PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες

p206Mike - Παρ 17 Οκτ 2008, 13:23:44
Θέμα δημοσίευσης: Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες
Από το zougla.grArrow

Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες
17 Οκτωβρίου 2008, 08:35

Γεωργία Ευσταθίου

Διαστάσεις έχει πάρει τους τελευταίους μήνες η αύξηση των κλοπών κεραιών αυτοκινήτων, ζαντών αλλά και υαλοκαθαριστήρων. Η ακριβή τιμή τους σε σχέση με τα υπόλοιπα εξαρτήματα οχημάτων τα κάνει αυτόματα στόχο επιτήδειων.

Οι μικροκλοπές έχουν αφήσει έκπληκτους πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι πηγαίνοντας το πρωί να πάρουν τα οχήματά τους διαπιστώνουν ότι λείπουν οι κεραίες, τα τάσια, τσάντες με ρούχα ή παπούτσια και σε πολλές περιπτώσεις μόνο οι υαλοκαθαριστήρες!

Ο Γιάννης πριν από ένα μήνα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έκπληκτος διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει τους υαλοκαθαριστήρες και την κεραία του ραδιοφώνου, ενώ είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του ακριβώς κάτω από το σπίτι του στο Κουκάκι.

Τους υαλοκαθαριστήρες τους όμως «έχασαν» και τρεις φίλοι από τη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι πήγαν με τα αυτοκίνητά τους στην Καλλιθέα για να πιουν ένα ποτό. Όταν βγήκαν από το club, ύστερα από μια ώρα περίπου, οι καθαριστήρες των αυτοκινήτων τους είχαν κάνει φτερά, ενώ οι επιτήδειοι προφανώς δεν «πρόλαβαν» να τελειώσουν τη «δουλειά» και από το ένα αυτοκίνητο αφαίρεσαν μόνο τον ένα υαλοκαθαριστήρα.

«Από τη μια είναι αστείο να σου κλέβουν τους καθαριστήρες. Από την άλλη αγανακτείς, γιατί, ενώ τυπικά πρόκειται για μικροκλοπή, ουσιαστικά βάζεις το χέρι στην τσέπη και μπορεί να πληρώσεις 100 ευρώ για να αγοράσεις καινούργιους», λέει στη zougla.gr ο Μάνθος, του οποίου το αυτοκίνητο διέρρηξαν πριν από μια εβδομάδα. Μαζί με τους υαλοκαθαριστήρες, οι κλέφτες πήραν και μια τσάντα με ρούχα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, χωρίς να πειράξουν τα χαρτιά του και το ραδιο-cd, το οποίο ήταν ολοκαίνουργιο και ακριβό.

Μια σακούλα με παπούτσια και ένα σακάκι ήταν το «λάφυρο» των κλεφτών και στην περίπτωση της Δήμητρας. «Είχα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι και είχα αφήσει μέσα την τσάντα του γυμναστηρίου. Άνοιξαν το αυτοκίνητο, το έψαξαν όλο, δεν πείραξαν το ραδιο-cd. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έψαξαν την τσάντα, έβγαλαν από μέσα τα ρούχα του γυμναστηρίου που ήταν παλιά και πήραν δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και ένα σχετικά παλιό σακάκι που είχα».

Ο Λευτέρης έβαλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ένα πρωί του περασμένου Αυγούστου βρήκε το αυτοκίνητο του χωρίς τα δυο μπροστινά λάστιχα που μόλις είχε βάλει, χωρίς τους υαλοκαθαριστήρες και στις δυο πίσω ρόδες έλειπαν τα τάσια από τις ζάντες.
alekoukos106 - Παρ 17 Οκτ 2008, 13:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα..... Laughing σε λιγο θα κλεβουν και τα αρωματικα δεντρακια.... Laughing Laughing Laughing
venzinas - Παρ 17 Οκτ 2008, 14:15:31
Θέμα δημοσίευσης:
μην γελατε πριν 1 χρονο σπασαν την μερσεντες του πατερα μου για να παρουν ενα ταβλι.....

και λογο του μαγαζιου μου σηναντο πολυ σηχνα πελατες που τους εχουν κλεψει τους καθαριστηρες
p206Mike - Παρ 17 Οκτ 2008, 14:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόσφατα στην Νέα Σμύρνη είδα σε παρακαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμιο, να έχουν όλα σηκωμένους υαλοκαθαριστήρες και αυτοί να λείπουν.
Αρχικά υπέθεσα πως κάποιος για σπάσιμο θα το κανε επειδή δεν μπορούσε να περάσει, ή θα το έκαναν πιτσιρίκια για πλάκα.

Μάλλον πρόκειται για κλέφτες τελικά που απ ότι φαίνεται δρουν στα νοτια προάστια πιο πολύ για την ώρα.... Evil
DimiP - Παρ 17 Οκτ 2008, 18:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
αμα εχουν ακριβη τιμη τα τασια και οι υαλοκαθαριστηρες σε σχεση με τα αλλα αξεσουαρ , τοτε να δενουμε και τις ζαντες με αλυσιδα στα δεντρα ....

