SnakeMJK έγραψε: |
Άρη, η πρώτη δεξιά μπαίνει με παραπάνω από 160 ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Με το παπακι?? ![]() Με ποσααα?? ![]() (μη με βαζεις σε προβληματισμους.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
καμια ιδεα??? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
ΝΟ WAY ψηλουλη...!! ![]() Ετσι οπως ερχεσαι προς Πειραια συναντας πρωτα τη δεξια, μετααα το υψος της λαχαναγορας (στην εξοδο της καμπης εχει και μια γεφυρα!) Αυτη πανω απο 160 δεν περνιεται με ΤΙΠΟΤΑ! (μιλαμε για χιλιομετρα μεχρι και την κορυφη της και οχι μετα....) ![]() Η επομενη,αριστερη, περνιεται και με 200+++++ ![]() Τεσπα, τα λεμε απο κοντα το Σαββατο... ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
Αν οδηγησεις αλλα 206, πχ το δικο μου θα καταλαβεις οτι αν το μονο προβλημα που εχεις ειναι αυτο πρεπει να εισαι ευχαριστημένος. Εμένα αν αλλαξω ως τις 3000rpm δεν μπαινει καμμία, απο 3000 ως 6500 δουλεύει καλύτερα. Σταματημένος την πρώτη την βάζεις μόνο με κλωτσια και φυσικά σε καθε αλλαγη ακούς τον καυλωτικό αυτο ήχο λες και ανοιγει κονσερβα. Σε αλλα πάλι μπαίνουν βούτυρο... Θα σου πρότεινα απλα να την σπρώχνεις με περισσότερη δύναμη και μην ασχολείσαι μαζί του, οσο ασχολείσαι... χαλιέσαι ![]() Vive le sport ![]() ΥΓ. Το γαμάτο πάντως δεν ειναι να μην μπαίνει αλλα να βγαίνει μόνη της, το χω πάθει αρκετές φορές και σε στροφή πανω ενω επεσα σε λακούβα ![]() |
drdino έγραψε: | ||||
τα κομπλεράκια σου τι λένε; ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
ΥΓ. Το γαμάτο πάντως δεν ειναι να μην μπαίνει αλλα να βγαίνει μόνη της, το χω πάθει αρκετές φορές και σε στροφή πανω ενω επεσα σε λακούβα ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||||
Με το παπί δεν το χω χώσει εκεί ποτέ, αλλά με το 206 σίγουρα 170 και στην αριστερή και στην δεξιά. Ελπίζω να λέμε τις ίδιες καμπές! |
volvos έγραψε: |
μαλ**α ωρες ωρες καταφρακτιζεις |
Touristas έγραψε: |
Για ρίχτε μια ματιά να δείτε πως είναι το ΒΕ κιβώτιο και μετά να μου πείτε εάν έχει καμία σχέση με το ΜΑ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=284106#284106 |
SnakeMJK έγραψε: |
3η γεμάτη, όχι κόφτες!
Τα λιμανάκια δεν ξέρω που είναι... ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Το ΒΕ με το ΜΑ ναι δεν αντιλεγω. Την παραθεση την εκανα για τον Αρη, όχι με σκοπο να βγαλω συμπερασματα απο το δικο μου για το δικο του απλα για να του μεταφέρω οτι δεν εχει και τόση σημασία τελικά να ασχολείσαι εαν ενα γαλλικο σαζμάν "σκαλώνει", απλα μαθαινεις να συμβιώνεις με αυτο... |