Puzzle έγραψε: |
Ρε παιδια να ρωτησω κατι ...
Εκανα το ετησιο service με 15,000 χλμ στο κοντερ τον ιουλιο.. Ουσιαστικα μονο λαδια μου αλλαξαν.. Ειδα στο βιβλιαρακι οτι μου ειχαν γραψει να το ξαναπαω παλι στα 25,000χλμ.. οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν για αλλαγη λαδιων και φιλτρα(αερα κτλ) αυτη τη φορα και τιποτα αλλο.. Δηλαδη θα πηγαινω στην αντιπροσωπεια καθε 10,000 χλμ για λαδια? αφου η peugeot λεει μια φορα το χρονο η στα 20,000 χλμ.. Τι πρεπει να κανω?αν δεν το παω και το παω παλι τον ιουλιο θα χασω την εγγυηση? αν και ουτως η αλλως η εγγυηση τελειωνει το καλοκαιρι.. Παιζει να εχω προβλημα με τα λαδια αν τα ελεγχο και βλεπω οτι ολα ειναι καλα? |
Puzzle έγραψε: |
Δηλαδη καθε 10χιλιαδες θα πρεπει να το πηγαινω εκει...
Τοτε γιατι η αντιπροσωπεια λεει χρονο ή 20,000? Και αυτος που το πηγα εχει κανονικα εκθεση που στους πελατες λεει το ιδιο πραγμα..αλλα στην πραξη προφανως δεν τον κανουν.. |
tadvi1 έγραψε: |
.... Με άλλα λόγια "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ...". |
giannis27 έγραψε: |
η πεζό λέει αλλαγή λαδιών κ σέρβις κάθε 20.000χιλιόμετρα ή κάθε χρόνο !όποιο έρθει πρώτο!
οπότε το σέρβις είναι στις 20.000 χιλιόμετρα η 1χρόνος ενδιάμεσα αν εσύ το θέλεις μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές λαδιών θέλεις εσύ αλλά το σέρβις (λάδια,φίλτρακλπ)θα πρέπει να το κάνεις στις 20.000χιλιόμετρα ή στον χρόνο όποιο έρθει πρώτο! κανονικά αφού εσύ έκλεισες χρόνο θα έπρεπε να σου κάνουν κανονικό σέρβις φίλτρα καμπίνας κλπ κλπ κ όχι μόνο λάδια/φίλτρο όπως έκαναν σε εσένα! |
Steve έγραψε: |
Πω ρε πο**τη* μου... |
206kwn έγραψε: |
zzzzzzzzzzzzzzzzz ντοιν ντοιν ντοιν..............υπαρχουν ατομα εδω μεσα που αλλαζουν λαδια καθε 5000 χιλιομετρα κ εσενα σε χαλαει να τα αλλαζεις καθε 10000 χιλιομετρα????αν τα σκεφτεσαι αυτα αδερφακι σορυ κιολας αλλα πουλα το καλυτερα.... |
Puzzle έγραψε: | ||
Μην ανυσηχεις προσπαθησα αν και το γουσταρω τρελλα αλλα με τη κριση, για ενα αμαξι που πηρα περσι 22 για ανταλλαγη μου εδειναν 13-14..οποτε πορευομαι με αυτο.. και δεν ειπα ρε κωστα οτι με χαλαει..ουτε ετσι παει οπως τα λες.. Απλα ρωταω για να δω τι γινεται..Αν η ps εγγυαται οτι το δικο μου θελει λαδια καθε 20 γιατι να τα αλλαζω στα 10 αυτο ειναι το μονο προβλημα μου.. Εδω τα πρωτα λαδια και ο κονδωρ μου ελεγε μην τα πειραξεις..ελα στα 20 η στο χρονο.. Και το αν αλλαζουν καποιοι στα 5, γι αυτο προχωραει η τεχνολογια για διευκολυνση μας..γι αυτο βγαινουν καινουργιες μηχανες κτλ.. Και στο ibiza αλλαζα καθε 7500 αλλα ηξερα οτι ετσι ειναι.. Γιαννη 27 δυστυχως ετσι βλεπω οτι λειτουργουν καποια εξουσιοδοτημενα και εχει παραγινει το κακο.. Κι οταν εδωσα 22,000 να παρω το αμαξακι που γουσταρω ηξερα οτι σε καποια πραγματα θα βαζω βαθεια το χερι..(αν και δεν εχει χρειαστει ακομα)..αλλα να μην μας κοροιδευουν κιολλας..να υπαρχει μια standard κοινη λογικη να ξερουμε και εμεις που τα δινουμε.. Αλλος λεει ελα στα 20 αλλος ελα στα 15..αλλος αλλαξε στα 5 τα πρωτα λαδια αλλος μην τα αλλαξεις δεν χρειαζεται καθολου.. Οτι να ναι... Τεσπα sorry οσους εκνευρισα παλι..ουτως η αλλως αυτη η εταιρεια λογικη δεν εχει.. |