PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Ραδιο MP3 σε 207

soulos6 - Πεμ 20 Νοέ 2008, 19:58:23
Θέμα δημοσίευσης: Ραδιο MP3 σε 207
Αν και δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα, θα ηθελα τη βοηθεια οποιου γνωριζει.
Το ραδιο mp3 CLARION της πεζωσε 207 1.6Τ 20 ημερων, στην οθονη βγαζει μονο τη διαρκεια του κομματιου και την αριθμηση πχ 1/15.
Δεν εμφανιζει το ονομα του τραγουδιου οπως στα pc ή σε αλλα players αυτοκινητου .
Αλλα στην επιλογη renew list οι τιτλοι των φακελων εμφανιζονται.
Ετσι ειναι το φυσιολογικο ή υπαρχει ρυθμιση?
Touristas - Πεμ 20 Νοέ 2008, 20:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έχεις το rallye με την απλή οθόνη αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει τα ονόματα.
Bill207 - Πεμ 20 Νοέ 2008, 21:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και ειδα το τοπικ
για να μην ανοιγω καινουριο
να κανω και γω την ερωτηση μου

σε διαφορους ραδιοφωνικους σταθμους, καποια στιγμη βγαζει μηνυμα
RDS searching(καπως ετσι τελος παντων).
ΟΚ, το απενεργοποιω επι τοπου απο τις ρυθμισεις αλλα μετα το εμφανιζει το ιδιο σε διαφορετικους σταθμους...
υπαρχει καμια ρυθμιση να το απενεργοποιησω εντελως?
kostas207rc - Πεμ 20 Νοέ 2008, 22:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν έχεις το rallye με την απλή οθόνη αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει τα ονόματα.

Ναι ισχύει αυτό που λες σε εμένα βγάζει και τίτλο και όνομα.
Οσο για το θέμα του searching σε μερικούς σταθμούς που είναι ήδη αποθηκευμένοι στη μνήμη χάνει το σήμα όταν το επιλέγω από την ροδέλα που έχει πίσω από το χειριστήριο όταν ξαναπάω στον ίδιο σταθμό με τα βελάκια που είναι πάνω στο ράδιο τότε κανένα πρόβλημα...τα συμπεράσματα δικά σας!
panos 206 - Παρ 21 Νοέ 2008, 09:30:34
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου στο θεμα με το rds είχε δώσει κάποιος απάντηση αλλά δεν το βρίσκω τώρα,anyway,αν αποθηκεύσεις ενα σταθμό πχ 9.49 fm στην θέση 1 θα συνεχίζει να σου αναβοσβήνει το rds,αν στην ίδια θέση αποθηκεύσεις διαφορετικό σταθμό και μετά ξαναποθηκεύσεις τον 9.49 θα σταματήσει να αναβοσβήνει το rds......το πιασες? Wink
Puzzle - Παρ 21 Νοέ 2008, 14:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Left
Οπου ειχα αντιμετωπισει προβλημα ειχε λυθει ακριβως με αυτον τον τροπο..
spyros_rallye - Πεμ 26 Φεβ 2009, 18:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ανοιγω νεο topic, εχει δοκιμασει κανεις τα ηχεια (207rallye) ενα - ενα να δει αν παιζουν ολα καλα? Χθες εκανα μια δοκιμη και παρατηρησα οτι τα ηχεια της πλευρας του οδηγουν δεν παιζουν καλα,μπερδευουν, και δεν εχουν καλη αποδοση.Εχουν μεγαλη διαφορα στον ηχο απο τα υπολοιπα.
Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
sotos 207Gt - Σαβ 28 Φεβ 2009, 17:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
spyros_rallye έγραψε:
Για να μην ανοιγω νεο topic, εχει δοκιμασει κανεις τα ηχεια (207rallye) ενα - ενα να δει αν παιζουν ολα καλα? Χθες εκανα μια δοκιμη και παρατηρησα οτι τα ηχεια της πλευρας του οδηγουν δεν παιζουν καλα,μπερδευουν, και δεν εχουν καλη αποδοση.Εχουν μεγαλη διαφορα στον ηχο απο τα υπολοιπα.
Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Κομματακι δυσκολο να συμβαινει αυτο που λες.
Κοιταξε μηπως και εχεις πιο πολυ left balance οποτε τα της δεξιας πλευρας θα παιζουν σε χαμηλοτερη σταθμη αρα και θα αποφευφεται η παραμορφωση.
Πρεπι να τα βγαλεις ολα ενα ενα για να τα κοιταξεις και πιστεψε με αν φτασεις σε αυτο το σημειο ωστε να ξηλωσεις τις πορτες και να τα ξεπριτσινωσεις για να τα ελεγξεις,τοτε πετα τα μια και καλη και παρε τιποτα καλυτερα να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.
Και παλι οσα ηχεις εχω αλλαξει εγω απο 207 μια χαρα τα βγαζω και μπορω να δηλωσω κιολας οτι για εργοστασιακα και πολυ καλα παιζουν Wink
spyros_rallye - Σαβ 28 Φεβ 2009, 19:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
τα balance τα δοκιμασα, ειναι ολα στο ''0'',. Τεσπα, θα δω, παντως δεν προκειται να αρχισω να ξηλωνω πορτες.
Εσυ soto σαν ειδικος, ποιες λες οτι ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για να παιζει καλα? δλδ bass - tremble...
giannis27 - Κυρ 01 Μάρ 2009, 01:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό εξαρτάται καθαρά από το πως ακούς εσύ μουσική,δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα π.χ. άλλως θέλει να ακούει πολύ μπάσο ,άλλος πολλά ψιλά κλπ.
για αρχή βάλε τα όλα στο μηδέν άκου τα τραγούδια που τις αρεσκείας σου κ αν θέλεις παραπάνω ψιλά βάλε τα στο +1 +2 .αλλά όχι υπερβολές!
εγώ για να βελτιώσω τον ήχο του rd4 έβαλα ένα 7πλό εκουαλάιζερ τις clarion το οποίο παίρνει σήμα από τα ηχεία κ το μετατρέπει σε 7βολτες εξόδους rca ,βγάζει εξόδους για τα ηχεία πίσω/μπρος κ sub,έχει ξεχωριστό volume για το sub .
specifications
boost/cut 12dB
s/n ratio 100dB
frequency response 10Hz-50kHz +/- 1dB
Maximum output voltage 7v
THD 0.005%
input sensitivity 50mV-3V
Head room 20dB
input sensitivity 20kOhms
output impedance 2kohms
stereo separation 82dB/1kHz
απλά απίστευτο εργαλείο

