PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 - Αεροτομή στο 207

gogoulos - Δευ 03 Νοέ 2008, 21:44:12
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αεροτομή στο 207
Καλησπερα.Αξιζει να βάλω αεροτομή ή όχι.ρωτησα στην αντιπροσωπία και κοστιζει 250euro.βοηθάει αεροδυναμικά το αμαξι ή ειναι μονο για ομορφιά?
android - Δευ 03 Νοέ 2008, 22:44:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 - Αεροτομή
gogoulos έγραψε:
Καλησπερα.Αξιζει να βάλω αεροτομή ή όχι.ρωτησα στην αντιπροσωπία και κοστιζει 250euro.βοηθάει αεροδυναμικά το αμαξι ή ειναι μονο για ομορφιά?

ε ναι μετα τα 250χλμ κατι θα κανει Laughing Laughing Laughing
βαλε εξω μια ιδια με 150 το πολυ Laughing
MTerry - Τρι 04 Νοέ 2008, 08:23:55
gogoulos έγραψε:

Το βοηθάει δεν το βοηθάει ( που σίγουρα το κάνει ) πρέπει να μπεί γιάτι δεν ειναι σωστό να υστερεί το πίσω μέρος ( παραειναι όμορφο μπροστά . . . Ε?) Laughing Laughing Laughing
Jim207GT - Τρι 04 Νοέ 2008, 09:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή η αεροτομή δεν βοηθάει καθόλου αεροδυναμικά δεν έχει σχεδόν καθόλου κλίση, ίσως λίγο να βοηθάει στους στροβιλισμούς πίσω αλλά μιλάμε για πολύ λίγο(το καταλαβαίνεις από την ποσότητα βρώμας που κωλάει στο πίσω τζάμι Laughing ). Συμφωνώ όμως οτι ομορφαίνει πάρα πολύ πίσω. Προτιμήστε την μαμά γιατί είναι πολύ ελαφριά, και κάθετε πολύ καλά το βάψιμο πάνω της χώρια οτι είναι πολύ εύκολη η τοποθέτηση. Γίνετε επίσημα μέλη του club και παίζει έκπτωση στον Κονδορ και σε αντ/κα και σε αξεσουαρ. Wink
MEMsound - Τρι 04 Νοέ 2008, 10:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
εαν η "μαμα" εχει μελετηθεί οσο η αντίστοιχη "μαμα" του 206 τοτε κάνει δουλεια...
νομίζω στο αντίστοιχο τοπικ για του 206 ειχαμε γραψει οτι δινει γυρω στα 27 κιλά αρνητική αντωση (δεν θυμάμαι όμως στα πόσα χιλιόμετρα ειναι μετρημένο αυτό)

σχετικά με τον Κονδωρα... μια χαρα τα ειπε ο jim Wink
gogoulos - Τρι 04 Νοέ 2008, 12:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα ειναι αξιζει να δωσω τα 250euro mono για ομορφιά?
makis106 - Τρι 04 Νοέ 2008, 12:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
Υποτίθεται ότι κάνει δουλειά, παραθέτω τμήμα άρθρου παρουσίασης 207 RC:

Τέλος, ειδικά σχεδιασμένη είναι και η αεροτομή του 207 RC, που βελτιώνει την αεροδυναμική, προσφέροντας ακόμα και 25 κιλά επιπλέον βάρους στις πολύ μεγάλες ταχύτητες.

Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει, αλλα εμένα απο την σχεδίαση της και τη θέση της, μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι απλά διακοσμητική, καθώς το πτερύγιό της βγαίνει ψυλότερα απο το το τελείωμα της οροφής του 207...
android - Τρι 04 Νοέ 2008, 16:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
gogoulos έγραψε:

αξιζει μονο κ μονο γι αυτο του κανει κωλαρα η αεροτομη Laughing
Ghost Dog - Τρι 04 Νοέ 2008, 16:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
gogoulos έγραψε:

αξιζει μονο κ μονο γι αυτο του κανει κωλαρα η αεροτομη Laughing

+φωνω! Cool
android - Τρι 04 Νοέ 2008, 16:41:30
Θέμα δημοσίευσης:
αλλα γιατι δεν πιεσες να την παρεις δωρο στην αγορα? η εστω με τπτ ψιλα?
smoki - Τρι 04 Νοέ 2008, 22:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πιστεύω οτι η αεροτομη κανει δουλεια. Εμενα το αμάξι είχε ενα μικρο τρέμουλο στο τιμονι μετα τα 150 και μετα την τοποθετηση της αεροτομης το εχει σταματησει. Και δεν ηταν θεμα ζυγοσταθμισης, καταστασης ελαστικων, δρομου κτλ
MTerry - Πεμ 06 Νοέ 2008, 08:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Βλέπω ότι έχουμε πολλούς γνώστες αεροδυναμικής εδω μέσα . . . !!!! Ha Ha Clapping
(γι αυτούς που λένε ότι δεν κάνει δουλειά λέω . . . Laughing Laughing Laughing )
Jim207GT - Πεμ 06 Νοέ 2008, 09:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
Για όσους πιστεύουν οτι τα 20 κάτι κιλά είναι μεγάλυ αεροδυναμική φόρτηση που για να παραχθεί μηλάμε για πάνω από 150(και λίγα λέω) τότε τι να πώ.....
Η φουλ 17αρα ρεζέρβα μου τόσα κιλά είναι!! Αρκεί για να καταλάβετε οτι η F1 θεωριτικά μπορεί να οδηγηθεί ανάποδα από τα 160χλμ δλδ η αεροδυναμική φορτηση είναι μεγαλύτερη από το βάρος!!!!
makis106 - Πεμ 06 Νοέ 2008, 10:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει τα 25 κιλά μπορεί να μην είναι πολλά, αλλα νομίζω οτι δεν χρειάζεται και παραπάνω, δεν 300ρίζει κιόλας...
Και τουλάχιστον δεν είναι εκεί μόνο για διακόσμηση...
(όχι ότι αυτός δεν ήταν ο κύριος σκοπός τοποθέτησης, αλλα...) Wink
android - Πεμ 06 Νοέ 2008, 17:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
Βλέπω ότι έχουμε πολλούς γνώστες αεροδυναμικής εδω μέσα . . . !!!! Ha Ha Clapping
(γι αυτούς που λένε ότι δεν κάνει δουλειά λέω . . . Laughing Laughing Laughing )

ενω εσυ που ξερεις λες οτι κανει...
ας μην γελιομαστε σε αυτα τα μοντελα η αεροτομες ειναι για look
MTerry - Πεμ 06 Νοέ 2008, 18:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
MTerry έγραψε:

Ε τι διαολο δεν κάνει τίποτα . . . ουτε λίγο???? Laughing Laughing Laughing
Εγώ προσωπικά , όπως είπα και παραπάνω , την έβαλα μονο για look !
android - Πεμ 06 Νοέ 2008, 18:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
android έγραψε:
MTerry έγραψε:

Ε τι διαολο δεν κάνει τίποτα . . . ουτε λίγο???? Laughing Laughing Laughing
Εγώ προσωπικά , όπως είπα και παραπάνω , την έβαλα μονο για look !

κοιτα κ γω το ιδιο αμαξι εχω θα με συμφερε να πω οκ κανει
αλλα τι 20-25 κ 30 κιλα πισω...
για τον μεσο οδηγο η γενικα για οδηγο σε δημοσιο δρομο δεν νομιζω να υπαρχη περιπτωση να το δει καπου καλυτερο το αμαξι με αεροτομη
makis106 - Πεμ 06 Νοέ 2008, 20:41:29
Θέμα δημοσίευσης:
O μέσος οδηγός σίγουρα δεν θα δει αισθητή διαφορά. Σε ταχύτητες όμως 150 χμ και άνω που τα πράγματα γίνονται πιο εύθραυστα, τα 25 κιλά γι΄αυτό το μπροστόβαρο αυτοκίνητο μπορεί και να βοηθήσουν σε δύσκολες-επικίνδυνες περιπτώσεις αστάθειας του πίσω μέρους...
Παραπάνω κιλά μάλλον είναι άχρηστα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, καθώς θα μπορούσαν να του κόψουν απο τελική.

...πάντως ο στροβιλισμός που προκαλεί αυτή η αεροτομή είναι μεγάλη ταλαιπωρία, το πλένεις τώρα και σε μια διαδρομή 1 χμ. έχει ξαναγεμίσει ο κώλος σκόνη Mad Exclamation
android - Πεμ 06 Νοέ 2008, 23:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

...πάντως ο στροβιλισμός που προκαλεί αυτή η αεροτομή είναι μεγάλη ταλαιπωρία, το πλένεις τώρα και σε μια διαδρομή 1 χμ. έχει ξαναγεμίσει ο κώλος σκόνη Mad Exclamation

οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω αν δωσουμε γκαζι η περασουμε με φορα εναν τυπικα σκονισμενο δρομο....βλεπεις το χουμε κ μαυρο...βασικο προβλημα Laughing Laughing
makis106 - Παρ 07 Νοέ 2008, 00:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω, και το 106 είχε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου και δεν γινόταν έτσι, αλλα το σίγουρο είναι το μαύρο είναι ΜΕΓΑΛΟΣ μπελας! Dizzy2
...αλλά μαύρο Exclamation
booster - Παρ 07 Νοέ 2008, 02:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ασπρο παντως δειχνει πιο πολύ η αεροτομή...και ξεχνάω και να το πλύνω.
Πάντως και πριν βάλω την αεροτομή χάλια γινότανε πίσω. Δεν φταίει η αεροτομή, οι σκαμένοι δρόμοι για το φωταέριο φταίνε!!! (αμαν πια μας πρήξανε...)
makis106 - Παρ 07 Νοέ 2008, 08:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
booster έγραψε:
Σε ασπρο παντως δειχνει πιο πολύ η αεροτομή...και ξεχνάω και να το πλύνω.

Μπααα, σε μαύρο δείχνει πιο πολύ Razz Razz
Και ας μου θυμιζει μόνο του να το πλένω συνέχεια Laughing Laughing
MTerry - Παρ 07 Νοέ 2008, 14:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω Laughing Laughing

Δηλαδή αν βάλω λασπωτήρες δεν θά λερώνεται . . . Very happy ????
android - Παρ 07 Νοέ 2008, 16:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
android έγραψε:
οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω Laughing Laughing

Δηλαδή αν βάλω λασπωτήρες θα δεν θά λερώνεται . . . Very happy ????

αν βαλεις τπτ σαν αυτους που χουν τα wrc θα μειωθει τρελα....κ απ οπου περνας θα σε δειχνουν με το δαχτυλο κ θα λενε κοιτα τον καγκουρα Laughing
CHRIS106 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 14:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά στην αντιπροσωπεία έχει 250€.
βρηκα στη http://www.atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=1125
125€. 1)πόσο θα πάει με βάψιμο τοποθετηση περιπου?
2)έχει διαφορά από την εργοστασιακή ή είναι η ίδια?
να τη βάλω επιτέλους γιατί όντως υστερεί πολύ πίσω...
makis106 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 15:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
CHRIS106 έγραψε:
βρηκα στη http://www.atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=1125

Έτσι όπως τη βλέπω στη φωτό,μου φαίνεται πολύ μάπα, καμία σχέση με την εργοστασιακή Exclamation ...
android - Κυρ 14 Δεκ 2008, 15:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
134.33
πολυ καλυτερη στην φωτο...αν και δεν βγαζεις συμπερασμα...η αλλη φωτο εχει τρελη διχρωμια

http://www.streetandcircuit-shop.biz/peugeot-207---rear-wing2006--65070-p.asp
CHRIS106 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 19:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως εχει διαφορα πολυ καλυτερα η απο κατω... συμφερει να ψωνισω απο νετ ή να παω απο peugeot? (αν ειναι για 20€-50€μην το ρισκαρω)
+ αν ξερει κανενας καμια σελιδα ή αν εχει προμηθευτει ή αν εχει δει φαναρια για 207 παρακαλω να μου πει μην ανοιγω αλλο τοπικ.....
ευχαριστω
android - Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
CHRIS106 έγραψε:
Όντως εχει διαφορα πολυ καλυτερα η απο κατω... συμφερει να ψωνισω απο νετ ή να παω απο peugeot? (αν ειναι για 20€-50€μην το ρισκαρω)
+ αν ξερει κανενας καμια σελιδα ή αν εχει προμηθευτει ή αν εχει δει φαναρια για 207 παρακαλω να μου πει μην ανοιγω αλλο τοπικ.....
ευχαριστω

βρες ενα φαναρτζη και ρωτα ποσο θελει να σου βαψει κ να σου βαλει την αεροτομη λογικα αυτη που σου στειλα κανα 200αρη θα βγει συνολο οποτε η διαφορα θα ειναι 50 ευρω
υπαρχουν τοπικ για φαναρια
Globalzero - Πεμ 14 Μάϊ 2009, 21:07:15
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.

Γνωριζει καποιος τι να του ζητησω ακριβως?τη δευτερα θα παω να το κλεισω σε μαυρο.

thanks Rolling eyes
makis106 - Πεμ 14 Μάϊ 2009, 21:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
Globalzero έγραψε:
ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.

Γνωριζει καποιος τι να του ζητησω ακριβως?τη δευτερα θα παω να το κλεισω σε μαυρο.

thanks Rolling eyes

Rolling eyes Απ΄ όσο ξέρω μία αεροτομή δίνει η Peugeot για το 207 και είναι αυτή που φοράει το RC, (τη φοράω κι εγώ) η οποία ΔΕΝ έχει φως για στοπ, άλλωστε όλα τα 207 -και το RC- έχουν απο το εργοστάσιο φώς για το στοπ στην πίσω πόρτα. Θα βάλεις δηλαδή και αεροτομή με δεύτερο φως στοπ?? Τότε θα είναι πράγματι καρναβάλι. Πρόσεξε γιατί αυτή που προσπαθεί να σου πασάρει μάλλον είναι κάποια φτηνιάρικη ημιτασιόν. Ζήτα την απλή που φοράει το RC, τέλος Exclamation
Globalzero - Παρ 15 Μάϊ 2009, 09:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Globalzero έγραψε:

thanks Rolling eyes

Rolling eyes Απ΄ όσο ξέρω μία αεροτομή δίνει η Peugeot για το 207 και είναι αυτή που φοράει το RC, (τη φοράω κι εγώ) η οποία ΔΕΝ έχει φως για στοπ, άλλωστε όλα τα 207 -και το RC- έχουν απο το εργοστάσιο φώς για το στοπ στην πίσω πόρτα. Θα βάλεις δηλαδή και αεροτομή με δεύτερο φως στοπ?? Τότε θα είναι πράγματι καρναβάλι. Πρόσεξε γιατί αυτή που προσπαθεί να σου πασάρει μάλλον είναι κάποια φτηνιάρικη ημιτασιόν. Ζήτα την απλή που φοράει το RC, τέλος Exclamation

thanks φιλε πηγα και σημερα το πρωι και μου ειπε οτι το μεσημερι θα εχει νεοτερα.Τελος παντων με εχει εκνευρισει γιατι δε την κανει δωρο ενω εχω ακουσει απο αλλες αντιπροσωπειες οτι την εχουν παρει τσαμπα.

Κατι ακομα και συγνωμη εαν ξεφευγω.Συναγερμο λεει δε θα βαλει αυτον της peugeot γιατι δινει μονο 2 χρονια εγγυση,ενω αυτος που θα βαλει εφ ορου ζωης!μια ακομα εξυπναδα του?

Επιπλεον σημερα κατεληξα στο χρωμα που τυχαινει να ειναι ιδιο με αυτο που εχει στη εκθεση(οχι test drive) και σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι εαν το παρω θα μου δωσει αυτο που εχει στην εκθεση,σαν καλυτερο!!!!! και καλα γνωριζει που ηταν το αμαξι κλπ...Το αμαξι δεν εχει ουτε τα πλαστικα αλλα και μια φορα που πηγα να το βαλω μπροστα δεν ειχε μπαταρια!Δε μπορω να φανταστω ποσσες φορες το εβαλαν μπροστα το αμαξι για να του φανε τη μπαταρια...

Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου! Evil
makis106 - Παρ 15 Μάϊ 2009, 10:39:33
Θέμα δημοσίευσης:
Globalzero έγραψε:

Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου! Evil

+1 Thumb Left Thumbs Up
Gr13 - Παρ 15 Μάϊ 2009, 10:39:59
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 - Αεροτομή
CHRIS106 έγραψε:

Kαλα ρε ολες τις μούφες κοιτάς ,βάλε μια εργοστασιάκη να τελειόνεις.Α και βαψε μετα άσπρο το αμάξι. Laughing
Globalzero - Πεμ 21 Μάϊ 2009, 13:24:30
Θέμα δημοσίευσης:
το εκλεισα τελικα σημερα,μαυρο χρωμα σε 10-15 μερες θα το εχω.
Με την αεροτομη υπαρχει ενα μπερδεμα,επιμενει οτι υπαρχουν 2 αεροτομες παρολο που το service box οπως μου εδειξε δινει μονο μια για το 207. Shocked
Εγω που ηταν ειδα σε φωτογραφια απευθειας απο το service box εμοιαζε ιδια και φυσικα ηταν της peugeot.Ο ανθρωπος δε προσπαθει να με κλεψει,αλλα επιμενει οτι του RC βγαινει πιο ψηλα απο αυτη που δινει η Peugeot για το 207 με 250 ευρω(150 θα την παρω και δωρο συναγερμος επισημος).

τελικα θα την φερει στην αντιπροσωπεια πριν ερθει το αμαξι να τη δουμε πανω τουι,εχετε κατι να προσθεσετε? Rolling eyes
Gr13 - Σαβ 23 Μάϊ 2009, 10:21:54
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 - Αεροτομή
Globalzero έγραψε:
Με την αεροτομη υπαρχει ενα μπερδεμα,επιμενει οτι υπαρχουν 2 αεροτομες παρολο που το service box οπως μου εδειξε δινει μονο μια για το 207. Shocked
Εγω που ηταν ειδα σε φωτογραφια απευθειας απο το service box εμοιαζε ιδια και φυσικα ηταν της peugeot.Ο ανθρωπος δε προσπαθει να με κλεψει,αλλα επιμενει οτι του RC βγαινει πιο ψηλα απο αυτη που δινει η Peugeot για το 207 με 250 ευρω(150 θα την παρω και δωρο συναγερμος επισημος).

τελικα θα την φερει στην αντιπροσωπεια πριν ερθει το αμαξι να τη δουμε πανω τουι,εχετε κατι να προσθεσετε? Rolling eyes

Καλοτάξιδο φίλε μου.
Globalzero - Σαβ 23 Μάϊ 2009, 11:09:07
Gr13 έγραψε:
Globalzero έγραψε:

Καλοτάξιδο φίλε μου.

χε χε thanks ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! Twisted evil
CHRIS106 - Κυρ 24 Μάϊ 2009, 20:27:54
Gr13 έγραψε:
CHRIS106 έγραψε:

Kαλα ρε ολες τις μούφες κοιτάς ,βάλε μια εργοστασιάκη να τελειόνεις.Α και βαψε μετα άσπρο το αμάξι. Laughing

Σου είπα να μου βρείς και με έγραψες.... Όσο για το χρώμα έλεος πια μ αυτα τα άσπρο μ επριξες.. Το επόμενο μπορεί να ναι ασπρο...........
MEMsound - Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:08:06
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1754
Super Cool Cool
android - Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1746
εικονα 7
Super Cool Cool

μαλλον θα πεφτει μεγαλη για μαμα 207...τωρα ειναι ντουλαπα ο προφυλ. κ δεν βαραει τοσο στο ματι
MEMsound - Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
μην την βάλεις Laughing
android - Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μην την βάλεις Laughing

σιγα μην βγαζω τι μαμα για να βαζω αλλη αεροτομη.... Laughing
MEMsound - Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:29:15
Θέμα δημοσίευσης:

Laughing Laughing Laughing Laughing
tomtoup207 - Πεμ 27 Σεπ 2012, 16:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα,
Επειδη εφτασε η μερα για αγορα αεροτομης,να επιλεξω πλαστικη η πολυορεθανης?
Vini - Σαβ 29 Σεπ 2012, 17:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
tomtoup207 έγραψε:
Καλησπερα,

Πολυουρεθάνη.
Η αεροτομή θα πρέπει να είναι από σκληρό υλικό ώστε να μην καμπυλώνει με την πάροδο του χρόνου και από την πίεση του αέρα. Πολλοί την πατάνε και βάζουν πλαστικές (είναι ποιο φτηνές) και στο τέλος τις βλέπουν στην μέση να κάνουν καμπύλη προς τα κάτω και τελικά σπάει και το χρώμα τους.

Πλαστικά (ABS) θα είναι τα μπρος-πίσω σπόιλερς και οι πλαϊνοί μασπιέδες αν βάλεις. Τα πλαστικά έχουν την ιδιότητα να είναι ποιο μαλακά και να απορροφούν τυχόν χτυπήματα και σκίζονται ποιο δύσκολα.
tomtoup207 - Τετ 03 Οκτ 2012, 19:36:39
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
tomtoup207 έγραψε:
Καλησπερα,

Πολυουρεθάνη.
Η αεροτομή θα πρέπει να είναι από σκληρό υλικό ώστε να μην καμπυλώνει με την πάροδο του χρόνου και από την πίεση του αέρα. Πολλοί την πατάνε και βάζουν πλαστικές (είναι ποιο φτηνές) και στο τέλος τις βλέπουν στην μέση να κάνουν καμπύλη προς τα κάτω και τελικά σπάει και το χρώμα τους.

Πλαστικά (ABS) θα είναι τα μπρος-πίσω σπόιλερς και οι πλαϊνοί μασπιέδες αν βάλεις. Τα πλαστικά έχουν την ιδιότητα να είναι ποιο μαλακά και να απορροφούν τυχόν χτυπήματα και σκίζονται ποιο δύσκολα.

Ευχαριστω Smile
bagos - Τετ 03 Οκτ 2012, 21:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
για τις πλαστικες αεροτομες βγηκε κ το "Λελοοοοο,μπανανααααα",γιατι γινονται σα μπανανες απο τον ηλιο Crying or Very sad
Rallyes - Πεμ 14 Μάρ 2013, 18:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
το ραλλυ 207 που πηρα πριν λιγες μερες δεν εχει αεροτομη και θελω να την βαλω τωρα... ακουω οτι μπορω να βαλω την γνησια του RC...πρωτα απ ολα γινεται αυτο? και δευτερον που μπορω να την βρω και να μου την βαλουν και σωστα και καλα ? και ποσο κοστιζει ? ευχαριστω εκ των προτερων!
Rallyes - Δευ 18 Μάρ 2013, 19:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
τιποτα?
marios_207_GT - Δευ 18 Μάρ 2013, 20:24:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τη γνησια προφανως θα την παρεις απο καποια αντιπροσωπεια και το κοστος της γυρω στο 150αρι αβαφτη και χωρις τοποθετηση, το που θα τη βαψεις-τοποθετησεις ειναι δικο σου θεμα, και δεν ειναι αναγκη να χρυσοπληρωσεις αυτους ενας απλος φανοποιος μπορει να στο κανει δεν ειναι και επιστημη να βαψεις και να βαλεις μια αεροτομη.
Rallyes - Δευ 18 Μάρ 2013, 20:34:06
Θέμα δημοσίευσης:
δεν γινεται να την βρω 150-160 ευρω την γνησια του rc που να ειναι και με τοποθετηση και με βαψιμο?
λετε αν την ειχα βαλει κατα την παραγγελια να ειχε καλυτερη τιμη? ή το ιδιο θα μου χε βγει?
Rallyes - Δευ 18 Μάρ 2013, 23:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
ε?
egefalos - Τρι 19 Μάρ 2013, 00:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
παρε μεταχειρισμενη απο car.gr Very happy
marios_207_GT - Τρι 19 Μάρ 2013, 18:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα θα ειχε καλυτερη τιμη αν ηταν στην παραγγελεια μονο που τοτε θα περιμενες και κανα 3μηνο να ρθει απο το εργοστασιο το αμαξι, τωρα τι να σου πω, πανω απο 60-70 ευρω για τοποθετηση και βαψιμο δεν νομιζω να χρειαζεται αλλα ψαξε και σε μη γνησιες επωνυμες σιγουρα θα ειναι πιο οικονομικες χωρις να υστερουν σε κατι
makis106 - Τρι 19 Μάρ 2013, 19:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και εγω την εβαλα στην αντιπροσωπεια, -μαζι με κατι άλλα, σαν δωρο εξοπλισμό οταν το πήρα, αντι για το peugeotποδήλατο που διναν-, αν την έβαζα μετα θα επαιρνα μια τετοια

http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=45583&ref=bestprice.gr

http://viewitem.eim.ebay.gr/PEUGEOT-207-ROOF-SPOILER-/150711950001/item

ετσι και αλλιώς αεροτομή ειναι, για ποιο λογο πρεπει να ειναι γνησια, μην χανει καμια μοιρα η γωνία πρόσπτωσης?!! Razz
Rallyes - Τρι 19 Μάρ 2013, 19:06:44
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτησα για τη γνησια και μου ειπαν με βαψιμο και τοποθετηση 270 ευρω και λεω με 270 ευρω βαζω απεξω καμια τουμπανη και με πιο λιγα λεφτα και μαλλον κατι τετοιο θα κανω! ευχαριστω για τις απαντησεις σας ωστοσο!!
Rallyes - Τρι 19 Μάρ 2013, 19:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη ειμαι ασχετος με αυτα πρεπει να προσεξω κατι σε αυτες που θα κοιταξω σε εξωτερικα μαγαζια με αεροτομες και τετοια? απο θεμα υλικου και γενικα???ευχαριστω προκαταβολικα!
makis106 - Τρι 19 Μάρ 2013, 19:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχην εγω θα προτιμούσα να ειναι ιδια με τη γνησια σε σχεδιασμό και οχι καμια πιο σηκωμένη, πεταχτη κλπ. κατα τα άλλα σαν υλικο θα πρεπει να ειναι σχετικα ελαφριά και με καλη επιφανεια για να πιασει σωστα το χρωμα, αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις κανα θεμα με αυτα...
Rallyes - Τρι 19 Μάρ 2013, 19:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει καποια καλη να μου στειλετε να δω απο καποιο εξωτερικο μαγαζι με αεροτομες?
Rallyes - Τρι 19 Μάρ 2013, 20:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη βρηκα 270 ευρω την αεροτομη που δινει στα αξεσουαρ η πεζό και θεωρω οτι ειναι παρα πολυ ακριβη, ποια μου προτινετε να βαλω εν τελη? γιατι ενδιαφερομαι αμεσα...
makis106 - Τρι 19 Μάρ 2013, 20:14:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου σου έδωσα 2 links παραπάνω, βάλε την πρώτη που είναι φτηνή και από Ελλάδα. Ή βρες μια άλλη στο ίντερνετ. Αν μπορείς να πας να την πάρεις και ο ίδιος από το μαγαζί για να τη δεις, ακόμα καλύτερα.
makis106 - Τρι 19 Μάρ 2013, 20:14:51
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου σου έδωσα 2 links παραπάνω, βάλε την πρώτη που είναι φτηνή και από Ελλάδα. Ή βρες μια άλλη στο ίντερνετ. Αν μπορείς να πας να την πάρεις και ο ίδιος από το μαγαζί για να τη δεις, ακόμα καλύτερα.
marios_207_GT - Τρι 19 Μάρ 2013, 21:33:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή που σου έδωσε ο Μάκης απο Ελλάδα την έχει βάλει γνωστός μου και ειναι πολύ καλή, μην την φοβηθείς.
Vini - Τετ 20 Μάρ 2013, 18:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.etuning.gr/category.php?id=177

Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες