ath7 έγραψε: |
Απο τον Αρη κατεβηκες?
Και να του δωσουν εξυπηρετησης ενω δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα? ![]() |
tanto έγραψε: |
Το οτι δεν εχει ABS το κανει μη ασφαλες σε φρεναρισματα πανικου και σε φρεναρισματα σε κακο-βρεγμενο-σκονισμενο οδοστρωμα.Νομιζω η μιση Ελλαδα ετσι ειναι.....
Δεν μιλαμε για ανταλλακτικο οπως κανενα διακοπτακι που οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολο να το εχουν αμεσα αλλα για ενα πολυ βασικο εξαρτημα. Πουλαω ενα αυτοκινητο συνεπαγεται και υποστηριξη τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με την κινηση του (την ασφαλη κινηση του). Και μην ξεχνατε,μιλαμε για εναμιση μηνα και οχι για καμια βδομαδα αντε δεκα μερες. Οσοι δεν εχουν abs σαφως δεν ειναι τρελλοι αλλα το οτι πλεον ειναι στανταρ σε ολα σχεδον τα αυτοκινητα σημαινει οτι ειναι και πολυ χρησιμο. |
Παράθεση: |
Τώρα τι μπορεί να κάνει ο φίλος σου... Δυστυχώς αν δεν τρέξει αυτός, δεν πρόκειται να βιαστούν αυτοί... Θέλει συνεχές πρήξιμο, και να περάσει 1-2 φορές από κει δια ζώσης ώστε να δει τι γίνεται. Μην το αφήνει στην καλή πίστη των άλλων καθώς η δουλειά του δεν θα γίνει κατά πως φαίνεται. |
Nuntius έγραψε: |
Και ακόμη χειρότερα, οι διάφορες αντιπροσωπείες peugeot ακόμη χρεώνουν τα οχήματα αντικατάστασης; ![]() |
volvos έγραψε: |
ποσο απεχει η ναυπακτος απο ιταλια??? |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Όσο τα μέγαρα από το mugello... ![]() |
tanto έγραψε: |
Φανταζομαι οτι προφανως το εψαξαν καλα και κατεληξαν οτι χρειαζεται ενα ακριβο ανταλλακτικο,εκει σιγουρα δεν κανουν λαθη.
Να πω οτι γνωριζω τι συμβαινει και σε αλλες εταιρειες,δεν εχω σκοπο να δυσφημησω την peugeot,αλλωστε και εγω 206 εχω και μαλλον θα μεινω στην εταιρεια γιατι πιστευω οτι εχει καλα αυτοκινητα και οχι υπερκοστολογημενα. Να πω και την χθεσινη εξελιξη που θα δωσει και τις αναλογες εξηγησεις στο προβλημα. Το συγκεκριμενο ανταλλακτικο εχει αλλαξει κωδικο!!!! Δηλαδη στα πρωτα 308 που ειχαν βγει ειχε ενα νουμερο,μετα απο τα πρωτα αυτοκινητα παραγωγης αυτο αλλαξε κωδικο. Εδω δεν το γνωριζαν ενω στη Γαλλια κανεις δεν μπηκε στο κοπο να πει οτι αυτο που μας ζητατε εχει αλλαξει κωδικο.Ειναι η εξηγηση που ειπαν στο φιλο χθες.Το πιστευετε? Εγω παιδια οχι και για να πω την αληθεια το θεωρω ακομα χειροτερο απο το "απλο γραψιμο".Να δουμε αν τελικα θα ειναι εδω σε 10 μερες οπως του ειπαν. |
volvos έγραψε: | ||||
θα σου στειλω με mms μια φωτο δικια μου μα μανθο αγγαλιτσα και απο κατω να γραφει ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ παλιοσπαγγετινε |