| bagosgt έγραψε: |
| επειδη κ εγω ειχα τις ιδιες αποριες,μιας κ το προηγουμενο μου ηταν το 106 GTI,τα ιδια πιστευα κ εγω.νομιζα οτι κανενα δεν θα ηταν πιο γρηγορο κ πιο καλοστημενο απο το 106(μιας κ ειχε φαει αρκετα λεφτα για βελτιωση).λοιπον,ακου κ τι γνωμη εχω τωρα,μετα απο 1 χρονο συμβιωσης με το 207.η τεχνολογια προχωραει,αν αποφασισεις κ το αλλαξεις με κατι πιο καινουριο,κοιτα να ειναι αρκετα σπορ για να μη ξενερωσεις.σα το 106 δε θαειναι βεβαια σαν αισθηση στριψιματος αλλα μετα πας σε αλλες κατηγοριες.θα βγαινεις εθνικη κ δε θα φοβασαι σαμαρακια μετα τα 150κμ,θα ειναι πιο στιβαρο απο το 106,κ αν παρει κ κανενα γκαζακι θα το νιωθεις καλυτερα το γκαζι μιας κ το 106 λογω 14αρας,σπινιαρει για πλακα.θα ειναι πιο πολιτισμενο(μιας κ μιλας για οικογενεια) κ θα σε ευχαριστει το ιδιο να το οδηγεις.κ αν παρεις κανενα απο τα καινουρια με τα 200+ αλογα τοτε θα καταλαβεις οτι τα αλογα φαινονται καλυτερα μετα τα 150κμ ενας λογως που δεν ηθελα να παρω ξανα γρηγορο αμαξι,ηταν γιατι νομιζα οτι κανενα δε θα ειναι σα το 106.τελικα ομως η τεχνολογια προχωραει κ τελικα ειναι πιο καλα να μπαινεις σε μια στροφη,κ αν ξεχαστεις κ αφισεις λιγο το γκαζι να πρεπει να μην εχεις τα τιμονια αναποδα. αυτη ειναι η γνωμη μου κ απλα πριν το αλλαξεις δοκιμασε αρκετα αυτοκινητα ωστε να βρεις τι ειναι πιο κοντα σε αυτο που σου αρεσει. |
| WilDuck έγραψε: |
| Ποιός έχει τη διάθεση να τρέχει κάθε τόσο για:
Τη βάση του καθίσματος που έσπασε, για το σασμάν που γρατζουνάει και πετάει τις ταχύτητες, για το μοτέρ που καίει λάδια, για το λεβιέ που έσπασε η βάση του κτλ κτλ κτλ... |