ασε που οι 11 στους 10 ειδικα τωρα μετα το καλοκαιρι εχουν καμενους υαλοκαθαριστηρες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
android - Παρ 17 Οκτ 2008, 18:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα περιπου πριν 3 βδομαδες μου πηραν απο το κορολλα τον εναν φλατ καθαριστηρα απο τους 2 που κανει 7 ευρω.....κ εβρεχε εκεινη την μερα...παλι καλα το ειδα κ δεν χαραξα κανα τζαμι Crying or Very sad αυτο εγινε καλιθεα
xrisa-xs - Τρι 21 Οκτ 2008, 11:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα μου έχουν κλέψει 4 φορές τις τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα....
ε, δεν ξαναγόρασα! το έχω αφήσει έτσι!
υποθέτω πάντως πως θα ήταν τίποτα χαζόπαιδα που δεν είχαν τίποτα να κάνουν.... τι να πεις!
Jean - Τρι 21 Οκτ 2008, 15:03:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα πηγαν να μου αρπαξουν την κεραια της 156 λογο οτι μκρη ειναι 10cm και τους επιασα εκεινη την ωρα αλλα με ειδαν να τρεχω και εξαφανιστηκαν 1 στροφη ακομα και την ειχαν παρει!!!!!
android - Τρι 21 Οκτ 2008, 16:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Jean έγραψε:
Εμενα πηγαν να μου αρπαξουν την κεραια της 156 λογο οτι μκρη ειναι 10cm και τους επιασα εκεινη την ωρα αλλα με ειδαν να τρεχω και εξαφανιστηκαν 1 στροφη ακομα και την ειχαν παρει!!!!!

εδω κλεψαν του φιλου μου την μαμα κεραια απο το κια...οταν την εβγαζα με κοροιδευε λεει σιγα ποιος θα στην παρει...ελα ομως που ηρθε πανω του Laughing
Athens - Τρι 21 Οκτ 2008, 16:35:48
Θέμα δημοσίευσης:
Neutral Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked wtf? δηλ πρεπει να προσέχουμε και τους υαλοκαθαριστίρες πλέον ε? και εγώ που φοβάμαι κάθε βράδυ ότι μπορεί ενω σχολάω απο τη δουλειά να μην βρώ το αυτοκίνητο απο κάτω....
ath7 - Τρι 21 Οκτ 2008, 16:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
εμένα μου έχουν κλέψει 4 φορές τις τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα....

Aυτα τα εκανα και εγω στο δημοτικο!Συλλογη βλεπεις!
Silly Whistling Embarassed
xrisa-xs έγραψε:
υποθέτω πάντως πως θα ήταν τίποτα χαζόπαιδα που δεν είχαν τίποτα να κάνουν.... τι να πεις!

Χαζοπαιδα ειναι αυτα που περνουν τους υαλοκαθαριστιρες!Δεν παιζει να τα περνουν για τα αμαξια τους(ενηλικες)!Απλα ειναι η νεα μοδα για τα αλανια του δημοτικου! Twisted evil

Μοδα ειναι θα περασει! Wink
Giannis307 - Τρι 21 Οκτ 2008, 21:14:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εμεισ ειχαμε ταρακσει τα σηματακια ειδηκα απο mercrdes και honda που γινονταν και πιο ωραια μπρελοκ....Μεχρι πουεκανα τσακωττο εναν και κοψαμε ολοι μετα...!
thesalos - Τρι 21 Οκτ 2008, 21:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
Των μερσεντες ηταν λιγο πιο δυσκολο απο τα αλλα γιατι ηθελε και κοφτακι. Τραβουσες πανω και εκοβες. Laughing
drdino - Τρι 21 Οκτ 2008, 21:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο σας ρε. Rolling eyes
smoki - Τετ 22 Οκτ 2008, 00:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Των μερσεντες ηταν λιγο πιο δυσκολο απο τα αλλα γιατι ηθελε και κοφτακι. Τραβουσες πανω και εκοβες. Laughing

Εγω θυμάμαι των mercedes οπως σ' αυτη στη φωτο τα ξεβιδώναμε και τα βγάζαμε

http://www.carshow.com.tw/image/carshow/cars/4/1304.jpg
thesalos - Τετ 22 Οκτ 2008, 11:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
thesalos έγραψε:

Εγω θυμάμαι των mercedes οπως σ' αυτη στη φωτο τα ξεβιδώναμε και τα βγάζαμε

http://www.carshow.com.tw/image/carshow/cars/4/1304.jpg

Κι εγω γι αυτα ελεγα αλλα θυμασαι λαθος γιατι ειχαν συρματοσχοινο και ελλατηριο. Στα δυο πρωτα ειχα ταλαιπωρηθει πολυ Embarassed Embarassed
ath7 - Τετ 22 Οκτ 2008, 13:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κακοπαιδα επρεπε να κανω εγω την αρχη για να βγειτε απο το καβουκι σας! Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Να πω οτι οποτε βλεπαμε σπασμενο φαναρι με το λαμπακι μεσα το βγαζαμε απλα για να το σπασουμε! Embarassed Embarassed Embarassed

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
ολοι εσεις που τα κανατε αυτα τοτε, τωρα αν τα κανουν στα δικα σας αυτοκινητα τι θα λεγατε ?

