Giannis307 έγραψε: |
Tα εχουμε πει.....
Λοπον ολα τα πλαστικα με σωστη προετοιμασια βαφονται και δεν εχουν κανενα φοβο....τα περαιτερω σε φανοποιο με μερακι... ![]() |
spiros_z έγραψε: |
Εγω τα εχω βαψει ολα μπρος πισω και τα πλαινα και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.Φιλικη τιμη 100 ευρω |
Puzzle έγραψε: |
Σπυρο κουκλι.. |
Αληθεια το επλυνες με πιεση κτλ? ειναι ολα οκ? |
Σημερα ρωτησα και στην peugeot για βαψιμο...
60 ευρω το βαψιμο και γυρω στα 65 τα πιαστρακια...γιατι μου ειπε οτι με το που θα τα βγαλει τα πλαινα προστατευτικα αυτα σπανε.. |
Μηπως να τα βγαλω μονος μου τα πλαστικα και να τους τα παω?χαχαχα!!!! |
Οκ κωστη εχεις δικιο..απλα ενημερωνομαστε μεταξυ μας..
Ηθελα να δω με ποιο τροπο βγαινουν τα πλαστικα ... |
Οκ κωστη εχεις δικιο..απλα ενημερωνομαστε μεταξυ μας..
Ηθελα να δω με ποιο τροπο βγαινουν τα πλαστικα ... |
peugeotναύτης21 έγραψε: |
Υπάρχει κάποιος με 207 rallye-gt που να έχει βάψει τα πλαστικά(πλαινά και τα πίσω) σκέφτομαι να τα βάψω στο λευκό rallye μου,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο,αν γίνεται ακόμα πιο όμορφο,θα ταιριάζει με τα αυτοκόλλητα?κ.τ.λ. ![]() |
Puzzle έγραψε: | ||
Για το πισω παντως εγω θα σου ελεγα να το σκεφτεις καλυτερα..απ οτι ειδα μενεις αθηνα..και σκεψου..ολο και καποιος θα σε ακουμπησει..ε μετα στο λευκο θα φαινεται πολυ ασχημο...τωρα για τα πλαινα μαζι σου... Πολλα παιδια εχουν κανει αυτη τη κινηση και υπαρχουν καλα μαστορια για να κανεις τη δουλεια σου.. |
Paylos_207T έγραψε: |
καλημερα τα εχω βαψει εγω
τα κλιπσακια μτα εσπασα ολα και αγορασα 2 σακουλακια(40 τεμ.) και κοστισαν 8 ευρω περιπου τα βαψημο κοστισε περιπου 60 ευρω και εγινε κουκλι το RALLYE |
ironman02 έγραψε: |
Εγώ πάλι το προτιμώ με μαύρα... ![]() |
Gr13 έγραψε: |
Αυτό είναι θέμα γούστου ο καθένας έχει το δικό του σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.Όσο για το αν φαίνεται πιο ακριβό δεν νομίζω να παίζει ρολο και επιπλέον σε πληροφορώ ότι το πιο ακριβό από τα 207 είναι το cc το τούρμπο και δεν είναι βαμμένα τα πλαστικά του. |
Driver ///M έγραψε: | ||
Τα ακριβότερα hatchback 207 είναι το rc και μετά το gt. Και στο cc όμως, οι ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν βαμμένα τα πλαστικά. Τα περισσότερα άλλωστε cc που έχω δει τα έχουν βαμμένα. Όλα αυτά τα λέω, ενώ στο δικό μου τα πλαστικά είναι (προς το παρών τουλάχιστον) άβαφα. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά όλα τα ακριβά αυτοκίνητα έχουν βαμμένα τα πλαστικά, όπως και τα περισσότερα σύγχρονα hatchback. Μόνο ο μπροστά προφυλακτήρας του 207 μου αρέσει άβαφος. |
ironman02 έγραψε: |
Γούστα είναι αυτά....Το ότι στις πιο καλές εκδόσεις είναι βαμμένα δε μου λεέι κάτι. Και το rallye έχει άβαφα και το 1.6 το απλό τα έχει βαμμένα.. Η ζάντα του GT ας πούμε μου άρεσε περισσότερο από του RC... ![]() Ίσως πάει και ανάλογα με το χρώμα. Εμένα μου αρέσει που το σπάει λίγο με τα μαύρα... |
SaloS έγραψε: |
Εγω τα εβαψα σε ενα φιλο φανοποιο, τα πλαστικοποιησε και τα εβαψε, δεν εχω παραπονο βγηκαν σαν μαμα.
Μονο να προσεξετε πως θα τα βγαλετε γιατι καμια φορα σπανε τα πιαστρακια. δες και τη φωτο μου... |
Paylos_207T έγραψε: |
καλημερα τα εχω βαψει εγω
τα κλιπσακια μτα εσπασα ολα και αγορασα 2 σακουλακια(40 τεμ.) και κοστισαν 8 ευρω περιπου τα βαψημο κοστισε περιπου 60 ευρω και εγινε κουκλι το RALLYE |
stefanos patra έγραψε: |
Ωραιος.
Θελω να το κανω και εγω, αλλα επειδη παω για ολοκληροτικο βαψιμο λογω πολλων γρατσουνιων, λεω να μην τα βγαλω απο πανω τα μαυρα πλαστικα και να τα βαψω οπως ειναι τοποθετημενα. Γινετε αυτο ή πρεπει υποχρεωτικα να βγουν? |
petros84 έγραψε: | ||
φυσιολογικά πρέπει να βγουν. πάρε τιμές απο Πάτρα και στειλε πμ να σ πω σε ποια κοντινή πόλη το κανα να πάρεις και απο κει καμια τιμή... |
chiefjian έγραψε: |
Παιδια εχει βαψει καποιος το πισω μαυρο κομματι του προφυλακτηρα του 207 με parking sensors???Τι ακριβως συμβαινει...δηλαδη εγω που θελω να τον βαψω ασπρο θα μεινουν αυτες οι π@π@ριτσες μαυρες????? ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Kai gω τους εχω βαψει εδω και πολυ καιρο μαζι με τον προφυλακτηρα..
Απλα θελει προσοχη στο βαψιμο..τπτ παραπανω!Δε νομιζω να εχετε προβλημα. Και αισθητικα..δεν το συζηταμε καν,ειναι πολυ ομορφοτερο με βαμενους αισθητηρες ![]() |
nOkpos έγραψε: |
Και εγω το εβαψα και ουτε καν φαινονται
![]() |
chiefjian έγραψε: | ||
Tι ωραιος Κ@λος ειναι αυτος....εχεις δικιο για τους αισθητηρες...!Ευχαριστω για τις απαντησεις!! ![]() ![]() |
makis106 έγραψε: |
Πολύ καλή δουλεία! Αλλα μια παρατήρηση λίγο άσχετη, τα τάσια τα εχεις βγάλει προσωρινά ή το έχεις μόνιμα έτσι ![]() |