volvos έγραψε: |
να μη ξεχασετε το χορηγο της εκδηλωσης
takis sex shops.... |
εγω θα ειμαι πιτς βασικα με σταντ ενοικιασης ετοιμων ζανταρισμενων ημισλικ.... 2 ζανταρισμενα 15αρια για 10λεπτα 30ευρω |
Road_Runner έγραψε: |
Θα ερθω να γιορτασω τα γεννεθλια μου!!! |
Touristas έγραψε: |
Χμμ…σκέφτομαι να έρθω με το 307 ή με το 206 που θα έχω και λάστιχα να βάλω (βλέπε volvos) ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ για τα επίσημα μέλη, 30 ευρώ για τα μή μέλη. |
z@ck! έγραψε: |
Θεατες ειναι ευπροσδεκτοι ετσι? |
soler έγραψε: |
Τον κουτσό βόλτα μέσα στην πίστα θα τον κάνει κανένας? ![]() |
Τον κουτσό βόλτα μέσα στην πίστα θα τον κάνει κανένας? ![]() |
salex έγραψε: |
Θα σκεφτώ αν θα βάλω το λευκό σαξοκτήνος μου στην πίστα για συμπαράσταση! ![]() |
Ε Γ Ω Θ Α Π Α Ω Μ Ο Ν Ο Σ Μ Ο Υ |
καλη προπόνηση παιδιά....
![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Παιδια, εχεις κανεις να δανεισει κανα ζαντολαστοιχο μπας και μπω με την Κλοντια?? ![]() Ατιμα 4πιστονα+17αρες..... ![]() |
Δευν βγαινω αν δεν κανω 13!!!!! |
Road_Runner έγραψε: | ||
Δεν θα ερθεις? Δεν θα σε κανω βολτα??? |
Ghost Dog έγραψε: |
Παιδια, εχεις κανεις να δανεισει κανα ζαντολαστοιχο μπας και μπω με την Κλοντια?? ![]() Ατιμα 4πιστονα+17αρες..... ![]() |
ath7 έγραψε: |
Θα μαζευτουμε να παμε σαν club ή σκορποχωρι? |
pappaki έγραψε: |
Δυστυχώς εγώ δεν θα τα καταφέρω, ο ασφαλιστής μου δεν προλαβαίνει να ενεργοποιήσει μέχρι τότε το συμβόλαιο της μικτής... ![]() |
Μαλλον το πόδι δε θα με αφήσει...
Βάζω όλη τη θετική μου ενέργεια να έχει κλείσει μέχρι τότε.. Βλέπουμε.. ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
μακαρι να ερθουν εστω 2 απο αθτοθσ στη λιστα........ ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Γιατί να μην έρθουν ρε; Σε επίσημο track day πάντα είχαμε κόσμο ![]() ![]() |
3 τοτε μπηκε πρωτη φορα ο κιτκαρος πιστα
αχ τι μου θυμησες ![]() |
p206Mike έγραψε: |
1) sidobre
2) snakemk 3) volvos 4) touristas 5) cool alexis 6) memsound 7) mikerrgp 8) road runner 9) smoki 10) ath7 11) alekoukos106 12) zaf 13) jim207gt 14) vinman 15) abaleo 16) vaeron 17) kostas_73 18) Στελιος (fiesta) 19) pappaki 20) Stevon 21) p206Mike Black Jack ![]() |
sod έγραψε: |
Θα μπω κι εγω..................με το ποδηλατο!!!!!!!!!!!!!!! |
Μετα το trackday σας προσκαλούμε στη λέσχη όπου θα γίνει ευχέλαιο μπας και φυγει η μούτζα από πάνω μας. |
abaleo έγραψε: |
μια ερώτηση... θα ξηλωθείτε για να μπείτε στην πίστα? (καθίσματα - ρεζέρβες - δεν θα φάτε το μεσημέρι κλπ) ? |
μια ερώτηση... θα ξηλωθείτε για να μπείτε στην πίστα? (καθίσματα - ρεζέρβες - δεν θα φάτε το μεσημέρι κλπ) ? |
λοιπον μη βγαζετε πραματα καθως αλλαζει η κατανομη ελαφραινει ο κωλος και βρισκεστε να οδηγειτε αλλο αμαξι
και εν τελει αντι να το χαρειτε παλευετε να το ξαναμαθετε απο την αρχη |
zaf έγραψε: |
Oπως πας στην αθηνων-λαμιας (προς λαμια) ειναι ακριβως μετα τα δευτερα διοδια στο αριστερο σου χερι!Βγαινεις στη πρωτη εξωδο για χαλκιδα και κανεις αναστροφη(νομιζω ![]() Λετε να συναντιθουμε στη Renault? (Μια εξωδο πριν απο τη λεσχη) ![]() |
μέσα για το μπουλούκι που ξεκινάει από ρενω
τι ώρα??? α και μια τελευταία ερώτηση ασχετου (ελπίζω να μην πρήζω πολύ) πόση βενζίνη θα χρειαστει? μισό τεπόζιτο είναι καλά ας πούμε? |
SnakeMJK έγραψε: |
15 γύρους που θα κάνουμε και με λαμπάκι τους κάνεις ![]() |
Στην ρενο δεν εχει μερος να κατσουμε. |
Γκουντης |
Παράθεση: |
ath7
17:00 στη ρενω! Αναχωριση 17:20! Αντε να βλεπω χερακια απο ρενω! 1)ath7 2)zaf 3)abaleo Nικο εχει απλα χωραμε! jim207gt smoki |
Lef205 έγραψε: | ||
ΓκουντΙς! ανορθογραφε Νικο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smoki έγραψε: |
Εμένα δεν βολεύει στη ρενο γιατί έχω μια δουλειά πρώτα στον Διόνυσο. Για gοody's στον Αγ. Στέφανο να σας βρω κατα τις 5.30 δεν έχω πρόβλημα. Αλλιώς στην πίστα, η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι στην παλιά εθνική στα δεξιά εκεί που έχει μια πράσινη πινακίδα με πορτοκαλί γράμματα και σήμα ενα καρτ και λέει terrapista? |
Road_Runner έγραψε: | ||
Οχι ρε... Ειναι Επιθετο... Ο Κωστας Γκουντης... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
τι εγινε ρε?? ![]() |
Πέρα απ την πλάκα τώρα, σήμερα ήταν φανταστικά! Μπράβο σε όσους έτρεξαν και έκαναν ένα τέλειο track day πραγματικότητα!
|
Οσο για χρονο το λεει η υπογραφη!Αυτο ηταν το μηνυματακι που ελαβα απο τις μετρησεις! ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Ποιός ήταν ο 0:59,321? |
session 3 lap D |
miata saint έγραψε: |
Σας ευχαριστώ για τη "φιλοξενία"! Είστε ωραία παρέα, ανοιχτή κι ακομπλεξάριστη και...καλά οργανωμένη σε εξοπλισμό! (πόσα pbox έχετε ρε παιδιά..?!) |
Σΰγκεντρώνουμε τα στοιχεία από τα PerformanceBox και θα ξεκινήσει τεχνική ανάλυση! |
Κάθίστε γιατί τα καλύτερα του TrainingDay, τώρα αρχίζουν.
Σΰγκεντρώνουμε τα στοιχεία από τα PerformanceBox και θα ξεκινήσει τεχνική ανάλυση! |
να ευχαριστησουμε το μαλ**α που ετρεχε σα παλαβος δεξια αριστερα για να βαλει το περφορμανς σε οσα αμαξια περισσοτερα γινοταν |
Πρωτη επαφη με πιστα (με αυτοκινητο) απλα τελεια!
![]() ![]() ![]() Οσο για χρονο το λεει η υπογραφη!Αυτο ηταν το μηνυματακι που ελαβα απο τις μετρησεις! ![]() ![]() ρε ποιος περασε μπρωστα απο το λε'ι'ζερ? ![]() Ο καλυτερος (και ποιο νορμαλ) 1:09,887 ![]() ![]() |
smoki έγραψε: |
Συγχαρητήρια για την εκδήλωση ήταν όντως φανταστικά. Επίσης, ενα μεγάλο ευχαριστώ στον μέντορα μου Νίκο που μου έμαθε να στρίβω (αν και κάποιες φορές δεν κατάφερα να ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες του). Αααα, και μην αργήσει το επόμενο... ![]() ![]() ![]() |
αλλα δε θα ανεβει ποτε στο ιντερνετ γιατι ο μανθος ντρεπεται ![]() |
όσοι μπήκατε για πρώτη φορά...
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ με τους χρόνους... δεν εχει κανένα μα κανένα νοήμα.. |
Καλα, πριν το διαβασω αυτο, κρατουσα το πετρελαιο στο χερι και εψαχνα να βρω αναπτηρα......
Φωτια θα το εβαζα!!! χαχαχαχα Εμεινα μλκς λεμε... |
Ένα μπράβο στoν Τάσο που έτρεχε σαν τρελός αλλά και σε όσους βοήθησαν |
Τέλος να σημειώσω ότι τα Michelin PE2 απέδειξαν πόσο εξωγήινα πολιτικά λάστιχα είναι καθώς είχα σε πολλά σημεία είχα 1,1 πλευρική επιτάχυνση, ενώ στιγμιαία έπιανε και τα 1,2! |
ultra-one έγραψε: | ||
Αυτό πέστο στους Toyοάκιδες και στου Yokohamaκιδες! ![]() |
Υποτίθεται τα περισσότερα πολιτικά βγάζουν μετά βίας λίγο πάνω απ΄τον άσο.
Και δεν είπε toyota... αλλά toyo! toyo tires... :D |
Δεν ξέρω τη λέτε εσείς αλλά το γιοτ με τα kleber και δρομοισιες πιέσεις τα πήγε πολύ καλά και ήταν και φουλ εξοπλισμένο μαζί με το καρεκλάκι του μικρού ![]() |
εγω αποκλειεται να ειχα πει τετοιο πραμα....
καλο και αγιο το εξαλτο αλλα μερικα δευτερα πισω απο ενα τυπικο ημισλικ σα το χανκοοκ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ στο καρτοδρομο ειναι τετοια η γλυστρα που και γιοκο να βαλεις ολα ιδια σου φιανονται |
ultra-one έγραψε: | ||
Και όμως το είπες!!!! Θα με κάνεις να ψάξω όλα τα ποστ σου για να το βρώ! |
mikerrgp έγραψε: | ||
το κλεμπερ αργυρη ειναι απλα θεικο κ μην ξεχνιωμαστε michelin ειναι το λαστιχο ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
που ειναι η φωτογραφιες οεεεεεεεοο |
mikerrgp έγραψε: |
που ειναι η φωτογραφιες οεεεεεεεοο |
Και πως τα βλεπουμε αυτα τα αρχεια??? |
Τασο πως κανουμε inport την πιστα??? |
TO WIDTH δε πρεπει να το εχεις ρυθμισει πρωτα στη πιστα απο το pbox????? |
ara εμενα που εχω κατι αρχεια με κομμενους τους γυρους στη μεση που μπερδευεται στο καρτδρομο με αυτη τη ρυθμιση θα τους κανει ενα ολοκληρο εεε? |
Sidobre έγραψε: | ||
Κάνεις Load το αρχείο που έτρεξες. Πατάς πάνω στο Start/|Finish & Splits και κάνεις Load το αρχείο με τα splits (αυτό που έχει κατάληξη dsf). Αλλάζεις το Gate Width από 25 σε 7 μέτρα (πάλι μέσα στο Start/Finish & Splits) και κατόπιν πατάς το πλήκτρο Lap Timing (ή αν θες περισσότερες πληροφορίες Lap timing-splits). Επέλεξε όσους γύρους θέλεις πατώντας πάνω στο διάγραμμα από το φύλλο που μοιάζει με excel (Μain run, compare 1, 2 κτλ) Tότε πατάς πάλι στο βελάκι του Load All και επιλέγεις Load Circuit Map επιλέγοντας το αρχείο CIR. Συνήθως ο χάρτης δεν θα σου έρθει ακριβώς, οπότε με δεξί click πάνω στο χάρτη επιλέγεις align circuit tracks και στο επόμενο dialog box Θα πληκτρολογήσεις C για να κουνήσεις την πίστα. Με τα βελάκια θα την τοποθετήσεις όπως πρέπει και θα πατήσεις ΕΝΤΕR και είσαι έτοιμος ![]() |
λευκο 207 με μαμα ζάντες (smoki?) |
Μωρε βάλτες εσύ και ας είναι χωρίς captions ![]() |
ΠΑΜΕ το απογευμα να μπω και εγω ο συγκαμενος πριν βγαλω τα σεμι? |
βοηθηστε με μερικά nickname
ποιοι ηταν οι με: μαυρο 106 λευκο 106 s2 κοκκινο 207 λευκο 207 με λευκες πολυακτινες ζαντες μπλε αγωνιαρικο 106 (σμηρνεος?) ασπρο ΑΧ μπλε astra |
βοηθηστε με μερικά nickname
ποιοι ηταν οι με: λευκο 106 s2 κοκκινο 207 λευκο 207 με λευκες πολυακτινες ζαντες μπλε αγωνιαρικο 106 (σμηρνεος?) ασπρο ΑΧ μπλε astra |