ultra-one έγραψε: |
Αναμένατε στο ακουστικό σας για το πλήρες τεστ..... ![]() Το οδηγάω εδώ στην Κύπρο από την περασμένη Παρασκευή, μέχρι το Σάββατο που επιστρέφω Αθήνα. Πολύ χονδρικά μέχρι τώρα εντόπισα τα παρακάτω: +Πολύ καλή οδική συμπεριφορά μακράν καλύτερη από τις προηγούμενες Corolla που δίνει την εντύπωση ότι πάντα πατάει καλά κάτω +Άνετη και πολύ καλά ελεχόμενη ανάρτηση χωρίς να είναι μαούνα, χωρίς να πλέει και χωρίς να κοπανάει ποτέ. +Πάρα πολύ καλή ποιότητα κύλισης +Πάρα πολύ αποτελεσματικά φρένα +Αρκετά οικονομικό +Ροπάτος κινητήρας χαμηλά +Πολλαπλές ρυθμίσεις τιμονιού/καθίσματος +Πολύ μικρός κύκλος στροφής για το μεταξόνιο του +Πολύ συμπαγής αίσθηση +Σταθέρο και ευθύβολο στην ευθεία και δεν επηρεάζεται από πλάγιο άνεμο -Τρισάθλια εργονομία από τις χειρότερες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου! -θορυβώδης και τραχύς κινητήρας -Ψόφιος κινητήρας ψηλά -Βαρύς σφόνδιλο -Αργούτσικο..... -Πολύ Light αίσθηση σε όλα! (Φρένα, Τιμόνι, διακόπτες κλπ) -Πάρα πολύ "ηλεκτρικό" τιμόνι χωρίς καθόλου αίσθηση που θυμίζει τιμονιέρα για PC! -Αργό κιβώτιο που γρατζουνάει στις γρήγορες αλλαγές |
nikosauris έγραψε: |
ειναι κορυφαιο σε πολλους τομεις,μην λεμε οτι θελουμε.οσο για το τιμονι του ειναι πολυ καλο και τα περιοδικα το λενε ενα απο τα καλυτερα της κατηγοριας και οχι τιμονιερας παιχνιδιου που ακουσα. απλα υστερει λιγο σε πληροφορηση.παντος ειναι 3 φορες πιο καλο σε αισθηση σε σχεση με το καινουργιο rally που προσφατα οδηγησα.που το λενε τα περιοδικα οτι εχει πολυ ελαφρια αισθηση |
volvos έγραψε: |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14397 |
ultra-one έγραψε: |
Υ.Γ: Δεν νομίζω τα δεξιοτίμονα Auris να είναι χειρότερα!!! Μην ξεχνάς ότι στην Ιαπωνία τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα οπότε οι οποιδήποτε "συμβιβασμοί" θα γίνονται στα αριστεροτίμονα. |
ultra-one έγραψε: | ||
Όταν οδηγήσεις ένα Focus θα αλλάξεις 180 μοίρες τις απόψεις σου!! Είμαι ξανά Κύπρο από χθες και μου έχουν δώσει πάλι Auris! Ισχύουν και πάλι ότι έγραψα μέχρι τώρα. Το τιμόνι σίγουρα είναι από τα χειρότερα του σημεία. Έχει ακρίβεια, αλλά από αίσθηση είναι εντελώς κουκουρούκου και ναι είναι σαν τιμονιέρα της κακιάς ώρας για βιντεοπαιγνίδια. Το αυτοκίνητο θα το έχω 2 βδομάδες, οπότε υπόσχομαι αυτή τη φορά να γράψω αναλυτικά σχόλια. Υ.Γ: Δεν νομίζω τα δεξιοτίμονα Auris να είναι χειρότερα!!! Μην ξεχνάς ότι στην Ιαπωνία τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα οπότε οι οποιδήποτε "συμβιβασμοί" θα γίνονται στα αριστεροτίμονα. |
nikosauris έγραψε: |
αδερφε δεν χρειαζεται να κολλας με τα ford.γιατι βλεπω καποιο κολλημα.οσο για τιμονι το εχεις κανει χειροτερο και απο αccent hundai.οτι θελεις λεγε.το auris ειναι το καλυτερο μικρομεσαιο αυτη την στιγμη.ειναι το πιο ακριβο στην κατηγορια του και ειναι πρωτο σε πωλησεις εδω και 7 μηνες.και οσο για το κρατημα του δες τευχος drive magazine ιουλιου(ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ) τι κανει και μετα τα λεμε |
orestis έγραψε: |
μα ασφαλως και δεν εχει καμαι σημασια, και φυσικα αστειευομουνα.
το θεμα αισθηση τιμονιου και οδικη συμεριφορα με αυτα τα αυτοκινητα ειναι κατι το οποιο δεν προκειται να μαθουν ποτε! |