mihalis81 έγραψε: |
Το αμαξι έχει κανει 6000χλμ.
οταν το παιρνω και θελω να βγω απο το γκαραζ και στρίβω το τιμονι απο τις αναρτησεις ακουγετε θορυβος λες και σπανε τα κοκκαλα του. ο τεχνικος στην peugeot που εχει και αυτος το ιδιο λεει οτι είναι λόγο σκληρων αναρτησεων. Είναι συνατον? έσεις οι κατοχοι Rallye 207 έχετε το ιδιο πρόβλημα. ευχαριστω. |
KouKou έγραψε: |
Φιλε μου σε μενα ακουγοταν το εξης: Οταν περνουσα απο ανωμαλια (λακουβα-σαμαρακι) ακουγα εναν μεταλικο θορυβο. οποτε πηγα και το ειπα σε εναν μηχανικο. εκεινος χωρις να μου πει τιποτα περνει βγαζει το αριστερα μπροστα τροχο(του ειχα πει οτι το ακουω απο μπροστα αριστερα) και βγαζει μια μεταλικη ασφαλεια που εχει εκει (μοιαζει με φουρκετα) την σφιγγει λιγο και απο τοτε δεν ξανακουσα θορυβο.
Δεν ξερω αν λεμε για το ιδιο, αλλα αν στο κανει μονο σε κινηση και οχι σταματημενος κοιτα το! |
mihalis81 έγραψε: |
Το αμαξι έχει κανει 6000χλμ.
οταν το παιρνω και θελω να βγω απο το γκαραζ και στρίβω το τιμονι απο τις αναρτησεις ακουγετε θορυβος λες και σπανε τα κοκκαλα του. ο τεχνικος στην peugeot που εχει και αυτος το ιδιο λεει οτι είναι λόγο σκληρων αναρτησεων. Είναι συνατον? έσεις οι κατοχοι Rallye 207 έχετε το ιδιο πρόβλημα. ευχαριστω. |
android έγραψε: | ||
εχεις βαλει συναγερμο μαμα? |
KouKou έγραψε: | ||||
Ναι αλλα τι σχεση εχει αυτο? |
android έγραψε: | ||||||
εχει πανω απο το πλαστικο αυτο ειναι ο συναγερμος γτ τον βαλαν εδω κ εμενα μου κρεμασε μερχι κ το πλαστικο του θολου γτ δεν εσφιξαν καλα αυτες τις βιδες εκανε μποσικο κ χτυπουσε οπως κ σενα |