MEMsound έγραψε: |
δυσκολα... ![]() |
ή εστω... "ακριβα"... ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Εξαρτάται πιο καζανάκι θα βγάλει....
Το τελικό ούτε απ'έξω δεν πρόκειται να περάσει. Το μεσαίο κάτι μπορεί να γίνει... |
Lef205 έγραψε: | ||
Λεμε για να περασει ΜΕΣΑ απο το κτεο μανθο, οχι "ΑΠΈΞΩ! " ![]() ![]() |
stamatis_vts έγραψε: |
πολυ περιεργο φιλε...
δεν ρισκαρει ευκολα καποιος το μαγαζι του... στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο... ![]() |
εεε από μέσα περνάει... κανονικά... μπαίνει απ την μια ... βγαίνει απ την άλλη... μετριέται κιόλας... αλλα κάνουν πως δεν βλέπουν αυτό που μετράνε... ![]() |
Kane έγραψε: |
πλεον επειδή τα πράγματα εχουν σφίξει,ενα αυτ/το περνάει για να "περασει" απτο κτεο κανονικά.
Δηλ δημιουργήται κανονικά αρχείο και φακελος για το αυτ/το κτλ κτλ κτλ.Απλα οι ελεγκτές εκεί βαφτιζουν τις μετρησεις σε "μαμα",οπως βαφτιζουμε εμεις τα κοκορετσια σε φακές τετάρτη και παρασκευή... |
LIONKING έγραψε: |
παιδια ,στο saxo μου παντως δεν ηξερα αν περναει(μεσαιο και τελικο gr n) κανει αρκετη βαβουρα και το πηγα σε ιδιωτικο λογο του οτι θα εκανα 1 δεκαλεπτο και με βολευε η αποσταση.με το που φτανω βαζω ενα υπευθυνο να το ακουσει και μου λεει ετσι και ετσι,του λεω δεν εχει ετσι και ετσι η το περνας η το παω στο δημοσιο και τους δινω και εικοσαρικο αμα ειναι να το κοψεις να φυγω,εε τοτε νταξει αμα ειναι να το περασουμε μου λεει .να φανταστητε ουτε πυροσβεστηρα ειχα ουτε φαρμακεια ουτε τιποτα. 48 ευρο και 15 λεπτα ελενχος ουτε λαδωμα ουτε τιποτα |
stamatis_vts έγραψε: |
πολυ περιεργο φιλε...
δεν ρισκαρει ευκολα καποιος το μαγαζι του... στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο... |
Kane έγραψε: |
ευκολα οχι,αλλα για 50ε χ 4 αμαξια τη μερα,ητοι 200ε με 6 μερες 1200 επι 4 εργασιακες βδομαδες 4800 ,αντε πες τα μισα ναναι 2400 παντελονι μαυρα και αραχνα...πιστεψε με το ρισκαρεις...
Οπως πολλοι οχι ακριβως συναδελφοι σου,βλ.τροχαιοι παιρνουν ομορφα κι ωραια 50ρακια μεσα απο τα διπλωματα πολιτων. Φυσικα και να πεσουν σε καναν περιεργο,αντε να τους κανουν μια επιπληξη και να πληρωοσυν και 200ε προστιμο... |
Giannis307 έγραψε: |
Mε 150 ευρα δεν χρειαζετε καν να οερασει κοντα απο το κτεο....Ολα ερχονται σπιτι... ![]() ![]() |
Και παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα....Το κτεο (Ελλαδας) ειναι αλλος ενας θεσμος για να βγαζει το κρατος μαζι με τα τεκμηρια τους δασμους κλπ κλπ...Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι...Και αποσο ξερω μονο Στο Ελλαda πληρωνουμε για να γινει ελενχος....οποτε φιλε μου ειδηκα αν δεν εχεις χρονο να πας να το περασεις δινεις την αδεια και τοχρημα και επιστρεφουν ολα περασμενα με κ.ε.κ. και δωρο τα αυτοκολλητακια της πινακιδας... |
Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι |
kane έγραψε: |
Μάκη χαλάρωσε λιγουλάκι...
Η πελατειακές σχέσεις,γιατί επι τούτο πρόκεται γνωρίζεις πως ειναι αμφίδρομες. Η κάνεις οτι δεν το γνωρίζεις γιατί ετσι σε βολευει. Δεν ειναι οτι φταίμε εμείς (ο καθενας με το λιθαρακι του) και τα δημοσια/ιδιωτικα κτεο ειναι οι άγιοι. Μη παιζεις με την νοημοσύνη μας επειδή αν θυμαμαι καλα εσύ τρως ψωμάκι απο κει μεσα (εχω την εντυπωση). Για πες μου,γνωρίζεις οτι τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αυτ/τα με δελτίο αγωνιστικής ταυτότητας ΔΕΝ περνάνε κτεο? Πες μου εσύ που ολα τα γνωρίζεις πως γίνεται αυτο... Ειναι υποχρεωμένοι ολοι οι αγωνιζόμενοι να λαδώνουν,επειδή σύμφωνα με το κτεο ενα αγωνιστικο δεν περνάει ελεγχο λογω καυσαερισων/ισως φουσκωματων/αναρτησεω/παραποιηση αμαξωματος κλπ κλπ... ΕΚΤΟΣ και αν θεωρεις οτι οποιοδήποτε αγωνιστικο δεν ειναι σε καλη κατασταση γιια να κυκλοφορεί στους δρόμους. Οποτε βλεπε τα πράγματα λιγο αντικειμενικα και αφησε τα γραπτά λογύδρια... |
Αυτο με τα αγωνιστικα το ανεφερε γιατι πραγματικα ηξερα οτι δεν θα ηξερες τι να απαντησεις...και φυσικα με καλυψες πληρως.
Με τα θα θα θα. Ωραια πράγματα. Κι επειδή ανεφερες και το θεμα κτεο/ευρωπης ρωτησε να μάθεις τι ισχυει για τα αγωνιστικα εκει και ξαναμιλάμε. Υ.Γ. το θεμα των αγωνιστικω το τονισα απλα για να σου δωσω να καταλαβεις το μεγεθος του "μπουρδελου".Το οτι συμπεριφερονται σε ενα αγωνιστικο οπως σε ενα πολιτικό. Εαν το καταλαβεις εχει καλως,εαν οχι παλι καλως... Υ.Γ. δεν ειναι κακο να εισαι αντικειμενικος σε καποια πραγματα.Δε θα σου πει κανεις τπτ εαν πεις κατι κακο για τα κτεο ιδιωτικα ή μη.Δε θα μαι εγω η καποιος αλλος να σε απολυσουμε,κουβεντα κανουμε... Υ.Γ. αυτο με την υπογραφη σου τωρα το προσεξα...δηλ εαν το αφεντικο σου,σου δωσει εντολη να "περασεις" ενα αυτ/το εσυ θα αρνηθεις??? |
Οκ μακη με κάλυψες πληρως με το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου.
Οτι το δικό σου κτεο δηλαδή (και ειδικα σε νησι!) δεν περναει κανένα παρανομο αυτ/το,τι στιγμή που βαζεις εσύ υπογραφη και το εχεις εξηγηθεί στον εργοδότη σου. Καταλαβα...Μακάρι ναναι ετσι... |
Pughell έγραψε: |
Περι αγωνιστικων,αν και off topic,μακαρι να ηταν τα μισα απο τα κανονικα αυτοκινητα στην κατασταση που ειναι τα αγωνιστικα.
Απλα λογο roll cage και μονο,τα συγκεκριμενα αυτοκινητα δεν μπορουν να περασουν ουτε απεξω. ![]() |
Απο εκει και περα,αμεροληψια υπαρχει παντου,και σε ιδιωτικο αλλα και σε κρατικο. Μου εχει τυχει και στα δυο,οπως επισης βεβαια μου εχει τυχει και "λαδωμενος" υπαλληλος και στα δυο. ![]() Οσο για το αν τα ιδιωτικα ειναι πιο "καθαρα",αρχδα ειναι,εχω γνωστους σε δυο-τρια ιδιωτικα και αμα θελεις να σε περασουν ακουμπας το "μαρουλι" και σε περνανε. |
Α,και επειδη ετυχε,ακομα και να μην συμφωνεις(σαν ελεγκτης) να το περασεις,αν πεσει οδηγια απο το γραφειο στον πανω οροφο,το περνας και λες και "Ευχαριστω που μας προτιμησατε...". |
makis106 έγραψε: | ||
Αν δεν ξέρεις, μίλα καλύτερα για τον εαυτό σου. |
Pughell έγραψε: | ||||
Μαλλον το πηρες προσωπικα το θεμα και εγινε παρανοηση,μπορει εσυ και να μην το κανεις,απλα ξερω αλλους που επεσε εντολη απο τους "επανω" και το περασαν με το ετσι θελω. ![]() |
micra_iro έγραψε: |
παρακολουθω αυτο το τοπικ απο την αρχη και θα συμφωνησω με τον συναδελφο αυτο που ενδιαφερει τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι το αυτοκινητο να ειναι ΑΣΦΑΛΕΣ και ασφαλεια τουλαχιστον για μενα (οπως και για πολλα παιδια που δουλευουμε μαζι) ειναι τα λαστιχα, η αναρτηση, τα φρενα, φωτα και φυσικα το ζωτικα σημεια του αυτοκινητου (ψαλιδια, ημιμπαρα, ακρομπαρα, κρεμαγιερα κλπ), χωρις να αφηνω απ' εξω τα καυσαερια μιας και εκει μιλαμε για την μολυνση του περιβαλλοντος τωρα τα φιμε, το χαμηλωμα κλπ δεν μου λενε κατι |
micra_iro έγραψε: |
αυτο συμβαινει παντου ακριβως λογω του μεγαλου ανταγωνισμου |
thesalos έγραψε: | ||
Αρα τοτε αυτο αναιρει ολα τα παραπανω γιατι σπανια να κοπει καποιος οταν ολοι πρεπει να μεινουν ευχαριστημενοι και οι οδηγιες του αφεντικου εχουν φτασει μεχρι και την καθαριστρια. Απλα τωρα πλεον μοιραζεται το χρημα κι επειδη τη δοξα πολλοι εμισησαν το χρημα ουδεις τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. ![]() ![]() ![]() |
abaleo έγραψε: |
συνειδητοιποίησα (μαλλον αργα) ότι έπρεπε να είχα περασει κτεο τον ...ιανουάριο! Οπότε το πρόστιμο δεν το γλυτώνω... Η ερωτηση μου έχει να κάνει με τις φιμέ μεμβράνες, δεν έχω ούτε χαρτιά, ούτε σφραγίδες, ούτε καν ξέρω πόσο σκούρα είναι! Τι μπορώ να κάνω γι αυτό?? |