καποιοι θα το προσπερνουσαν , αν ομως καθε εβδομαδα σας εκλεβαν τους υαλοκαθαριστηρες ...;;;
thesalos - Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:52:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ολοι εσεις που τα κανατε αυτα τοτε, τωρα αν τα κανουν στα δικα σας αυτοκινητα τι θα λεγατε ?

καποιοι θα το προσπερνουσαν , αν ομως καθε εβδομαδα σας εκλεβαν τους υαλοκαθαριστηρες ...;;;

Οταν εισαι δεκα χρονων μονο αυτο δεν σκεφτεσαι. Συνηθως τα παιδια πρωτα κανουν κατι και ισως να το σκεφτουν μετα.
MEMsound - Πεμ 23 Οκτ 2008, 20:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
το να το κάνουν "παιδιά" για το χαβαλε που σε γενικές γραμμές και με τον α ή β τρόπο όλοι λιγο πολυ το εχουμε κάνει δεν ειναι το "κακό" μιας και ειναι σπασμοδικό και "παρωδικό... (φυσικά βεβαια και σε ξενερωνει)
το τραγικό ειναι να γίνονται επι τουτου από κλεφτες κλπ κλπ...
εκει λες... ημαρτον...
και ψάχνεις για θεση γκαραζ... Crying or Very sad
ath7 - Πεμ 23 Οκτ 2008, 23:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP δεν μπορω να πω τιποτα γιατι και εγω τα εκανα!Αν τα παρουν τα πηραν!
Αλλα προτιμω να μου παρουν τους υαλοκαθαριστηρες παρα να περασει το κολοπαιδο με το κλειδι και να χαραξει ολη την πλευρα! Wink
Giannis307 - Πεμ 23 Οκτ 2008, 23:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια κανετε λες και γενηθηκατε 25 χρονων...τελος παντων απο την στιγμη που κατι ειναι εκτεθειμενο δεν γινετε να μην εχει καμια απολυτος απωλεια.....
MEMsound - Παρ 24 Οκτ 2008, 07:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
το χε ποσταρει και ο Τάσος....
http://www.youtube.com/watch?v=owZCdW5HeDU&feature=related
Laughing Laughing Laughing Laughing
drdino - Παρ 24 Οκτ 2008, 11:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
το να το κάνουν "παιδιά" για το χαβαλε που σε γενικές γραμμές και με τον α ή β τρόπο όλοι λιγο πολυ το εχουμε κάνει δεν ειναι το "κακό" μιας και ειναι σπασμοδικό και "παρωδικό... (φυσικά βεβαια και σε ξενερωνει)
εκει λες... ημαρτον...

Διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως. Όλοι ήμασταν μικροί κάποτε, αλλά προφανώς δεν είχαμε όλοι τις ίδιες αξίες. Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.
MEMsound - Παρ 24 Οκτ 2008, 12:24:30
Θέμα δημοσίευσης:
στις πόσες μοίρες διαγωνίως?
Laughing Laughing Laughing
εγω δεν ειχα παιδία οταν μεγαλωσα
ημουν αλύτης και κωλόπαιδο
ξεκινησα από το ξυσιμο αυτοκινήτων και το κλέψιμο κεραιών
και πλέον εχω εξεληχθεί σε μεγάλο κλέφτη αμαξιών...το βράδυ...
γιατι την μέρα ειμαι ενας καθώς πρέπει κοινός οπτικός Laughing

xrisa-xs - Παρ 24 Οκτ 2008, 12:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
εντάξυ, μπορεί εσείς να το κοροϊδεύετε, αλλά κάποιοι γνωστοί μου κάπως έτσι ξεκίνησαν και τώρα είναι στην Ομόνοια με το χέρι απλώμένο και ζητάνε κανά ευρώ... τότε που έπρεπε οι γονείς τους να τα νουθετήσουν ή τέλος πάντων να ασχοληθούν μαζί τους ''αγρόν ηγόραζαν''

δεν είναι το κόστος της τάπας ή του υαλοκαθαριστήρα, είναι ότι κάποιος βάζει χέρι στο αμάξι σου, ουσιαστικά κλοπή!
DimiP - Παρ 24 Οκτ 2008, 12:52:51
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
MEMsound έγραψε:
εκει λες... ημαρτον...

Διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως. Όλοι ήμασταν μικροί κάποτε, αλλά προφανώς δεν είχαμε όλοι τις ίδιες αξίες. Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Δεν θα μπορουσες να το εκφρασεις σωστότερα.
συμφωνω απολυτα. Exclamation

Δεν ειχαμε ολοι τις ιδιες αξιες.
ακομη και 10χρονα υπηρχαν (ισως υπαρχουν ακομα καποια ελαχιστα) καποτε που οχι μονο δεν εκλεβαν αλλα ουτε ακουμπουσαν πανω σε ξενο αυτοκινητο. καμια φορα μπορει η μπαλα μας να χτυπαγε καμια λαμαρινα (μεταλικη περλε βαφη ; τι ειναι αυτο Wink βαμενη με λαδομπογια και φοβομασταν οτι του χαλασαμε το αυτοκινητο...

βεβαια υπηρχαν και οι μαγγες που εκλεβαν τα σηματακια απο τα καπο για να τα βαζουν στα κλειδια τους....
ath7 - Παρ 24 Οκτ 2008, 13:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
αλλά προφανώς δεν είχαμε όλοι τις ίδιες αξίες.

DimiP έγραψε:
Δεν ειχαμε ολοι τις ιδιες αξιες.

Eπειδη το θεωρω προσβολη προς ολους εμας που ειμαστε ειλικρινης!Δεν εχει να κανει με "αξιες" που λετε αλλιως θα το συνεχιζαμε οπως μερικοι γνωστοι της Χρυσας!

Αλλα οπως εχω γραψει σε αλλο τοπικ
ath7 έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο απλα δεν ειμαστε ολοι φλωροι!

Δεν φταιμε εμεις αν ησασταν μαμακα-μπαμπακα-σχολειο-νανι! Wink
drdino έγραψε:
Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Για σενα μπωρει εγω προσωπικα δεν δικαιολογω τιποτα!
Τωρα βεβαια αποκλειεται να το ξανακανω αλλα αν ημουνα παλι στην ιδια ηλικια τα ιδια θα εκανα σιγουρα! Wink
Γιατι το γουσταρα! Wink Wink
z@ck! - Παρ 24 Οκτ 2008, 15:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
ελεγα μην σχολιασω αλλα δεν παιζει.

Ο Χαρης (ath7) ανηκει σε μια γενια που η υπερβολη της κανει χειροτερες ενεργειες απο αυτες που εκανε εκεινος. Το να σας κλεψουν τον υαλοκαθαριστηρα η την κεραια καλα ειναι. δεν θα πω πολλα μονο οτι το αυτοκινητο της μανας μου εχουν χαραξει 4 φορες αρχικα και αλλες μ@@@@κιες τοσο που η αλοιφη δεν το φτιαχνει πια. Twisted evil
Αν πιστευεις οτι ενα σημα κοστιζει περισοτερο απο το βαψιμο Confused Confused

οσο αφορα τις αξιες ....... Αν εσεις ειχατε κληρονομησει τετοιες αξιες απο την παιδικη και εφηβικη σας ηλικια να ξερετε οτι εμεις τις μαθαμε και τις επαληθευσαμε μονοι μας μεσα απο τις αλητειες μας και απο την εμπειρια που αποκτησαμε ετσι (και εμας οι γονεις μας και ηθικοι ειναι και αξιες εχουν και για τα παιδια τους ενδιαφερονται !!!).
Αλλοι επαιζαν και επρατταν εκ του ασφαλους και ποτε (απ'οτι λενε) δεν εβαλαν ποτε το χερι τους στην φωτια. Ουτε ζημια στο σπιτι τους δεν εκαναν, ουτε τις πανες τους λερωνανε, ουτε ψαλιδι και σπιρτα επιασαν ποτε στα χερια τους.. Βλεπεις εμας να χρεωνουμε και να λεμε αλλους κοιμισμενους , φλωρους, μαμακηδες, κακομοιριδες, ασχετους κ.τ.λ.???

ath7 έγραψε:
drdino έγραψε:
Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Για σενα μπορει εγω προσωπικα δεν δικαιολογω τιποτα!
Τωρα βεβαια αποκλειεται να το ξανακανω αλλα αν ημουνα παλι στην ιδια ηλικια τα ιδια θα εκανα σιγουρα! Wink

+1000 και αν δεν καταλαβατε, δεν γουσταραμε να κλεβουμε η οτι αλλο, αλλα την αλητεια μας

Α..και να μην ξεχνατε οτι και πολλοι απο την Ομονια ηταν φλωροι που απο την απειρια χασαμε την μπαλα. (<- παραδειγμα Whistling )
thesalos - Παρ 24 Οκτ 2008, 16:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
εντάξυ, μπορεί εσείς να το κοροϊδεύετε, αλλά κάποιοι γνωστοί μου κάπως έτσι ξεκίνησαν και τώρα είναι στην Ομόνοια με το χέρι απλώμένο και ζητάνε κανά ευρώ... τότε που έπρεπε οι γονείς τους να τα νουθετήσουν ή τέλος πάντων να ασχοληθούν μαζί τους ''αγρόν ηγόραζαν''

Εεεεεε! Τι λετε εχετε ξεφυγει τελειως μου φαινεται. Μηπως ο πατερας μου γυρνουσε και με ενα μπουκαλι στο χερι και εδερνε και τη μανα μου? Μαλλον βλεπετε πολλες ταινιες του ελληνικου ασπρομαυρου κινηματογραφου και απο κει σας εμεινε καταλοιπο. Που να σας ελεγα κιολας οτι στο γυμνασιο εριξα δυο μπουκαλια διαβρωτικο στο opel ascona του γυμνασιαρχη μου. Σε πληροφορω αγαπητη μου Χρυσα οτι εγω την γλυτωσα δοξα το Θεο δεν ζητιανευω και ειμαι πολυ πιο κυριος απο καποιους αλλους που ηθικολογουν γραφοντας για αξιες και αλλες π@π@ριες.
drdino - Παρ 24 Οκτ 2008, 16:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αν η αλητεία εκφράζεται από το να παίζεις με την περιουσία ξένου ανθρώπου, είμαι πολύ ευτυχισμένος που δεν ήμουν ποτέ τέτοιος "αλήτης", αλλά ένας φλώρος (όπως αφήνετε να εννοηθεί) που έπαιζα την μπαλίτσα μου και έκανα βόλτες με το ποδήλατο. Confused Είτε είναι σηματάκι, είτε καπάκι βαλβίδας, είτε χαρακιά, είτε σπάσιμο είτε εγώ δεν ξέρω τι άλλο, στην ίδια κατηγορία ανήκουν.

Χαίρομαι πολύ που το παραδέχεστε, ακόμα περισσότερο που κατανοείτε ότι δεν είναι σωστό, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτές οι ενέργειες δεν είναι "σωστές". Βέβαια η υπερηφάνεια που βγάζουν ορισμένοι έχοντας κάνει τέτοια πράγματα αναιρεί εντελώς το ότι βγήκαν και αντρίκια το είπαν, κάτι που υπό άλλες συνθήκες το εκτιμώ αφάνταστα σε κάποιον συνομιλητή μου.

Μικρός και εγώ έκανα τις βλακείες μου, πράγματα για τα οποία μετανιώνω τώρα, αλλά αφενός όσο μπορούσα διόρθωνα τις ζημιές, αφετέρου μετά από 5-10-15 χρόνια δεν το διατυμπανίζω φουσκώνοντας σαν παγόνι.

@ath: αν εσύ προσβάλλεσαι που θεωρώ πως τέτοια πράξη αποδίδεται σε λάθος αξίες, είτε περιστασιακές είτε διαχρονικές, φαντάσου τότε πώς προσβάλλομαι εγώ (ή οποιοσδήποτε άλλος, ποσώς θα σε ενδιαφέρει πως αισθάνεται κάπως πίσω από ένα πληκτρολόγιο 500 χλμ μακριά) που βλέπω να αναγάγεται σε σωστή πράξη κάτι τέτοιο, ενώ κάποιος που στην πορεία έμαθε τι είναι σωστό και τι λάθος να θεωρείται σωστότερος, πιο μάγκας και αλήτης από κάποιον που μεγάλωσε όντας φλούφλης (=σεβόταν κάποιους κανόνες).

Τέσπα, όπως αισθάνεστε άνετα να πείτε ανοιχτά κάτι τέτοιο λόγω κλίματος, έτσι αισθάνομαι άνετα και εγώ να εκφράσω την αντίθεση μου σε κάτι τέτοιο. Wink
drdino - Παρ 24 Οκτ 2008, 16:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:

Εεεεεε! Τι λετε εχετε ξεφυγει τελειως μου φαινεται. Μηπως ο πατερας μου γυρνουσε και με ενα μπουκαλι στο χερι και εδερνε και τη μανα μου? Μαλλον βλεπετε πολλες ταινιες του ελληνικου ασπρομαυρου κινηματογραφου και απο κει σας εμεινε καταλοιπο. Που να σας ελεγα κιολας οτι στο γυμνασιο εριξα δυο μπουκαλια διαβρωτικο στο opel ascona του γυμνασιαρχη μου. Σε πληροφορω αγαπητη μου Χρυσα οτι εγω την γλυτωσα δοξα το Θεο δεν ζητιανευω και ειμαι πολυ πιο κυριος απο καποιους αλλους που ηθικολογουν γραφοντας για αξιες και αλλες π@π@ριες.

Ο κύριος έχει όνομα, και εφόσον αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε αυτόν καλό θα ήταν να το χρησιμοποιείς. Smile

Όσον αφορά τις παπ***ές και τις αξίες, δεν αμφιβάλω ότι τα θεωρείς έτσι αυτά που λέω, αλλά αυτό μου δίνει το δικαίωμα να πω πως και εγώ θεωρώ παπ***ά να ρίξεις διαβρωτικό στο αμάξι κάποιου. Very happy
android - Παρ 24 Οκτ 2008, 16:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
καλα καλα ας επιανα εγω αυτον που μου πηρε τον καθαριστηρα βροχερη μερα κιωλας κ θα σου λεγα εγω που θα του τον εβαζα...
thesalos - Παρ 24 Οκτ 2008, 17:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ο καθενας πορευεται με οτι εχει. Πατε εσεις με τις αξιες κι εμεις οι αλλοι με την αλητεια κι οταν φτασουμε στο τελος της διαδρομης και γινει ο απολογισμος εμεις θα καουμε στην κολαση κι εσεις θα ειστε στα πρασινα λειβαδια και τις ευφορες κοιλαδες. Δεν μετανοιωσα ποτε για οτι εχω κανει στη ζωη μου και δεν προκειται να το κανω τωρα. Επισης ουτε καμαρωνω και ουτε φουσκωνω σαν παγωνι. Εσεις με τις αξιες σας και τις ηθικες σας μην κανετε παρεα με μας τους αλητες.
Athens - Παρ 24 Οκτ 2008, 17:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
ενός φίλου μου εχθές του κλέψαν από τη μηχανή το ψυγείο και την εξάτμηση Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 600 ευρώ ζημιά!
thesalos - Παρ 24 Οκτ 2008, 17:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Όσον αφορά τις παπ***ές και τις αξίες, δεν αμφιβάλω ότι τα θεωρείς έτσι αυτά που λέω,

Δεν θελω να αμφιβαλεις καθολου θελω να εισαι απολυτα σιγουρος
Giannis307 - Παρ 24 Οκτ 2008, 17:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
Athens έγραψε:
ενός φίλου μου εχθές του κλέψαν από τη μηχανή το ψυγείο και την εξάτμηση Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 600 ευρώ ζημιά!

Εισαι παντελως off topic εδω λεμε για μικρο μλκιες που κανουθν πιτσιρικαδες οχι για καποιον που του ελειπε κατι και το ξηλωσε απο υην μηχανη του φιλου σου....!

Και επειδη ειδα πολλα και δεν μιλησα εχω να πω το εξης....Μεγαλωνοντας καποιο απο μας μεγαλωσαν σε δυσκολες περιοχες καποιο αλλοι οχι (ειδηκα οι εκτος αθηνων) και γιαυτο αυτα που σε μερικους ακουγονται αστεια σε αλλους ειναι προσβλητικα για την ηθικη και την αξια τους...Αν και θα ηθελα πολυ να δω αυτα τα "παιδια" τι θα εκαναν αμα μεγαλωναν σε περιοχες "γκετο" (πλεον δεν υπαρχουν βεβαια...)
Sidobre - Παρ 24 Οκτ 2008, 18:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω την γνώμη μου, με αφορμή αυτό που διάβασα από εσένα Χάρη!

ath7 έγραψε:
Αλλα οπως εχω γραψει σε αλλο τοπικ
ath7 έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο απλα δεν ειμαστε ολοι φλωροι!

Δεν φταιμε εμεις αν ησασταν μαμακα-μπαμπακα-σχολειο-νανι! Wink

Χάρη μου (και οι υπόλοιποι). Μαγκιά και Αλητεία, δεν είναι (ούτε ήταν) να κλέβεις σηματάκια από τα αυτοκίνητα για να τα κάνεις μπρελόκ...

Κατ'αρχήν, το να σέβεσαι την περιουσία του άλλου (όποια και αν είναι αυτή), είναι μεγάλη αρετή!
Οπως αργότερα (ή και σήμερα) αν βρεις την δική σου περιουσία (όποια και αν είναι αυτή) "ρημαγμένη", τότε με συγχωρείς, αλλά δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό, ούτε θα θεωρήσεις τους αυτουργούς "μάγκες".
Το ίδιο ισχύει για ένα καπάκι βαλβίδας, αλλά το ίδιο ισχύει ακόμα και για ένα πορτοφόλι. Το θύμα εξοργίζεται και θεωρεί τον θύτη τον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου, ενώ ο θύτης θεωρεί πάντα τον εαυτό του μάγκα γιατί τα κατάφερε!

Τις ίδιες ασχολείες είχαμε και εμείς ως γενιά, κλέβοντας οι περισσότεροι τα σηματάκια από τις Mercendes αλλά και το σήμα VW του σκαραβαίου. Ξέρεις όμως κάτι; Και τότε, αλλά και τώρα, ΦΛΩΡΟ θεωρούσα οποιονδήποτε που έκλεβε ένα σηματάκι για να αποδείξει στους φίλους του ότι είναι μάγκας επιδυκνείοντας το σηματάκι αυτό. Φλώρος γιατί ήταν άλλος ένας Looser που προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι κάτι!

Μαγκιά λοιπόν είναι να σέβεσαι τους γύρω σου, να είσαι αυθεντικός χωρίς όμως να προκαλείς ή να επιδυκνείεσαι μόνο και μόνο για να προκαλέσεις την προσοχή, ή να εντυπωσιάσεις τους άλλους.
Μαγκιά είναι, να μην κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι, από μόδα ή από συνήθεια.

Με συγχωρείς, αλλά η σημερινή γενιά (όχι στο σύνολό της, αλλά ένα μεγάλο μέρος της) αποτελείται από φλώρους που το παίζουν "δήθεν", προκαλώντας άσχημα τους άλλους, αλλά στο βάθος δεν γνωρίζουν ούτε τί κάνουν αλλά ούτε γιατί το κάνουν. Το κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι πρόβατα και ακολουθούν τα υπόλοιπα. Οσοι θεωρούν μάλιστα ότι διαφέρουν, και ανήκουν σε μια άλλη ομάδα από τα "λευκά" πρόβατα, δεν έχουν αναλογιστεί ποτέ ότι πάλι πρόβατα είναι αλλά σε άλλο χρωματάκι (ή με άλλο ταμπελάκι αν επιθυμείς). Οχι ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα στην δική μας την γενιά (άλλωστε από εμάς εδραιώθηκε, λιγο πιο πριν είχε ξεκινήσει).

Πάντοντε όμως, η Μαγκιά είναι να είσαι αυθεντικός Wink
thesalos - Παρ 24 Οκτ 2008, 18:59:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος μιλησε για μαγκια και την περιφερετε απο ποστ σε ποστ? Καναμε μια μ@λ@κι@ παραπανω σαν παιδια κι αυτο ηταν ολο. Δεν ειπε κανεις απο μας οτι ειναι η καλυτερη πραξη που εκανε κι ουτε υπερηφανευτηκε καποιος γι αυτο. Αλλα μη βγαινουν καποιοι και το παιζουν ηθικολογοι ομως ενω μπορει να εχουν κανει χειροτερα ( και δεν μιλαω για σηματακια) κι οχι στην παιδικη τους ηλικια Exclamation
ath7 - Παρ 24 Οκτ 2008, 19:35:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Ζαχαριας (z@ck!) και o Γιαννης (Giannis307) εχουν καταλαβει απολυτα τι εννοω!Οπως και ο Τασος (πιστευω!)
drdino έγραψε:
πιο μάγκας και αλήτης από κάποιον που μεγάλωσε όντας φλούφλης (=σεβόταν κάποιους κανόνες).

Εγω που δεν τους σεβομουνα ολους ειχα αρπαξει μπολικο ξυλο! Laughing

android έγραψε:
καλα καλα ας επιανα εγω αυτον που μου πηρε τον καθαριστηρα βροχερη μερα κιωλας κ θα σου λεγα εγω που θα του τον εβαζα...

Αυτη η αγωνια το να μην σε πιασουν ηταν ολη η φαση!Με ειχανε κανει τσακοτο 2-3 φορες! Wink
Sidobre έγραψε:
Οπως αργότερα (ή και σήμερα) αν βρεις την δική σου περιουσία (όποια και αν είναι αυτή) "ρημαγμένη", τότε με συγχωρείς, αλλά δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό, ούτε θα θεωρήσεις τους αυτουργούς "μάγκες".
ath7 έγραψε:
δεν μπορω να πω τιποτα γιατι και εγω τα εκανα!Αν τα παρουν τα πηραν!

(αν και δεν ειχα παρει ποτε σημα γιατι το θεορουσα π@π@ριά!)
Sidobre έγραψε:
Χάρη μου (και οι υπόλοιποι). Μαγκιά και Αλητεία, δεν είναι (ούτε ήταν) να κλέβεις σηματάκια από τα αυτοκίνητα για να τα κάνεις μπρελόκ...
Sidobre έγραψε:
ΦΛΩΡΟ θεωρούσα οποιονδήποτε που έκλεβε ένα σηματάκι για να αποδείξει στους φίλους του ότι είναι μάγκας επιδυκνείοντας το σηματάκι αυτό. Φλώρος γιατί ήταν άλλος ένας Looser που προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι κάτι!

Αυτη ειναι η διαφορα Τασο!Δεν το εκανα για μαγκια!Δεν τα εδειχνα σε κανεναν!Οι μονοι που το ηξεραν ηταν οι αλλοι δυο που πηγεναμε μαζι! ;)Να φανταστεις οταν αρχισαμε το καπνισμα επι εναμισι χρονο ανεβαιναμε στο βουνο να καπνισουμε για την παρτη μας και οχι στις καφετεριες και στα παρτυ οπως τα και καλα αλανια! Wink
Sidobre έγραψε:
Μαγκιά λοιπόν είναι να σέβεσαι τους γύρω σου, να είσαι αυθεντικός χωρίς όμως να προκαλείς ή να επιδυκνείεσαι μόνο και μόνο για να προκαλέσεις την προσοχή, ή να εντυπωσιάσεις τους άλλους.
Μαγκιά είναι, να μην κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι, από μόδα ή από συνήθεια.
Το κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι πρόβατα και ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Ποτε δεν το εκανα οτι και αν εκανα για μοδα η μαγκια ουτε ηθελα να εντυπωσιασω κανεναν!Και εννοειτε δεν ακολουθουσα τα προβατα!
Sidobre έγραψε:
Πάντοντε όμως, η Μαγκιά είναι να είσαι αυθεντικός Wink
Με ξερεις προσωπικα οποτε θα εχεις σχηματισει μια γνωμη!
Wink (πιστευω)
Giannis307 - Παρ 24 Οκτ 2008, 22:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη σε ξερει γιαυτο στα λεει... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ασχετο αλλα χαρας το κουραγιο σου με τις πολλαπλες παραθεσεις....

Αποτι φαινεται θα περασουμε λαικο δικαστηριο επειδη περασαμε δυνατη προεφηβικη-εφηβηκη ηλικια μου φαινεται...!
isim - Παρ 24 Οκτ 2008, 23:14:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντως, καποιο τσογλανι μου πηρε τις ταπες, εκανε μια κλειδια 30 εκατοστα κατω απο τον καθρεφτη του συνοδηγου Evil Evil και ετσι για τελειωμα μου βιδωσε μια βιδα στο μπροστα δεξι λαστιχο Evil Evil Evil . Πανω-πανω κιολας για να το δω καλα οταν θα παω να το παρω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad . Τωρα εχω ζημια κοντα 300 ευρω. Ετσι και τον πιασω τον μουλο θα του γα**σω το μ**νι που τον πεταξε στον ματαιο τουτο κοσμο Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
android - Παρ 24 Οκτ 2008, 23:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
isim έγραψε:
Ετσι και τον πιασω τον μουλο θα του γα**σω το μ**νι που τον πεταξε στον ματαιο τουτο κοσμο Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Laughing Laughing Laughing ετσι ενιωθα κ γω
MEMsound - Σαβ 25 Οκτ 2008, 02:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
εεε παρακαλώ σεμνά λιγο με τις εκφράσεις μας... αν και κατανοώ την οργή γιατί άλλο "κάνουμε λιγο την πλάκα μας σαν παιδιά" πχ ξηλώνουμε κάνα σημα... και άλλο βανδαλίζουμε το αμάξι του γείτωνα...

MOD Team

DimiP - Σαβ 25 Οκτ 2008, 20:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:

Πέρα από οσα λεμε εδω περα , το χειροτερο ειναι αυτο που ειπες !
Προσπερνωντας τα περι φλώρων και τα σχετικα σου λεω οτι η χειροτερη νοοτροπια που μπορει να εχει ενας ανθρωπος ειναι η νοοτροπια του "ετσι γουσταρα"

αν θελεις να γουσταρεις μπορεις να πας να ζησεις καπου μονος σου , (υπαρχουν ειδιλιακοτατα μερη στην Ελλαδα) οπου θα ξυπνας καθε πρωι και θα κανεις ο,τι γουσταρεις και δεν θα δινεις λογαριασμο σε κανενα. Εδω ομως που ετυχε να ζεις, πρεπει να μαθεις πως δεν κανουμε παντα οτι γουσταρουμε γιατι απλα ειμαστε ανθρωποι νοημονες και μαθαινουμε να χαληναγωγουμε το παθος μας η την επιθυμια μας και να υποχωρουμε μπρος στο "ετσι γουσταρω".

φαντασου για μια μονο στιγμη να συνεβαινε κατι τραγικο σε σενα απλα γιατι καποιος αλλος ετσι γουσταρε για μια στιγμη. στο παραδειγμα βαλε οτι γεγονος θελεις, νομιζω καταλαβες το νοημα του !

αυτα Wink
smoki - Σαβ 25 Οκτ 2008, 21:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά προς τι όλο αυτό το λαϊκό δικαστήριο? Όλοι κάναμε σκανταλιές μικροί και ο καθένας μας αυτό που έκανε το θεωρούσε μεγάλο και τρανό. Εγώ με την παρέα μου στην Ε' δημοτικού βάζαμε γουρούνες μέσα σε γυάλινα μπουκάλια, στην ΣΤ' δημοτικού πετάγαμε νεράντζια στις ρόδες διερχόμενων αυτοκινήτων. Στο γυμνάσιο κλέβαμε τάπες και σήματα αυτοκινήτων, στο λύκειο αρχίσαμε το γκράφιτι (δεν αντιλέγω και τα δυο ποινικά αδικήματα) αλλά εκείνη την εποχή το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν πως να περνάμε καλά και όχι τι θα γίνει αν μας βλέπανε-έπιαναν κτλ. Άλλωστε εμείς φταίμε που η τεστοστερόνη και η αδρεναλίνη ρέουν άφθονες μέσα μας?

Και το αμάξι σε δημόσιους χώρους (δρόμους) το αφήνουμε. Θα εκνευριστείς περισσότερο για την χαρακιά ή για το σπασμένο φανάρι-φτερό-προφυλακτήρα που σου έκανε ο άλλος που δεν ξέρει να παρκάρει και έφυγε ανενόχλητος ενώ εσύ έπινες το καφεδάκι σου αμέριμνος?
ath7 - Σαβ 25 Οκτ 2008, 22:51:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καταλαβα το νοημα σου αλλα αυτο δεν με αλλαζει!

Ετσι γουσταρα ετσι γουσταρω ετσι και θα γουσταρω!Υπαρχουν χειροτερα αποβραζματα στην κοινωνια που ζω και ζεις!Και αφου ανεχεσαι αυτους θα ανεχεσαι και εμενα οπως και εγω με τη σειρα μου!

Βαρεθηκα να απολογουμε!Αυτα εκανα και δεν το μετανιωνω!

Και αν σε πειραξε το φλωρος δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο και ουτε θελω να μου αποδειξεις τπτ!

Ελπιζω να μην παρεξηγουμαι
Wink Wink Wink
DimiP - Δευ 27 Οκτ 2008, 20:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Καταλαβα το νοημα σου αλλα αυτο δεν με αλλαζει!

Ετσι γουσταρα ετσι γουσταρω ετσι και θα γουσταρω!Υπαρχουν χειροτερα αποβραζματα στην κοινωνια που ζω και ζεις!Και αφου ανεχεσαι αυτους θα ανεχεσαι και εμενα οπως και εγω με τη σειρα μου!

Βαρεθηκα να απολογουμε!Αυτα εκανα και δεν το μετανιωνω!

Και αν σε πειραξε το φλωρος δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο και ουτε θελω να μου αποδειξεις τπτ!

Ελπιζω να μην παρεξηγουμαι
Wink Wink Wink

Xαρη με οσα λες σιγουρα παρεξηγεισαι !
ath7 - Δευ 27 Οκτ 2008, 21:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Xαρη με οσα λες σιγουρα παρεξηγεισαι !

Beer Beer
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες