SnakeMJK έγραψε: |
Εδώ και αρκετό καιρό έχω έναν μόνιμο προβληματισμό. Για το πότε και αν αξίζει να δώσω το πολυαγαπημένο μου αυτοκίνητο! Έχουμε και λέμε, είναι σχεδόν 7 ετών, έχει 135 χιλιάδες χλμ και ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι, το πουλάς τώρα που πιάνει δεν πιάνει 5-6 χιλιάρικα ή το κρατάς με το ρίσκο να βγάλει προβλήματα λόγω παλαιότητας στο μεσοπρόθεσμο μέλλον και ουσιαστικά να το "παντρευτείς" καθώς σε κάποια χρόνια από τώρα αν θελήσω να το πουλήσω η τιμή του θα είναι ακόμα πιο ξεφτίλα... Στο ζουμί!
Το πουλάς τώρα που πιάνει κάτι ή το κρατάς για "μια ζωή"; |
Αν και νομίζω ότι η ρίζα του κακού είναι τα 75 άλογα ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
αυτό λυνεται με μαξ 3000ε... και θα εισαι γυρω στα 130~140αλογα... |
Περί των οικονομικών, μέντολες ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Ζηση δες αν σου βγαινουν τα budget και πραξε αναλογα γιατι αν θυμαμαι καλα εχεις και τις δοσεις της μηχανης τωρα.
Αν και ψηλε εχω την εντυπωση οτι στο 207ψψ δεν θα αισθανεσαι πολυ ανετα λογω υψους, ασε που για πιστα δεν κανουμε κουβεντα καν. Απο΄κει και περα το καμπριο ειναι αλλη υποθεση και ευκαιρια που ο καθενας αξιζει να βιωσει. |
Αν και ψηλε εχω την εντυπωση οτι στο 207ψψ δεν θα αισθανεσαι πολυ ανετα λογω υψους |
ασε που για πιστα δεν κανουμε κουβεντα καν. |
206kwn έγραψε: |
+1 αλλα μιλαμε +καμπριο+τουρμπο=ααααααααααααλλη φαση |
Αν και νομίζω ότι η ρίζα του κακού είναι τα 75 άλογα ![]() ![]() ![]() |
Εδώ και αρκετό καιρό έχω έναν μόνιμο προβληματισμό. Για το πότε και αν αξίζει να δώσω το πολυαγαπημένο μου αυτοκίνητο! Έχουμε και λέμε, είναι σχεδόν 7 ετών, έχει 135 χιλιάδες χλμ και ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι, το πουλάς τώρα που πιάνει δεν πιάνει 5-6 χιλιάρικα ή το κρατάς με το ρίσκο να βγάλει προβλήματα λόγω παλαιότητας στο μεσοπρόθεσμο μέλλον και ουσιαστικά να το "παντρευτείς" καθώς σε κάποια χρόνια από τώρα αν θελήσω να το πουλήσω η τιμή του θα είναι ακόμα πιο ξεφτίλα... Στο ζουμί!
Το πουλάς τώρα που πιάνει κάτι ή το κρατάς για "μια ζωή"; |
και να αποχαιρετίσω για πάντα τις μηχανές ![]() |
Υπάρχει και η σκέψη να το πουλήσω και να μείνω για κανα χρόνο μόνο με την μηχανή, για να έρθω οικονομικά στα ίσια μου... Και μετά να πάρω κάτι καλό! (και να αποχαιρετίσω για πάντα τις μηχανές ![]() |
Γιατί έχω βαρεθεί να θέλουν να με σκοτώσουν στον δρόμο και νομίζω ότι είναι ζήτημα χρόνου να με στείλουν στον τάφοι οι πο**τη* ![]() |
Steve έγραψε: |
Ενώ εσύ που το πας σαν Κυρία, κάνεις 12 λεπτά Ίλιον-Θησείο με 2κάβαλο... |
volvos έγραψε: |
εγω παντως τωρα που πατησα τα 30 λεω να παρω μηχανη...
για κανα mp3 με βλεπω στο τελος ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Το καινούριο MP3 βγαίνει και με ελαφρώς μεγαλύτερο μετατρόχιο και επομένως πιάνεται σαν τρίκυκλο κοινώς δίπλωμα αυτοκινήτου ![]() |
Καταρχήν βιαζόσουν... Κατά δεύτερον, με το καινούριο το κάνω κάτω από 8 λεπτά σίγουρα ![]() |
δηλαδή.... αξίζει να σκάσω τα 500 ευρώ για rebuild+στενά την στιγμή που δεν πολυχρησιμοποιείται το αμάξι... την στιγμή που είναι 75 άλογα... την στιγμή που δεν αξίζει σαν σύνολο ούτε 4 χιλιάρικα....;;;;; |
MEMsound έγραψε: |
στο διαταυτα
μου πουλάς τα αμορτισερ σου? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
παίζει κ να τα δώσω μέσα στο χειμώνα σε υπερβολικά καλή τιμή ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
επειδή δεν παίζει να γίνει ποτέ 1.6... παίζει κ να τα δώσω μέσα στο χειμώνα σε υπερβολικά καλή τιμή ![]() αν και εκεί που βλέπω να καταλήγω είναι να τα κάνω απλά rebuild και να τους βάλω μαμά ελατήρια από 1.6. η μλκια είναι ότι (μάλλον) θα χρειάζεται πάλι κούρδισμα ο πίσω άξονας... |
Steve έγραψε: |
Συν τοις άλλοις, επειδή ΔΕΝ έχεις χώρο φύλαξης, και είσαι και στην Αθήνα, αν το αφήσεις στο οικόπεδο απέναντι σου, το πιο πιθανό στην μπουρδελόπολη σας είναι να έρθει ένας με γερανό και να το καβατζώσει, μέρα μεσημέρι χωρίς να πάρεις χαμπάρι.
|
action_peugeot έγραψε: |
Αν σκεφτείς να κρατήσεις το αυτοκίνητο το να πάρεις ένα τρομπέτο είναι καλό και θα σε βγάλει από κόπια έξοδα γιατί σίγουρα κάποιες ζημιές θα σου βγάλει αργότερα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καβάντζα να το βάλεις αλλιώς το πας σε ένα συνεργείο σου το λύνει και βάζεις όλα τα πράγματα
τώρα όσο και να τα κρατήσεις δεν παθαίνουν τίποτα τα περισσότερα ανταλλακτικά ιδικά αν τα έχεις σε μέρος δροσερό και με σκιά |
έγραψα ότι μπορείς να βοηθήσεις σταύρε γιατί είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχει ενα 206 κανονικό και ένα τροπετάκι (αν κ το απέκτησες με διαφορετικό τρόπο). |
sps έγραψε: |
Η γνωμη μου Ζηση ειναι να το πουλησεις και να παρεις ενα 206 1.6 gti οπως εχουν κανει πολλα παιδια εδω μεσα και δεν το εχουν μετανιωσει.
Και αν μπορεις να δωσεις 2-3 χιλιαρικα παραπανω παρε ενα rc και τελος._ |
ή να περιμένω μια κ καλή το rcz και να ησυχάσω ![]() |
..... ή να περιμένω μια κ καλή το rcz και να ησυχάσω ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ΖΗΣΗ...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |