venzinas έγραψε: |
λοιπον μιλησα με τον γιωργο απο το speedpark και μου ειπε..
μας διαθετει μεχρι 10 καρτ για καθε αγωνα για να το χαρουμε και να οδηγησουμε με ασφαλεια. παραπανω θα γινετε χαμος και δεν αξιζει. αρα θα πρεπει να ειμαστε 5 κλαμπ απο δυο οδηγους. κοστος 40 ευρω το ατομο ανα αγωνα και προσφερει.. 8 γυρους ελεθερους 8 γυρους χρονομετρημενα δοκιμαστικα 12 γυρους αγωνα επαθλα στους 3 πρωτους αναμνηστικα σε ολους τους οδηγους. πιστευω ενα γκρανπρι το μηνα η το δημινο ειναι αρκετο για πρωταθλημα. τι λες? μεχρι στιγμης ειμαστε.. greekcitroenclub saxosportclub greekrenaultclub (περιμενω απαντηση) i2d (περιμενω απαντηση) και απο εσας |
ath7 έγραψε: |
Μεσα με τα χιλια και προσφερομαι για οδηγος! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ωραια σαν ιδεα
αν καποιοι εχουν τον χρόνο ν ασχοληθούν τα 40ε/αγνα/ατομο θα μπορουσαν να ειναι λιγο λιγότερα για τους 8+8+12γυρους +μεταλια/επαθλα κλπ... πχ 35ε ετσι για να ειναι πιο δελεαστικό |
Road_Runner έγραψε: | ||
Σιγα μωρε,... Για 5 ευρω??? Και εγω μεσα παντως |
mikerrgp έγραψε: |
εγω ειμαι μεσα αλοστε με το νικο την εχουμε λιωσει την πιστα
νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλαααααααααα |
Road_Runner έγραψε: |
Και εγω μεσα παντως |
zaf έγραψε: | ||
Eσυ τοσο μα τοσο παρτακιας εισαι? Τρεχεις με ποδηλατο εχεις και το αγωνηστικο και θες και kart? Ελεος ρε road μην εισαι τοσο πλεονεκτης! ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Αφου μ'αρεσει ο συναγωνισμος, τι να κανουμε |
Ghost Dog έγραψε: |
Μεσα λοιπον και το PSclub.....! ![]() Θα κανονιστει μια μερα που να βολευει ολους |
Ronin έγραψε: |
Καλό θα ήταν να δωθεί προτεραιότητα στους έχοντες τα λιγότερα κιλά. |
Δυστιχως οι εχοντες τα λιγοτερα κιλα εχουνε και το στρατιωτικο οπου να ναι οποτε! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Δεν ψάχνουν για κουλούς Χάρη |
Γιατι ποιος σε φωναξε? ![]() ![]() |