PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 207 - Μπάρα Θόλων / Ψαλιδιών

fynos - Τρι 28 Οκτ 2008, 22:55:12
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Μπάρα Θόλων / Ψαλιδιών
Η OMP έβγαλε για το 207 μπάρα θόλων και μπάρα ψαλιδιών.

Δεν ξέρω για το πρώτο, αλλά για το δεύτερο έχω μία απορία.
Τα χιαστί πάνε και πιάνουν κάπου πολύ μπροστά, φαντάζομε εδώ, έχει ουσία κάτι τέτοιο ?
Βέβαια δεν μου αρέσει που εξέχει τόσο από κάτω και το θεωρώ επικίνδυνο αν κτυπήσει αλλά δεν ξέρω, μήπως είναι το πρώτο κομμάτι για δοκιμή ?
Γιατί βλέπω άσχημη δουλεία σαν τα κολλήματα της θολώμπαρας πιο πάνω.

MEMsound - Τρι 28 Οκτ 2008, 23:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
για κάποιον που πραγματικα το στρίβει... (και το "στήβει", του πίνει το αιμα... σε πίστες κλπ κλπ) εχει νοημα
γενικώς αυξάνει την ακαμψια του εμπρός μέρους και διατυρεί την γεωμετρία της ανάρτησης την ωρα της "πιεσης" πιο σταθερή

οι κολλήσεις μια χαρα ειναι
η omp ειναι σοβαρη εταιρία κατασκευής αγωνιστικών εξαρτημάτων και γενικώς φτιάχνει αξιόλογα και αξιόπιστα πραγματα

παρόλα αυτά το θεωρώ λιγο υπερβολή για το δικό σου 207
recife_rallye - Τετ 29 Οκτ 2008, 00:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως Μανθο ειναι σε πειραματικο σταδιο αυτο το σετ?
MEMsound - Τετ 29 Οκτ 2008, 00:07:06
Θέμα δημοσίευσης:
ε αυτό δεν μπορω να το ξέρω
αλλα δεν νομίζω, γιατι δεν τους συμφερει να διαφυμιζουν κάτι που δεν ειναι 100% ετοιμο (χωρις να γραφουν πουθενά οτι "ειμαστε σε φαση εξέλιξης")
επίσης αν το βαψουν για την τελικη παραγωγη κοκκινο ας πουμε δε νομιζω να αλλαξει κατι
fynos - Τετ 29 Οκτ 2008, 07:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι βαμμένο κόκκινο από αυτούς, αλλά με photoshop !

android - Τετ 29 Οκτ 2008, 17:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
για μενα βαλε πρωτα μια ρυθμιζομενη π.χ. kw κ αν δεν σου κανει ακομα σε στριψιμο το αμαξι ε τραβα πετατο
αν απλα θες ενα κλικ ακομα με την kw πανω τοτε βαλε κ αυτα Laughing
σε μαμα δεν αξιζει γιατι αρχηζεις απο το ω και πας αστο α.... Laughing
recife_rallye - Τετ 29 Οκτ 2008, 17:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
για μενα βαλε πρωτα μια ρυθμιζομενη π.χ. kw κ αν δεν σου κανει ακομα σε στριψιμο το αμαξι ε τραβα πετατο

+1 Νομιζω πως ειναι πιο συνετο να ξεκινησεις απο μια αξιολογη αναρτηση ρυθμιζομενη κ υστερα βλεπεις κ συμπληρωνεις αν χρειαστει κατι.. Wink
STELIOS - Τετ 29 Οκτ 2008, 17:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανος ειναι φωτο απο το πρωτοτυπο, γιατι η συγκεκριμενη πωλειται βαμενη.
Αβαφες πωλουνται μονο η αλλουμινενιες (και στις αλουμινενιες οι κολλησεις δεν φενονται ετσι).
PAVLOS_207RC - Τετ 29 Οκτ 2008, 23:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
Και το τελικο αποτελεσμα

http://img147.imageshack.us/my.php?image=ma1917fc4.jpg τιμη 82,00Ε
http://img147.imageshack.us/my.php?image=ma1919rd8.jpg τιμη 106,00Ε

