PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - περναει κτεο????

vasillis17 - Σαβ 15 Νοέ 2008, 00:49:40
Θέμα δημοσίευσης: περναει κτεο????
ξερει κανεις αν βγαλω το καζανακι και βαλω στη θεση του καποια σολινα αν περναει κτεο???
MEMsound - Σαβ 15 Νοέ 2008, 01:53:45
Θέμα δημοσίευσης:
δυσκολα... Wink
Lef205 - Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
δυσκολα... Wink

Εως και αδυνατα.
MEMsound - Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
ή εστω... "ακριβα"... Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:30:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται πιο καζανάκι θα βγάλει....

Το τελικό ούτε απ'έξω δεν πρόκειται να περάσει. Το μεσαίο κάτι μπορεί να γίνει...
Lef205 - Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Λεμε για να περασει ΜΕΣΑ απο το κτεο μανθο, οχι "ΑΠΈΞΩ! " Laughing Laughing
Pughell - Σαβ 15 Νοέ 2008, 09:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Εξαρτάται πιο καζανάκι θα βγάλει....

Το τελικό ούτε απ'έξω δεν πρόκειται να περάσει. Το μεσαίο κάτι μπορεί να γίνει...

Θα συμφωνησω με τον Τασο. Rolling eyes
MEMsound - Σαβ 15 Νοέ 2008, 10:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Λεμε για να περασει ΜΕΣΑ απο το κτεο μανθο, οχι "ΑΠΈΞΩ! " Laughing Laughing

εεε από μέσα περνάει... κανονικά... μπαίνει απ την μια ... βγαίνει απ την άλλη... μετριέται κιόλας... αλλα κάνουν πως δεν βλέπουν αυτό που μετράνε... Laughing
kane - Σαβ 15 Νοέ 2008, 15:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
πλεον επειδή τα πράγματα εχουν σφίξει,ενα αυτ/το περνάει για να "περασει" απτο κτεο κανονικά.
Δηλ δημιουργήται κανονικά αρχείο και φακελος για το αυτ/το κτλ κτλ κτλ.Απλα οι ελεγκτές εκεί βαφτιζουν τις μετρησεις σε "μαμα",οπως βαφτιζουμε εμεις τα κοκορετσια σε φακές τετάρτη και παρασκευή...
LIONKING - Σαβ 15 Νοέ 2008, 16:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ,στο saxo μου παντως δεν ηξερα αν περναει(μεσαιο και τελικο gr n) κανει αρκετη βαβουρα και το πηγα σε ιδιωτικο λογο του οτι θα εκανα 1 δεκαλεπτο και με βολευε η αποσταση.με το που φτανω βαζω ενα υπευθυνο να το ακουσει και μου λεει ετσι και ετσι,του λεω δεν εχει ετσι και ετσι η το περνας η το παω στο δημοσιο και τους δινω και εικοσαρικο αμα ειναι να το κοψεις να φυγω,εε τοτε νταξει αμα ειναι να το περασουμε μου λεει Mr. Green Mr. Green Mr. Green .να φανταστητε ουτε πυροσβεστηρα ειχα ουτε φαρμακεια ουτε τιποτα. 48 ευρο και 15 λεπτα ελενχος ουτε λαδωμα ουτε τιποτα Cool Cool
stamatis_vts - Σαβ 15 Νοέ 2008, 22:24:18
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ περιεργο φιλε...
δεν ρισκαρει ευκολα καποιος το μαγαζι του...
στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο... Crying or Very sad
kane - Σαβ 15 Νοέ 2008, 22:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
stamatis_vts έγραψε:
πολυ περιεργο φιλε...
στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο... Crying or Very sad

ευκολα οχι,αλλα για 50ε χ 4 αμαξια τη μερα,ητοι 200ε με 6 μερες 1200 επι 4 εργασιακες βδομαδες 4800 ,αντε πες τα μισα ναναι 2400 παντελονι μαυρα και αραχνα...πιστεψε με το ρισκαρεις...

Οπως πολλοι οχι ακριβως συναδελφοι σου,βλ.τροχαιοι παιρνουν ομορφα κι ωραια 50ρακια μεσα απο τα διπλωματα πολιτων.
Φυσικα και να πεσουν σε καναν περιεργο,αντε να τους κανουν μια επιπληξη και να πληρωοσυν και 200ε προστιμο...

Με πιανεις σταμάτη παιδί μου?
makis106 - Κυρ 16 Νοέ 2008, 00:56:27
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εεε από μέσα περνάει... κανονικά... μπαίνει απ την μια ... βγαίνει απ την άλλη... μετριέται κιόλας... αλλα κάνουν πως δεν βλέπουν αυτό που μετράνε... Laughing

Αυτά δεν γίνονται παντού. Και γίνονται κατά πλειοψηφία στα δημόσια Exclamation
Kane έγραψε:
πλεον επειδή τα πράγματα εχουν σφίξει,ενα αυτ/το περνάει για να "περασει" απτο κτεο κανονικά.
Δηλ δημιουργήται κανονικά αρχείο και φακελος για το αυτ/το κτλ κτλ κτλ.Απλα οι ελεγκτές εκεί βαφτιζουν τις μετρησεις σε "μαμα",οπως βαφτιζουμε εμεις τα κοκορετσια σε φακές τετάρτη και παρασκευή...

Αν θες τη γνώμη ενός ελεγκτή, αυτό το "βάπτισμα" των μετρήσεων που λες, εκτός απο το ότι είναι δύσκολο να γίνει, καθώς δεν μπορείς να επέμβεις στα ήδη μετρημένα μεγέθη (δεν σε αφήνει το λογισμικό, εκτος αν έχεις κάνει κομπίνα, που πάλι μπορεί να σε τσακώσει το Υπ. Μεταφορών) παρά μόνο να επηρεάσεις κατα κάποιο τρόπο τις μετρήσεις -όχι πάντα-, δεν έχει και νόημα να το κάνεις σε ένα αυτοκίνητο που δεν είναι μαμα, παρά μόνο σε αυτοκίνητο που έχει πραγματικά πρόβλημα κατά τις μετρήσεις στα μηχανήματα, δηλαδή φρένα, αμορτισέρ, ευθυγράμιση κλπ. απο κει και πέρα στο χαμηλωμένο, ή με φαρδύτερα λάστιχα, ή με εξάτμιση, ή,ή, αν θες να το βοηθήσεις, απλά δεν αναγράφεις έλλειψη που έχει να κάνει με οπτικό έλεγχο.
LIONKING έγραψε:
παιδια ,στο saxo μου παντως δεν ηξερα αν περναει(μεσαιο και τελικο gr n) κανει αρκετη βαβουρα και το πηγα σε ιδιωτικο λογο του οτι θα εκανα 1 δεκαλεπτο και με βολευε η αποσταση.με το που φτανω βαζω ενα υπευθυνο να το ακουσει και μου λεει ετσι και ετσι,του λεω δεν εχει ετσι και ετσι η το περνας η το παω στο δημοσιο και τους δινω και εικοσαρικο αμα ειναι να το κοψεις να φυγω,εε τοτε νταξει αμα ειναι να το περασουμε μου λεει .να φανταστητε ουτε πυροσβεστηρα ειχα ουτε φαρμακεια ουτε τιποτα. 48 ευρο και 15 λεπτα ελενχος ουτε λαδωμα ουτε τιποτα

Αν ερχόσουν σε μένα θα σου έλεγα ότι για την εξάτμιση δεν θα σε κόψω, αλλα, αν έχεις σοβαρό πρόβλημα, πχ. σε φρένα, τιμόνι, λάστιχα, ψαλίδια, ή τέλος πάντων κάτι επικίνδυνο, θα σε κόψω, αν μου απαντούσες ότι θα πας στο δημόσιο, θα σου έλεγα στο καλό και περαστικά Wink
stamatis_vts έγραψε:
πολυ περιεργο φιλε...
στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο...

Πολύ περισσότερο την υπογραφή του Exclamation
Kane έγραψε:
ευκολα οχι,αλλα για 50ε χ 4 αμαξια τη μερα,ητοι 200ε με 6 μερες 1200 επι 4 εργασιακες βδομαδες 4800 ,αντε πες τα μισα ναναι 2400 παντελονι μαυρα και αραχνα...πιστεψε με το ρισκαρεις...
Οπως πολλοι οχι ακριβως συναδελφοι σου,βλ.τροχαιοι παιρνουν ομορφα κι ωραια 50ρακια μεσα απο τα διπλωματα πολιτων.
Φυσικα και να πεσουν σε καναν περιεργο,αντε να τους κανουν μια επιπληξη και να πληρωοσυν και 200ε προστιμο...

Υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν, γνήσιοι "Ελληνάρες", και αυτό θα αργήσει πολύ να αλλάξει, αν αλλάξει ποτέ! Και φυσικά, όλο τους το ρίσκο είναι να μην τους την κάτσει κάνας Ευαγγελάτος, ή Τριανταφυλλόπουλος, κατά τα άλλα θεωρούν τους εαυτούς τους ευσυνείδητους που έχουν υπογράψει ως ασφαλή και αφήνουν να κυλοφορούν στο δρόμο τα κάθε είδους σαράβαλα, χωρίς φρένα, φώτα κλπ και όποιον πάρει ο χάρος Exclamation
Giannis307 - Κυρ 16 Νοέ 2008, 01:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Mε 150 ευρα δεν χρειαζετε καν να οερασει κοντα απο το κτεο....Ολα ερχονται σπιτι... Cool Cool
makis106 - Κυρ 16 Νοέ 2008, 02:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Mε 150 ευρα δεν χρειαζετε καν να οερασει κοντα απο το κτεο....Ολα ερχονται σπιτι... Cool Cool

Και έτσι και αυτός είναι ευχαριστημένος που τα τρώει στην υγειά σου, και εσύ που τα δίνεις και πιάνουν τόπο! Laughing
Giannis307 - Κυρ 16 Νοέ 2008, 06:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
Και παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα....Το κτεο (Ελλαδας) ειναι αλλος ενας θεσμος για να βγαζει το κρατος μαζι με τα τεκμηρια τους δασμους κλπ κλπ...Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι...Και αποσο ξερω μονο Στο Ελλαda πληρωνουμε για να γινει ελενχος....οποτε φιλε μου ειδηκα αν δεν εχεις χρονο να πας να το περασεις δινεις την αδεια και τοχρημα και επιστρεφουν ολα περασμενα με κ.ε.κ. και δωρο τα αυτοκολλητακια της πινακιδας...
makis106 - Κυρ 16 Νοέ 2008, 11:05:33
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Και παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα....Το κτεο (Ελλαδας) ειναι αλλος ενας θεσμος για να βγαζει το κρατος μαζι με τα τεκμηρια τους δασμους κλπ κλπ...Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι...Και αποσο ξερω μονο Στο Ελλαda πληρωνουμε για να γινει ελενχος....οποτε φιλε μου ειδηκα αν δεν εχεις χρονο να πας να το περασεις δινεις την αδεια και τοχρημα και επιστρεφουν ολα περασμενα με κ.ε.κ. και δωρο τα αυτοκολλητακια της πινακιδας...

Το δημόσιο ΚΤΕΟ ίσως είναι ένας τρόπος για να βγάζει το κράτος λεφτά, καθώς πληρώνεις, και έλεγχος δεν γίνεται, είναι επίσης ένας τρόπος για να πλουτίζουν κάποιοι δημόσιοι υπαλληλοι με τα λεφτά σου. Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ δίνει ένα μέρος του ποσού στο δημόσιο.
Τώρα εάν εσύ είσαι σε θέση να ξέρεις καλύτερα απο ένα συγλισιόμετρο αν το αυτοκίνητό σου θέλει ευθυγράμιση, καλύτερα απο έναν καυσαναλυτή αν το αυτοκίνητο σου έχει πρόβλημα στα καυσαέρια, καλύτερα απο ένα φρενόμετρο, αν το αυτοκίνητό σου δε φρενάρει σωστά, καλύτερα απο ένα τζογόμετρο, αν έχεις τζόγους, και πολλά άλλα, τότε για σένα το ΚΤΕΟ είναι άχρηστο, αλλά κάποιος πρέπει να τα πιστοποιεί όλα αυτά, και όχι να μένουμε στη γνώμη σου. Κάποιος πρέπει να μπορεί να διαγνώσει προβλήματα που οι περισσότεροι οδηγοί αγνοούν για το αυτοκίνητό τους, ή απλά δεν τους καίγεται καρφί και να τους αναγκάζει να τα επιδιορθώνουν, τουλάχιστον για την ασφάλεια των άλλων. Και απ' όσο δεν ξέρεις μόνο στη Ελλάδα υπάρχει τεχνικός έλεγχος, καθώς υπάρχει σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες και μάλιστα ανα χρόνο! Το μόνο που υπάρχει μονο στο Ellada είναι η νοοτροπία και το λάδωμα Exclamation
Εσύ φίλε μου είσαι ένας απ' αυτούς που το διαιωνίζουν, αντίθετα υπάρχουν πάρα πολλοί, οι οποίοι προτιμούν αντι να δώσουν 150ε νταβατζιλίκι, δίνουν 40-50ε και μαθαίνουν σε τι κατάσταση βρίσκοντα αρκετά μέρη του αυτοκινήτου τους που δεν φαίνονται με το μάτι, ούτε στο δρόμο. Και μάλιστα κάποιοι ακόμη πιο πονηροί πλέον προτιμούν να φέρουν το μεταχειρισμένο πχ αυτοκίνητο που πρόκειται να αγοράσουν στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ, όχι για έλεγχο κτεο, αλλα για να πληρώσουν και να μάθουν τι αγοράζουν (εκούσιος έλεγχος). Αλλα είπαμε, στο Ellada είμαστε ακόμη πολύ πίσω...
thanos75x - Κυρ 16 Νοέ 2008, 11:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 +1
tsikis - Κυρ 16 Νοέ 2008, 13:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως παιδιά με πέρασαν χωρίς μία , και είχα φιμέ , θόρυβο και μια ολόκληρη μετατροπή κάτω απο το καπό αλλά απο καυσαέρια ήμουν άριστος ..... μου έκανε λίγο τον δύσκολο αλλά με πέρασε χωρίς να του δώσω τίποτα . τώρα αν πέσω σε κάποιον άλλον ... δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει !
kane - Κυρ 16 Νοέ 2008, 17:08:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη χαλάρωσε λιγουλάκι...

Η πελατειακές σχέσεις,γιατί επι τούτο πρόκεται γνωρίζεις πως ειναι αμφίδρομες.
Η κάνεις οτι δεν το γνωρίζεις γιατί ετσι σε βολευει.

Δεν ειναι οτι φταίμε εμείς (ο καθενας με το λιθαρακι του) και τα δημοσια/ιδιωτικα κτεο ειναι οι άγιοι.
Μη παιζεις με την νοημοσύνη μας επειδή αν θυμαμαι καλα εσύ τρως ψωμάκι απο κει μεσα (εχω την εντυπωση).
Για πες μου,γνωρίζεις οτι τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αυτ/τα με δελτίο αγωνιστικής ταυτότητας ΔΕΝ περνάνε κτεο?
Πες μου εσύ που ολα τα γνωρίζεις πως γίνεται αυτο...
Ειναι υποχρεωμένοι ολοι οι αγωνιζόμενοι να λαδώνουν,επειδή σύμφωνα με το κτεο ενα αγωνιστικο δεν περνάει ελεγχο λογω καυσαερισων/ισως φουσκωματων/αναρτησεω/παραποιηση αμαξωματος κλπ κλπ...

ΕΚΤΟΣ και αν θεωρεις οτι οποιοδήποτε αγωνιστικο δεν ειναι σε καλη κατασταση γιια να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Οποτε βλεπε τα πράγματα λιγο αντικειμενικα και αφησε τα γραπτά λογύδρια...

Giannis307 έγραψε:
Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι

εισαι περα για περα ακυρος...
και γω με σειρα μου συμφωνα με τη λογικη σου "εκτος αυτου δε νομιζω εσυ να ξερεις καλυτερα αν στο σπιτι μου πρεπει να βαλεις 1 ή 2 κλιματιστικα των ταδε btu,επειδή το σπιτι ειναι δικο μου κι εγω ξερω"
Γκέγκε?
Giannis307 - Κυρ 16 Νοέ 2008, 21:00:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν αμφισβητω τις μηχαικες γνωσεις του κτεατζιδων...απλα αμφισβητο την αντικειμενικοτητα τους σε οτι αφορα τον ελενχο...ποτε κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος και το χρημα ξερεις καλα οτι ειναι γλυκο....περαν αυτο και παλι πιστευω οτι ο πρωτος που καταλαβαινει οτι κατι δεν παει καλα ειναι ο οδηγος....Και ρε παιδια για ονομα πια λες και ζειτε σε αλλη χωρα.....ΝΑΙ εδω περναει το λαδι ΝΑΙ εισαι οτι δηηλωνεις χωρις αλλη συζητηση ΝΑΙ δεν υπαρχει αξιοκρατια...και αν δεν σας αρεσει αυτο τοτε απλα χαιδευεται τα αυτακια σας...

υ.γ. Φιλε κανε ειδηκα απο σεν περημενα κατανοηση σε οτι λεω και ειδηκα λογο του οτι εισαι και συ της "πιατσας" Exclamation
kane - Κυρ 16 Νοέ 2008, 21:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη οτι και να θελες να πεις,χρησιμοποιησες ατυχές παράδειγμα.

Μην συγκρινεις 50-100-300 καυλωμένους σαν και μας μεσα σε ενα φορουμ,που εχουμε μια Χ αγάπη για το αυτ/το και ασχολουμαστε λιγο παραπάνω μαζι του.
Ναι τυποι σαν και εμας,λιγο πολυ μπορουμε να "δουμε" κατι στο αυτ/το πριν βγει,να το συντηρουμε σωστά ,αφου το χρησιμοποιουμε σαν ξεκαυλωτήρι κτλ κτλ.
Η πλειονότητα του κοσμάκη ομως,δεν κοιταει λαδια ουτε μια φορα το χρονο,αλλαζει λαστιχα οταν βγουνε τα λινα και παει λεγοντας.
Σε αυτες τις περιπτωσεις το κτεο ειναι χρησιμο,γιατι οντως γινεται ελγχος.
Εστω τυπικος,αλλα κατι κάνουν.
Σιγουρα δεν σου ξεψαχνιζουν το αυτ/το,αλλα μένουν στα βασικα...
volvos - Κυρ 16 Νοέ 2008, 21:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
το κτεο ειναι κατι απαραιτητο και υπαρκτο σα θεσμος σε ολο το κοσμο
δεν ειναι ελληνικη εφευρεση για να περνουν λεφτα
μην ακουω μαλ***ες

οποιος θελει ναειναι νομιμος ειναι.
εγω περασα κανονικοτατα σε ρυπους κλπ (οκ ειχα το αλλο καζανι πισω αλλα αμφιβαλλω αν θα με εκοβαν και με το Ν γιατι ειναι μεγαλο σε διαστασεις)
και αν ειμαι νομιμος ειναι πρωτα απο ολα για μενα
για να αναπνεω καθαρο αερα οταν παρκαρω στο γκαραζ και για να μη με πιανει πονοκεφαλος απο τη τρυπια πορδη πισω

απο εκει και περα ο καθε ενας ειναι αξιος της μοιρας του.
η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχοληθω μαζι του αρκει να μη με ενοχλησει Evil
makis106 - Κυρ 16 Νοέ 2008, 23:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Μάκη χαλάρωσε λιγουλάκι...

Η πελατειακές σχέσεις,γιατί επι τούτο πρόκεται γνωρίζεις πως ειναι αμφίδρομες.
Η κάνεις οτι δεν το γνωρίζεις γιατί ετσι σε βολευει.

Δεν ειναι οτι φταίμε εμείς (ο καθενας με το λιθαρακι του) και τα δημοσια/ιδιωτικα κτεο ειναι οι άγιοι.
Μη παιζεις με την νοημοσύνη μας επειδή αν θυμαμαι καλα εσύ τρως ψωμάκι απο κει μεσα (εχω την εντυπωση).
Για πες μου,γνωρίζεις οτι τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αυτ/τα με δελτίο αγωνιστικής ταυτότητας ΔΕΝ περνάνε κτεο?
Πες μου εσύ που ολα τα γνωρίζεις πως γίνεται αυτο...
Ειναι υποχρεωμένοι ολοι οι αγωνιζόμενοι να λαδώνουν,επειδή σύμφωνα με το κτεο ενα αγωνιστικο δεν περνάει ελεγχο λογω καυσαερισων/ισως φουσκωματων/αναρτησεω/παραποιηση αμαξωματος κλπ κλπ...

ΕΚΤΟΣ και αν θεωρεις οτι οποιοδήποτε αγωνιστικο δεν ειναι σε καλη κατασταση γιια να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Οποτε βλεπε τα πράγματα λιγο αντικειμενικα και αφησε τα γραπτά λογύδρια...

Φίλε Σταύρο επειδή σωστή είναι η εντύπωσή σου, απο κει μέσα τρώω ψωμάκι -και όχι παντεσπάνι Exclamation -, θα σου πω ότι δεν είναι άγιοι, ούτε τα ιδωτικά κτεο ούτε τα δημόσια, αλλα δεν μπορείς να τα βάζεις στο ίδιο καζάνι, δεν έχουν καμία σχεση το ένα με το άλλο. Πολύ απλά επειδή το ένα είναι ιδιωτικό και το άλλο είναι δημόσιο.
Τώρα για το θέμα με τα αγωνιστικά που ανέφερες, που πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το ανέφερες, δεν μου έχει τύχει, και δε ξέρω τι αλλαγές έχει ένα αγωνιστικό αυτο/το απο ένα συμβατικό, εγώ προσωπικά (όπως και οι συνάδελφοι μου), θα το αντιμετωπίσω όπως και όλα τα άλλα αυτοκίνητα που φέρουν άδεια κυκλοφορίας, δεν θα ρωτήσω αν έχει δελτίο αγωνιστικής ταυτότητας, δεν με ενδιαφέρει. Αν έχει καυσαέρια, γιατί να περάσει? αυτός δηλαδή έχει δικαίωμα να μολύνει και ο απλός πολίτης όχι? τα χαμηλώματα και φουσκώματα δεν υπάρχει οδηγία που να τα απαγορεύει, ανάρτηση ή έχει ή δεν έχει, θα μετρηθεί. Με λίγα λόγια αν κρίνω ότι είναι ασφαλές και δεν έχει επικύνδυνες-υπερβολικές μετατροπές, θα το περάσω, αν όχι δεν θα το περάσω, και ας πάει να περάσει όπου θέλει και με όποιο τρόπο θέλει, γιατί αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι την υπογραφή μου τη βάζω εγώ και όχι τα αφεντικά του κτεο, οπότε είτε μείνει, είτε φύγει, το ίδιο μου κάνει, τα έσοδα δεν πάνε στην τσέπη μου, οι πελατειακές σχέσεις για μένα είναι δεδομένες.

Απο κει και πέρα όπως λέει και volvos ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του...
kane - Δευ 17 Νοέ 2008, 00:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο με τα αγωνιστικα το ανεφερε γιατι πραγματικα ηξερα οτι δεν θα ηξερες τι να απαντησεις...και φυσικα με καλυψες πληρως.
Με τα θα θα θα.
Ωραια πράγματα.

Κι επειδή ανεφερες και το θεμα κτεο/ευρωπης ρωτησε να μάθεις τι ισχυει για τα αγωνιστικα εκει και ξαναμιλάμε.

Υ.Γ. το θεμα των αγωνιστικω το τονισα απλα για να σου δωσω να καταλαβεις το μεγεθος του "μπουρδελου".Το οτι συμπεριφερονται σε ενα αγωνιστικο οπως σε ενα πολιτικό.
Εαν το καταλαβεις εχει καλως,εαν οχι παλι καλως...
Υ.Γ. δεν ειναι κακο να εισαι αντικειμενικος σε καποια πραγματα.Δε θα σου πει κανεις τπτ εαν πεις κατι κακο για τα κτεο ιδιωτικα ή μη.Δε θα μαι εγω η καποιος αλλος να σε απολυσουμε,κουβεντα κανουμε...

Υ.Γ. αυτο με την υπογραφη σου τωρα το προσεξα...δηλ εαν το αφεντικο σου,σου δωσει εντολη να "περασεις" ενα αυτ/το εσυ θα αρνηθεις???
makis106 - Δευ 17 Νοέ 2008, 01:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Αυτο με τα αγωνιστικα το ανεφερε γιατι πραγματικα ηξερα οτι δεν θα ηξερες τι να απαντησεις...και φυσικα με καλυψες πληρως.
Με τα θα θα θα.
Ωραια πράγματα.

Κι επειδή ανεφερες και το θεμα κτεο/ευρωπης ρωτησε να μάθεις τι ισχυει για τα αγωνιστικα εκει και ξαναμιλάμε.

Υ.Γ. το θεμα των αγωνιστικω το τονισα απλα για να σου δωσω να καταλαβεις το μεγεθος του "μπουρδελου".Το οτι συμπεριφερονται σε ενα αγωνιστικο οπως σε ενα πολιτικό.
Εαν το καταλαβεις εχει καλως,εαν οχι παλι καλως...
Υ.Γ. δεν ειναι κακο να εισαι αντικειμενικος σε καποια πραγματα.Δε θα σου πει κανεις τπτ εαν πεις κατι κακο για τα κτεο ιδιωτικα ή μη.Δε θα μαι εγω η καποιος αλλος να σε απολυσουμε,κουβεντα κανουμε...

Υ.Γ. αυτο με την υπογραφη σου τωρα το προσεξα...δηλ εαν το αφεντικο σου,σου δωσει εντολη να "περασεις" ενα αυτ/το εσυ θα αρνηθεις???

Δεν σου αρνήθηκα ότι δεν υπάρχει ειδική νομοθεσία για τα αγωνιστικά, και είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να βελτιωθεί, άλλωστε και ο θεσμός του ιδιωτικού κτεο καινούργιος είναι και βελτιώνεται συνεχώς. Ας μάθουμε όμως πρώτα τα βασικά, δηλαδή να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των χιλιάδων συμβατικών αυτοκινήτων και οι βελτιώσεις έρχονται. Και επειδή αναφέρεις την ευρώπη, ρώτα και εσύ να μάθεις απο έναν Ευρωπαίο τα πώς είναι τα δημόσια κτεο στην Ευρώπη και τι ξέρει για το Ευρωπαικό λάδωμα, να δεις τι απάντηση θα πάρεις...
Νομίζω ότι ήμουν αρκετά αντικειμενικός, αρνητικά των δημοσίων κτέο νομίζω ανέφερα κάποια, αλλα θα μπορούσα να γράψω μερικές σελίδες ακόμη. Για τα ιδιωτικά πάλι δεν παράθεσα κάτι, γιατί δεν θεώρησα ότι είναι συγκρίσιμα των προηγούμενων, φυσικά και υπάρχουν όμως. Άλλωστε εσύ ο ίδιος εντόπισες το πιο βασικό, το κενό περι αγωνιστικών!!!
Για την υπογραφή μου τώρα το ξέρεις το ρητό, και για το πόσο πρέπει να προσέχουμε που τη βάζουμε κλπ. το αφεντικό δεν θα προτείνει καν να περάσω αμάξι το οποίο είναι επικύνδυνο. Αυτές είναι εξηγήσεις που γίνονται απο πριν για να αποφευχθούν τα παρατράγουδα.
kane - Δευ 17 Νοέ 2008, 10:29:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ μακη με κάλυψες πληρως με το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου.

Οτι το δικό σου κτεο δηλαδή (και ειδικα σε νησι!) δεν περναει κανένα παρανομο αυτ/το,τι στιγμή που βαζεις εσύ υπογραφη και το εχεις εξηγηθεί στον εργοδότη σου.
Καταλαβα...Μακάρι ναναι ετσι...
Pughell - Δευ 17 Νοέ 2008, 11:17:56
Θέμα δημοσίευσης:
Περι αγωνιστικων,αν και off topic,μακαρι να ηταν τα μισα απο τα κανονικα αυτοκινητα στην κατασταση που ειναι τα αγωνιστικα.
Απλα λογο roll cage και μονο,τα συγκεκριμενα αυτοκινητα δεν μπορουν να περασουν ουτε απεξω. Wink

Απο εκει και περα,αμεροληψια υπαρχει παντου,και σε ιδιωτικο αλλα και σε κρατικο.
Μου εχει τυχει και στα δυο,οπως επισης βεβαια μου εχει τυχει και "λαδωμενος" υπαλληλος και στα δυο. Wink
Οσο για το αν τα ιδιωτικα ειναι πιο "καθαρα",αρχδα ειναι,εχω γνωστους σε δυο-τρια ιδιωτικα και αμα θελεις να σε περασουν ακουμπας το "μαρουλι" και σε περνανε.
Α,και επειδη ετυχε,ακομα και να μην συμφωνεις(σαν ελεγκτης) να το περασεις,αν πεσει οδηγια απο το γραφειο στον πανω οροφο,το περνας και λες και "Ευχαριστω που μας προτιμησατε...".

Απλα το καλο με τα ιδιωτικα ειναι οτι οι υπαλληλοι ειναι σκεπτομενοι(αναγκαστικα)και πιο διαλακτικοι και οχι δημοσιοι οπου εχουν δεσει τον γαιδαρο τους και δεν φοβουνται απολυση,κλπ,κλπ... Confused
makis106 - Δευ 17 Νοέ 2008, 11:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Οκ μακη με κάλυψες πληρως με το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου.

Οτι το δικό σου κτεο δηλαδή (και ειδικα σε νησι!) δεν περναει κανένα παρανομο αυτ/το,τι στιγμή που βαζεις εσύ υπογραφη και το εχεις εξηγηθεί στον εργοδότη σου.
Καταλαβα...Μακάρι ναναι ετσι...

Χαίρομαι.
Πρέπει να ξέρεις ότι το 99,9% των αυτοκινήτων που έρχονται για κτεο θα έπρεπε να κόβονται ως παράνομα αν πας με το γράμμα του νόμου, ακόμη και καινούργιο να είναι, (ποιός έχει πχ. στο αυτοκίνητό του πυροσβεστήρα 3kg, όπως προβλέπεται) αυτό όμως δεν μπορεί να εφαρμοστεί για πολλούς και διάφορους λόγους.
Οπότε τα παράνομα που έχουν φαρδύτερα λάστιχα, εξάτμιση κλπ, εφόσον είναι ασφαλή, εδώ βοηθιούνται.
Τα παράνομα που δεν έχουν φρένα, τα λινά είναι απ' έξω, δεν έχουν φώτα κλπ. απ' την άλλη μεριά! Wink
makis106 - Δευ 17 Νοέ 2008, 11:37:49
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Περι αγωνιστικων,αν και off topic,μακαρι να ηταν τα μισα απο τα κανονικα αυτοκινητα στην κατασταση που ειναι τα αγωνιστικα.
Απλα λογο roll cage και μονο,τα συγκεκριμενα αυτοκινητα δεν μπορουν να περασουν ουτε απεξω. Wink

Συμφωνώ.

Pughell έγραψε:

Απο εκει και περα,αμεροληψια υπαρχει παντου,και σε ιδιωτικο αλλα και σε κρατικο.
Μου εχει τυχει και στα δυο,οπως επισης βεβαια μου εχει τυχει και "λαδωμενος" υπαλληλος και στα δυο. Wink
Οσο για το αν τα ιδιωτικα ειναι πιο "καθαρα",αρχδα ειναι,εχω γνωστους σε δυο-τρια ιδιωτικα και αμα θελεις να σε περασουν ακουμπας το "μαρουλι" και σε περνανε.

Λαμογιά υπάρχει παντού, εμείς οι ίδιοι την προωθούμε σαν Έλληνες, δε νομίζω όμως ότι είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη, είναι άλλο πράγμα ο κανόνας και άλλο η εξαίρεση. Απο κει και πέρα, στη κρίση του καθενός είναι τι θα επιλέξει και τι υπηρεσίες και τρόπο αντιμετώπισης θα πληρώσει.

Pughell έγραψε:

Α,και επειδη ετυχε,ακομα και να μην συμφωνεις(σαν ελεγκτης) να το περασεις,αν πεσει οδηγια απο το γραφειο στον πανω οροφο,το περνας και λες και "Ευχαριστω που μας προτιμησατε...".

Αν δεν ξέρεις, μίλα καλύτερα για τον εαυτό σου.
Pughell - Δευ 17 Νοέ 2008, 12:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Pughell έγραψε:

Μαλλον το πηρες προσωπικα το θεμα και εγινε παρανοηση,μπορει εσυ και να μην το κανεις,απλα ξερω αλλους που επεσε εντολη απο τους "επανω" και το περασαν με το ετσι θελω. Wink
makis106 - Δευ 17 Νοέ 2008, 12:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
makis106 έγραψε:
Pughell έγραψε:

Μαλλον το πηρες προσωπικα το θεμα και εγινε παρανοηση,μπορει εσυ και να μην το κανεις,απλα ξερω αλλους που επεσε εντολη απο τους "επανω" και το περασαν με το ετσι θελω. Wink

Σίγουρα συμβαίνει αυτό, και είναι πολύ δύσκολο θέμα, καθώς υπάρχει σχέση αφεντικού υπαλλήλου. Το θέμα όμως είναι να λύνονται απ την αρχή αυτά τα θέματα γιατί μπορεί μεν το αφεντικό να θέλει να κάνει τη δουλειά του, αλλα τη ευθύνη την έχει ο ελεγκτής. Βασικά έχει να κάνει με το τι ρίσκα είσαι διατεθημένος να πάρεις και με το τι άτομο έχεις να κάνεις.
micra_iro - Δευ 17 Νοέ 2008, 22:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
παρακολουθω αυτο το τοπικ απο την αρχη και θα συμφωνησω με τον συναδελφο αυτο που ενδιαφερει τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι το αυτοκινητο να ειναι ΑΣΦΑΛΕΣ και ασφαλεια τουλαχιστον για μενα (οπως και για πολλα παιδια που δουλευουμε μαζι) ειναι τα λαστιχα, η αναρτηση, τα φρενα, φωτα και φυσικα το ζωτικα σημεια του αυτοκινητου (ψαλιδια, ημιμπαρα, ακρομπαρα, κρεμαγιερα κλπ), χωρις να αφηνω απ' εξω τα καυσαερια μιας και εκει μιλαμε για την μολυνση του περιβαλλοντος τωρα τα φιμε, το χαμηλωμα κλπ δεν μου λενε κατι
PHSYBORG - Τρι 18 Νοέ 2008, 08:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:
παρακολουθω αυτο το τοπικ απο την αρχη και θα συμφωνησω με τον συναδελφο αυτο που ενδιαφερει τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι το αυτοκινητο να ειναι ΑΣΦΑΛΕΣ και ασφαλεια τουλαχιστον για μενα (οπως και για πολλα παιδια που δουλευουμε μαζι) ειναι τα λαστιχα, η αναρτηση, τα φρενα, φωτα και φυσικα το ζωτικα σημεια του αυτοκινητου (ψαλιδια, ημιμπαρα, ακρομπαρα, κρεμαγιερα κλπ), χωρις να αφηνω απ' εξω τα καυσαερια μιας και εκει μιλαμε για την μολυνση του περιβαλλοντος τωρα τα φιμε, το χαμηλωμα κλπ δεν μου λενε κατι

+10000000000000 Wink
thesalos - Τετ 19 Νοέ 2008, 00:30:48
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και κατι αλλο πλεον που δεν το εθιξε κανενας και τουλαχιστον στην περιφερεια ισχυει στην αθηνα ισως οχι γιατι δεν ειναι εφικτο λογω μεγαλων αποστασεων. Πηγαινεις αφηνεις το αυτοκινητο στο μηχανικο σου και το πηγαινει και το περναει αυτος απο το ιδιωτικο κτεο ΟΤΙ και να εχει το αυτοκινητο. Και να θυμαστε οτι οταν κατι παυει να ειναι μονοπωλιο υπαρχει ο ανταγωνισμος πλεον και προκειμενου να μην μεινει κανενας πελατης δυσαρεστημενος και δεν ξαναπαει κανουν και τα στραβα ματια και οταν προκειται για κατι χοντρο τα παιρνουν ασυζητητι Exclamation
georgio3gr - Τετ 19 Νοέ 2008, 02:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
+1 στον Thesalo... Στην επαρχια μηχανικοι παιρνουν κατι χαρχαρες, τις πηγαινουν στο ΚΤΕΟ, τους βγαζουν το φιρμανι με το τι προβληματα εχουν, παιρνουν το αυτοκολλητακι και τα εγγραφα και μετα και καλα συμμορφωνουν το αμαξι συμφωνα με τις παρατηρησεις του ΚΤΕΟ... Δεν το ξαναπαιρνανε... Rolling eyes
micra_iro - Τετ 19 Νοέ 2008, 05:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο συμβαινει παντου ακριβως λογω του μεγαλου ανταγωνισμου
thesalos - Τετ 19 Νοέ 2008, 15:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:

Αρα τοτε αυτο αναιρει ολα τα παραπανω γιατι σπανια να κοπει καποιος οταν ολοι πρεπει να μεινουν ευχαριστημενοι και οι οδηγιες του αφεντικου εχουν φτασει μεχρι και την καθαριστρια. Απλα τωρα πλεον μοιραζεται το χρημα κι επειδη τη δοξα πολλοι εμισησαν το χρημα ουδεις τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Wink Wink Wink
smoki - Τετ 19 Νοέ 2008, 16:50:55
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
micra_iro έγραψε:

Αρα τοτε αυτο αναιρει ολα τα παραπανω γιατι σπανια να κοπει καποιος οταν ολοι πρεπει να μεινουν ευχαριστημενοι και οι οδηγιες του αφεντικου εχουν φτασει μεχρι και την καθαριστρια. Απλα τωρα πλεον μοιραζεται το χρημα κι επειδη τη δοξα πολλοι εμισησαν το χρημα ουδεις τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Wink Wink Wink

+100
abaleo - Δευ 27 Απρ 2009, 19:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
συνειδητοιποίησα (μαλλον αργα) ότι έπρεπε να είχα περασει κτεο τον ...ιανουάριο! Οπότε το πρόστιμο δεν το γλυτώνω... Η ερωτηση μου έχει να κάνει με τις φιμέ μεμβράνες, δεν έχω ούτε χαρτιά, ούτε σφραγίδες, ούτε καν ξέρω πόσο σκούρα είναι! Τι μπορώ να κάνω γι αυτό??
makis106 - Δευ 27 Απρ 2009, 19:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
συνειδητοιποίησα (μαλλον αργα) ότι έπρεπε να είχα περασει κτεο τον ...ιανουάριο! Οπότε το πρόστιμο δεν το γλυτώνω... Η ερωτηση μου έχει να κάνει με τις φιμέ μεμβράνες, δεν έχω ούτε χαρτιά, ούτε σφραγίδες, ούτε καν ξέρω πόσο σκούρα είναι! Τι μπορώ να κάνω γι αυτό??

Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2018&postdays=0&postorder=asc&start=680
abaleo - Δευ 27 Απρ 2009, 19:51:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για την απάντηση! Δλδ ή ξήλωμα, ή ...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες