gogoulos έγραψε: |
Καλησπερα.Αξιζει να βάλω αεροτομή ή όχι.ρωτησα στην αντιπροσωπία και κοστιζει 250euro.βοηθάει αεροδυναμικά το αμαξι ή ειναι μονο για ομορφιά? |
Καλησπερα.Αξιζει να βάλω αεροτομή ή όχι.ρωτησα στην αντιπροσωπία και κοστιζει 250euro.βοηθάει αεροδυναμικά το αμαξι ή ειναι μονο για ομορφιά? |
Το θέμα ειναι αξιζει να δωσω τα 250euro mono για ομορφιά? |
android έγραψε: | ||
αξιζει μονο κ μονο γι αυτο του κανει κωλαρα η αεροτομη ![]() |
MTerry έγραψε: |
Βλέπω ότι έχουμε πολλούς γνώστες αεροδυναμικής εδω μέσα . . . !!!! ![]() ![]() (γι αυτούς που λένε ότι δεν κάνει δουλειά λέω . . . ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: | ||
ενω εσυ που ξερεις λες οτι κανει... ας μην γελιομαστε σε αυτα τα μοντελα η αεροτομες ειναι για look |
MTerry έγραψε: | ||||
Ε τι διαολο δεν κάνει τίποτα . . . ουτε λίγο???? ![]() ![]() ![]() Εγώ προσωπικά , όπως είπα και παραπάνω , την έβαλα μονο για look ! |
makis106 έγραψε: |
...πάντως ο στροβιλισμός που προκαλεί αυτή η αεροτομή είναι μεγάλη ταλαιπωρία, το πλένεις τώρα και σε μια διαδρομή 1 χμ. έχει ξαναγεμίσει ο κώλος σκόνη ![]() ![]() |
booster έγραψε: |
Σε ασπρο παντως δειχνει πιο πολύ η αεροτομή...και ξεχνάω και να το πλύνω.
|
android έγραψε: |
οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω ![]() ![]() |
MTerry έγραψε: | ||
Δηλαδή αν βάλω λασπωτήρες θα δεν θά λερώνεται . . . ![]() |
CHRIS106 έγραψε: |
Παιδιά στην αντιπροσωπεία έχει 250€.
βρηκα στη http://www.atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=1125 125€. 1)πόσο θα πάει με βάψιμο τοποθετηση περιπου? 2)έχει διαφορά από την εργοστασιακή ή είναι η ίδια? να τη βάλω επιτέλους γιατί όντως υστερεί πολύ πίσω... |
Όντως εχει διαφορα πολυ καλυτερα η απο κατω... συμφερει να ψωνισω απο νετ ή να παω απο peugeot? (αν ειναι για 20€-50€μην το ρισκαρω)
+ αν ξερει κανενας καμια σελιδα ή αν εχει προμηθευτει ή αν εχει δει φαναρια για 207 παρακαλω να μου πει μην ανοιγω αλλο τοπικ..... ευχαριστω |
Globalzero έγραψε: |
ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.
Γνωριζει καποιος τι να του ζητησω ακριβως?τη δευτερα θα παω να το κλεισω σε μαυρο. thanks ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου! ![]() |
Παιδιά στην αντιπροσωπεία έχει 250€.
βρηκα στη http://www.atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=1125 125€. 1)πόσο θα πάει με βάψιμο τοποθετηση περιπου? 2)έχει διαφορά από την εργοστασιακή ή είναι η ίδια? να τη βάλω επιτέλους γιατί όντως υστερεί πολύ πίσω... |
το εκλεισα τελικα σημερα,μαυρο χρωμα σε 10-15 μερες θα το εχω.
Με την αεροτομη υπαρχει ενα μπερδεμα,επιμενει οτι υπαρχουν 2 αεροτομες παρολο που το service box οπως μου εδειξε δινει μονο μια για το 207. ![]() Εγω που ηταν ειδα σε φωτογραφια απευθειας απο το service box εμοιαζε ιδια και φυσικα ηταν της peugeot.Ο ανθρωπος δε προσπαθει να με κλεψει,αλλα επιμενει οτι του RC βγαινει πιο ψηλα απο αυτη που δινει η Peugeot για το 207 με 250 ευρω(150 θα την παρω και δωρο συναγερμος επισημος). τελικα θα την φερει στην αντιπροσωπεια πριν ερθει το αμαξι να τη δουμε πανω τουι,εχετε κατι να προσθεσετε? ![]() |
Gr13 έγραψε: | ||
Καλοτάξιδο φίλε μου. |
Gr13 έγραψε: | ||
Kαλα ρε ολες τις μούφες κοιτάς ,βάλε μια εργοστασιάκη να τελειόνεις.Α και βαψε μετα άσπρο το αμάξι. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1746
εικονα 7 Super ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
μην την βάλεις ![]() |
tomtoup207 έγραψε: |
Καλησπερα,
Επειδη εφτασε η μερα για αγορα αεροτομης,να επιλεξω πλαστικη η πολυορεθανης? |
Vini έγραψε: | ||
Πολυουρεθάνη. Η αεροτομή θα πρέπει να είναι από σκληρό υλικό ώστε να μην καμπυλώνει με την πάροδο του χρόνου και από την πίεση του αέρα. Πολλοί την πατάνε και βάζουν πλαστικές (είναι ποιο φτηνές) και στο τέλος τις βλέπουν στην μέση να κάνουν καμπύλη προς τα κάτω και τελικά σπάει και το χρώμα τους. Πλαστικά (ABS) θα είναι τα μπρος-πίσω σπόιλερς και οι πλαϊνοί μασπιέδες αν βάλεις. Τα πλαστικά έχουν την ιδιότητα να είναι ποιο μαλακά και να απορροφούν τυχόν χτυπήματα και σκίζονται ποιο δύσκολα. |