bagosgt έγραψε: |
επειδη κ εγω ειχα τις ιδιες αποριες,μιας κ το προηγουμενο μου ηταν το 106 GTI,τα ιδια πιστευα κ εγω.νομιζα οτι κανενα δεν θα ηταν πιο γρηγορο κ πιο καλοστημενο απο το 106(μιας κ ειχε φαει αρκετα λεφτα για βελτιωση).λοιπον,ακου κ τι γνωμη εχω τωρα,μετα απο 1 χρονο συμβιωσης με το 207.η τεχνολογια προχωραει,αν αποφασισεις κ το αλλαξεις με κατι πιο καινουριο,κοιτα να ειναι αρκετα σπορ για να μη ξενερωσεις.σα το 106 δε θαειναι βεβαια σαν αισθηση στριψιματος αλλα μετα πας σε αλλες κατηγοριες.θα βγαινεις εθνικη κ δε θα φοβασαι σαμαρακια μετα τα 150κμ,θα ειναι πιο στιβαρο απο το 106,κ αν παρει κ κανενα γκαζακι θα το νιωθεις καλυτερα το γκαζι μιας κ το 106 λογω 14αρας,σπινιαρει για πλακα.θα ειναι πιο πολιτισμενο(μιας κ μιλας για οικογενεια) κ θα σε ευχαριστει το ιδιο να το οδηγεις.κ αν παρεις κανενα απο τα καινουρια με τα 200+ αλογα τοτε θα καταλαβεις οτι τα αλογα φαινονται καλυτερα μετα τα 150κμ ![]() ενας λογως που δεν ηθελα να παρω ξανα γρηγορο αμαξι,ηταν γιατι νομιζα οτι κανενα δε θα ειναι σα το 106.τελικα ομως η τεχνολογια προχωραει κ τελικα ειναι πιο καλα να μπαινεις σε μια στροφη,κ αν ξεχαστεις κ αφισεις λιγο το γκαζι να πρεπει να μην εχεις τα τιμονια αναποδα. αυτη ειναι η γνωμη μου κ απλα πριν το αλλαξεις δοκιμασε αρκετα αυτοκινητα ωστε να βρεις τι ειναι πιο κοντα σε αυτο που σου αρεσει. |
WilDuck έγραψε: |
Ποιός έχει τη διάθεση να τρέχει κάθε τόσο για:
Τη βάση του καθίσματος που έσπασε, για το σασμάν που γρατζουνάει και πετάει τις ταχύτητες, για το μοτέρ που καίει λάδια, για το λεβιέ που έσπασε η βάση του κτλ κτλ κτλ... |