πιστεβω πως ειναι πολι καλι επιλογη
android - Πεμ 30 Οκτ 2008, 00:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
καλες τιμες εχουν αρκει να μην ειναι του εξωτερικου αυτες που βαλες Laughing
drdino - Πεμ 30 Οκτ 2008, 00:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
android έγραψε:

+1 Νομιζω πως ειναι πιο συνετο να ξεκινησεις απο μια αξιολογη αναρτηση ρυθμιζομενη κ υστερα βλεπεις κ συμπληρωνεις αν χρειαστει κατι.. Wink

Eγώ πάλι αμφιβάλω αν στο αμάξωμα του 207 θα καταλάβει κανείς τπτ με μια θολόμπαρα, οι θόλοι δεν απέχουν και τόσο πολύ από τον καθρέπτη πλέον. Laughing
android - Πεμ 30 Οκτ 2008, 00:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
android έγραψε:

Eγώ πάλι αμφιβάλω αν στο αμάξωμα του 207 θα καταλάβει κανείς τπτ με μια θολόμπαρα, οι θόλοι δεν απέχουν και τόσο πολύ από τον καθρέπτη πλέον. Laughing

καλα το ουσιαστικο ειναι η μπαρα ψαλιδιων κατι τετοιο νομιζω φοραει κ το 207 s2000
drdino - Πεμ 30 Οκτ 2008, 01:07:05
Θέμα δημοσίευσης:
H κάτω γέφυρα δλδ δεν αρκεί; Ψαλιδόμπαρα βάζανε στα 106 που δεν ήταν τόσο δεμένο το μπροστινό πλαίσιο. Confused
PAVLOS_207RC - Πεμ 30 Οκτ 2008, 01:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια σοβαρεφτιται λιγο Clapping . αμα ειναι ετσι τι της βγαλαν τοτε τις μπαρες για ναχουμε να λεμε εγο παντος πιστεβω πως θα κανουν πολι καλι δουλεια αλα αυτο που με απογοειτευη ειναι γιατι ενισχισαν το μπροστα τοσο πολυ και στο πισο δεν εκαναν τιποτα
Ghost Dog - Πεμ 30 Οκτ 2008, 07:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
H κάτω γέφυρα δλδ δεν αρκεί; Ψαλιδόμπαρα βάζανε στα 106 που δεν ήταν τόσο δεμένο το μπροστινό πλαίσιο. Confused

Ακριβως ετσι, ψαλιδομπαρα βαζανε στα 106 γιατι δεν "ειχαν" γεφυρα.... Wink
volvos - Πεμ 30 Οκτ 2008, 09:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
αν μπαινεις πιστα
αν καβαλας κερμπ σα τρελλος
αν τα 1.5g ειναι τροπος ζωης
αν δε αντεχεις να οδηγεις με πολιτικα λαστιχα αμαξι

ΤΟΤΕ ΝΑΙ ειναι αναγκαιες αυτες οι μπαρες

σε ολα τα υπολοιπες περιπτωσεις οδηγων οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που πιθανο να μη τις δεις και ποτε
επισης στα 106 που βαζανε τετοια ψαλιδομπαρα επειδη εξηχε πολυ ηταν ρισκο να βρουν σε κανα εξογκωμα στο δρομο ή πεζοδρομια αν καβαλας

αν και στο 207 εξεχει τοσο ειναι μεγαλο ρισκο γιατι αν σου παρει θα σου παρει τα παντα απο κατω.........
PAVLOS_207RC - Πεμ 30 Οκτ 2008, 10:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
Σιμφονω με των Παναγιωτη με τετιους δρομους δεν ειναι νατα βαζουμε αυτα.
οπου και να πας Exclamation ΠΡΩΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕ ΕΡΓΑ Exclamation
melanuras - Πεμ 11 Δεκ 2008, 01:00:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 - Μπάρα θόλων
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!! ΕΧΩ ΤΟ 207 GT ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?
drdino - Πεμ 11 Δεκ 2008, 01:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν την χρειάζεσαι και ιδιαίτερα... Από ανάρτηση είσαι μαμά;
melanuras - Πεμ 11 Δεκ 2008, 01:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Δεν την χρειάζεσαι και ιδιαίτερα... Από ανάρτηση είσαι μαμά;
ναι
fynos - Πεμ 11 Δεκ 2008, 07:49:36
melanuras έγραψε:
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!! ΕΧΩ ΤΟ 207 GT ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14244
melanuras - Πεμ 11 Δεκ 2008, 16:51:04
fynos τι να σου πω.... Εισαι και πολυ Φ Ι Ν Ο Σ!!!!!!!!!!!!!! αμα λαχει να πουμε..... ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι δημοσιευσεις μεταφερθηκαν στη σωστη ενοτητα....
Ghost Dog

android - Τετ 18 Φεβ 2009, 20:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
τι ναι τουτο το μπαρακι παλι?

http://www.kptuning.com/product_info.php?cPath=686_968&products_id=9290&osCsid=15418668b03619f0c15e4f591a84e9c8
Arvas - Τετ 18 Φεβ 2009, 22:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως φαινεται ειναι ψαλιδομπαρα που πιανει στα μπροστινα σημεια του ψαλιδιου... δεν ξερω στα πεζο τι ακριβως παιζει αλλα ειναι η πιο συνηθησμενη στα περισσοτερα...
iceage - Τετ 18 Φεβ 2009, 22:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

http://www.kptuning.com/product_info.php?cPath=686_968&products_id=9290&osCsid=15418668b03619f0c15e4f591a84e9c8

Αυτή η μπάρα στην συγκεκριμένη φωτό είναι ψαλιδιών για 106.
android - Τετ 18 Φεβ 2009, 22:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
android έγραψε:

Αυτή η μπάρα στην συγκεκριμένη φωτό είναι ψαλιδιών για 106.

οποτε θα λεει για την μπαρα του τοπικ απλα η φωτο ειναι ατυχης Wink
ayrton - Παρ 20 Φεβ 2009, 13:09:48
melanuras έγραψε:

Δεν προκειται να καταλαβεις διαφορα. ειναι αχρειαστη στο αυτοκινητο σου εκτος και εαν ειναι το rc cup 2000 Laughing ασε που χτυπα ξυλο εαν συμβει κατι στη μια πλευρα παιρνει και η αλλη. Και για τα ψαλιδια με τους κολο δρομους που εχουμε ουτε που να το σκεφτεσαι Confused βεβαια δικια σου επιλογη ειναι και κανεις οτι θελεις Very happy
dope207 - Παρ 18 Σεπ 2009, 07:20:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα ήθελα να υποβάλω μια Ερώτηση.
Αυτές οι μπάρες που μπαίνουν στα 207CC, από κάτω ( 2 χιαστές ).
Υπάρχει δυνατότητα να μπουν στο δικό μου 207?!?!?
Και αν ναι, περίπου πόσα να υπολογίζω? Rolling eyes
pistolas - Σαβ 19 Σεπ 2009, 20:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά η μπάρα θόλων κάνει τρελή δουλειά κανει πολύ απόλυτο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου!εκτος αν έχεις ρυθμιζόμενα TOP MUNDS!Ειδικά σε ενα αμάξι όπως το 207 που οι θόλοι του ειναι αρκετα ψηλά!έβαζες μπάρα σε σάξο και τα μούτρα βιδονόταν στο εσωτερικό της στροφής και το saxo-rallye ήταν ενα με το έδαφος!απλή φυσική νόμος της αδράνειας(Η ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)!σε λίγες μέρες θα βάλω και συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν!
-Οσο για ψαλιδιών θα έλεγα όχι γιατι η ελλάδα δεν ειναι χωρα για αυτοκίνητα με πολύ μεγάλη ακαμψία!!!διότι όλο το βάρος το παίρνουν μετα τα λαστιχα και κατα συνεπεια ο δρόμος τον οποιο δεν έχουμε!!!!Διοτι είναι ελάχιστες οι στροφεσ που δεν γλυστράνε!
Ακόμη η μπάρα θόλων βοηθάει σε απότομες αλλαγες κατευθηνσης...
Μειώνει την στρέβλοση του πλαισίου!
Αυτα!!!!!!!
bagosgt - Κυρ 20 Σεπ 2009, 06:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
περιμενουμε νεα σου,κ αν τυχει να μας πας κ καμια βολτα να τη δουμε σε δραση,δε θα λεγαμε οχι... Wink
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 09:43:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω που ειμαι λιγο δύσκολο διστυχως..... Crying or Very sad
Αλλα θα εχετε νεα συντομα πιστευω....
kostas207rc - Κυρ 20 Σεπ 2009, 11:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Aν μπορείς πές μας κάποια πράγματα όπως τιμή.
(μην ξεχνάς πως κανονίζουμε συνάντηση)
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 11:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
της omp είναι και εχει περιπου 110-120Ευρω ....
ελπίζω να μπορώ να τα πούμε στη συνάντηση!
volvos - Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
se αμαξι με υποπλαισιο που θα πιασει η ψαλιδομπαρα και τι περιμενεις να κανει?

επισης το να συγκρινουμε τους θολους του 207 με του 106......ειναι λιγο καπως.

ακομα και στα 206 η θολομπαρα δεν εκανε καμια τρομερη δουλεια αφου ηταν αρκετα δεμενοι οι θολοι
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μιλάω για ψαλιδόμπαρα!!!!
Οσο για μπάρα θόλων η saxo ή 207 έχεις ο νομος της φυσικής είναι ο ίδιος!!!!!
Η φυγόκεντρος και η κεντρομόλος είναι αυτή που σε βάζει στη στροφή και η αδράνεια αυτή που σε βγάζει στα βράχια!!!!!!
Αυτη τη δύναμη μειώνει μια μπάρα θόλων διότι την μειράζει ομοιόμορφα στο πλαίσιο και όχι μονόπλευρα!
mathanas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
pistolas έγραψε:
Δεν μιλάω για ψαλιδόμπαρα!!!!
Οσο για μπάρα θόλων η saxo ή 207 έχεις ο νομος της φυσικής είναι ο ίδιος!!!!!
Η φυγόκεντρος και η κεντρομόλος είναι αυτή που σε βάζει στη στροφή και η αδράνεια αυτή που σε βγάζει στα βράχια!!!!!!
Αυτη τη δύναμη μειώνει μια μπάρα θόλων διότι την μειράζει ομοιόμορφα στο πλαίσιο και όχι μονόπλευρα!

H φυγοκεντρος σε βγαζει εξω γι αυτο απαιτειται απο τα λαστιχα - κλιση οδοστρωματος μια συνισταμενη δυναμη ιση μ αυτη και αντιθετη που ειναι η κεντρομολος. Οταν δε την εχεις τη κεντρομολο (γλυστρανε τα λαστιχα χανεται η τριβη) βγαινεις εξω και οσο μεγαλυτερη μαζα εχεις δλδ τοσο μεγαλυτερη αδρανεια και ορμη τοσο χειροτερα.... Η φυγοκεντρος ειναι η δυναμη λοιπον που υπαρχει ετσι και αλλιως λογω της αδρανειας και το αμαξι μαζι με το σωστο δρομο (συντελεστης τριβης - κλιση) πρεπει να την υπερνικησει ή τουλαχιστον εξισωσει με τη κεντρομολο ....

Οι μπαρες εχουν ως αρχη να μην αφηνουν το πλαισιο να στρεβλωνει οποτε και να λλαζουν οι γωνιες των τροχων που ετσι και αλλιως με τη μαμα αναρτηση και silentblock οχι απλα αλλαζουν αλλα πανε περιπατο...... Οποτε νοημ αεχει μονο σε πιστα και με κουτσουρο αναρτηση και μαλον για το πλαισιο του 207 οχι τοσο απαραιτητη οσο για το 106......
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
φυγόκεντρο κεντρομόλο εννοω ζεύγος δυνάμεων.....
όσο καλό πλαίσιο να έχουμε σε μια καλή ασφαλτο σε γρήγορες αλλαγες κατεύθηνσης το πλαίσιο την ακούει....δηλδή σε ενα κλειστό κομμάτι καταφέρνεις να έχεις ένα πολύ καλο apex....κοντά στη κορυφή της στροφής πρίν αρχίσεις να γλυστρας....
Εγω σαν φυσικός ψυφίζω ΝΑΙ!!!!!!
+1 για τα συνεμπλοκ είναι κατι στα άμεσα σχεδια μου οταν θα είναι διαθέσιμα!!!!!
Arvas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 18:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον για να μην χαζεψουμε.. Η φυγοκεντρος ΔΕΝ ειναι δυναμη και ουσιαστικα ΔΕΝ υπαρχει ειναι η αδρανεια που προσπαθει να μας παει ευθεια και εμεις το αντιλαμβανομαστε σαν δυναμη. Η μονη δυναμη που υπαρχει ειναι η κεντρομολος που μας εξαναγκαζει να στριβουμε και ΔΕΝ εξισωνεται με καμια γιατι αν εξισωνοταν δεν θα στριβαμε θα πηγαιναμε ευθεια...
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
+1
F(k)=m*u^2/R(μεταφορική)
F(k)=m*ω^2*R(περιστροφική)
Αυτή είναι η δύναμη που μας στρίβει....
και η αδράνεια είναι η αντίδραση της
ξεφύγαμε.....
surgeon - Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
Arvas έγραψε:
Λοιπον για να μην χαζεψουμε.. Η φυγοκεντρος ΔΕΝ ειναι δυναμη και ουσιαστικα ΔΕΝ υπαρχει ειναι η αδρανεια που προσπαθει να μας παει ευθεια και εμεις το αντιλαμβανομαστε σαν δυναμη. Η μονη δυναμη που υπαρχει ειναι η κεντρομολος που μας εξαναγκαζει να στριβουμε και ΔΕΝ εξισωνεται με καμια γιατι αν εξισωνοταν δεν θα στριβαμε θα πηγαιναμε ευθεια...

Μαγκες εχει δικιο ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα. Εχει βαλει κανεις θολωμπαρα? ειδε διαφορα (εστω να υποκειμενικα) η απλα φιλοσοφουμε?
android - Κυρ 20 Σεπ 2009, 21:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
surgeon έγραψε:
Arvas έγραψε:

Μαγκες εχει δικιο ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα. Εχει βαλει κανεις θολωμπαρα? ειδε διαφορα (εστω να υποκειμενικα) η απλα φιλοσοφουμε?

εχετε δει οτι οι θολοι ειναι στο καθρεφτη του αυτοκινητου....δλδ τα πισω μεροι του θολου τα ποιανει λαμαρινα απο την μια ακρη στην αλλη κ απο το πανω σημειο τους μεχρι το κατω τους
surgeon - Κυρ 20 Σεπ 2009, 21:43:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι ειναι γιαυτο αμφιβαλουμε για την χρησιμοτητα της μπαρας.Εγω πηγα στην OMP πριν μηνες αλλα δε με πεισαν.
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 21:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
σωστος!!!!!!!
Μάλλον με ποισατε προς το παρόν....
dope207 - Δευ 21 Σεπ 2009, 07:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΩ ΠΩ... ένα ερώτημα έθεσα, πανικός έγινε Laughing
Γενικά οι δρόμοι μας δεν είναι για μπάρες κάτω στον άξονα, αλλά απ την άλλη έχω πριζοθεί να βάλω... θα δείξει.
mathanas - Δευ 21 Σεπ 2009, 20:41:39
Θέμα δημοσίευσης:
Arvas έγραψε:

Τα παντα ειναι σχετικα φιλε Arvas, εχεις και συ το δικιο σου σαν αδρανειακος παρατηρητης αλλα το χω και γω ο μη αδρανειακος.

"Για να εφαρμόσουμε τους νόμους της κλασικής Μηχανικής σε μη αδρανειακό συστήματα εισάγουμε τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ". Οποτε για σενα δεν υπαρχει για μενα ομως υφισταται και δεν εχω χαζεψει.....

Αν και δεν εχει καμια σημασια τελικα απλα για τους τυπους.......
Arvas - Τρι 22 Σεπ 2009, 01:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δυναμη αδρανειας ΔΕΝ υπαρχει.. Η αδρανεια ειναι αδρανεια και το μετρο της η μαζα... Σαν παρατηρητης σε διαφορετικο συστημα ισως παρατηρησεις καποιες αλλες δυναμεις οι οποιες ομως ειναι πλασματικες και οχι πραγματικες για να εξηγησεις καποια φαινομενα οπως φαινονται στο δικο σου συστημα.. Οι δυναμεις δεν εχουν σχεση με συστημα αναφορας απλα απο καποια συστηματα καποιες δεν διακρινονται ενω μπορει να φαινονται καποιες αλλες που δεν υπαρχουν...
Φυσικος ειμαι και γουσταρω αυτο που κανω δεν το κανω απο αναγκη. Αν ξερεις καποιο καθηγητη που ξερει τι του γινεται θα στο εξηγησει γιατι απο μηνυματακι δεν γινεται... Wink
pistolas - Τρι 22 Σεπ 2009, 11:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
+1 fysic of ιωαννινα!!!!
pistolas - Τετ 23 Σεπ 2009, 19:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

εχετε δει οτι οι θολοι ειναι στο καθρεφτη του αυτοκινητου....δλδ τα πισω μεροι του θολου τα ποιανει λαμαρινα απο την μια ακρη στην αλλη κ απο το πανω σημειο τους μεχρι το κατω τους

Φίλε μου το κοίταξα και δεν είναι κολλημένη τελικά στη λαμαρίνα και έχει απόσταση απο τον καθρέπτη τόση ώστε να κάνει δουλειά η μπάρα!!!!!
!!! Rolling eyes
kostas207rc - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
http://img801.imageshack.us/img801/3519/mpatatholwn1.jpg
http://img820.imageshack.us/img820/3856/dsc00155mparatholwn2.jpg
bab2112 - Κυρ 29 Αύγ 2010, 19:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
παντως σοβαρα τωρα εχω μπει σε πολλα 207 και ειλικρινα ειναι απο τα πιο στιβαρα αυτοκινητα που εχω μπει. δεν βλεπω πραγματικο λογο περα απο το να φτασει το αμαξι 300 αλογα, να βαλει καποιος θολομπαρα
SocratiS RCoura - Σαβ 18 Δεκ 2010, 17:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
με τη θολομπαρα αυτη υπαρχει προβλημα σε περιπτωση χτυπηματοσ απο τη μια πλευρα να παρει και η αλλη??
Tzive - Σαβ 18 Δεκ 2010, 18:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως στο αγωνιστικο μου ουτε ψαλιδο μπαρα εχω ουτε θολομπαρα... οποτε για το πολικο δεν το συζηταω καν...
nikoskouledianos - Κυρ 18 Σεπ 2011, 00:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
μπορει να μου προτεινει καποιος καποιον μαστορα που να εχει βαλει μπαρα θολων σε peugeot 207 rallye?
MEMsound - Κυρ 18 Σεπ 2011, 01:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
τι σου κανει το αμαξι και θες να του βαλεις μπαρα?
τι του εχεις αλλαξει μεχρι στιγμης και δεν σε ικανοποιεί?
nikoskouledianos - Πεμ 22 Σεπ 2011, 22:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ.
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ?
MEMsound - Παρ 23 Σεπ 2011, 00:37:07
Θέμα δημοσίευσης:
οχι δεν εχω καποιον να σε στειλω
θεωρω οτι σε οποιο συνεργειο θα μπορουν να βιδωσουν 4-6βιδες που χρειαζεται

γραφε με μικρα

καλοφορετη
nikoskouledianos - Παρ 23 Σεπ 2011, 01:22:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπαίνει δηλαδή στις βιδες που
Υπάρχουν στους θολους όπως στα
Περισοτερα αυτοκίνητα ;
Χρειάζονται νέες τρύπες δηλαδή;
Υπάρχει περίπτωση μελλοντικά να έχει
Πρόβλημα το αμαξι κάνοντας τρύπες σους
Θολους;
MEMsound - Παρ 23 Σεπ 2011, 11:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Νικο πλακα μας κάνεις???
Σου εγραψα πουθενα για νεες τρυπες?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikoskouledianos - Παρ 23 Σεπ 2011, 17:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι γιατί να σου κάνω πλάκα ;
Ίσως δεν σου έδωσα να καταλάβεις
Έχω αγοράσει την μπάρα δεν μπορει κάνεις
Να μου την βάλει όλοι μου λένε ότι
Θέλει άλλες τρύπες για αυτο ζήτησα αν ξέρει
Καποιος να με στείλει σε κάποιον που να ξέρει
Να την βάλει. Το τηλ μου είναι 6932305629
Αν Θέλεις Πάρε με κάποια στιγμη να τα πούμε
Η αν θές δωσε μου το δικο σου να σε πάρω.
MEMsound - Παρ 23 Σεπ 2011, 18:03:04
Θέμα δημοσίευσης:
οσες μπάρες εχουν περασει απ τα χερια μου (και ματια μου ) βιδωνουν στις βιδες που εργοστασικα εχει το αμαξι στους θολους και που ειναι η βιδες των topmount

τι μπαρα εχει πάρει?
απο πού?
μηπως δεν ειναι για 207?? Confused Confused Confused
JDROGAS - Παρ 23 Σεπ 2011, 20:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
οσες μπάρες εχουν περασει απ τα χερια μου (και ματια μου ) βιδωνουν στις βιδες που εργοστασικα εχει το αμαξι στους θολους και που ειναι η βιδες των topmount

τι μπαρα εχει πάρει?
απο πού?
μηπως δεν ειναι για 207?? Confused Confused Confused

Εχω την αισθηση οτι οντως θελει τρυπες!
android - Παρ 23 Σεπ 2011, 21:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
στο 207 μονο μια βιδα εχει,την κεντρικη του αμορτισερ στο θολο
ypovoleas - Παρ 23 Σεπ 2011, 21:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω αν μπορω να βοηθησω αλλα στο starletaki που ειχα βαλει ηταν πολυ απλο.δεν νομιζω να θελει τρυπες στο 207.η λογικη αυτο λεει......μηπως απλα βαριουντε να ασχοληθουν και σου λενε δικαιολογιες?δεν ξερω,η αυτο,η δεν ειναι για το 207 αυτη που αγορασες.
GGiannis - Τετ 05 Οκτ 2011, 19:33:42
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ αν εισαι ψειρας και καταλαβεις διαφορα στο στριψιμο με την μπαρα θολων στο 207(μαμα) , παραδεχομαι.Την ΜΠΑΡΑ ΨΑΛΙΔΙΩΝ τι την θελετε? Φοβαστε μην ανοιξει η γεφυρα απο κατω και θελετε στηριγμα?
android - Τετ 05 Οκτ 2011, 20:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
GGiannis έγραψε:
Την ΜΠΑΡΑ ΨΑΛΙΔΙΩΝ τι την θελετε? Φοβαστε μην ανοιξει η γεφυρα απο κατω και θελετε στηριγμα?

