PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 - Βάψιμο στα πλαινά μαύρα προστατευτικά

Puzzle - Τρι 11 Νοέ 2008, 08:15:49
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Βάψιμο στα πλαινά μαύρα προστατευτικά
Παιδια ηθελα να σας ρωτησω το εξης..
Στο δρομο βλεπω τελευταια το 207cc χρωματος κρεμ σαν το δικο μου και τα πλαινα προστατευτικα ειναι στο χρωμα του αμαξωματος..εχω δει και κοπελιτσες και λεω αποκλειεται αυτες να ασχοληθηκαν με το να τα βαψουν..
Ξερετε αν πλεον βγαινει ετσι ?
Μου αρεσει πολυ και θελω να τα βαψω και στο δικο μου..μονο τα πλαινα οπως ειπα..
Ξερει κανεις τιμουλα?η αν βγαινουν ετοιμα στο χρωμα του αμαξωματος απο αντιπροσωπεια?
Αν βαφονται υπαρχει κινδυνος να χαλασει το χρωμα μετα απο καιρο επειδη η βαφη θα ειναι πανω στο πλαστικο το μαυρο?
Puzzle - Τετ 12 Νοέ 2008, 00:47:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γνωριζει κανεις ρε παιδια?
Giannis307 - Τετ 12 Νοέ 2008, 00:55:33
Θέμα δημοσίευσης:
Tα εχουμε πει.....
Λοπον ολα τα πλαστικα με σωστη προετοιμασια βαφονται και δεν εχουν κανενα φοβο....τα περαιτερω σε φανοποιο με μερακι... Wink
Puzzle - Τετ 12 Νοέ 2008, 10:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Tα εχουμε πει.....
Λοπον ολα τα πλαστικα με σωστη προετοιμασια βαφονται και δεν εχουν κανενα φοβο....τα περαιτερω σε φανοποιο με μερακι... Wink

Ok thanks..
SaloS - Τετ 26 Νοέ 2008, 11:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τα εβαψα σε ενα φιλο φανοποιο, τα πλαστικοποιησε και τα εβαψε, δεν εχω παραπονο βγηκαν σαν μαμα.
Μονο να προσεξετε πως θα τα βγαλετε γιατι καμια φορα σπανε τα πιαστρακια.

δες και τη φωτο μου...
spiros_z - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τα εχω βαψει ολα μπρος πισω και τα πλαινα και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.Φιλικη τιμη 100 ευρω
ath7 - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:55:14
Θέμα δημοσίευσης:
spiros_z έγραψε:
Εγω τα εχω βαψει ολα μπρος πισω και τα πλαινα και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.Φιλικη τιμη 100 ευρω

Mπωρεις να βαλεις σε παρακαλω μια φωτο με το μπροστινο? Rolling eyes
Puzzle - Δευ 08 Δεκ 2008, 11:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια εγω πηγα στο chips away που μου εχουν κανει πολυ καλη δουλεια που στη κολονα οταν ειχε χρειαστει.. και μου ειπε το παληκαρι οτι, οτι και να κανει σε αυτο το πλαστικο στα πλαινα, μετα απο καποιο καιρο μπορει να ξεβαψει...και μου προτεινε να παρω απο την αντιπροσωπεια τα πλαινα που εχουν τα απλα ωστε να μπορει να τα βαψει ευκολα και χωρις προβλημα..
Βεβαια δεν πηγα σε φανοποιειο ps να ρωτησω..τελικα τι ισχυει?
Τα μπρος πισω δεν με ενδιαφερουν για βαψιμο γιατι πατησια που μενω βλεπω συχνα πυκνα οτι με εχουν ακουμπησει οποτε καλυτερα μαυρα να μην φαινεται κιολλας..
Δεν πιστευω οτι το παιδι ηθελε να με κοροιδεψει..ουτως η αλλως τα ιδια λεφτα θα χρεωσει..
Puzzle - Τρι 09 Δεκ 2008, 17:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα ρωτησα και στην peugeot για βαψιμο...
60 ευρω το βαψιμο και γυρω στα 65 τα πιαστρακια...γιατι μου ειπε οτι με το που θα τα βγαλει τα πλαινα προστατευτικα αυτα σπανε..
Συνολο 125 ευρω..μαλλον πολλα μου φαινονται..θα ρωτησω και αλλου και θα δω τι θα κανω..
Παντως μου ειπε οτι στο κανω αλλα δε σου δινω καμια εγγυηση..μπορει να σου κρατησουν για παντα αλλα μπορει και να ξεβαψει την επομενη μερα..
spiros_z - Τετ 10 Δεκ 2008, 05:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Οριστε η φωτο!
Puzzle - Τετ 10 Δεκ 2008, 08:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
Σπυρο κουκλι..
Βλεπω αλλαξες και καθρεπτες ε?
Αληθεια το επλυνες με πιεση κτλ? ειναι ολα οκ?
ath7 - Τετ 10 Δεκ 2008, 15:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Σπυρο κουκλι..

+176989327870 Clapping Clapping
Puzzle έγραψε:
Αληθεια το επλυνες με πιεση κτλ? ειναι ολα οκ?

Δεν εχει προβλημα με την πιεση!Γενικα δεν εχει προβλημα!
Wink
spiros_z - Τετ 10 Δεκ 2008, 17:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ παιδια!Οι καθρεφτες ειναι καπακια απο 207 rc 80 ευρω παρακαλω και τα 2,εβραιοι στη peugeot αλλα ειναι ωραια!Δεν εχει κανενα προβλημα με την πιεση,απο τον μάιο που τα ειχα βαψει και μεχρι στιγμης το αυτοκινητο πλενεται μονο στη πιεση και 2-3 φορες τη βδομαδα!!!!!Τολμηστε θα δειξει τελειο
doum - Τετ 10 Δεκ 2008, 19:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Σημερα ρωτησα και στην peugeot για βαψιμο...
60 ευρω το βαψιμο και γυρω στα 65 τα πιαστρακια...γιατι μου ειπε οτι με το που θα τα βγαλει τα πλαινα προστατευτικα αυτα σπανε..

207 δεν έχω αλλά μου θυμίζει την περίπτωση που είχα ρωτήσει στην πεζώ για το βάψιμο των μαύρων προστατευτικών σε 106. Την ίδια απάντηση είχα πάρει και εγώ πως τα πιαστράκια σπάνε. Τώρα εγώ που είμαι και άσχετος και τα έβγαζα και τα έβαζα χωρίς να σπάσει κανένα πιαστράκι είναι άλλο θέμα. Απλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και όχι να το τραβήξεις όπως τραβάνε τα σφαγμένα γουρούνια. Φαντάζομαι πως και του 207 τα ίδια πιαστράκια θα είναι.
spiros_z - Πεμ 11 Δεκ 2008, 06:06:24
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικο μου μονο ενα ειχε σπασει και η τιμουλα του,1.70 ευρω ενα κομματακι πλαστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puzzle - Πεμ 11 Δεκ 2008, 08:17:27
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα πιαστρακια μου ειπαν στη peuzeot 2 ευρω το ενα και γενικα χρειαζεται γυρω στα 30..γι αυτο που ειπαν 60 ευρω μονο και μονο για πιαστρακια..
Αλλιως η τιμη για το βαψιμο ηταν 60 ευρω, αρκετα καλη θα ελεγα...
Μηπως να τα βγαλω μονος μου τα πλαστικα και να τους τα παω?χαχαχα!!!!
MEMsound - Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Μηπως να τα βγαλω μονος μου τα πλαστικα και να τους τα παω?χαχαχα!!!!

εννοείται... Wink
Puzzle - Πεμ 11 Δεκ 2008, 12:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λες ε? θα ρωτησω και κανα δυο αλλα φανοποιεια και θα αποφασισω..
Αλλιως κουτσου κουτσου με προσοχη θα τα βγαλω και ο θεος μαζι μου..τουλαχιστον αν σπασω 2-3 καλα ειμαστε..!!!
spiros_z - Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:22:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω μονος μου τα εβγαλα και σου λεω εσπασε μονο 1,τυχερος τι να πω δε ξερω.Για το πισω δε χρειαζεται να βγει ο προφυλακτηρας να ξερεις,το πλαστικο ειναι κουμπωμενο πανω του.Μια ωρα μου πειρε μεχρι να τι βρω
Puzzle - Πεμ 11 Δεκ 2008, 23:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
Το πισω δεν θα το πειραξω..μονο τα πλαινα προστατευτικα θα βαψω γιατι εδω που μενω φιλε μου προς πισω με ακουμπανε συνεχεια και στο κρεμ θα γινει χαλια..
Αληθεια με ποιο τροπο τα εβγαλες?τα τραβαγες με κατι σιγα σιγα?
spiros_z - Παρ 12 Δεκ 2008, 06:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
Με ενα κατσαβιδι σιγα σιγα οπου εχει κλιπτσακι.Μπορει να ημουν τυχερος ξαναλεω
Puzzle - Παρ 12 Δεκ 2008, 10:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ κωστη εχεις δικιο..απλα ενημερωνομαστε μεταξυ μας..
Ηθελα να δω με ποιο τροπο βγαινουν τα πλαστικα ...
206kwn - Παρ 12 Δεκ 2008, 10:41:39
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:

Wink
CHRIS106 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 14:35:17
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:

kai gw.....
peugeotναύτης21 - Τρι 24 Φεβ 2009, 12:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει κάποιος με 207 rallye-gt που να έχει βάψει τα πλαστικά(πλαινά και τα πίσω) σκέφτομαι να τα βάψω στο λευκό rallye μου,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο,αν γίνεται ακόμα πιο όμορφο,θα ταιριάζει με τα αυτοκόλλητα?κ.τ.λ. Rolling eyes
Puzzle - Τρι 24 Φεβ 2009, 14:20:05
Θέμα δημοσίευσης:
peugeotναύτης21 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος με 207 rallye-gt που να έχει βάψει τα πλαστικά(πλαινά και τα πίσω) σκέφτομαι να τα βάψω στο λευκό rallye μου,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο,αν γίνεται ακόμα πιο όμορφο,θα ταιριάζει με τα αυτοκόλλητα?κ.τ.λ. Rolling eyes

Για το πισω παντως εγω θα σου ελεγα να το σκεφτεις καλυτερα..απ οτι ειδα μενεις αθηνα..και σκεψου..ολο και καποιος θα σε ακουμπησει..ε μετα στο λευκο θα φαινεται πολυ ασχημο...τωρα για τα πλαινα μαζι σου...
Πολλα παιδια εχουν κανει αυτη τη κινηση και υπαρχουν καλα μαστορια για να κανεις τη δουλεια σου..
smoki - Τρι 24 Φεβ 2009, 14:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπορειτε να μου πειτε με πμ μερικους μαστορες γιατι ψαχνομαι και εγω να τα βαψω, για Αθηνα ενδιαφερομαι
peugeotναύτης21 - Τρι 24 Φεβ 2009, 17:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
peugeotναύτης21 έγραψε:

Για το πισω παντως εγω θα σου ελεγα να το σκεφτεις καλυτερα..απ οτι ειδα μενεις αθηνα..και σκεψου..ολο και καποιος θα σε ακουμπησει..ε μετα στο λευκο θα φαινεται πολυ ασχημο...τωρα για τα πλαινα μαζι σου...
Πολλα παιδια εχουν κανει αυτη τη κινηση και υπαρχουν καλα μαστορια για να κανεις τη δουλεια σου..

'Εχεις δίκιο με τέτοιους οδηγούς που κυκλοφορούν...απλά πιστεύω οτι βάφοντας και το πίσω θα ομορφύνει(κατά τη γνώμη μου),σκέφτομαι αν θα ταιριάζουν μετά τα αυτοκόλλητα..... Rolling eyes !Τεσπα γνωρίζουμε κόστος περίπου?(πλαινά και πίσω).
king207cc - Δευ 23 Μάρ 2009, 23:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια προτεινεται κανενα φανοποιιο στο πειραια να σκουρινω τα πισω φαναρια στο cc μου!!!
king207cc - Τρι 24 Μάρ 2009, 23:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια ρωτησα ενα φανοποιο για πισω, μπρος κ τα πλαινα πλαστηκα κ μου ειπε 500 εουρα! Dizzy2 μα ειναι δυνατον?? Twisted evil
βοηθηστε ρε παιδια εχω φαει κολλημα θελω να τα βαψω κ θελουν να μου πιασουν τον κ*****!!! καμια προταση?????
Bill207 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά για τα πλαστικά γύρω-γύρω και πίσω υπάρχει κανένας που να κάνει καλή δουλειά?
γιατί όπου έχω ρωτήσει, ή μου λένε ότι δεν κάνουν αυτήν την δουλειά, ή ότι την κάνουν με δικιά μου ευθύνη γιατί μπορεί μετά από λίγο καιρό να ξεφλουδίσει...
επίσης με ενδιαφέρει και η σίτα μπροστά να την κάνω ασημένια όπως του gt γιατί δυστυχώς είναι μαυρη στο δικό μου Sad
panos 206 - Κυρ 31 Ιαν 2010, 10:35:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα στο forum...
Bill207 χθές που πήγα σε δικό μου φανοποιό δεν μου είπε τίποτα για το αν θα ξεβάψουν τα πλαστικά μετά απο το βάψιμο. Παρόλα αυτά θα τον ξαναρωτήσω.
Δυστηχώς τα έβγαλα και εγώ και σπάσανε μερικά κλιπσάκια.Αύριο το πρωί θα πάω στον Κόνδωρ (Peugeot) και θα ζητήσω μερικά,ελπίζω να υπάρχει stock και να μην χρειαστεί να γίνει πααγγελία! Laughing .
Άντε να βαφτεί να μπούνε τα αυτοκόλλητα και να ανεβάσω καμία Photo!
Rolling eyes
Paylos_207T - Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:56:40
Θέμα δημοσίευσης: πλαινα
καλημερα τα εχω βαψει εγω
τα κλιπσακια μτα εσπασα ολα και αγορασα 2 σακουλακια(40 τεμ.) και κοστισαν 8 ευρω περιπου
τα βαψημο κοστισε περιπου 60 ευρω και εγινε κουκλι το RALLYE
Driver ///M - Κυρ 31 Ιαν 2010, 17:21:49
Θέμα δημοσίευσης: Re: πλαινα
Paylos_207T έγραψε:
τα κλιπσακια μτα εσπασα ολα και αγορασα 2 σακουλακια(40 τεμ.) και κοστισαν 8 ευρω περιπου

8 ευρώ 40 τεμάχια? Εδώ στα άλλα παιδιά χρεώνανε 2 ευρώ το τεμάχιο! Από peugeot τα πήρες φίλε τα κλιπσάκια? Έβαψες και πίσω προφυλακτήρα ή μόνο τα πλαϊνά? Πάντως πραγματικά πολύ καλή τιμή! Αν και απ'ότι βλέπω μένεις Έδεσσα, οπότε δε μπορύμε να πάμε στο ίδιο φανοποιείο.

Για Αθήνα καμιά πρόταση? Κάποιος που να έκανε καλή δουλειά για πλαϊνά και πίσω προφυλακτήρα με 60-70 ευρώ (μαζί με τα κλιπς)?
Paylos_207T - Κυρ 31 Ιαν 2010, 17:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
ναι τα κλιπσακια τα πηρα απο την peugeot
μονο τα πλαινα εβαψα
panos 206 - Δευ 01 Φεβ 2010, 17:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν πήγα σήμερα Κόνδωρ και ρώτησα τιμή για τα κλιπσάκια.
Υπάρχουν σε στόκ,άρα δεν χρειάζεται να τα παραγγείλουν και κοστίζουν 0.21 το ενα,είναι χύμα και πέρνεις όσα θες!
Όσο για τον φανοποιό θα βάψω μάλλον τα δικά μου μέσα στην εβδομάδα και θα σου δείξω την δουλειά για να μου πείς αν σου κάνει!
sonermgb - Δευ 01 Φεβ 2010, 20:28:32
Θέμα δημοσίευσης:
Για το 207 με βαμμενα πλαστικα ειναι πολυ ωραιο μην σας πω και το πισω προστατευτικο θα μου αρεσε βαμμενο.......
ironman02 - Δευ 01 Φεβ 2010, 21:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι το προτιμώ με μαύρα... Rolling eyes
Gr13 - Τρι 02 Φεβ 2010, 00:41:30
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Εγώ πάλι το προτιμώ με μαύρα... Rolling eyes

Επισης και εγώ Very happy
nOkpos - Τρι 02 Φεβ 2010, 00:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι
τα εβαψα να το πριν

http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/10062009161.jpg

να και το μετα !

http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/IMAG0009.jpg

και οφφ τοπικ ( http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/10062009158.jpg

και το μετα

http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/IMAG0010.jpg )
Driver ///M - Τρι 02 Φεβ 2010, 02:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ πιο όμορφο το αυτοκίνητο με βαμμένα πλαστικά. Δείχνει πιο μοντέρνο αλλά και πιο ακριβό. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι τυχαίο που οι ακριβές εκδόσεις (gt, rc) τα έχουν στο χρώμα του αμαξώματος...

Νοkpos, πανέμορφο! Μπορείς να βάψεις και τους αισθητήρες με πινελάκι, ώστε να μην ξεχωρίζουν...
Gr13 - Τρι 02 Φεβ 2010, 03:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι θέμα γούστου ο καθένας έχει το δικό του σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.Όσο για το αν φαίνεται πιο ακριβό δεν νομίζω να παίζει ρολο και επιπλέον σε πληροφορώ ότι το πιο ακριβό από τα 207 είναι το cc το τούρμπο και δεν είναι βαμμένα τα πλαστικά του.
Driver ///M - Τρι 02 Φεβ 2010, 17:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Gr13 έγραψε:
Αυτό είναι θέμα γούστου ο καθένας έχει το δικό του σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.Όσο για το αν φαίνεται πιο ακριβό δεν νομίζω να παίζει ρολο και επιπλέον σε πληροφορώ ότι το πιο ακριβό από τα 207 είναι το cc το τούρμπο και δεν είναι βαμμένα τα πλαστικά του.

Τα ακριβότερα hatchback 207 είναι το rc και μετά το gt. Και στο cc όμως, οι ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν βαμμένα τα πλαστικά. Τα περισσότερα άλλωστε cc που έχω δει τα έχουν βαμμένα. Όλα αυτά τα λέω, ενώ στο δικό μου τα πλαστικά είναι (προς το παρών τουλάχιστον) άβαφα. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά όλα τα ακριβά αυτοκίνητα έχουν βαμμένα τα πλαστικά, όπως και τα περισσότερα σύγχρονα hatchback. Μόνο ο μπροστά προφυλακτήρας του 207 μου αρέσει άβαφος.
ironman02 - Τρι 02 Φεβ 2010, 17:59:02
Θέμα δημοσίευσης:
Γούστα είναι αυτά....Το ότι στις πιο καλές εκδόσεις είναι βαμμένα δε μου λεέι κάτι. Και το rallye έχει άβαφα και το 1.6 το απλό τα έχει βαμμένα.. Η ζάντα του GT ας πούμε μου άρεσε περισσότερο από του RC... Very happy
Ίσως πάει και ανάλογα με το χρώμα. Εμένα μου αρέσει που το σπάει λίγο με τα μαύρα...
Gr13 - Τρι 02 Φεβ 2010, 18:08:08
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Τα ακριβότερα hatchback 207 είναι το rc και μετά το gt. Και στο cc όμως, οι ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν βαμμένα τα πλαστικά. Τα περισσότερα άλλωστε cc που έχω δει τα έχουν βαμμένα. Όλα αυτά τα λέω, ενώ στο δικό μου τα πλαστικά είναι (προς το παρών τουλάχιστον) άβαφα. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά όλα τα ακριβά αυτοκίνητα έχουν βαμμένα τα πλαστικά, όπως και τα περισσότερα σύγχρονα hatchback. Μόνο ο μπροστά προφυλακτήρας του 207 μου αρέσει άβαφος.

Εμένα δεν τα έχει βαμμένα το cc μου και επιπλέον όσα έχω δεί κανενα δεν τα έχει στο ίδιο χρώμα.Τεσπά γούστα είναι αυτά.
bagosgt - Τρι 02 Φεβ 2010, 22:16:08
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Γούστα είναι αυτά....Το ότι στις πιο καλές εκδόσεις είναι βαμμένα δε μου λεέι κάτι. Και το rallye έχει άβαφα και το 1.6 το απλό τα έχει βαμμένα.. Η ζάντα του GT ας πούμε μου άρεσε περισσότερο από του RC... Very happy
Ίσως πάει και ανάλογα με το χρώμα. Εμένα μου αρέσει που το σπάει λίγο με τα μαύρα...

πλεον ολα τα 207(απο ραλλυ μεχρι rc) βγαινουν με βαμενα τα πλαστικα κ οχι μονο,αλλα εχουν κ μια νικελ μαλ***α απο πανω στα προστατευτικα(πολυ ελεεινα) κ με διαφορετικο προφυλακτηρα μπροστα.το τι αρεσει στον καθενα ειναι θεμα γουστου κ ειναι καθαρα υποκειμενικο Wink
panos 206 - Κυρ 07 Φεβ 2010, 15:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά βαφτήκανε.....

Το πρόβλημα είναι το εξής το οποίο αναφέρθηκε κάπου παραπάνω, αν πλυθεί με πιεστικό και φύγει ενα μικρό κομματάκι απο το χρώμα του πλαστικού θα ξεφλουδίσει ολόκληρο.
Η διαφορά είναι αισθητή πάντως και δείνει πολύ όμορφο! ;)Όταν μπούν και τα αυτοκόλλητα θα είναι super!!!!

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί το εξής?
Θέλω να βάλω τα αυτοκόλλητα του lemans (τα μικρά) αυτά που είναι κάτω απο τον καθρέπτη και πάνω απο τα πλαστικά προστατευτικά.
Ξέρει να μου πεί κάποιος τις διαστάσεις?Μήκος πλάτος?
Driver ///M - Κυρ 07 Φεβ 2010, 21:53:26
Θέμα δημοσίευσης:
panos 206 έγραψε:
Τελικά βαφτήκανε.....

Το πρόβλημα είναι το εξής το οποίο αναφέρθηκε κάπου παραπάνω, αν πλυθεί με πιεστικό και φύγει ενα μικρό κομματάκι απο το χρώμα του πλαστικού θα ξεφλουδίσει ολόκληρο.
Η διαφορά είναι αισθητή πάντως και δείνει πολύ όμορφο! ;)Όταν μπούν και τα αυτοκόλλητα θα είναι super!!!!

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί το εξής?
Θέλω να βάλω τα αυτοκόλλητα του lemans (τα μικρά) αυτά που είναι κάτω απο τον καθρέπτη και πάνω απο τα πλαστικά προστατευτικά.
Ξέρει να μου πεί κάποιος τις διαστάσεις?Μήκος πλάτος?

Φίλε, πες και μια τιμή για το πόσο πήγε, για να έχουμε υπόψιν μας όσοι ενδιαφερόμαστε για κάτι αντίστοιχο, αλλά και το μαγαζί που τα έβαψες. Αν δε θες δημόσια, στείλε ένα πμ.

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα πάντως!
vaios - Τρι 09 Φεβ 2010, 13:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου πολυ ςραια τα πλαστικα βαμμενα.Αν μπορεις στειλε μου πμ με το μαγαζι και την τιμουλα.
panos 206 - Τρι 09 Φεβ 2010, 16:19:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να βάλω και μια photo με το πρίν και το μετά για να φανεί η διαφορά! Laughing

Η τιμή για βάψιμο των πλαϊνών προστατευτικών είναι 100 € μαζί με τα κλιπσάκια.
Έχει σταλεί πμ σε αυτούς που το ζητήσανε,δεν γράφω το φανοποιείο δημόσια για να μην θεωρηθεί διαφήμηση,εκτός αν δεν έχουν πρόβλημα οι Admin-Mod.
MEMsound - Τρι 09 Φεβ 2010, 17:59:39
Θέμα δημοσίευσης:
καλητερα πμ Wink
panos 206 - Τρι 09 Φεβ 2010, 18:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
ok Wink
panos 206 - Τρι 02 Μάρ 2010, 20:32:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ορίστε και το τελικό αποτέλεσμα.....

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
206kwn - Τρι 02 Μάρ 2010, 21:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πανέμορφο αλλά θα γίνει πιο "ολοκληρωμένο" με μία ωραία ζαντούλα... Wink
panos 206 - Τετ 03 Μάρ 2010, 08:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ, ψήνομαι για άσπρες αλλά λερώνουν πολύ οι άτιμες!!!
tnt_tuner - Τετ 03 Μάρ 2010, 16:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο αλλα μονο αν βαφτουνε ολα γυρο γυρο οχι μονο τα πλαινα!!
panos 206 - Πεμ 04 Μάρ 2010, 08:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για αρχή καλά είναι με βαμένα μόνο τα πλαϊνά, εν καιρό θα γίνουν και τα άλλα γιατί τώρα λέιπουν αυτα τα...πως τα λένε?......Euro? Whip
tnt_tuner - Κυρ 07 Μάρ 2010, 18:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
ελα ρε 10-15ευρο εχει ενα μπουκαλι σπρει... ευκολο ειναι....
orfanos mulopotamos - Τρι 09 Μάρ 2010, 19:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου στην πεζω οχι μονο θα στον πιασουν, θα στον ζουλιξουν κιολας... βρες ενα "καλο" μαστορακι απ'εξω να κανεις την δουλεια σου... προσεξε, οτι βγαλεις απο το αμαξι θα του βαζεις καινουργια κλιπσακια γιατι μετα θα παιζουν τα πλαστικα σαν μουνοχειλα.... γιατι τα δικα μου οταν τα βλεπω κατι τετοιο μου θυμιζουν... αλλα αν τα βγαλω τωρα μετα θα θελω καινουρια...
panos 206 - Τετ 10 Μάρ 2010, 10:46:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μιλάς για τα κλιπσάκια των πλαϊνών προστατευτικών είναι όντως φτιαχμένα τα άτιμα που αν τα βγάλεις μετα θες καινούργια επειδή τα περισσότερα με το τράβηγμα σπάνε!
tammy - Πεμ 11 Μάρ 2010, 03:12:22
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ομορφο , ωραια δουλεια.

ειχα δει ενα μαυρο ραλλι απο αντιπροσωπεια με βαμμενο το κομματι στον πισω προφυλακτηρα και ηταν γεματο μπιμπικια.

δικαιολογια φαναρτζη: το παιδι ηρθε να παραλαβει και ηθελε να το βαψω και να το παρει επι τοπου οποτε καταλαβαινεις..
panos 206 - Πεμ 11 Μάρ 2010, 08:37:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά δεν παίζει αυτό το πράγμα!Να το βάψει και στο καπάκι να το τοποθετήσει και να φύγει!!Η αλήθεια είναι οτι επειδή το υλικό των προστατευτικών δεν είναι και το καλύτερο για βάψιμο....χρειάζεται πολλά χέρια βάψιμο,ίσως απο αυτό να είναι τα μπιμπικάκια.
petros84 - Δευ 15 Μάρ 2010, 21:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
SaloS έγραψε:
Εγω τα εβαψα σε ενα φιλο φανοποιο, τα πλαστικοποιησε και τα εβαψε, δεν εχω παραπονο βγηκαν σαν μαμα.
Μονο να προσεξετε πως θα τα βγαλετε γιατι καμια φορα σπανε τα πιαστρακια.

δες και τη φωτο μου...

γεια σας, νεος στο φορουμ και ενδιαφέρομαι και εγώ για βάψιμο των πλαστικών του 206... πως πάει το βάψιμο αρχηγέ? όλα καλά ή ξεφλούδιστηκε?

παιδιά από Κεντρική Μακεδονία και θράκη αν ξέρετε κάποιον Καλό φανοποιειό θα σας είμουν ευγνώμον....
petros84 - Δευ 15 Μάρ 2010, 22:08:08
Θέμα δημοσίευσης: Re: πλαινα
Paylos_207T έγραψε:

παυλε πατριώτη,

πως πήγε η δουλειά? αντέχει ? σε ποιον πήγες? στειλε αν ειναι προσωπικό μύνημα

ευχαριστώωω
petros84 - Δευ 29 Μάρ 2010, 23:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
σήμερα πήρε ο μαστορας τα πλαστικά μου, για να δούμε ειπε σε κανα 2ημερο θα ναι ετοιμο...θα ποσταρω φωτογραφιες με την πρώτη ευκαιρία... Cool
panos 206 - Τρι 30 Μάρ 2010, 07:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ανέβασε ανέβασε photo να δούμε! Wink
petros84 - Παρ 02 Απρ 2010, 15:18:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν επιτελους το φτιαξα με κοστος 180 ευρω όλα τα πλαστικά + προφυλακτήρα πίσω ο οποίος είχε κατι γδαρσίματα απο ξεπαρκαρίσματα. το χρώμα εννοείται το πέτυχε και δεν έχει κανένα μπιμπικι ευτυχώς. απλά κάποια σημέια δεν τα ξυσε καλά ή δεν τα στοκαρε και θα του το ξαναπάω..σε οτι αφορά τις πινέζες ή όπως αλλιώς λέγονται αρχικα΄τις εβγαζε σιγά σιγά αλλά μετά βαρέθηκε και σχεδόν τα τραβούσε τα πλαστικά και ίσως να επιρεάστηκαν κ τώρα έχουν ενα πολύ μικρό κενό. δηλαδή δεν εφάρμοσαν 100% όπως θα φανείσ την φώτο. απο κει και περα πλύσιμο μ ειπε σε βορτσα ειναι πιο καλο επειδή είναι μαλακή χιχιχ καλό ε? και οταν παω για ΄χερι-πιεστικό μ είπε απο μακριά. το βαψε 3-4 χέρια και έβαλε ολα τα υλικά και καλά για να μην ξεφλουδίσει...θα δείξει το μέλλον..Α και εγινε σε αντιπροσωπεία λόγω γνωστού όλα αυτά..

http://img248.imageshack.us/img248/7142/18855257.jpg ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ
http://img243.imageshack.us/img243/8384/73786020.jpg ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΟ
http://img243.imageshack.us/img243/373/65606487.jpg ΠΙΣΩ
http://img62.imageshack.us/img62/2139/38915621.jpg ΜΠΡΟΣΤΑ

αντε τωρα και ενα φτηνό ζαντικό της peugeot. 730 η 4αδα που είδα χαχα δεν πάνε καλά...
stefanos patra - Παρ 02 Απρ 2010, 17:40:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιος.
Θελω να το κανω και εγω, αλλα επειδη παω για ολοκληροτικο βαψιμο λογω πολλων γρατσουνιων, λεω να μην τα βγαλω απο πανω τα μαυρα πλαστικα και να τα βαψω οπως ειναι τοποθετημενα.
Γινετε αυτο ή πρεπει υποχρεωτικα να βγουν?
petros84 - Παρ 02 Απρ 2010, 18:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
stefanos patra έγραψε:
Ωραιος.
Θελω να το κανω και εγω, αλλα επειδη παω για ολοκληροτικο βαψιμο λογω πολλων γρατσουνιων, λεω να μην τα βγαλω απο πανω τα μαυρα πλαστικα και να τα βαψω οπως ειναι τοποθετημενα.

φυσιολογικά πρέπει να βγουν. πάρε τιμές απο Πάτρα και στειλε πμ να σ πω σε ποια κοντινή πόλη το κανα να πάρεις και απο κει καμια τιμή...
stefanos patra - Σαβ 03 Απρ 2010, 10:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
petros84 έγραψε:
stefanos patra έγραψε:
Ωραιος.

φυσιολογικά πρέπει να βγουν. πάρε τιμές απο Πάτρα και στειλε πμ να σ πω σε ποια κοντινή πόλη το κανα να πάρεις και απο κει καμια τιμή...

οκ Wink
chiefjian - Πεμ 10 Μάρ 2011, 04:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εχει βαψει καποιος το πισω μαυρο κομματι του προφυλακτηρα του 207 με parking sensors???Τι ακριβως συμβαινει...δηλαδη εγω που θελω να τον βαψω ασπρο θα μεινουν αυτες οι π@π@ριτσες μαυρες????? Sad
nOkpos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 08:45:29
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
Παιδια εχει βαψει καποιος το πισω μαυρο κομματι του προφυλακτηρα του 207 με parking sensors???Τι ακριβως συμβαινει...δηλαδη εγω που θελω να τον βαψω ασπρο θα μεινουν αυτες οι π@π@ριτσες μαυρες????? Sad

Ναι αλλα δεν ειναι κατι ασχημο ...
δεν ξερω αν τα βαψεις αν δεν δουλευουν σωστα ..
Μαριάνα - Πεμ 10 Μάρ 2011, 09:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω βάψει το πίσω φιλετάκι στο GT μου και μαζί βάφτηκαν και οι αισθητήρες παρκαρίσματος.
Οι αισθητήρες δεν επηρεάστηκαν καθόλου
(παρότι στην αντιπροσωπεία με είχαν συμβουλεύσει να μην προχωρήσω στην βαφή του γιατί θα ενδεχομένως θα είχα πρόβλημα).
nOkpos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 09:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω το εβαψα και ουτε καν φαινονται

Μαριάνα - Πεμ 10 Μάρ 2011, 09:49:48
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή είναι έντονο μπλε, του chiefjian που είναι άσπρο σίγουρα θα κάνει αντίθεση. Big wink
Εμένα δεν θα με ενοχλούσε αυτό βέβαια αλλά τελικά ρίσκαρα και πέτυχε... Thumb right
recife_rallye - Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
Kai gω τους εχω βαψει εδω και πολυ καιρο μαζι με τον προφυλακτηρα..
Απλα θελει προσοχη στο βαψιμο..τπτ παραπανω!Δε νομιζω να εχετε προβλημα.

Και αισθητικα..δεν το συζηταμε καν,ειναι πολυ ομορφοτερο με βαμενους αισθητηρες Wink
power - Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο κοστίζει το βάψιμο?
recife_rallye - Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
Anaλογα τον λαμαρινα..
power - Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
ναι σιγουρα μια normal τιμη ομως ειναι 100-150?
nOkpos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
130 μου πηρε η peugeot αν θυμαμαι καλα.
nOkpos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Kai gω τους εχω βαψει εδω και πολυ καιρο μαζι με τον προφυλακτηρα..
Απλα θελει προσοχη στο βαψιμο..τπτ παραπανω!Δε νομιζω να εχετε προβλημα.

Και αισθητικα..δεν το συζηταμε καν,ειναι πολυ ομορφοτερο με βαμενους αισθητηρες Wink

ρε ουστ το δικο μου ειναι πιο ωραιο Razz
Μαριάνα - Πεμ 10 Μάρ 2011, 12:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγά μην έδινα 130-150 € να βάψω ένα φιλετάκι πλαστικό...
Με 80€ καθάρισα ( κι αυτά μου κακοφάνηκαν Wink ).
power - Πεμ 10 Μάρ 2011, 14:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
οκ ευχαριστω
chiefjian - Πεμ 10 Μάρ 2011, 20:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:

Tι ωραιος Κ@λος ειναι αυτος....εχεις δικιο για τους αισθητηρες...!Ευχαριστω για τις απαντησεις!! Laughing Laughing
nOkpos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 20:29:18
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
nOkpos έγραψε:

Tι ωραιος Κ@λος ειναι αυτος....εχεις δικιο για τους αισθητηρες...!Ευχαριστω για τις απαντησεις!! Laughing Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed φτου σου δεν ντρεπεσαι λιγο Razz
Driver ///M - Τρι 17 Μάϊ 2011, 22:38:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν κανα μήνα έβαψα κι εγώ τα εξωτερικά πλαστικά (πλαϊνά και πίσω).
Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί απόλυτα κι ελπίζω να διαρκέσει χωρίς προβλήματα.
makis106 - Τρι 17 Μάϊ 2011, 22:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή δουλεία! Αλλα μια παρατήρηση λίγο άσχετη, τα τάσια τα εχεις βγάλει προσωρινά ή το έχεις μόνιμα έτσι Question
Driver ///M - Τρι 17 Μάϊ 2011, 22:54:13
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Πολύ καλή δουλεία! Αλλα μια παρατήρηση λίγο άσχετη, τα τάσια τα εχεις βγάλει προσωρινά ή το έχεις μόνιμα έτσι Question

Εδώ και κανα 3μηνο μόνιμα.
Μου αρέσει πιο πολύ σκέτο μαύρο να σου πω την αλήθεια παρά οι πλαστικούρες και νομίζω πως ταιριάζει και με το χρώμα του αυτοκινήτου μου.

Όλα αυτά φυσικά μέχρι να μπουν πάνω κανονικές ζάντες.
makis106 - Τετ 18 Μάϊ 2011, 01:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
Για μένα θα είναι κομπλέ όταν θα μπουν οι ζαντούλες. Οι σιδερένιες χωρίς τάσια στο 207 με τοσο μικρό πέλμα, σ'αυτούς τους τεράστιους θόλους, είναι λίγο κάπως.
φιλικά Wink
207_maniac - Σαβ 27 Ιούλ 2013, 18:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια "ξεθαβω" το θεμα καθ'οτι τις επομενες μερες θα βαψω το πισω πλαστικο στο rallye μου.

Απο αυτους που ξερουν: βγαινει ευκολα? τι πρεπει να προσεξω? πρεπει να κατεβασω ολο τον προφυλακτηρα? αυτα τα "κλιψακια" που λετε οτι μπορει να σπασουν, ειναι μονο για τα πλαινα η ειναι κ στο πλαστικο που λεω?

Αυτα τα λιγα! Very happy
TeraBite - Τετ 23 Οκτ 2013, 14:17:14
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ήρθε ο καιρός να βάψω προστατευτικά και πλαστικά μπρος πίσω, αν ξέρετε κανένα καλό φανοποιείο (Πειραιά-Αθήνα-Προάστια don't care, δεν έχω πρόβλημα) please inform me Smile , στείλτε μου PM αν δεν θέτε να κάνετε διαφήμιση. Θέλω να βάψω και ένα προφυλακτήρα από μαύρο σε blue. Ευχαριστώ!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες