιξε το καπω και ξεκινα να κουνας την πλεξουδα...αν διαπιστωσεις αλλαγη στον ηχο του ρελαντι τοτε καποιο απο τα καλωδια της πλεξουδας δεν κανει επαφη..το καλο ειναι οτι επισκευαζεται |
και να το αφησεις μαμα,ξερω τι σου λεω,και να προσεχεις γιατι αυτο το αμαξι συγχωρει λαθη τις μα****ες οχι... |
αχχχχχ.....τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου...εαν σου τρεμοπαιζει η βελονα των στροφων και πεφτει τοσο ωστε να σβηνει η μηχανη,εαν το ρελαντι ειναι πιο υψηλο η πολυ χαμηλο,εαν σου κανει διακοπες εν κινησει και αναβει συχνα το λαμπακι του (Κ)..τοτε φιλε μου κατα 90% ειναι η πλεξουδα σου...Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις εχοντας το αμαξι σε λειτουργια ανοιξε το καπω και ξεκινα να κουνας την πλεξουδα...αν διαπιστωσεις αλλαγη στον ηχο του ρελαντι τοτε καποιο απο τα καλωδια της πλεξουδας δεν κανει επαφη..το καλο ειναι οτι επισκευαζεται.. |