pduke έγραψε: |
Οι μοναδικές φωτό του RC που έχω βρει είναι οι παρακάτω
![]() Αν βγει έτσι στην παραγωγή χρειαζόμαστε από ένα τροπέτο με άθηκτη τη μηχανή και τα RECARO. Επίσεις μια άλλη καλή μετατροπή είναι τροπέτο 607 2.2 από γαλλία με 160 αλογάκια ![]() |
pezomania έγραψε: |
Πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιο βαβαβούμ μου λές τώρα 206 RC OLE!!!!!!!!!!!!!! |
Sidobre έγραψε: |
Ακουσα για 1.000.000 με 1.500.000 πιο ακριβό από το GTi |
Και εγώ εκεί κοντα έχω ακούσει. Γύρο στα 7.500.000 με 8.000.000δρχ!
Καλή τιμή δεν μπορώ να πώ ![]() |
Ελλάδα νομίζω θα έρθει λίγο μετά τα Χριστούγενα!!
Και αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα η τιμή αναμένετε γύρο στα 8.000.000δρχ! Επίσης πληροφορίες που άκουσα λένε ότι πλέον το 1.6 16v θα έχει τα αρχικά GT και όχι XS. Άντε να πάμε να τα εφοδιαστούμε σιγά σιγά ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Α ρε, φτώχεια καταραμένη.... ![]() ![]() ![]() |
Αντε, σιγά σιγά.......
Σας αρέσει ? καλά παέι ε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: |
Καλα μιλαμε κουκλα το RC. Σκαλωσα με κατι ομως ρε συ Πανο τις φωτο που τις βρηκες ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
"The latest Information I have received now states the the "180" will not have a six speed box but a 5 speed with an elongated ratio in 1st. The car is to be relased in October/November after the motor show in Birmingham" |
chatasos έγραψε: |
Επίσης κάποιος μου είπε (θα τον θυμηθώ, που θα μου πάει) ότι τελικά δεν είναι
καινούργιος ο κινητήρας αλλά εξέλιξη του 2λιτρου από το 306 GTi-6 |
ΠΟΥ ΒΡΉΚΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ?????
ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ???? ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ |
theflame έγραψε: |
Εγώ τι να πω που ακόμα δεν έχω αρχίσει να ξεπληρώνω το δάνειο; ![]() Ξέρει κανείς αν το παλιό δάνειο ισχύει αγοράζοντας ίδιο αυτοκίνητο, αφού πουλήσεις το παλιό ή πρέπει να το ξεπληρώσεις, να πληρώσεις πέναλτι και μετά όλα τα άλλα... Έφυγαν και τα τεκμήρια βλέπεις. :D |
Τι με χαλάει λιγάκι??? Το παρακάτω:
ο δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 180 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. |
Οι 180 ίπποι σας φαίνονται λίγοι;;
Δηλαδή, το Clio με τους 172 είναι αργό; Για κουνήστε το κεφάλι σας... |
christhehealer έγραψε: |
Tο πήρα απόφαση θα το πάρω, αλλά για δεύτερο αυτοκίνητο.
Γιατί για πρώτο πρέπει να πάρω οικογενειακό... roadster. Ξέρετε οικογένεια, εγώ και η δίμετρη ξανθιά ανηψούλα μου 8O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πονηρούλη... ![]() Να σου χαλάσω για λίγο το όνειρο σε εφιάλτη; 8) |
Try me ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και εκεί που χαίρεσαι το sportive RC σου (αφού έχεις αφήσει στο γκαράζ του σπιτιού το roadster και στη μαμά της τη δίμετρη ξανθιά ανιψούλα ![]() Και σκέφτεσαι ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού στο συνεργείο... Σε πιό συνεργείο;;;;;;;; Ποιός θα ακουμπήσει αυτό το έργο τέχνης;;;;;; Σκέφτεσαι ότι θα πάρεις τηλέφωνο την αντιπροσωπεία να κλείσεις ραντεβού, ε κάτι περισσότερο θα ξέρουν εκεί μέσα σκέφτεσαι, τι και αν περιμένω 20 ημέρες στην αναμονή, ένα σέρβις είναι. Πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις την σκέψη σου, το μεγαλοπρεπές STOP ανάβει στο καντράν μαζί με την ένδειξη της βλάβης του κινητήρα.... ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;;; 8O ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;;;;; ![]() ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ;;;;; ![]() ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1400;;;; ![]() ![]() ![]() Χρηστάρα είσαι καλά; Πλάκα κάνω....... 8) |
Tο έχεις διαβάσει σε ένα τοίχο στην Iπποκράτους που λέει "Aστοί μην ησυχάζετε, η κυρά-Mοσχούλα είναι πάλι έγγυος"; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: |
δε μου παει καρδια να του βαλω μεταχειρισμενα ρε παιδια.... |
christhehealer έγραψε: | ||
Nα σου πω την αλήθεια ούτε και μένα. Aλλά από την στιγμή, που μου καρφώθηκε το RC, θα έβαζα και τρίτο χέρι μεταχειρισμένα, προκειμένου να μαζέψω πιο γρήγορα τα 10000 ευρά που μου λείπουν ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Δηλαδή θες να πεις ότι το RC θα έχει: 4000000+3400000 = 7400000δρχ ?? εκτός αν κοστολογείς παραπάνω το δικό σου..... ![]() ![]() ![]() |
Με Υπερηφάνια και τιμή σας παρουσιάζουμε τις επίσημες φωτογραφίες του Peugeot 206 RC
Χαρακτηριστικά: 2000 cc, 180 hp 0-100km/h σε 7" Tελική 237 km/h Tιμή ~22.000 euro! |
Kαι διά του λόγου το αληθές 8) 8) 8)
|
Vini έγραψε: | ||||
Αυτό είχε αναφερθεί το περασμένο ΜΑΡΤΗ και αφορά πιθανή τιμή Γερμανίας... ![]() ![]() http://206gti.net/ |
Sidobre έγραψε: | ||||||
Vini για άλλη μια φορά κάνεις ΛΑΘΟΣ Οι Φωτογραφίες και οι πληροφορίες είναι Σεπτέμβριος 2002!!!! Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Επίσημη όμως τιμή ΔΕΝ έχουμε. Τα περισσότερα είναι εικασίες! |
Χμμμ και στο http://206gti.net/ οι πληροφορίες είναι μόλις.... σημερινές!
Αρα πάλι πρωτοπωρήσμας! ![]() |
Αυτό είχε αναφερθεί το περασμένο ΜΑΡΤΗ και αφορά πιθανή τιμή Γερμανίας... ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Eκεί πήγαινε ότι κάνεις λάθος Σεπτέμβρη με Μάρτη (που δεν ξέραμε τίποτα ακόμα) έχει μια διαφορά... ![]() |
Υπενθύμιση:
Υπάρχει topic για το 206 RC στα "Νέα", παρακαλώ μην κάνετε τέτοια posts εδώ. |
Εγώ και 25000 ευρώ να κάνει θα το πάρω
Το έχω πάρει απόφαση, ξεκίνησα να μαζεύω λεφτά από σήμερα ![]() ![]() ![]() |
Alexandros έγραψε: | ||
Εγω απο εχθες ![]() |
Θεραπευτή, εάν τελικά καταφέρεις να πάρεις το RC |
fpug έγραψε: |
GTI180 tha onomazete mono stin Agglia. Stin ypoloipi eurwpi tha legete RC.
An diavasa kala ola ta kommatia tha paraxthoun sto ergostasio tis peugeot sto Coventry (Agglia). |
γιατι ομως RC κι οχι RS. τι σημαινει RC ; μηπως racing coupe? αφου δεν ειναι coupe. |
pduke έγραψε: | ||
WRC - W = RC ![]() Rally Car! |
αααααααα! πεστο βρε παιδι μου....... 300 αλογα το WRC - 120 αλογα το W = 180 αλογα το RC. σωστττοοοςςςςςς; |
Μέχρι και site του φτιάξανε....
http://www.206gti180.peugeot.co.uk/flash.asp |
Πανοδουκούλη, εάν σου δώσω ένα W (βλέπω ένα μπροστά μου τώρα δα) θα μου δώσεις το GT σου; ![]() |
Άκου Μιλτάρα !!!Μπορούμε να πάρουμε RC σε τιμές club?????!!!!!!!!!(ντοιοιοιοιοιοιοιοιοινγκ!!!!!! ![]() Εγώ λέω μπορούμε,νομίζω ότι έχουμε εξελιχθεί σε τρελό δίδυμο.Θα σκάσουμε μύτη στον αντιπρόσωπο και θα αρχίσουμε να μιλάμε για τα πάντα επί 4 ώρες μεταξύ μας!!!!!(όπως κάνουμε δηλαδή!!!)΄.Ε,στην 5 η επίσκεψη ο τύπος από την αηδία του μπορεί να μας το δώσει και τσάμπα με την υπόσχεση ότι δεν θα ξαναπάμε!!!! |
Έλα σας βρήκα θέμα για συζήτηση με τον αντιπρόσωπο. Θα πηγαίνεται και θα λέτε: "θύμασε στην συνάντηση του 206Club που ανέβηκαν οι αθηναίοι πάνω και είδαμε το 206RC του θεραπευτή και πόσο γρήγορο ήταν; Να έχω και φωτογραφία!!!!! ![]() Kαι θα περάτε εσείς καλά και εγώ καλύτερα με το RC μου :razz: :razz: :razz: :razz: |
Slash έγραψε: |
Ετοιμάζω μαζική παραγγελία για Γαλλία για 3 RC. ![]() ![]() |
BYRON206 έγραψε: |
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙ??????????
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ (ΠΟΥΛΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΚΥΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ.Α) ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ LION ΓΙΑ SERVICE ? MONO ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΘΕΝΩ....... |
Tο έχεις διαβάσει σε ένα τοίχο στην Iπποκράτους που λέει "Aστοί μην ησυχάζετε, η κυρά-Mοσχούλα είναι πάλι έγγυος"; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BYRON206 έγραψε: |
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙ??????????
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ (ΠΟΥΛΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΚΥΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ.Α) ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ LION ΓΙΑ SERVICE ? MONO ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΘΕΝΩ....... |
Το βλέμμα μου βέβαια καρφώθηκε σε κάτι ασημί φουσκωμένο...ναι ναι, το RC!! Σε ειδική φωτογραφία μέσα, παιδιά το RC είναι το κάτι άλλο. Καταρχήν είναι σε ασημένιο χρώμα, που του πήγε τρομερά, και όχι σαν το μπλε ή το κόκκινο που βλέπουμε στις άλλες φωτό. Ήταν ασημί, με μόνη χρωματική διαφόρα το μαύρο των ελαστικών, και το κόκκινο των φαναριών και της ομίχλης. |
Johnny έγραψε: |
Πάντως η τιμή του στην Αγγλία (από αγγλικό περιοδικο για τα αυτοκίνητα:"EVO" μου φαινεται λέγεται) το υπολογίζουν γύρω στα 15.500 λίρες Αγγλίας....άρα γύρω στα 25.000 ευρόπουλα, πουσημαίνει 8,5 εκατομμύρια...χμμμ...δεν είναι και άσχημα...
![]() ![]() ![]() ![]() Aμα καταργηθούν και τα τεκμήρια βλέπω του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε νέα "φρούτα" στο 206club... |
....βάλε και λαστιχάκια γιατί μπορεί να έχει τίποτα Continental επάνω και άντε μετά να σταματήσεις με 180 άλογα σε Ελληνικούς δρόμους.... |
teoman έγραψε: | ||
Pirelli P7000 205/40 με τις 17'' Atlantis. |
Κάπου έχω ξαναγράψει τα χρώματα που θα διατίθεται:
Flamenco Red, Onyx Black, Aluminium and Aegean Blue. |
Eάν δεν το βγάλουν σε κόκκινο-κόκκινο με χάσανε από πελάτη. ![]() ![]() ![]() ![]() Θα πάρω Type-R. |
Παιδιά η τιμή είναι καλή!! Σκεφτείται ότι αντίπαλός του είναι το focus RC, Civic TYPE R κτλ κτλ. Δηλαδή στο μέσο και κάτω της κατηγορίας του είναι η τιμή του ![]() |
Τελειώνω ένα download (μην κόβω και ταχύτητα) και μπαίνω να κράξω τον DIMIP και τον Vini ![]() ![]() ![]() |
Τελειώνω ένα download (μην κόβω και ταχύτητα) και μπαίνω να κράξω τον DIMIP και τον Vini ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
εγω τουλαχιστον σε περιμενω.
ελα ![]() ελα ![]() ελα ![]() |
Που'σαι ρε? Που κρύφτηκες? Είδες δύο και .... ![]() ![]() ![]() Τι κατεβάζεις πάλι.....??? Εγώ πάω να δω το θεό.....Μητσιχώστα...HOT DOG παρακαλώ... ![]() ![]() ![]() |
Το τελευταίο μάλιστα βγάζει 160 άλογα με φουλ εξτρα και body kit και κοστίζει 22300euro = 7600000δρχ |
nai re paidia wraio to RC alla ektos apo tis 17" emfanisiaka ti allo exei gia na diaferei apo ta apla?
|
nai re paidia wraio to RC alla ektos apo tis 17" emfanisiaka ti allo exei gia na diaferei apo ta apla?
kai eswterika episis mono ta bucket kai to dermataki panw apo ta organa. Egw pou exw to GT (i kapoios pou exei to gti i kai akomi to 1600) gia poio allo logo (ektos ypodynamis) na paw na to parw.? Kai sto katw katw an einai na dwsw tosa perissotera fraga giati na min rixw kana 800ari me myrio sto diko mou na to kanw exisou grigoro? (ta 180bhp ta anevazeis sto GT). |
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γρήγορο μοντέλο μίας μάρκας θα πρέπει να το φωνάζει από 10 χιλιόμετρα μακρυά; Tο Gt βγήκε με αυτούς τους προφυλακτήρες λόγο απαιτήσεων ομολογκασιόν του WRC. To RC τι λόγο έχει να μοιάζει με γύφτικο σκεπάρνι; Δηλαδή υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος που αγοράζει κάποιος ένα τέτοιο αυτοκίνητο εκτός από τις επιδόσεις; Γιατί φούστες και τακούνια έχει και ένα πράγμα που λέγεται KIA Xtreme 90Hp. Mην μου πείτε ότι θα το βάζατε στις επιλογές σας. |
Εντάξει σεβαστά αυτά που λες.
Καταρχήν η Peugeot στα μικρά μοντέλα της, από 1100 μέχρι και 1600 δεν γράφει τον κυβισμό, οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει. Έτσι κοιτάς τα λάστιχα,μπουρί,και κανα διακριτικό ακόμη για να καταλάβεις, εκτός κι αν είναι φτιαγμένο. |
Γιατί φούστες και τακούνια έχει και ένα πράγμα που λέγεται KIA Xtreme 90Hp. Mην μου πείτε ότι θα το βάζατε στις επιλογές σας. |
Όσο για το RC εμένα μου αρέσει έτσι |
Vini έγραψε: | ||
Ρε παιδιά νομίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο... Σε όλους μας αρέσει...δεν τίθεται θέμα. Το θέμα είναι τι δίνει η Peugeot με τα 8500000 που σκάει ο πελάτης? Για όνομα πια! Μιλάμε για 8500000 λες και τα βρίσκουμε πεταμένα στο δρόμο....!!!!!!! Εγώ απαιτώ όταν θα πάω να σκάσω 8500000 (ποτέ δηλαδή! ![]() Σε αυτά τα ποσά δεν κάνω συμβιβασμούς..... ![]() ![]() ![]() |
Καταρχήν είναι το Daewοo Lanos ΕΧΤREME και όχι ΚΙΑ... ![]() Και κατά δεύτερο το έχει φίλος το έχει βελτιώσει περίπου στα 110άλογα και ρίχνει στα αυτιά πολλών....και άνετα.... ![]() |
Kαι δεν είναι θέμα τι δείνει η Peugeot αλλά τι δίνουν κι οι άλλοι. Eγώ έκανα μια αναφορά αλλά δεν άκουσα αντίλογο με επιχειρήματα. ![]() |
ή μήπως δεν ήθελες την 1η εβδομάδα που το πήρες να το πουλήσεις να πάρεις την 147? ή μήπως το ξέχασες? ![]() ![]() Νομίζω ότι λίγη αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να υπάρχει.... |
ΑΣΧΕΤΟ : εγω δηλ. με το 1400 περναω για 1600 ή 2000 μια που πουθενα δεν γραφει τον κυβισμο ή το μοντελο ή με προδιδουν οι 4 πορτες ;;;; ![]() ![]() |
Bρε καλώς τα παιδιά. Tι έγινε τελείωσε επιτέλους ο Mητσιχώστας;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αααα,1400 έχεις?Και μου φαινόταν για 1100 ![]() |
Προς Dimip:
Jim το δικό σου είναι τόσο καλά φτιαγμένο....που είμαι σίγουρος αν το βάλουμε δίπλα στο RC το δικό σου θα τραβήξει όλα τα βλέμματα... Και ξέρεις γιατί θα γίνει αυτό φίλε? Γιατί το εργαλείο σου το νιάζεσαι, το φροντίζεις και έχεις δώσει την δική σου προσωπική πινελιά που το κάνει ένα και μοναδικό και πάνω από όλα εργαλείο!!!! |
Αυτό που εύλογα διαπιστώνετε με τα μάτια σας εσείς, το γνωρίζουν ήδη οι marketers των αυτοκινητοβιομηχανιών από τις data base των αντιπροσωπειών τους. Και πράττουν ανάλογα. |
Τώρα κάποιος μπορεί να θεωρεί τέλεια αγορά την Corolla γιατί ομολογουμένως σε after sales θέματα και αξιοπιστία είναι αλλού, δεκτό. |
Vini έγραψε: | ||
Καλημέρα Πιστεύω ότι αυτό το δεδομένο αποτελεί σε αυτά τα ποσά ένα από τους κύριους λόγους αγοράς αυτοκινήτου. Δεν μπορείς δηλαδή στο όνομα οποιοδήποτε μηχανικών ή οδηγικών χαρακτηριστικών να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο χωρίς καλό after sale support αλλά ούτε και με ιδιαίτερες αξιοπιστίες. Το τελευταίο περί αξιοπιστίας γιατί το λέω? Δείτε στα προβλήματα και θα καταλάβετε.... ![]() |
theflame έγραψε: | ||||
Καλημέρα, είδα - είδα ![]() Εγώ απλώς να πω ότι σε αυτή τη κατηγορία το after sales για πολλούς έρχεται δεύτερο. Σίγουρα μετράει αν πας να δώσεις 8,5 για ένα απλό οικογενειακό (π.χ Avensis που πιάνει 220 ή Peg 406 που δεν τα πιάνει!!! ) Αλλά σε αυτή την κατηγορία άλλα μετράνε. Πως δηλαδή έγινε η Alfa αυτό που είναι σήμερα; Νομίζω πως ποτέ καμιά TOYOTA ή VW δεν θα καταφέρει να γίνει Alfa, Peugeot, Renault, Lancia. Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, Audi, BMW, Ford αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει διαφορά στις προτεραιότητες! |
Συμφωνώ οτι η κάθε μάρκα έχει στήσει το όνομα και το μύθο της πάνω σε κάτι που δεν το έχουν τα άλλα. Αλλά, τα rallye στρίβουν!! Πώς να το κάνουμε; Δεν λέω οτι δεν στρίβουν και τα υπόλοιπα, αλλά ορισμένα είναι φτιαγμένα για να στρίβουν και μόνο. Στην κατηγορία του, που αντικατοπτρίζει και την μέση κατηγορία του Έλληνα από οικονομική άποψη, ποιο στρίβει καλύτερα; Το Uno; To Punto; Το Saxo ίσως. Tα Ibiza;
Απλά ίσως οι Ιταλοί στροφάρουν λίγο παραπάνω και βγάζουν κανα κρυμμένο ίππο κάπου εκεί μέσα στους σωλήνες των κυλινδροχιτώνιων. Οι Γάλλοι έχουν χτίσει μια αίγλη, για φινέτσα, στυλ, και από μηχανικά για φρένα, συγχρονιζέ, και για την βελτιωσιμότητα των μοτέρ της. Και για το WRC όπου 3 συνεχόμενα χρόνια τώρα θερίζει. Και σε αυτό στηρίζεται επίσης η μεγάλη εμπορική της επιτυχία, όπως η νίκη των Ferrari στις Η.Π.Α. όπου αποτελεί μια μεγάλη αγορά για αυτές. Και πάλι γυρνάμε σε αυτό που έλεγα μερικά post πιο πάνω. Prestige. Εμείς το λέμε πουλμουρ. Το ίδιο πράγμα είναι. Πολλά άλογα-ακριβή τιμή-εγγύηση. Και παραθέτω και την Constructor's Pyramid: Fast+Cheap=Not Good Good+Cheap=Not Fast Fast+Good=Not Cheap |
δεν θα μπορουσα να πω οτι διαφωνω, αλλα γιατι να το κανουμε ευαγγελιο το στριβειν; |
.....Δεν μπορείς δηλαδή στο όνομα οποιοδήποτε μηχανικών ή οδηγικών χαρακτηριστικών να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο χωρίς καλό after sale support αλλά ούτε και με ιδιαίτερες αξιοπιστίες.
