CHRIS106 έγραψε: |
καποιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται βαψιμο. υπαρχει ειδικος τροχος(σαν βουρτσακι) που κανει τη δουλεια...ισχυει ? |
mikerrgp έγραψε: |
ειναι ενα μαγαζι στην νικαια που κανει τοπικες βεφες κ πολυ καλη δουλεια
γρ λαμπρακη χαμηλα καπου στο 20 νουμερο δες κ το ασφαλιστηριο σου αν εχεις κακοβουλες πραξεις σε καληπτη κ δεν θα δωσεις ουτε ευρω ![]() |
vamvakoolas έγραψε: |
δε ξερω τι εκανε ο φιλος αλλα η ολη ιστορια παει στο 300ρι
(καμερα-ες, καταγραφικο, καλωδιωσεις και βασεις) |
chrk974 έγραψε: |
Σήμερα το πρωί πάλι το αυτοκίνητο απο την άλλη την "καθαρή' πλευρά έγινε μ..νι καπέλο απο διπλές γρατζουνιές. Ήδη έχω έρθει σε επαφή με φίλο που διατηρεί καταστημα ηλεκτρονικών και συστημάτων ασφαλείας.
Μόλις τον πιάσω γιατί γείτονας είναι -σε ένα μήνα γρατζούνισμα όοολη η δεξιά πλευρά του συνοδηγού σπασμένος καθρέφτης και σήμερα όοολη η πλευρά του οδηγού μέχρι πίσωμε πολύ βαθύ γρατζούνισμα- θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. |
chrk974 έγραψε: |
Καλημέρα στην παρέα........το Σάββατο μεσημέρι εγκατέστησα το κλειστό κύκλωμα με καταγραφικό κλπ.....μου κόστισε κατιτίς αλλά κανει δουλειά!
Χθες το απόγευμα και το βραδάκι εντόπισα τους πιτσιρικάδες που πιστεύω μου κάνουν τις ζημιές στο αυτοκίνητο με τους οποίους προ διμήνου είχα ένα θεματάκι τους είχα βάλει τις φωνές γιατί πέταγαν ....νεράτζια μέσα στο σπίτι μου απο το ανοικτό παράθυρο.. Χθες το βράδυ πήγαν να μου την κάνουν τη ζημιά αλλά τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο απο τον άλλο δρόμο αναψε μηχανή και φώτα με αποτέλεσμα να το "σπάσουν" και να το παίζουν "Κινέζοι"...θα στήσω τις επόμενες ημέρες το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο και κάμποσο προς τα έξω ώστε απ το εσωτερικό του πεζοδρομίου παιρνόντας δίπλα απ το αυτοκίνητο να φανεί η κίνησή τους καλύτερα...επειδή μίλησα με δικηγόρο στο νομικο τμήμα της εταιρείας που δουλεύω μου πρότεινε το εξής πολύ καλό. "Δες τους, επιβεβαίωσε ποιοί είναι και μετά βάλε έναν αυτόπτη απ τη γειτονιά να καταθέσει ως μάρτυρας. Μη βάλεις στο παιχνίδι την κάμερα...δείξτου το βιντεάκι την ώρα και τα χαρακτηριστικά για να χει μια ιδέα..."ήδη εκκρεμούν 2 μηνύσεις κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, στην τρίτη "κάηκαν"! Μπορώ να βάλω τον νοικάρη μου π.χ να πει ότι το βράδυ ήταν στην ταράτσα και πήρε πρέφα τους πιτσιρικάδες οι οποίοι περνάνε συχνά πυκνά έξω απ το σπίτι μου..γειτονόπουλα σου λέει μετά! Το αυτοκίνητο έχω βρει δικό μου άνθρωπο να το φτιάξω,...αλλά θα το αφήσω λίγο ακόμα για να κινηθούν τα λουστράκια και μετά θα πέσει μπερντές!! ![]() ![]() ![]() |