Δεν ειναι ακριβως ετσι...οσο λιγοτερους τζογους περνει ολο το συστημα τοσο καλυτερη αισθηση...τωρα ποσο θα ναι αυτη κ ποιος θα μπορει να την καταλαβει...ειναι αλλο θεμα...χαμηλωμα παντως και τετοια μπαρα δε θα βαζα ποτε εκει κατω γιατι ανετα μπορω καπου να βρω κ να μεινουν ολα εκει
GGiannis - Τετ 05 Οκτ 2011, 21:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
GGiannis έγραψε:
Την ΜΠΑΡΑ ΨΑΛΙΔΙΩΝ τι την θελετε? Φοβαστε μην ανοιξει η γεφυρα απο κατω και θελετε στηριγμα?

Δεν ειναι ακριβως ετσι...οσο λιγοτερους τζογους περνει ολο το συστημα τοσο καλυτερη αισθηση...τωρα ποσο θα ναι αυτη κ ποιος θα μπορει να την καταλαβει...ειναι αλλο θεμα...χαμηλωμα παντως και τετοια μπαρα δε θα βαζα ποτε εκει κατω γιατι ανετα μπορω καπου να βρω κ να μεινουν ολα εκει

Περα απο το αν βρεις, που σε χαμηλωμενο θα κανεις τραμπαλα στα σαμαρακια, 2ον η μπαρα ψαλιδιων πιστευω οτι δεν προσφερει απολυτως τιποτα.
android - Πεμ 13 Οκτ 2011, 18:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
παρτε και ενα δωρακι κατα τυχη...συνεμπλοκ ψαλιδιων

http://www.polybush.co.uk/shop/view/525_207/649_39H_Front_Wishbone_Inner_Bushes
N207r - Παρ 14 Οκτ 2011, 13:16:27
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο με την μπαρα ψαλιδιων.. τα 207 εχουν μπαρα απο μονα τους στα ψαλιδια τι παραπανω να κανεις?? γιαυτο εχουν τετοια ακριβια στο τιμονι σε σχεση με αλα αμαξια..
τωρα για τα σινεμπλοκ καλη σκεψη αλα ισως να εχουμε πολλουσς κραδασμους..
kostas207rc - Παρ 14 Οκτ 2011, 16:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
GGiannis έγραψε:
android έγραψε:
GGiannis έγραψε:

Περα απο το αν βρεις, που σε χαμηλωμενο θα κανεις τραμπαλα στα σαμαρακια, 2ον η μπαρα ψαλιδιων πιστευω οτι δεν προσφερει απολυτως τιποτα.

Τότε αυτοί που την βγάζουνε για τα 207 δεν ξέρουνε τίποτα
και ξέρουμε εμείς...για κάποιο λόγο έχει σχεδιαστεί....
GGiannis - Σαβ 15 Οκτ 2011, 16:56:31
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
GGiannis έγραψε:
android έγραψε:
GGiannis έγραψε:

Τότε αυτοί που την βγάζουνε για τα 207 δεν ξέρουνε τίποτα
και ξέρουμε εμείς...για κάποιο λόγο έχει σχεδιαστεί....

Ναι προφανως για καποιο λογο εχει σχεδιαστει ,εχει σχεδιαστει για να κραταει στην σωστη αποσταση τους θολους να μην πλησιαζουν και να τονωνει την ακαμψια , και οπως ειπα ναι σε hardcore καταστασεις στην πιστα θα δει καποιος διαφορα, στον δρομο ομως πολυ δυσκολα . Και απο την αλλη ο καθενας πουλαει οτι θελει , αυτο δεν σημαινει οτι αξιζει.
SAKIS-LEMANS - Τετ 23 Οκτ 2013, 18:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί κάποιος ο οποίος έχει βάλει την μπάρα θόλων της omp να μου πει αν τρύπησε topmount;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες