alekoukos106 έγραψε: |
κολλα στα μπουζονια βαλατε???εκει που βιδωνει στο μουαγιε... |
SaloS έγραψε: |
το RC ποσο πιο φαρδυ ειναι απο Rallye-GT?
Thanks! |
Hello!!!
Παιδια εχω 207 rallye και του εβαλα αποστατες της Μομο των 2 ποντων και στους 4 τροχους, (δεν εβρησκα πιο μικρους), αλλαξα και τα μπουλονια (πιο μακρια και 19αρια απο 17αρια που ηταν). Το αμαξι δειχνει πιο φαρδυ και πιο τουμπανο, αν και δεν το εχω χαμιλωσει ακομη. |
Steve έγραψε: | ||
Όταν κλείσεις χρόνο θέλω να μου πείς την άποψη που θα σου δώσουν τα ρουλεμάν των τροχών εμπρός αλλά και πίσω |
android έγραψε: |
μ αυτο το σκεπτικο και ενα αμαξι με 5.5αρες ζαντες αν του βαλεις 7αρες και βγεις 2 ποντους εξω την ακουν....εγω παντως 2μιση χρονια τωρα δεν εχω δει κατι τετοιο κ εχω κανει πανω απο 60000 χλμ ετσι κ συνολο 165000 τα ρουλεμαν |
μια χαρα το πες και καταλαβα
αλλα συνιθως βρισκεις μεσα οποτε βγαινει με αλλο οφφσετ πιο εξω για την ακριβια εγω βγηκα εξω 24mm και μπηκα 14mm μεσα...δλδ εγω 5mm πιο εξω οφφσετ |
αρα με τα δικα σου λεγομενα ειναι 10mm σε καθε τροχο εξω σαν μετατροχιο |
Steve έγραψε: | ||||
10mm πιο έξω offset!
|
οχι 5mm λεω για το οφφσετ στην ζαντα
γτ αν παρω οφφσετ 45 απο 40 που χω τα νουμερα θα γινουν 19mm μεσα και 19mm εξω απο 14-24 απλα αν το κανω αυτο πρεπει να βρω τροπο να βαλω το αμορτισερ 5mm πιο μεσα οκ ηταν ατυχες το παραδειγμα εχω μωλις το μισο μεγαλωμα μετατροχιου απο το παιδι thanks steve... για τις πληροφοριες |
τους αποστατες τους εχω περιπου 3 μηνες Steve, λες δηλαδη να τους βγαλω καλητερα? αμα ειναι να παθω καμια... |
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!!
να σου πω την αληθεια MEMsound πηγενα ψιλοβολτα αν και με το ESP δεν μπορεις να καταλαβεις, σε κοβει με το παραμικρο. τους αποστατες τους εχω περιπου 3 μηνες Steve, λες δηλαδη να τους βγαλω καλητερα? αμα ειναι να παθω καμια... |
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!!
να σου πω την αληθεια MEMsound πηγενα ψιλοβολτα αν και με το ESP δεν μπορεις να καταλαβεις, σε κοβει με το παραμικρο. τους αποστατες τους εχω περιπου 3 μηνες Steve, λες δηλαδη να τους βγαλω καλητερα? αμα ειναι να παθω καμια... |
Οχι φιλος ολα Οκ, και εγω αναρωτιομουνα αλλα εκει πονταρω και εγω με το χαμηλωμα να παει και λιγο πιο μεσα . Αλλιως θα πρεπει να τους τορνηρω τουλαχιστον μισο ποντο. Τωρα ειναι περιπου στην ιδια ευθεια λαστιχο - φτερο. |
bab2112 έγραψε: |
10.8 ειναι η αποσταση μεταξυ των τρυπων για τα μπουλανια/μπουζονια.
η λογικη λεει οτι θα πρεπει ο αποστατης να ειναι ισομηκης με την πλημνη στο σημειο που τα 2 τους εφαπτονται αρα και αρκετα μεγαλυτερος απο τα 108 χιλιοστα. |
MEMsound έγραψε: |
γραψτε τιμη...
γιατι αμα μου παρει τα 8 ο Παναγιωτης θα χρειαστω και γω καμποσα... |
volvos έγραψε: |
SOY θυμιζω οτι στη σακουλα εχει και 8 μπουζονια κανονισε τη πορεια σου |
iceage έγραψε: |
Χωρίς να μεροληπτήσω για καμιά άλλη εταιρία κατασκευής από φωτό που έχω για τα μπουζόνια της Ps, μπορώ να πω ότι σαν ποιότητα είναι πολύ καλά. Αν έχει η Lion την δευτέρα θα περάσω να τουε ρίξω μια ματιά. |
z@ck! έγραψε: |
...... ειδατε οτι δινει για τα 16ν 215mm δισκο |
Πάνος έγραψε: |
Σε ζαντα 7χ15 ΕΤ25 μπορω να βαλω τα εργοστασιακα μπουλονια απο τις ouragan; |
Steve έγραψε: |
Το offset δεν παίζει ρόλο στο τρέμουλο στο τιμόνι κούκλα μου, απλά ο λαστιχάς αν είναι άμπαλλος θα σου κάνει ζυγοστάθμιση χωρίς τους αποστάτες ενώ το σωστό είναι να γίνει η ζυγοστάθμιση μαζί με τους αποστάτες |
kostas207rc έγραψε: |
Θέλω την γνώμη σας για αποστάτες σε 207 με μαμά ζάντα 17"
αν υπάρχει κάτι έτοιμο από κάποια εταιρία Θα ήθελα να ακούσω τα θετικά και τα αρνητικά |
Αυτα πως τα βλεπετε για αποστατες σε μαμα ζαντα?εχουν κ 4 ασφαλειας μαλιστα
http://cgi.ebay.co.uk/Citroen-Extended-alloy-wheel-bolts-Flat-seat-50mm-comp-/300511710498?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Wheels_tyres_Trim_Nuts_ET&hash=item45f7e4cd22 |
Θετικά είναι ότι αυξάνεται το κράτημα λόγω του ότι αυξάνεις το μετατρόχιο Αρνητικά είναι ότι τα ρουλεμάν στα άκρα από εκεί που είναι να κάνουν 100.000 χλμ θα κάνουν τα μισά. |
Steve έγραψε: |
Σώρρει, νόμιζα μιλούσε για αποστάτες σκέτους, τώρα είδα ότι μιλάει και για μπουλόνια στην τιμή των 150... όπου μαζί με μπουλόνια είναι λίγο χαμηλή τιμή |
android έγραψε: | ||
αμα ειναι χαμηλη τιμη τα 150 ...ο Μανθος που χει momo με 110 τι ειναι? αψογη εκτος αν στα 150 εχει ισια μπουλονια |
Παράθεση: |
Γιώργο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, παίζει να είναι από αποστάτες, αν δηλαδή σου έσφιξε τις ζάντες με αερόκλειδο σεταρισμένο στα 800Νm, έχουν στραβώσει για πλάκα! |
bagosgt έγραψε: |
κωστος κ καμια φωτο παλιοκαγκουρες θα ανεβασετε??πατε να το κανετε 207 S2000? |
volvos έγραψε: |
περα απο καταπονηση ρουλεμαν κλπ που εχεις σε τοσο μεγαλους αποστατες αλλαζει η γεωμετρια στα μακφερσον και μπαινουν τοσοι παραγοντες ως προς τη δυναμικηη της αναρτησης που χανεις τη μπαλα. σε αισθηση παντου οκ θα εισαι αλλα δε παει να πει οτι ειναι και το σωστο...
εκει που πρεπει να εστιασεις αν σε ενοχλει ειναι στα πολλα...με 4ες δηλαδη που επειδη κανει μοχλο πιο μεγαλο σου μαλακωνει την αναρτηση. παντως προτεινω φαγωμα στα 13 απο τωρα ποσο τα πηρατε και απο που |
Panos_Rallye207 έγραψε: |
Ρε παίδες πήγα και ρώτησα έναν στην περιοχή μου με αναρτήσεις-αμορτισέρ κλπ για αποστάτες και μου έβγαλε τιμή μαζί με ευθυγράμμιση 200 ευρά μόνο για πίσω.Τί λέτε??? |
surgeon έγραψε: |
Ειχα και εγω το τρεμουλο, ειναι κλασσικο θεμα με αποστατες. |
Ρε παίδες πήγα και ρώτησα έναν στην περιοχή μου με αναρτήσεις-αμορτισέρ κλπ για αποστάτες και μου έβγαλε τιμή μαζί με ευθυγράμμιση 200 ευρά μόνο για πίσω.Τί λέτε??? |
|
αρχισαν να κυκλοφορουν πολλα 207 wrc τελικα κ μου φαινεται τωρα που ανοιγει ο καιρος,θα το κλειδωσω μεσα το αμαξι κ θα κυκλοφορω με το μηχανακι...
παντως περαν του συγκεκριμενου τοπικ(γιατι πιστευω οτι βελτιωνεται το "πατημα" του αυτοκινητου,αλλα δε ξερω τι "ζημια" μπορει να προκαλεσει απο μηχανολογικης αποψης),πολυ θα ηθελα να διαβασω σε ενα τοπικ οτι βαλαμε κατι πανω σε ενα αμαξι κ "χαλασε",αντι να γινει "super car" μας βλεπω να καταληγουμε σα τα γκρουπ βαγκ,που τα φτυνουν να μη τα ματιασουν,κ αυτα παιρνουν κ αλλα αλογα,λογω σαλιου... |
isxyei |
Jim207GT έγραψε: | ||
Και πού να το ακούσεις με τέρμα γκάζι σε κλειστό πέταλο....εεεεε Μάνθο |
Αν μπορει κάποιος ας μου στείλει πού μπορώ να βρώ αποστάτες και κάποιον να μου τους βάλει.Και με pm.Eυχαριστώ |
ποσο παχος εχεις σκοπο? |
αντε κανε μετα ευθυγραμιση κ να πετυχεις αμα βαλεις μονο στους 2 πισω... |
gr_hunter έγραψε: |
Είναι απαραίτητο να μπουν και στου 4 τροχούς αποστάτες; Αν μπουν μόνο στους 2 πίσω θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; |
milvas7 έγραψε: | ||
|
milvas7 έγραψε: |
το χω δοκιμασει κ εβγαζε μουτρα |
android έγραψε: | ||||
με μονο μπρωστα εχεις δοκιμασει? πρεπει να ναι καλυτερο...ασχετα απο το οπτικό... |
ParisMcridis έγραψε: |
Που βρίσκουμε μπουζονια για 15 offset και πόσο περίπου.και μια άλλη ερώτηση.δε θα ναι καλύτερα τα μπουζονια απο τα μακριά μπουλονια; |
akis1976 έγραψε: |
Εγω με τους αποστατες (15mm,μαμά ανάρτηση) δεν εχω καθόλου σταθερό πίσω μέρος,σήμερα τους έβγαλα για δοκιμή,αρκετά πιο σταθερό το πίσω μέρος αλλα πιο πολλά μούτρα,φοβάμαι μήπως φταίει που έκανα τα λάστιχα τράμπα,τα πίσω ειναι αρκετά πιο φαγωμένα απο τα μπροστά αλλα γενικά σε καλή κατάσταση. |
android έγραψε: | ||
Με esp off μιλαμε?Ειναι ενα κλικ πιο φιλικο με αποστατες και δεν κλωτσαει ο κωλος στα φρενα σχεδον καθολου ,ενω χωρις παιζει αρκετα ειδικα πανω σε στροφη αν χρειαστεις φρενα περνεις μια περιεργη ταλαντωση,στα rc ειναι πιο βελτιωμενο αυτο το κακο λογο πιο σκληρης αναρτησεις ,τα 150αρια το κανουν εντονα κ στην ευθια σε τσαρουχι φρενο |
Βασίλης - 207 gt έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω πιο μεγάλα μπουλονια για 207 gt που έχω και θέλω να βάλω αποστάτες με μαμα ζάντες? Και αν υπάρχουν τελικά.. Θα με σώσετε αν με βοηθήσετε ψάχνω πολύ καιρό και δεν βρίσκω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. |
Βασίλης - 207 gt έγραψε: |
ευχαριστω αλλα δεν μπορω να παω ειμαι απο κερκυρα..
τι αλλο μπορω να κανω??? |
vag21 έγραψε: |
σκεφτομαι για αποστατες 20 μπροστα 22 πισω σε 207 gt,καποιος που εχει βαλει αυτα τα νουμερα(η κατι παρομοιο),θα μπορουσε να μου πει τις εντυπωσεις του? |
Αλλά δεν το προτείνω σε μαμά ανάρτηση |
|
Δεν προτείνω 20αρηδες σε μαμα ύψος gt rallye γιατι βγαίνουν πολύ έξω κ φαίνονται άσχημα κατα τη γνώμη μου.. |
|