sotos 207Gt - Κυρ 01 Μάρ 2009, 08:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
αυτό εξαρτάται καθαρά από το πως ακούς εσύ μουσική,δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα π.χ. άλλως θέλει να ακούει πολύ μπάσο ,άλλος πολλά ψιλά κλπ.
για αρχή βάλε τα όλα στο μηδέν άκου τα τραγούδια που τις αρεσκείας σου κ αν θέλεις παραπάνω ψιλά βάλε τα στο +1 +2 .αλλά όχι υπερβολές!
εγώ για να βελτιώσω τον ήχο του rd4 έβαλα ένα 7πλό εκουαλάιζερ τις clarion το οποίο παίρνει σήμα από τα ηχεία κ το μετατρέπει σε 7βολτες εξόδους rca ,βγάζει εξόδους για τα ηχεία πίσω/μπρος κ sub,έχει ξεχωριστό volume για το sub .
specifications
boost/cut 12dB
s/n ratio 100dB
frequency response 10Hz-50kHz +/- 1dB
Maximum output voltage 7v
THD 0.005%
input sensitivity 50mV-3V
Head room 20dB
input sensitivity 20kOhms
output impedance 2kohms
stereo separation 82dB/1kHz
απλά απίστευτο εργαλείο

Ακριβως ετσι ειναι.Ο καθενας με τα γουστα του .
Μια καλη περιπτωση για να ξεκινησεις ειναι να τα βαλεις ολα φλατ τσιμπωντας απο μια εως δυο μοναδες και τα δυο.
Ετσι θα πετυχεις ενα υφος Loudness και θα ψιλοκαταλαβεις που ποναει.
Φυσικα αναλογα με τα κομματια που ακους παιζεις και με τις ρυθμισεις....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες