volvos έγραψε: |
εχω ακουσει για ενα παππα στα σπατα που κανει ευχελαια σε αμαξια σε μια ραμπα πισω απο εκκλησια
γνωριζει κανεις τιπτοα? εγω ειμαι μεσα 1) volvos 2) mikerrmotoguzi 3) stevon |
soler έγραψε: | ||
Αντί να είμαι πρώτος στη λίστα ούτε καν με αναφέρετε??? ![]() |
pappaki έγραψε: |
5) pappaki
και εγώ προληπτικά |
MEMsound έγραψε: | ||
φοβασαι πην πέσει το σπίτι σου πάνω στο αμάξι? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
θα σου βαλουμε ροδες και θα σε αγιασουμε??????????? |
MEMsound έγραψε: | ||
φοβασαι πην πέσει το σπίτι σου πάνω στο αμάξι? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: | ||||
Παιδιά προσοχή, ο τύπος κάνει δουλειά και από το μαγαζί τηλεγκαντέμης δηλαδή. Πριν 1 ώρα έμεινα στο γκαράζ μου από μίζα... ![]() Έλεος... |
πωσ παμε εκει- το παπι ξερει?
ειναι και σαββατα? |
Παιδιά διορθώνω είναι τελικά μπαταρία...(ευχαριστώ πολύ λευτέρη)...αυτό δεν αναιρεί τη χρονική στιγμή που το συμβάν πραγματοποιήθηκε. |
kane έγραψε: |
ΕΠΕΙΔΗ η μαλ***α στον εγκεφαλο δεν "διαβαζεται" οτι και να κάνετε ειναι δώρο άδωρο.
Απλά πράματα... |
πλακα μας κανεις?
εχεις δει ποτε το αμαξι μου πλυμενο? εχεις δει ποτε το πατακι του συνοδηγου καθαρο ? |
οσα ξερεις τοσα λες................................... |
προφανως δε ξερεις για αυτο μη μιλας |
αργυρη δε ξερω αν στο ειπα το αμαξι θα στο φερω για κανα μηνα αφου λε να ξηλωσουμε τα παντα....και οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα ![]() |
ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ
ετσι σου ειπαν? ποσο καιρο δε δουλευε το πλοιο με τα καμμενα μπουζι?????εισαι και μηχανικος τρομαρα σου. επισης αν δε μου το φτιαξεις πως θα φτασει μεχρι τον παπα? |
αργυρη δε ξερω αν στο ειπα το αμαξι θα στο φερω για κανα μηνα αφου λε να ξηλωσουμε τα παντα....και οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα ![]() |
fynos έγραψε: |
Πάλι το πουλάς ? |
salex έγραψε: | ||
Λες να του έβαλα ψύλλους στα αυτιά και να θέλει να αγοράσει 207GT; |
fynos έγραψε: | ||||
Ααααα να η ευκαιρία, αλλά δεν μπορώ να το δώσω και στους δύο ! Ποίος δίνει περισσότερα ? ![]() |
volvos έγραψε: | ||||||
ατος δε ξερω αν θα παρω γατος ομως....θα γινω |
Οπότε το θεμα δεν ειναι να βαλουμε μυαλο,το θεμα ειναι να ειμαστε τυχεροι!!! |
ασε τις πιθανοτητες κατα μέρος.Δεν ειναι κατι μετρησιμο,μιας και υπαρχουν παράγοντας οπως η εμπειρία.
Δεν ειμαστε το ιδιο ,πχ ενας αγωνιζόμενος με 20 χρονια στους αγώνες,με μενα και με σένα. (επιτηδες χρησιμοποιησα τοσο μεγάλη αντιφαση για να καταλαβεις το σκεπτικό). |
Υ.Γ. και μη μου αρχισεις τα του τυπου: "και αμα τρχεις με 180 και βγει ενα σκυλι?" και συναφείς οτινανισμούς |
Πάνος έγραψε: |
Επειδη οι αγωνιζομενοι αναπτυσουν υψηλες ταχυτητες και συνεχεια φλερταρουν με το κινδυνο κατα τη διαρκεια ενος αγωνα γι αυτο και συνηθως στους δρομους ειναι οι πιο ηρεμοι της παρεας. |
Διαφορετικα αντιμετωπιζεις ενα ξαφνικο συμβαν στο δρομο πηγαινοντας με 180 στον πιο κουλο δρομο και διαφορετικα πηγαινοντας με 60. . |
Αλιμονο να ενθαρυνουμε το κοσμο να αναπτυσει υψηλες ταχυτητας γιατι ουτως η αλλως μπορει να το βρει και την ωρα που κοιμαται. |
sod έγραψε: |
Οσο εμπειρια και να υπαρχει αν κυνηγαs την τυχη σου.....και να λειπουν οι χαρακτηρισμοι για τιs περιοχεs σε παρακαλω.... |
Τελικα τακη απότι καταλαβα,δεν θελετε αγιασμό...τον μανθο σε ενα κουτι απο μόλυβδο να κλεισετε.
Νερο/γαλέτα καθε βδομάδα και ολα οκ. |
..... και μη μου αρχισεις τα του τυπου: "και αμα τρχεις με 180 και βγει ενα σκυλι?" ..... |
z@ck! έγραψε: | ||
τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z@ck! έγραψε: |
φιλαρακι στο ντουλαπακι ειχα λαδακι απο το Αγιο Ορος που ειχα σταυρωσει και το αμαξι και τιμιο ξυλο. στον καθρευτη ειχα ενα πεταλακι και ενα ματακι.
Λιγα παραπανω και θα το ειχα κανει η εικονοστασι η παρεκκλησι ..... |
ath7 έγραψε: |
...Με ολα αυτα η γιαγια μου θα σε λατρεψει! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ο παππους ζει? |
Αντε, κανε τα κουμαντα σου...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λευτέρης έγραψε: |
Δεν πειραζεί θα πάρεις άλλο!!!!χεχεχεχ |
MEMsound έγραψε: |
παρε καμια μπαταρια καλητερα.... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() |
egv παντως χτες εσκασα σε μια κολωνα μεσα σε ενα υπογειο παρκινκ παρκαροντας...την εκανα τη πορτα του οδηγου καικουργια |
xrisa-xs έγραψε: |
σας επαναφέρω στην τάξη! στο θέμα μας λοιπόν! έχετε κάτι να προτείνετε? |
velvet έγραψε: | ||
λίγο άπλυτα να τα αφήσουμε, δεν τα πιάνει κανένα μάτι/φρύδι/whatever... testαρισμένο ![]() |
Steve έγραψε: | ||
|
υπάρχει και ειδικό ευχολόγιο για αυτοκίνητα |
...και εγώ είμαι μέσα για αγιασμό, καλό να ήταν ο αρχιγκ... σε αυτή την εκδήλωση να απουσιάζει! |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Ποιος από τους δύο ![]() |
γκαντερμης |
...και εγώ είμαι μέσα για αγιασμό, καλό να ήταν ο αρχιγκ... σε αυτή την εκδήλωση να απουσιάζει! |
eγω μονο αυτογκαντεμιαζομαι
ο αλλος ειναι που εκτοξευει τα βελη της γκαντεμιας του σα να λεμε γκαντερμης |
kammenos έγραψε: |
ότι δήλωσε ο καθένας, δλδ ότι περασαμε και οι 2 με πράσινο!
|
dystyxos ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα αποκλειεται να βγαλεις ακρη. |
το πιθανοτερο ειναι να σας πουν πληρωστε ο καθε ενας τα δικα του... |
σου ακουγεται ασχημα αλλα πιστεψε απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι λαμογιο και δε το παραδεχτηκε εξαρχης απο εδω και περα ειναι ικανος να αναστησει και τη πεθαμενη γιαγια του που περναγε απο πανω εκεινη την ωρα με κονκορντ και ειδε το σκηνικο για αυτοπτη μαρτυρα... |
και το γα**το ειναι οτι δε του στοιχιζει τιποτα να σου κανει δηλωση. εκτος αν ειναι τοσο καθικι που περιμενει να τον πληρωσεις και απο πανω |
τώρα σε περίπτωση δικαστηρίου, όποιος χάσει τί πληρώνει? γιατί από αυτά δεν ξέρω τπτ. |
ε τότε είμαι και από πάνω. ![]() καθώς και μεγαλύτερος από αυτόν είμαι, και το δίπλωμα το χω 1 ή 2 χρόνια περισσότερα από αυτόν. επίσης ο μπασκίνας έκανε μια μαλ***α. όπως έγραφε, έκανε λάθος και έσβησε με μπλάνκο και τα ξανάγραψε από την αρχή. οπότε μπορεί να μην έχει καμιά σημασία το χαρτί αυτό. |
αν δεν βγει άκρη και πληρώσει κώστα ο καθένας τα δικά του τότε πάλι ικανοποιημένος θα μαι γιατί δεν θα του χω δώσει την ευχαρίστηση ότι είχε δίκιο! γιατί στο τέλος θα μας π@δ@νε και θα λέμε και ευχαριστώ. |
Alexis22 έγραψε: |
υποπτο μου φαινεται απο την στιγμη που εχει υπογραφει και απο τους 2..δν υπαρχει λογος να μην το παρεις αμεσως.. |
smoki έγραψε: |
Αν συμπήρωθει ΔΟΤΑ στον τοπο του ατυχηματος το παραλαμβανεις την επομενη εργασιμη απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης του ατυχηματος οπως σωστα ανεφερε ο steve. Αν συμπληρωθει στο αστυνομικο τμημα μπορεις να το παρεις εκεινη την στιγμη. Στην πρωτη περιπτωση πληρωνεις και χαρτοσημο 0,20€ |
Steve έγραψε: |
Scan ή φωτογραφία δεν μπορείς να το βγάλεις? |
αν έβλεπες και το mail σου! ![]() δεν σε δονεί καθόλου? |
Με το καλο να το παρεις και ποτε να μην σου ξανατυχει κατι αντιστοιχο. |
kammenos έγραψε: | ||
thanks πάνο! αλλά μερικές φορές δεν είναι στο χέρι μας! όσο υπάρχουν κουλοί! ![]() |
όποτε πλένω το αμάξι ΒΡΕΧΕΙ! |
amafic έγραψε: | ||
Γι'αυτό κι εγώ έχω τέσσερις μήνες να το πλύνω. Συνέχεια βρέχει. Το καλοκαίρι μια και καλή. ![]() ![]() |
ουουου!!! βρωμιάρη!!!!!!!!!!! χαχαχαχα ![]() ![]() |
amafic έγραψε: | ||
Γι'αυτό κι εγώ έχω τέσσερις μήνες να το πλύνω. Συνέχεια βρέχει. Το καλοκαίρι μια και καλή. ![]() ![]() |
geo106xs έγραψε: |
Σωστοοοοοοςςςς ![]() ![]() ![]() ![]() Καμια φορα λεω να ζυγισω και το pug και το fx πριν και μετα το πλυσιμο(το καλοκαιρι φυσικα!) για να δω ποσα παραπανω κιλα ειμαι το χειμωνα ![]() ![]() ![]() |
τα πιο πολλα τα εχω σπιτι σε στοκ |
σίγουρα δεν συμβαίνει μόνο σε μένα!
όποτε πλένω το αμάξι ΒΡΕΧΕΙ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ![]() |