Το τελευταίο περί αξιοπιστίας γιατί το λέω? Δείτε στα προβλήματα και θα καταλάβετε.... ![]() |
Σε συγκριτικό τεστ αντιπροσωπειών σε θέματα After Sales Suport των 4Τ πριν από καιρό μόνο ΤΟΥΟΤΑ. Oι άλλες πάρε τη μία και χτύπατη με την άλλη ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σημείωστε ότι ο εγκέφαλος της COROLLA κοστίζει 450.000δρχ.... ![]() |
Θελω να πω πως πρεπει να μην κανουμε ευαγγελιο τα περι στριβειν. εμεις το ερουμε οτι στριβουμε και το ξερουν και οι αλλοι. ειναι αρκετο . αφηστε να μην το ξερει και καποιος και να το μαθει την....καταλληλη στιγμη, ετσι milto ;;;;
![]() ![]() |
Πολύ καλό το After Sales της TOYOTA αλλά στην στήλη του ο Στρατισσίνο έγραφε ότι η Corolla TS έχει ένα σύστημα διεύθυνσης που δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει. Φανταστήτε αυτοκίνητο των 8,5 εκατ. και δεν μπορεί να το πάει ο Στρατισίνο. Πόσο μάλλον όλοι εμείς. Αλλά έχει 6 χρόνια εγγύηση, η οποία βέβαια δεν καλύπτει τον φαναρτζή όταν θα αγοράσεις το οικόπεδο στην προσπαθειά σου να το χαρείς.
................................................... Και ο κατάλογος δεν έχει τέρμα όσο το ψάχνεις το θέμα σοβαρά. Έχω ιστορίες και για άλλες μάρκες. Τελικά ισχύει αυτό που λένε οι computerάδες. Όσο το σκαλίζεις τόσο θα σου βγάζει προβλήματα. Άρα μπορούμε να επιστρέψουμε στο βασικό θέμα του topic και να συζητησουμε γιατί είναι καλύτερο οδηγικά το RC από τους ανταγωνιστές του. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τι λέγαμε για το RC;; Α ναι θα διαλύσει τον ανταγωνισμό δεν το συζητώ... |
[b]Podemos parar el escribir, para el servicio oficial de Peugeot por todas partes en el foro por favor?
Pouvons-nous cesser d'?crire, pour le service officiel de Peugeot partout dans le forum svp? K?nnen wir, f?r den amtlichen Service von Peugeot in das Forum ?berall zu schreiben stoppen bitte?[/b] |
Si, christhehealer, podemos parar para esto tema, pero, como tu ves, hay muchas problemas con los revisiones de estos coches. Por que tu quieres nosotros paramos de escribir por estos cosas? Hay un razon? Digame porque no entiendo tu opinion. |
konstantinos έγραψε: |
Sorry λοιπόν, δεν κατάλαβα... τι ακριβώς γίνεται.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες chris. και πάλι sorry... |
Kαι για τον Ίβηρα Slash Es propenso claramente de comunicaciσn (y se dirige a todos). Estα djafortjko' para nueva arena movediza uno venida a topic, para nosotros hagan placa entre nosotros y as son algunos vez fuera de observaciσn con el tema. Y diferente para lee por todas partes el mismo gkrj' nja. En el caso el primero reflechir "re sy bonita compaρνa son ιstos, quiere que sea tambiιn mν dentro" mientras que en el segundo caso exhala miseria kakomojrja', en punto de pintoresco. Cosa lo que no vale la pena a ningϊn niρo aquν dentro. OK amigo? |
εγω παντως απο αυριο αρχιζω ξενες γλωσσες.
Το πρωι Ιταλικα Το μεσημερι Γαλλικα και το βραδυ Ισπανικα Τα Σ/Κ Γερμανικα αλλιως δεν μπορω να σας παρακολουθησω..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
'Oχι απαραίτητα. Eξαρτάται. Tο όλο θέμα είναι το μεταξόνιο. Έχει το μικρότερο μεταξόνιο από τον ανταγωνισμό του, με εξαίρεση βέβαια το Clio. Άρα θα υπερέχει στις κλειστές διαδρομές αλλά θα χάνει στις ανοιχτές... |
XA!
Παρακαλούνται οι κύριοι admin στα κατά τόπου topic να μην ΚΑΝΟΥΝ τους InternationalΚΙΝΕΖΟΥΣ και να αφουγκράζονται το μύνημα που στέλνουν οι απανταχού ιδιοκτήτες 206..... |
konstantinos έγραψε: | ||
Για κοίτα καλύτερα στο MOD TEAM... ![]() ![]() ![]() Τώρα εάν τα αστεράκια μου δεν με αποχωρίζονται, ίσως κάτι να ξέρουν... Η μόνη γλώσσα που χρησιμοποιώ καλά (έτσι μου έχουν πει) είναι τα Ελληνικά και μόνο αυτή... |
Vini έγραψε: | ||||
Kώστα δεν απευθύνομαι σε σένα...σε καμιά περίπτωση.... ![]() Αν νομιζεις ότι είπα κάτι που σε πείραξε....ζητώ συγνώμη.... ![]() |
Όταν οι διαδρομές είναι κλειστές τα 206 υπερτερούν λόγω κοντού μεταξονίου. Ως εδώ καλά... Όταν τα 206 υπερτερούν και στις ανοιχτές διαδρομές, πώς εξηγείται; |
Το RC έχει άλλες βλέψεις, όπως και τα άλλα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας, έτσι δεν είναι; |
Vini, Tha sou siro to kasoni! Kathi ki! ![]() ![]() ![]() |
Tο θέμα είναι ότι τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας πρέπει να τα κάνουν όλα, τελικά. Όλα αυτά που λέγονται GTI καλό θα ήταν να είναι το δεύτερο ή και τρίτο αυτοκίνητο, ώστε να το παίρνεις το Σαββατοκύριακο να πηγαίνεις να ξεδίνεις και την Δευτέρα να πηγαίνεις στη δουλειά χαμογελαστός.
Όμως λόγω της απαίτησης για περισσότερες ανέσεις και περισσότερη παθητική ασφάλεια έχουμε τεράστια αύξηση βάρους άρα και επιλογή κινητήρων μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης για να τα κινήσουν σβέλτα. 'Aρα καταλήγουμε αυτά τα αυτοκίνητα να είναι το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο. Kαι εκεί το 206 και το Clio χάνουν λόγω έλειψης χώρων και άνεσης στην Eθνική. |
Πας μια μονοήμερη εκδρομή στην Aττική για στοφιλίκι και πας ένα Σαββατοκύριακο κάπου πιο μακριά πάλι για στροφιλίκι. Στην πρώτη περίπτωση υπερέχει το RC αλλά στη δεύτερη υπερέχουν τα άλλα, χωρίς να υστερεί το RC. Aπλά με τα άλλα θα φτάσεις στον προορισμό σου πιο ατσαλάκωτος. Eκεί σε θέλω να μου πεις τι επιλέγεις... |
Theflame μιλάω για τις GTI εκδόσεις όλων των μοντέλων. Όχι για τις μικρότερες. Focus RS, Audi S3, Leon CupraR, TypeR, Impreza WRX απλό (το STI είναι σε άλλη κατηγορία λόγω διπλάσιας τιμής) και δεν θυμάμαι κάποιο άλλο. Kαι ο προβληματισμός μου είναι απλός. Πας μια μονοήμερη εκδρομή στην Aττική για στοφιλίκι και πας ένα Σαββατοκύριακο κάπου πιο μακριά πάλι για στροφιλίκι. Στην πρώτη περίπτωση υπερέχει το RC αλλά στη δεύτερη υπερέχουν τα άλλα, χωρίς να υστερεί το RC. Aπλά με τα άλλα θα φτάσεις στον προορισμό σου πιο ατσαλάκωτος. Eκεί σε θέλω να μου πεις τι επιλέγεις... |
Θα διαφωνήσω Φλόγα μου, γιατί η κατηγορία GTi είναι ενιαία, άσχετη με χώρους και πολυτέλειες. Εδώ μετράει το γκάζι, η οδική συμπεριφορά και το γενικότερο sport feeling. Αναγκαστικά ο ενδιαφερόμενος αγοραστής GTi θα τα συγκρίνει πρώτα εκεί, και μετά στα υπόλοιπα. Εξάλλου όποιος τα θέλει όλα, χώνει και ανάλογα και το χέρι στην τσέπη. Και εδώ οι Γάλλοι κερδίζουν το παιχνίδι, γι αυτό και όποιος θέλει πραγματικά ένα Gti, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συγκρίνει την όποια αγορά του με τα απόλυτα γαλλικά κρατήματα σε δελεαστική τιμή. |
theflame έγραψε: | ||
Μίλτο μου δεν λέμε κάτι διαφορετικό ούτε και διαφωνούμε. |
Miltellas έγραψε: | ||||
Διαφωνείς ότι διαφωνούμε; Ε, τότε θα συμφωνήσω μαζί σου. ![]() |
................. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλοί υποψήφιοι αγοραστές και ικανοί οδηγοί, για να εκμεταλλευτούν τις οδηγικές δυνατότητες των καυτών γαλλικών χάτσμπακ. |
Απλά όσο αναφορά την αγορά του αυτοκινήτου πάντα ήμουν και είμαι της άποψης να μην βάζεις δόσεις και δάνεια για να πάρεις κάτι που θέλεις. Η καλύτερη λύση είναι τα λεφτά αμέσως. Βέβαια είναι μεγάλο το κουράγιο, αλλά ησυχάζεις μετά. Και το θέμα είναι να έχεις να τα δώσεις βέβαια, αλλά δεν είναι ψυχοφθόρο μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει να πας να του σκας του αλλουνού οτι έχεις βγάλει; Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι που σε κρατάει μακριά από το όνειρο; ... ![]() |
Ουπς ξεφύγαμε!!!!! ![]() |
Τα όνειρα τα δικά μου, πλησιάζονται (και παραμένουν τελικά όνειρα) μόνο με δόσεις! . Ζούμε και μεγαλώνουμε στην Ελλάδα, με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό...
Το αμαξάκι μου το πληρώνω με δόσεις και πιστέψτε με, όσες δυσκολίες και αν έχω δεν το μετανιώνω ούτε χιλιοστό. Κάθε φορά που πληρώνω την δόση, λέω στον εαυτό μου ότι χωρίς αυτήν τη θυσία, δεν θα είχα αυτοκίνητο. Και έτσι δεν το βλέπω σαν θυσία, παρά μόνο σαν αναγκαίο κακό, σαν ανάγκη επιβίωσης... σαν το ενοίκιο που πληρώνω για να έχω στέγη να μείνω. |
Το αμαξάκι μου το πληρώνω με δόσεις και πιστέψτε με, όσες δυσκολίες και αν έχω δεν το μετανιώνω ούτε χιλιοστό. Κάθε φορά που πληρώνω την δόση, λέω στον εαυτό μου ότι χωρίς αυτήν τη θυσία, δεν θα είχα αυτοκίνητο, παρά μόνο το "παπάκι" μου και αυτό δεν θα το άντεχε η συνείδησή μου. Και έτσι δεν το βλέπω σαν θυσία, παρά μόνο σαν αναγκαίο κακό, σαν ανάγκη επιβίωσης... σαν το ενοίκιο που πληρώνω για να έχω στέγη να μείνω. |
Το αμάξι είναι η τέλεια μορφή ελευθερίας-ανεξαρτησίας όπως έχει γράψει και ο Νίκος Δήμου.
Η ελευθερία μας δεν έχει κόστος, ή θυσίες. Απλά μία απόφαση χρειάζεται... |
Παρασύρθηκες theflame και θα σε επαναφέρω στην τάξη. Kαλό θα ήταν ο αξιοσέβαστος κ. Δήμου να ξαναδιάβασει τον Zορμπά του Kαζαντζάκη για να επαναπροσδιορίσει έννοιες όπως η ελευθερία και ανεξαρτησία. Όχι στην αγάπη μας για την αυτοκίνηση να τα ισοπεδώνουμε όλα. ![]() |
O Miltellas έγραψε ποιός μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο μετρητοίς. Eγώ. Όπως είμαι τώρα. Έχω καλό μισθό, εργένης (ακούτε νύφες, δίμετρες με πλούσιο εσωτερικό - μέσα από τα ρούχα εννοώ -κόσμο;) και δεν έχω ενοίκια. Άρα μπορώ να κάνω την κίνηση. |
Παράθεση: |
Σε "φτασμένους" εργένηδες απευθύνονται κυρίως αυτά τα αυτοκίνητα παιδιά, μην γελιέσται. Kαι σε πάπους σαν αυτόν με το STI-Prodrive που πέτυχα τις προάλες στον Kουβαρά, που θέλουν να ξανανοίωσουν... |
Μπορώ όμως γιατρέ μου να ονειρεύομαι εεε;
Ή δεν κάνει;;;;;;;; ![]() ![]() |
Δεν ξέρω τι εννοείς εσύ εσωτερικό κόσμο αλλά εγώ εννοώ αυτό που βλέπουμε σε μια γυναίκα όταν δεν φοράει τα ρούχα της ![]() |
theflame έγραψε: | ||
Το ίδιο πράγμα λέμε γιατρέ μου ![]() ![]() ![]() ΕΚΕΙ είναι όλα τα λεφτά!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Τα λεφτα ειναι στην τσεπη...αντε και σε καμμια τραπεζα ![]() Γεωργιου speaking ![]() |
Γεωργιου speaking |
![]() |
Και εγω και εγω ![]() |
Για τους ανύσηχους οικογενειάρχαι....
![]() |
Βλέπω πολύ συμμετοχή για το RC. Και επειδή δεν βλέπω να έρχονται πολλά κομμάτια, για μένα μάλλον δεν θα μείνει. Θα κοιτάξω αλλού... ![]() |
το RC δεν ειναι limited edition ...!!! :D |
Tζουκου. Kαι limited να είναι, ένας από τους Limited θα είμαι εγώ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fpug έγραψε: | ||||
Παντως στην Peugeot οποιος θελει μπορει να παει απο την επομενη εβδομαδα με 1000 ευρουλακια και να το παραγγειλει. Αυτο μου το ειπαν απο την Peugeot που πηρα το δικο μου. |
konstantinos έγραψε: | ||||||
Τι ημερομηνίες παράδοσης παίζουν??? |
Tomcat έγραψε: |
Είναι ευχάριστο που το RC δεν θα είναι πλέον σε limited edition!!Βέβαια τώρα τα μεταχειρισμένα 2litra θα γίνουν πάμφτηνα!!! Αντέ ίσως ζήσουμε και εμείς κάποια στιγμή την οδηγική εμπειρία του 2λιτρού. ![]() ![]() ![]() |
Την μηχανη του RC την εχει δει κανεις πως ειναι?
Ειμαι πολλυ περιεργος.. ![]() ![]() |
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ!!!!!!!!!
μου μεταφράσανε το pdf που βρήκε ο fpug και ανοίχτε τις ματάρες σας!!!!!!! 1.το rc πίσω φοράει τις ράβδους(tirants λέει και μάλλον για αυ΄το προκειτε ,ειδάλως μιλάμε για αντιστρεπτική) του sw.......ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ.......παρτε ναχετε τωρα δισπιστα κακομαθημενα 206ξάκια!!!!!!! 2.ΤΟ ΚΑΛΥΤΡΕΡΟ ΟΛΩΝ:οι σχέσεις είναι κοντές(αγωνιστικές λέει...) εκτός της πρώτης......η οποία είναι ιδιαίτερα μακρυα για να μπορεί να μπαίναι και στις........................7000 ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Τι συμαίνει αυτό μικρά μου?????????? απαντώ: στη φουρκέτα (εκεί που όλα κρεμάνε) το rc μπαίνει με πρώτη χωρίς να του τελειώσει στην έξοδο.................... τι σημαίνει αυτό μωρά μου???? Ξανααπαντώ: Ότι το όχημα είναι στημένο για ΤΟ στροφιλίκι!!!!!τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!! άρα να τα ανταλακτικά που όλοι θέλατε. θέλετε κιάλλο???? πάρτε τι λάστιχα φοράει ???? P7000!!!!!!!!! τι έλεγε ο Δούκας για τα Pirelli και τα pzero,τι έλεγε ο Μίλτος για τα 7000????Τι έλεγε ο αντιπρόσωπος της pirelli στο Μίλτo για τα δύο παραπάνω??!!!! Στο πήλιο θα έρθω με βρεμένη την αεροτομή και θα σας κοπανάω όλους!!!! |
Μιλτο θα στις στειλω πισω τις αντιστρεπτικες μου φαινεται! ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Στείλ' τες! Να τις βάλω παρέα με αυτές που έχω και έτσι να φοράω τέσσερις ράβδους στρέψης πίσω σαν το Cilo Williams... Και μετά εσείς φορέστε ότι θέλετε... ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||
Αμα τις βάλεις και τις 4, εγώ θα φορέσω το σώβρακό μου ανάποδα! ![]() ![]() |
Τι συμαίνει αυτό μικρά μου??????????
απαντώ: στη φουρκέτα (εκεί που όλα κρεμάνε) το rc μπαίνει με πρώτη χωρίς να του τελειώσει στην έξοδο.................... τι σημαίνει αυτό μωρά μου???? Ξανααπαντώ: Ότι το όχημα είναι στημένο για ΤΟ στροφιλίκι!!!!!τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!! άρα να τα ανταλακτικά που όλοι θέλατε. |
Kάπου στο Bασίλειο του 206Club υπάρχει ένα ταπεινό XS πού παίρνει από πάντα τις φουρκέτες με πρώτη. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kάπου στο Bασίλειο του 206Club υπάρχει ένα ταπεινό XS πού παίρνει από πάντα τις φουρκέτες με πρώτη. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alex έγραψε: |
Οι 1400αρηδες ανεκαθεν τις παιρνανε με 1η μιας και 2α 2000-2500 στροφες στο apex δεν ειναι ικανη να τραβηξει το αμαξι. |
Alex έγραψε: |
Οι 1400αρηδες ανεκαθεν τις παιρνανε με 1η μιας και 2α 2000-2500 στροφες στο apex δεν ειναι ικανη να τραβηξει το αμαξι. Φανταζομαι το ιδιο ισχυει σε μεγαλυτερο βαθμο και στους 1100...
Παντως τα 2000 κυβικα δεν εχουν προβλημα σε τετοια φασματα στροφων με 80-85% της ροπης διαθεσιμα...Η δευτερα θα ειναι σαν "φυσικο" traction control σε σχεση με μια πρωτη που θα σπιναρει ακατασχετα... |
konstantinos έγραψε: |
Γιααααα περιμένετε λίγο...
Την διαδρομή Νέα Μάκρη - Πεντέλη (Βουνό) όλοι λίγο - πολύ την έχουμε κάνει έτσι? Το ανηφορικό πέταλο μετά την ευθεία (το πρώτο που βρίσκεις), γιατί πάντα την ανεβαίνω με 2ρα και το στροφόμετρο στις 1800 - 2000 και στην κορυφή ανοίγω και αισθάνομαι να "φεύγω"??? Στην έξοδό της δεν έχω αυτό που θέλω? Με την πρώτη τι θα κέρδιζα??? Περισσότερες στροφές rpm στην έξοδο??? Αφού είμαι όμως με μια (ταχύτητα) πάνω, δεν έχω πλεονέκτημα? |
ψψψψψψψψ που σαι ...... γρηγοράκο....... πριν σου φύγει κανα γρανάζι σου λέω απλά ότι η πρώτη του RC έχει τελική 66χλμ.......ντοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοινγκ!!!!!!!! whatcha gotta saya na?.huh?huh? |
Για τον Kωνσταντίνο τώρα. H θεωρία λέει ότι από τη στιγμή που στην έξοδο μίας στροφής θέλεις να είσαι στη δυνατότητα του Fast Out θα πρέπει οι στροφές του κινητήρα να είναι ανάμεσα στις στροφές μεγιστης ροπής - ισχύως. Aρα διαλέγεις τη σχέση, που θα φέρει τις στροφές του κινητήρα σε αυτό το φάσμα. |
Sidbre έγραψε: |
Μήπως και κανένα μπλοκέ; |
Μήπως και κανένα μπλοκέ;
Πόσες φορές το σηκώσατε στις 3 ρόδες; (Να μην απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση τα Rallye) |
Στο μυαλό μου είσαι. Mαζί με ενα σετ σοβαρά αμορτισέρ (μεγάλη ανηφόρα εξελισεται αυτό) της Aντιστρεπρικές της Peugeot Sport. Φέρτε μου ένα Impreza στο Mερκούρη για να δείτε πως πονά. |
ψψψψψψψψ που σαι ...... γρηγοράκο....... πριν σου φύγει κανα γρανάζι σου λέω απλά ότι η πρώτη του RC έχει τελική 66χλμ.......ντοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοινγκ!!!!!!!!
whatcha gotta saya na?.huh?huh? |
Πόσες φορές το σηκώσατε στις 3 ρόδες; (Να μην απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση τα Rallye) |
πάρτε το περιοδικο evo έχει το RC |
Alexandros έγραψε: |
Mην το παρετε δεν εχει κατι παραπανω απο οσα ξερουμε ηδη... |
P D U K E - A L E X A N D R O S
.......?...............? |
Mην το παρετε δεν εχει κατι παραπανω απο οσα ξερουμε ηδη...
Εκτος αν θελετε να απολαυσετε Video με το Edonis να κανει μπαντιλικια και πολλα αλλα ωραια.... ![]() |
Χώρια ότι στις επιδόσεις,έχει το xs 1.6 με 11.6 τα 0-100!!! |
Από 9.3-9.4 φτάσαμε αισίως στα 11.6;!
Άντε και εις... ανώτερα! |
seridim έγραψε: |
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά η τιμή του θα είναι γύρω στα 24000 euro. Πως τη βρίσκετε;;;
Εγώ έχω τα 4000 τα άλλα 20000 που θα τα βρω ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
να βαλω αλλες 4000 ; να μας λειπουν οι 16000;;; κανεις αλλος;;; |
ρε παιδια πως αρχισαν να ερχονται οι πρωτες παραγγελιες αφου θα πατησει Ελλαδα κατα τον Μαρτιο με Απριλιο? Ακομα και στην πεζο δεν ξερουν ποσο θα κοστιζει. ![]() ![]() ![]() |
Η κορδελα λεει China airlines? |
και μάλιστα άρχισαν να έρχονται τα πρώτα ανταλλακτικά και για το απλό αλλά και για το group N!!!
παύσατε τις εργασίες φτιαξίματος!!! έρε θα το κάνω RC με Look GT!!!!! ωιωε λε σπορτ κοινώς:vive le sport ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Έχω την αίσθηση ότι η peugeotsport σε κάποια εξαρτήματα θα είναι ψιλικατζίδικο μπροστά στα ανταλλακτικά αυτού του μωρού!!! Πάντως και εγώ με πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω τιμούλα για το σύστημα από χταπόδι και πίσω!!! Καμιά 400χιλιάρικα υπολογίζω αλλά .......... δεν τα έχω γαμώτι μου!!! |
teoman έγραψε: | ||||
Μάϊο και βάλε... Κάπου αλλού όμως....... ![]()
Καλά,που έπεσε το μάτι σου... ![]() |
danielos έγραψε: |
καλα ρε παιδια αν εξαιρεσεις τον κινητηρα τι διαφορες εχει εμφανισιακα με το τωρινο 206 2.0 που κυκλοφορει???
εμενα μου φαινεται το ιδιο.επισης συμφωνω οτι δειχνει πολυ ψηλο το αυτοκινητο!!!! |
Byron206 έγραψε: |
Εμενα μου εκανε εντυπωση οτι στο button των alarm εχουν βαλει και button για κλειδωμα μαλλον των πορτων.
Να ρωτησω;;;;; Γιατι το καντραν ειναι σε μηλια και ΟΧΙ σε χιλιομετρα..... |
Είναι ανάλογα στην χώρα που εξάγεται.Στην Ελλάδα θα έρθει με km. |
ιδου και το σαλονακι του RC
http://www.peugeot-gti.net/photopost/showphoto.php?photo=2279&papass=&sort=1 |
Ας μου πει κάποιος τι κάνει το RC στο site της peugeot γαλλίας?κυκλοφορεί κανονικά?αν ναι τι είναι αυτά που λένε οι εγγλέζοι για 169 άλογα?και αν ναι που είναι η επίσημη παρουσίαση της Peugeot?
Άσε που στο drive γράφει ότι θ αέρθει τον Οκτώβρη!!!! |
p206mike έγραψε: |
θέλω και γω τέτοια πίσω ΄φωτα....να ανάβουν σαν το 307....είναι πολύ ωραία πραγαματικά....
![]() |
Αλλαγές; Γιατί, θα γινόντουσαν αλλαγές στο μοτέρ; Λόγω των προβλημάτων που είχαν ακουστεί με το VVTI; |
ρε μαιδιά μήπως βρήκατε καμιά σελίδα με τις αναλυτικές αλλαγές στον κινητήρα? |
ady έγραψε: |
Και μέχρι να φορτωθούν όλες αυτές οι φωτογραφίες στον υπολογιστή μου, θα έχει αρχίσει να πουλιέται, οπότε θα το δω "ζωντανό" στο δρόμο..... ![]() ![]() |
Ο νέος μηχανικός με τον οποίο έχουμε συνεργασία εδώ πάνω, μόλις κατέβηκε στην αθήνα για την παρουσίαση του RC!
Αύριο επιστρέφει οπότε θα έχουμε νέα.... ![]() |
η θερμοκρασία του λαδιού έχει περάσει τους 90 βαθμούς |
...η θερμοκρασία του λαδιού έχει περάσει τους 90 βαθμούς.... |
TZAG έγραψε: |
Όσον αφορά την ένδειξη της ζώνης στο ταμπλό, υπάρχει και στα δικά μας αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη γιατί δεν υπάρχει ο ανάλογος αισθητήρας (υποθέτω) στη βάση της ζώνης. |
Vaggelis έγραψε: |
Ωστόσο αν περιμένετε να "εξαφανίσετε" από τους καθρέπτες σας τους οδηγούς του απλού GTi, μάλλον θα απογοητευτείτε. Παρόλο που το "180άρι" είναι πιο γρήγορο από τα 50-110χλμ./ώρα κατά ένα δευτερόλεπτο και κατά 0,9 δευτερόλεπτα γρηγορότερο στο κλασικό 0-100χλμ./ώρα, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην αίσθηση και στην ταχύτητα στις στροφές. Πoυ πήγαν λοιπόν οι επιπλέον 43 ίπποι; Kαθώς το οδηγείς, διαπιστώνεις πως το μεγαλύτερο ποσοστό των 180 ίππων είναι διαθέσιμο από τις 4.000σ.α.λ. και πάνω. Mπορεί ο μεταβλητός χρονισμός των βαλβίδων να κατανέμει πιο ομαλά τη ροπή, ωστόσο μόνο όταν ο κινητήρας δουλεύει "ψηλά" νιώθεις τη διαφορά σε αίσθηση μεταξύ των δύο εκδόσεων. |
Πoυ πήγαν λοιπόν οι επιπλέον 43 ίπποι; Kαθώς το οδηγείς, διαπιστώνεις πως το μεγαλύτερο ποσοστό των 180 ίππων είναι διαθέσιμο από τις 4.000σ.α.λ. και πάνω. Mπορεί ο μεταβλητός χρονισμός των βαλβίδων να κατανέμει πιο ομαλά τη ροπή, ωστόσο μόνο όταν ο κινητήρας δουλεύει "ψηλά" νιώθεις τη διαφορά σε αίσθηση μεταξύ των δύο εκδόσεων |
Alex έγραψε: | ||
Κατι τετοιοι ασχετοι μου σπανε τα νευρα. Καλα δεν το ξερει οτι θα οδηγησει ενα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GTI αμαξι? τι περιμενει? Να του σκασει τη δυναμη στις 4000 στροφες? Μου θυμιζει ενα φιλο που εχει ενα BMW 316 (που βασικα του ριχνω σε κοντρα μεχρι τα 130) και οταν του χα δωσει το δικο μου να το οδηγησει, οδηγαγε συνεχως με μια ταχυτητα απανω και μου λεγε "δεν τραβαει.. δεν τραβαει".. Εμ αφου ρε καραμητρο ο κινητηρας εχει αλλου το ατου του και οχι στη ροπη που εχει το 1.6.. Του λεω "ναι βαλε και 5η να μου πεις οτι ειναι ψοφιμι.. Με αυτη τη λογικη και το Viper να σου φερω εσυ θα βαλεις 6η και θα μου πεις οτι δεν τραβαει" Γκρρ τα νευρα μου.. |
BTS έγραψε: |
ΥΓ.Alex το Viper τραβάει και με 6η (αν έχει). |
HackerWerger έγραψε: |
25.000 ευρώ βέβαια δεν είναι και λίγα (αγοράζεις και SUBARU IMPREZA με τα ίδια λεφτά) αλλά το 206 τα τελευταία 2 χρόνια μου έχει κλέψει τα μυαλά. Το μόνο κρίμα είναι ότι ...το οδηγάνε γυναίκες πιο πολυ!! ![]() |
Είναι ταχύτερο από το clio σε όλες τις μετρήσεις!!!! Και μάλιστα λέει, ότι σε "κάποιες" ρεπριζ, είναι ταχύτερο & από γερμανικά αυτοκίνητα, με τον "καλό" κινητήρα Turbo!!!!! |
HackerWerger έγραψε: | ||
Φαντάζεσαι να πετάξεις πάνω στο 206 μαζί με τα άλλα και μια turbo μετατροπή; Θα πετάει!! ![]() ![]() Μια ερώτηση; Με μια καλή μετατροπή turbo πόσο έχει και πόσα άλογα παραπάνω θα έχει το RC; |
Judger έγραψε: |
Προς pezomania:
Φιλε pezomania βασικα πηρα και εγω το evo που εχει μεσα το τεστ του RC.Μπορεις βασικα να μου πεις σε ποιο σημειο αναγραφει οτι ειναι ταχυτερο απο το clio????? ![]() ![]() ![]() Επειδη δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ μετρησεις..... (καποιες μετρησεις που εχει δεν ειναι αντιπροσωπευτικες,επειδη ειναι με 1 ατομο.....) |
Προς pezomania:
Φιλε pezomania βασικα πηρα και εγω το evo που εχει μεσα το τεστ του RC.Μπορεις βασικα να μου πεις σε ποιο σημειο αναγραφει οτι ειναι ταχυτερο απο το clio????? ![]() ![]() ![]() Επειδη δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ μετρησεις..... (καποιες μετρησεις που εχει δεν ειναι αντιπροσωπευτικες,επειδη ειναι με 1 ατομο.....) |
Ελπίζω την Πέμπτη να τα πούμε και από κοντά ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Μπα ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ.........ΚΕΦΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ |
lia206cc έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τράβα βάλτο σε καμιά βιτρίνα το δικό σου να το καμαρώνεις! Ρίξτο πρώτα σε αγώνα και μετά θα το βαφτίσουμε rallye. Τώρα είναι μπομπονιέρα... Π@π@ρα... που μου θες και 5! Σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν... |
pduke έγραψε: | ||||||
Πρώτον Νικολάκη μπορείς να απαντάς στα αρθρα του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ νωρίτερα αν θες!!!! ![]() Και δεύτερον!!! Τον Νικολάκη τον λέω εγώ παπ**α ,το έχω κατοχυρωμένο !!!!! ευχαριστώ ![]() |
..και 3ον....θεωρω αρκετα δυσκολο καποιος οδηγος να αντιληφθει σε συνθηκες οριακης οδηγησης το σηκωμα των 3ων απο τις 4 ροδες του αυτοκινητου.... |
pezomania έγραψε: | ||
Αν έχεις αλλάξει αμορτισέρ (όπως εγώ), το σήκωμα της πίσω ρόδας είναι απλή υπόθεση!!!! |
Slash έγραψε: | ||
Αδερφέ μόλις το κάνεις αυτό τράβα το μια φωτογραφία και στείλτο μου να το κάνω κορνίζα! ![]() ![]() |
..και 3ον....θεωρω αρκετα δυσκολο καποιος οδηγος να αντιληφθει σε συνθηκες οριακης οδηγησης το σηκωμα των 3ων απο τις 4 ροδες του αυτοκινητου.... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Με 25αρα ζυγαρια πισω και αμορτισερ νταμαρια ....... |
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ (Λιανα) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΣΧΩΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙ ΜΟΥ
ΑΙ ΣΙΑΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ |
Πισω εσωτερικο τροχω εννοουσαν τα παιδια Πανο.Και ξαναλεω.......5 και 6 φορες.Με 25αρα ζυγαρια πισω και αμορτισερ νταμαρια και ραβδους 23 με σλικ με σκληρα πλαινα δεν φανταζομαι να θελει και πολυ προσπαθεια να δεις εσωτερικο τροχο στον αερα με το καλημερα.Για οσους δεν πιστευουν θα το δειτε στο Πηλιο.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ (Λιανα) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΣΧΩΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΙ ΣΙΑΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ |
Όπως για παράδειγμα να οδηγάς και να ζυγίζεσαι..... ![]() άμα μου πεις ότι μασάς και τσίχλα ταυτόχρονα έχω κλείσει σαν άντρας... ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: |
και θα στα χώνω όποτε γουστάρω... μέχρι να με πας βόλτα |
bebis206vts έγραψε: |
Εγω φανταζομαι τον πρωτο με RC που θα μπει στο forum..
Μπορειτε να σκεφτειτε τι θα γινει...?? Θα πεσουμε πανω του σαν τις μελισσες στο μελι... Θα το τρελανουμε στις ερωτησεις το παιδι... Αραγε ποτε....... |
Το AUTOCAR το καινούργιο, έχει συγκριτικό TYPE R και RC!!!!!!! Εγώ παραθέτω μερικά σχόλεια:
" Εκεί που με το TYPE R μπαίνεις φιλαγμένα, με το RC μπαίνεις με τέρμα γκάζι!!!" "Άριστο ζύγισμα, Ικανό πλαίσιο που κάνουν τους 180HP να δείχνουν λίγοι!!! |
SnakeMJK έγραψε: |
oh my dog (![]() Σήμερα καθώς ήμουν στον κεντρικότερο δρόμο της πετρούπολης και περίμενα να ετοιμαστούν τα σουβλάκια μου, χάζευα τον δρόμο και τα αυτοκίνητα που πέρναγαν... Ε κάποια φάση βλέπω απο μακρυά ενα 206 με βαμένα πλαστικά να πλησιάζει... "Λες να είναι clubίτης;", αναρωτιέμαι, και περιμένω να με προσπεράσει για να δω μπας και είχε αυτοκόλητο... Η αλήθεια είναι ότι αυτοκόλητο δεν ειχε... Αλλά αυτο το "206 RC" που είδα κάτω δεξιά................... ΕΚΣΤΑΣΗ!!!! ![]() ![]() ![]() Όχι... Δεν πρόλαβα να του δώσω καρτούλα... Πείναγα ![]() |
oh my dog (![]() Σήμερα καθώς ήμουν στον κεντρικότερο δρόμο της πετρούπολης και περίμενα να ετοιμαστούν τα σουβλάκια μου, χάζευα τον δρόμο και τα αυτοκίνητα που πέρναγαν... Ε κάποια φάση βλέπω απο μακρυά ενα 206 με βαμένα πλαστικά να πλησιάζει... "Λες να είναι clubίτης;", αναρωτιέμαι, και περιμένω να με προσπεράσει για να δω μπας και είχε αυτοκόλητο... Η αλήθεια είναι ότι αυτοκόλητο δεν ειχε... Αλλά αυτο το "206 RC" που είδα κάτω δεξιά................... ΕΚΣΤΑΣΗ!!!! ![]() ![]() ![]() Όχι... Δεν πρόλαβα να του δώσω καρτούλα... Πείναγα ![]() |
oh my dog |
Vaggelis έγραψε: |
Φαντάζομαι την σκηνή.....
Ενώ εσύ έτρωγες αμέριμνος το λαχταριστό σουβλάκι σου, σκάει στο φανάρι μπροστά σου το RC... Έχεις μείνει ακίνητος, αμίλητος και ο καλοψημένος γύρος πέφτει αργά από το ανοικτό στόμα σου.... Ξαφνικά, το φανάρι ανοίγει, ο οδηγός του RC βάζει αστραπιαία πρώτη (κοντό κιβώτιο γαρ...) και τα 180 "ατίθασα άλογα", ξεχύνονται στο δρόμο.... Επόμενη σκηνή....: Κρακ...!!!!! Ο σβέρκος σου σπάει από την απότομη κίνηση του κεφαλιού και εσύ πέφτεις φαρδύς - πλατύς στο πεζοδρόμιο, μαζί με το σουβλάκι, που πλέον το απολαμβάνει ένας αδέσποτος σκύλος..... |
:PPPPPP καλό!
omg = oh my god ![]() η μλκια είναι ότι δεν το άνοιξε, γιατί είχε κίνηση ![]() ![]() |
pathfinder έγραψε: |
αλλά δεν μου φάνηκε και τοόοσο διαφορετικό από 106 GTi που έχω τώρα. Νίκος |
Θέλω ποσοστά ε!!!!!! ή τουλάχιστον να είμαι ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης! ![]() |
danielos έγραψε: |
συμφωνα παντα με τα στοιχεια του περιοδικου απο πλευρας επιδοσεων ειναι σε αποσταση βολης απο το Type-R και πολυ μπροστα απο αμεσους αντιπαλους οπως το Clio sport,Focus ST και Mini Cooper S. προσωπικα πιστευω οτι η σχετικα υψηλη τιμη 25000 ευρω (παρομοια με του Clio 26000euro) θα κρατησει χαμηλα τον αριθμο των πωλησεων χωρις αυτο να το θεωρω και απαραιτητα αρνητικο!!! |
αύξησαν την ισχύ του δίλιτρου κινητήρα από 172 σε 182 ίππους. |
mick206 έγραψε: | ||
Είδατε;; Δεν είναι μόνο η Peugeot που δίνει 10 άλογα δωρεάν... ![]() ![]() ![]() ![]() Είναι και η Renault... ![]() ![]() ![]() |
Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, το Renault Clio Sport θα είναι και πάλι το πιο ισχυρό μοντέλο στην κατηγορία των μικρών hot hatch. Η έλευση στην αγορά του 206 RC με το νέο δίλιτρο κινητήρα των 180 ίππων, κινητοποίησε τους μηχανικούς της Renault, οι οποίοι κάνοντας τις απαραίτητες επεμβάσεις, αύξησαν την ισχύ του δίλιτρου κινητήρα από 172 σε 182 ίππους. Αν και ακόμη δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη έκδοση, εντούτοις θεωρείται αρκετά πιθανό πως η τιμή της επιτάχυνσης 0-100 χλμ/ώρα θα είναι καλύτερη από το 7,4'' του 206 RC, ενώ η τελική ταχύτητα των περίπου 225 χλμ/ώρα είναι επίσης λίγο καλύτερη από εκείνη του Peugeot. Τέλος, να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή, η τιμή του Clio Sport στην Ελλάδα είναι 25.460 ευρώ, ενώ το 206 RC κοστίζει 24.220 ευρώ. Το γεγονός αυτό, σημαίνει πως ακόμη και μία σχετικά μικρή αύξηση της τιμής του Clio Sport με τον πιο ισχυρό κινητήρα (αν φυσικά υπάρξει τέτοια), θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά τιμής των δύο μοντέλων. Πηγή: flash.gr |
Κι εγώ εδώ προχθές κυνηγούσα στην Εθνική ένα Clio και είμασταν ίσα ίσα και λίγο μου άνοιγε, λίγο τον έφτανα, στα ίδια (αλλά στις στροφές δεν είχε @@ και εκεί τον πέρασα). Δεν ξέρω βέβαια αν ήταν κανα 1100 με τα 76 ή κανα 1400 με τα 98. Αν ήταν το πρώτο οκ. Αν ήταν το δεύτερο ίσως και να έπαιζε ο τύπος. ![]() ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
simera piga stin ekthesi kai eutyxws eixan to 206 RC anoixto(oxi omws kai to kapw tou kinitira, mexri kai to moxlo apo mesa eixan vgalei wste na min anoigei!!!). fovera mpaket...thesi odigisis apo tis kalyteres, eksypni prosthiki to derma sto tamplw kai to look anthrakonima!!! alla re paidia ekneuristika diakritiko ekswterika!!! anyway...apo dokimi pou etyxe na dw se periodiko to toutou ta kanei ola kai strivei kai aisthisi koryfaia exei kai dynami(an kai den eida pouthena ta 180ps...)!!! |
netblaster έγραψε: |
simera piga stin ekthesi kai eutyxws eixan to 206 RC anoixto(oxi omws kai to kapw tou kinitira, mexri kai to moxlo apo mesa eixan vgalei wste na min anoigei!!!). fovera mpaket...thesi odigisis apo tis kalyteres, eksypni prosthiki to derma sto tamplw kai to look anthrakonima!!! alla re paidia ekneuristika diakritiko ekswterika!!! anyway...apo dokimi pou etyxe na dw se periodiko to toutou ta kanei ola kai strivei kai aisthisi koryfaia exei kai dynami(an kai den eida pouthena ta 180ps...)!!! |
flouri2003 έγραψε: |
Το καπω ανοιγε μονο οταν επρεπε κ δεν γινοταν πανικος απο τον κοσμο....... ![]() ![]() ![]() |
aris ioannina έγραψε: |
παιδες εχθες ειδα το καμαρι της σειρας.. και μαλιστα μπηκα μεσα το πειραξα κιολας ![]() .. λιπον αυτο που ηθελα να πω ειναι για τα καθισματα.. Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Α!!! και μου ειπε οτι μπορουμε να τα παραγγειλουμε και εμεις και χωρις τον πλαγιο αεροσακο που εχουνε.το μονο προβλημα ειναι το εξης ομως.... ειναι τα ιδια με τα δικα μας( 1,6 16v) και απ οτι καταλαβα εχουν κανει κατι προσθετικες απο πανω πολυ καλες κατα τα αλλα. οι βασεις ομως και ο σκελετος ιδιος . και εδω ειν το problem γιατι το δικο μου εχει αρχισει να παιζει απο καιρο..λιγο αλλα αρκετο για να σου σπαει τα νευρα..και δεν πηγα για αλλαγη βασεων γιατι ψηνομαι για after market.. |
Δεν λεω..Καλα τα καθισματα απο το RC αλλα με τα λεφτα που θα εχουν πας και βαζεις ωραιοτατα SPARCO και σε κρατανε καλυτερα απο οτιδηποτε σε στροφες ![]() |
fpug έγραψε: | ||||
Ωραια λοιπον ακουστε ¨ πριν βαλω τα SPARCO ρωτησα για αυτα του rc στην πεζο. Το συνολικο κοστος που εβγαλαν για 2 καθισματα ερχοταν γυρω στα 1500 -1700 ευρα. Οποτε εβαλα τα sparco με 900 ![]() |
Φιλιππε,για πες εντυπωσεις απο τα sparco??Λογικα θα πρεπει να ειναι η μερα με τη νυχτα με τα μαμισια ε?? Δυστυχως το GT σε πλευρικη στηριξη πασχει..... |
Ειδα χτες ενα rc κοντα στο γηπεδο του Αγ. Δημητριου.
Δεν λεω ομορφες οι 17" αρες αλλα κατα τα αλλα εμφανισιακα ενα απλο 206 χωρις κατι το ιδιαιτερο. |
Petros έγραψε: | ||
ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Το low profile είναι ειδικότητα της Peugeot. Και βέβαια δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή στο δρόμο από το να ρίχνεις "ξύλο" σε εκείνους που δεν το περιμένουν (γιατί δεν το πιάνει το μάτι τους). ![]() ![]() ![]() ![]() Βάλε δίπλα-δίπλα το RC με το Ibiza Top Gun (σκέφτεσαι κλάματα ο "Αλέξης" της διαφήμισης της Seat!). |
GIANNIS206 έγραψε: | ||||
Ε όχι και έτσι!Μην κλέβετε εκκλησίες! |
kamatsos έγραψε: |
![]() www.ccfreund.de/rc-pik/R%fcffer%20ESD-RC.avi |
το video με το κουπεράκι είναι πολύ καλό! στα εσάκια λιώνει το RC! |
sotamax έγραψε: |
Τι να πούμε...
Αμα σε θέλει... Πολύ τυχερός ο κύριος... ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
sotamax έγραψε: |
.............
Καλό θα ήταν να βάλει και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο... ...LUCKY BOY...... για παράδειγμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
![]() Tι αναλυει ο ποιητης? |
crusader έγραψε: | ||
Μόνο ο ποιητής γνωρίζει... |
saudi έγραψε: |
Είναι το αγαπημένο μου αυτοκίνητο παιδιά...Ελπίζω να το οδηγήσω κάποια στιγμή |
Val έγραψε: |
Και εγω το θελω, αλλα τι να κανεις..."Ο,τι αξιζει ποναει και ειναι δυσκολο!" ![]() ![]() Ας βολευτουμε, προς το παρον τουλαχιστον, με αυτα που εχουμε. Ο,τι εχει κανεις καλο ειναι... |
argonaftis έγραψε: |
Έλα παραπονιάρα!!! Και τα δικά μας μια χαρά είναι, το πάνε το γράμμα ![]() |
Val έγραψε: |
Μωρε και το πανε και το φερνουν, αλλα αν μου χαριζαν και το RC δε θα ελεγα οχι... ![]() |
argonaftis έγραψε: |
Πάντως εγώ και με αυτό που έχω μια χαρά είμαι.Πάει μια χαρά.Στις 6-8 έκανα και την πρώτη μου ανάβαση στο χωρίο.Το εργαλείο είναι φτιαγμένο για στροφές!!! |
Δημήτριος έγραψε: |
Αν κάποιος μου έφερνε 25.000 ευρώ και μου έλεγε "Πάρ' τα για να αγορράσεις το RC", θα του απαντούσα "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;" |
mick206 έγραψε: |
Καλά ρε αδερφέ! Θα σου έφερνε ο άνθρωπος 25.000Ε κι εσύ θα του έλεγες : "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;" ![]() Χάλασε ένα 50άρικο να πας να τον κεράσεις ένα καφεδάκι να τα πείτε κιόλας! Και μετά για να τον ευχαριστήσεις περισσότερο να τον πας μια βόλτα με το RC για να το ευχαριστηθεί! ![]() ![]() |
Δημήτριος έγραψε: | ||
Εντάξει ρε! Μην βαράς! ![]() Ένα σχήμα λόγου ήτανε... ![]() Από την στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί αυτο, μπορώ και εγώ να πλάσω υποθετικά σενάρια... ![]() ![]() |
boyoboyo-mauros έγραψε: |
καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια φοτο για RC που θα βρω αν γνωριζει καποιοσ ευχαριστω ![]() ![]() |
vio έγραψε: |
Δεύτερο ερώτημα. Είδα στο τελευταίο τεύχος των 4Τ οτι στουε πίνακες τιμών η Peugeot δίνει στα 2λιτρα 2.000 € έκπτωση. Ισύει κατι τέτοιο ?
(Όπως καταλάβατε κάνω έρευνα αγοράς) |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() Εγώ θεωρώ ότι σε αυτόν τον τομέα είναι μια από τα ίδια... (αλλά προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά) |
Το 206 είναι ένα 206 2,0lt με μηχανικές βελτιώσεις 2ου σταδίου + μεταβλητό χρονισμό καθώς και αλλάγες σε ανάρτηση και φρένα... + καθίσματα
μέχρι εκεί. nothing more nothing less αν προσθέσεις τα παραπάνω στην τιμή του 2λιτρου GΤΙ θα δεις ότι η τιμή του RC δεν είναι κακή... όντως δεν έχει 210 άλογα αλλά και να είχε θα θέλαμε παραπάνω... ![]() ![]() ![]() |
BUBA έγραψε: |
Kαλά για καινούργιο με 25Κ+ ουτε και εγω...
Αλλά για δες και αυτο από Auto Triti 206 RC, Μοντέλο 2005 , τιμή => 19.500e, χιλιόμετρα δεν λέει αλλα σε ένα χρόνο πόσα να έχει? Και μη μου αρχίσετε τα γνωστά ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης σίγουρα θα το εσκιζε. Εμείς δηλαδή τα προσεχουμε σαν τα μάτια μας και όλοι οι άλλοι είναι οι κακοί που τα κακομεταχειρίζονται και βαράνε κόφτες με κρύα μηχανή? Υπάρχει πάντα αυτή η περίπτωση αλλά δεν είναι ο κανόνας, είναι η εξαίρεση Τα μεταχειρισμένα RC όπως και αλλα αμαξια "επιδόσεων" , είναι στην πλειοψηφία τους περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης ψιλοξενέρωσε με τις επιδόσεις , το περίμενε δηλαδή πιο γρήγορο και σε 1-2 χρόνια το βαρέθηκε και το πουλάει για να πάρει κάτι πιο γρήγορο Ηθελα απλα να προσθέσω και την διάσταση του μεταχειρισμένου, ως επιλογή αγοράς αυτοκινήτου που καινούργιο κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει. Ευκαιρίες υπάρχουν , θέλει υπομονή και ενασχόληση |
vio έγραψε: |
.... 240000€ για ενα 206 ??
|
Stevon έγραψε: |
...δέν επιρεάζεται απο τρίτους , γιατί στην τελική ΕΣΥ θα το οδηγείς...όχι ο φίλος σου. ![]() |
volvos έγραψε: |
8-9 gγια καλο καπισιο 106
σου μενουν 19 για ενα π.χ γκολφ 1.6 ή 206cc για βολτε ταξιδια κλπ κλπ αλεξ παρε 2 αμαξια με αυτα τα λεφτα. |
vio έγραψε: | ||
Δεν παίζει αυτή η επιλογή (2 αυτοκινήτων) sorry... Η ερώτηση γίνεται ώς εξής: Στα 24000 € πιστεύετε οτι το RC είναι η καλύτερη επιλογή ? Θα μιλήσει και κανένας που να έχει RC να μας πεί την άποψη του πέρι γκαζιών, στησίματος, τριξίματος (έλεος..ξέρω) και σύγκρισης με πχ Ibiza FR ? |
(υ.γ. εγώ αν θα το έπαιρνα το RC, θα τοπ έπαιρνα με όση προκαταβολή απαιτείται και 12 "περίοδο χάριτος" και 12 έντοκες δόσεις για να έχω ακόμα μεγάλυτερη έκπτωση, νομίζω ότι έτσι βγαίνει φθηνότερα, τι λες Stevon?) |
MEMsound έγραψε: | ||||
Με το FR δεν παίζει σύγκριση. Ναι ξέρω ότι στο FR ανεβάζεις πίεση κλπ κλπ αλλά μιλάμε πάντα για μαμά αυτοκίνητα. Το FR μπορείς να το συγκρίνεις με το 2λιτρο GTI αν θες (όπου και ίσως να είναι πιο γρήγορο το FR και να φτιάχνεται και πιο ευκολα και να "σκάει" κλπ...) καθώς και με το 2lt Fiesta ST. Το θέμα μας όμως δεν είνα το FR, ούτε το ST ούτε και το 2,0 GTI Μιλάμε για μια κατυγορία (ισχύος) επάνω. To RC (μαμά πάντα όλα) είναι στην κατυγορία του Ibiza Cupra και του Clio Sport. Μεταξύ των τριών εγώ θεωρώ ότι περισσότερο διαλέγεις με το συναίσθημα και λιγότερο με την λογική. Εξάλλου ότι και να πάρεις τα όριά τους είναι τόσο ψηλά που για να φτάσεις αυτό θα γίνει μόνο σε πίστα και όχι στο δρόμο. Και μάλλον πρώτα θα πρέπει να βρεις τα δικά σου όρια και μετά του αυτοκινήτου. Εδώ και το 2λιτρο GTI (με σαφώς λιγότερα άλογα και χειρότερο στήσιμο, από τα 3 παραπάνω) σε δημόσιο δρόμο για να το φτάσεις στα όριά του πρέπει να είσαι με την ταυτότητα στο στόμα... Ο Παναγιώτης δεν έχει καθόλου άδικο στην επιλογή 2 αντί για 1. Βρίσκεις 106 group-A με κάτω από 10.000 και το έχεις και του πίνεις το αίμα παντού... Έχει και πινακίδες ![]() ![]() ![]() ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΑΖΙ και ΑΙΣΘΗΣΗ! ΟΧΙ "ΔΗΘΕΝ" ΜΑ**ΚΙΕΣ. Πριν πας να παραγγείλεις οτιδήποτε να κανονήσουμε να σε κάνει μια βόλτα ο Lef205 με το 106 να έχεις μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο. ![]() Και κρατάς και αυτό που έχεις τώρα για το κάθε μέρα... και το 106 για το κάθε "νύχτα" και "κυριακή"... Τώρα αν θες μόνο 1 αυτοκίνητο σε κατηγορία μεγέθους 206, όποιο και από τα 3 (RC, Clio, Cupra) και να πάρεις μια χαρά θα είναι, και ας τρίζει! Δεν το παίρνεις για να μην τρίζει! Το παίρνεις για το γκάζι του και το στρήψιμό/στήσιμό του. Αν πάλι θέλεις να ανέβεις σε μέγεθος(και μάλλον και ποιότητα=αίσθηση πλαστικών, τριγμοί και τα ρέστα...) τότε κοιτάς και τα άλλα 2λιτρα. ![]() Εμένα τα λεφτά που κάνουν τα RC/Clio/Cupra για το μέγεθος/επιδόσεις που έχουν μια χαρά μου φαίνονται. (υ.γ. εγώ αν θα το έπαιρνα το RC, θα τοπ έπαιρνα με όση προκαταβολή απαιτείται και 12 "περίοδο χάριτος" και 12 έντοκες δόσεις για να έχω ακόμα μεγάλυτερη έκπτωση, νομίζω ότι έτσι βγαίνει φθηνότερα, τι λες Stevon?) |
....(οχι που πολλοι μου λενε για το Focus St..με 482 ευρο τελη κυκλοφοριας οχι μονο δεν το συκωνει η τσεπη αλλα ελλατε να μου πειτε εμενα οταν ειναι να τα ριξετε στην εφορια πως θα νιωσετε... |
Στο Αλφατο 106 ομως που κουδουνιζει ολο δεν θα πει κανεις τιποτα ουτε θα γκρινιαξει γιατι εκει ο ηχος και το τριξημο θα προερχοντε απο τα UNIBALL της αναρτησης |
Εγω με τον Μανθο συμφωνω.
Βεβαια 106 Α δεν βρισκεις με 10.000 ευρο και καλο....Α με Α εχει διαφορα...Αλλοι βαζουν μονο σκουπα και το δηλωνουν Α..Βεβαια με ενα 15αρη και λιγο παραπανω βρισκεις καρα Α και με προικα παρακαλω...... Κανεις το γουστο σου οποτε σε καπνισει σε μια πιστα ή ακομα σε μια αναβαση για το ''ετσι γουσταρω'' και εισαι κυριος...... ..Απο την αλλη με τα τριξηματα....δυστηχως ο Γαλλος ειναι Γαλλος και τετοια σπαστικα θα εχει.... .......Ζωη δεν ειναι μονο οι παλιολαμαρινες ![]() |
"50 και μέτρια αριστερή σε κλειστή δεξιά και φρένα για πολύ κλειστή δεξιά διαρκείας που πηδάει και κλείνει, μην ξακρίζεις!" |
Stevon έγραψε: | ||
Έλα ρε Αρούλη....
Μου θύμισες..άλλα πράγματα....... |
Τώρα θα σε φτιάξω....
Peugeot 206 RC Το λιοντάρι που βρυχάται... |
Ghost Dog έγραψε: |
Το αρθρο ομως λεει για ενα αρνητικο, τα φρενα του αυτοκινητου!
(Μου φαινεται οτι κατι πρεπει να κανουμε σε αυτον τον τομεα... ![]() ![]() ![]() |
έχεις τίποτα στο μυαλό σου?!?!?!?!?!?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Το αρθρο ομως λεει για ενα αρνητικο, τα φρενα του αυτοκινητου! (Μου φαινεται οτι κατι πρεπει να κανουμε σε αυτον τον τομεα... ![]() ![]() ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Ποια φρένα ενοεί το άρθρο?Και σε ποια θα κάνεις κάτι??? ![]() ![]() ![]() |
Έεελααα.......όλο και κάτι θα σκεπτούμε...έ...???? ![]() ![]() ![]() |
bakclima έγραψε: |
τετραπιστονες τις brembo!!!!!! ![]() ![]() ![]() θελετε μηπως και τιποτα αλλο στα φρενα ![]() ![]() ![]() ![]() |
...μιλαμε ηθελα να βαλω τα κλαματα...ο τυπος ειχε ριξει 5χιλιαρικακια στο αμαξι για πρωινο....
ειμαι περιεργος να δω τι θα εκανε ενα rc γκρουπ Ν. σωστα στημενο ελλαδα.... αλλα δυστυχως ποτε δε θα μαθουμε. |
tha balo ta \klamata snif snif... |
Pughell έγραψε: |
![]() ![]() ![]() Δυστυχως,παρεξηγημενο αμαξακι... ![]() |