PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 307 - Τριξιματα σε πορτες η τζαμια ????

jimsid - Πεμ 13 Νοέ 2008, 11:29:32
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τριξιματα σε πορτες η τζαμια ????
Μαλλον εδω ειναι το σωστο μερος για να παραθεσω το θεμα και παρακαλω αν γινετε να διαγραφει απο την παραγραφο "αμαξωμα - εσωτερικο".

Φιλοι μου γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανεις σε 307 τριξιματα στις πορτες-τζαμια σε 307 τριπορτο κατα την στιγμη του ξεκινηματος η σε αποτομα στριψιματα και αν ναι αν υπαρχει καμια λυση για να σταματησουν. Περιμενω την βοηθεια σας.

Ευχαριστω πολυ
drdino - Πεμ 13 Νοέ 2008, 13:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
Για αρχή ρίξε λίγο WD40 στους μεντεσέδες και στις κλειδαριές. Razz
jimsid - Πεμ 13 Νοέ 2008, 14:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
θα το δοκιμασω φιλε. Παντως εχεις γινει ο αμεσος συμβουλος μου με το που θα ρωτησω κατι εχεις απαντησει με την μια Thumb right Thumb right Thumb right Ωραιος!!!
IAKOVOS - Πεμ 13 Νοέ 2008, 21:28:16
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

+++ Wink
Giannis307 - Παρ 14 Νοέ 2008, 00:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Kαι μετα περνα λιγο γρασσο....Βοηθαει στο πιο γλυκο κουμπωμα πορτας και αμαξωματος...
Puzzle - Παρ 14 Νοέ 2008, 08:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Το WD40 τι ειναι?
Με τα παραθυρα που ψιλοτριζουν τι μπορουμε να κανουμε?Γιατι το ειχα παει για φτιαξιμο και οταν το πηρα εκανε ακριβως τον ιδιο θορυβο μετα..προφανως ουτε καν κοιταχτηκε..
jimsid - Παρ 14 Νοέ 2008, 09:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι αντισκωριακο-λιπαντικο σπρευ και εξωτερικα το μπουκαλι ειναι μπλε με κιτρινο
STELIOS - Παρ 14 Νοέ 2008, 15:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια μια ειναι η λυση για τετοιου ειδους προβληματα, ευκολη, απλη και μονιμη...
Υπαρχει ενας διακοπτης καπου στη κεντρικη κονσολα που λεει "Volume", αυτον τον γυρνατε στο + μεχρι να το σημειο που σταματανε ολα τα ενοχλητικα τριξηματα. Laughing Laughing Laughing
Giannis307 - Παρ 14 Νοέ 2008, 17:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
............Υπαρχει ενας διακοπτης καπου στη κεντρικη κονσολα που λεει "Volume", αυτον τον γυρνατε στο + μεχρι να το σημειο που σταματανε ολα τα ενοχλητικα τριξηματα. Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εχω λιωσει μιλαμε..........!!!Πντως ειναι μια καλη λυση και αυτη...!
jimsid - Παρ 12 Δεκ 2008, 11:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
Το WD-40 ειναι θαυματουργο τελικα. Εριξα σε ολες τις πορτες και κλεινουν σχεδον αθορυβα!!!
doum - Παρ 12 Δεκ 2008, 19:33:45
Θέμα δημοσίευσης:
To WD-40 το αγόρασα και εγώ σήμερα. Εφαρμογή στις κλειδαριές του 307 αύριο και εντυπώσεις.
lem-x24 - Σαβ 13 Δεκ 2008, 20:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
και σε μένα ρε παιδιά κάνει κάτι τριξίματα ιδίως η πίσω πόρτα από τον οδηγό! σε κάποιες στροφές η σε κάποιες λακούβες! από αυτό το λιπαντικό ρίχνουμε εκεί που κλειδώνει η πόρτα στο αμάξωμα? αλήθεια πόσο κάνει?
doum - Κυρ 14 Δεκ 2008, 17:31:49
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 450ml τα αγόρασα 6 ευρώ. Ακριβά ή φθηνά δεν γνωρίζω. Έκανε δουλειά πάντως στα χεριούλια του 307 μου.
Giannis307 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 19:44:40
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον μια αλλαη λυση ειναι να ρυθμησεις τους γαντζους απο τις πορτες....λυνεις τα τορχ και μετακινεις τον γαντζο χιλιοστα προς τα μεσα ωστε να τραβαει πιο δυνατα την πορτα....Φυσικα το καθαρισμα με wd40 ειναι must πλεον...επισης κοιτατε και τα βιδακια της κεντρικης κονσολας γιατι αμα παρει μποσικα ακουγεται και αυτη....
drdino - Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:27:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα σε λακκούβες ακούγεται ένα μοναδικό τσικ από κάπου πίσω. Από το πορτμπαγκαζ λέτε να είναι; Rolling eyes

Γιάννη, για ποιες βίδες της κονσόλας λες;Αυτά που είναι εκατέρωθεν χαμηλά, στους αεραγωγούς των ποδιών;
Giannis307 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 22:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι και μια που ειναι στο κοματι τις κονσολας αναμεσα στα καθησματα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες