recife_rallye έγραψε: |
Kαλη ιδεα Σταυρε!παρε με τηλ να συνεννοηθουμε για την ωρα!
Στελιο μη χαλιεσαι..οπως ειπε κ ο Σταυρος το πολυ πολυ να παμε κ μονοι μας ![]() ![]() |
kane έγραψε: | ||
...και θα την εχουμε και πιο μεγαλη!!! |
AlienHack έγραψε: |
Ποιος ρε εχει prob υγειας? ο ποδοσφεριστής? ή το παιδι με τα ηχεία τουμπανο?? |
δεν το σπρώχνουμε το επομενο σαββατο? να μαζευτουμε πολλές? |
kane έγραψε: |
χμμ,αυτο δε μπορει ο στιβ (που το οργάνωσε κιολας...ειναι πο***ια χωρις αυτον,κατεμε)
Το άλλο πάλι,δε μπορεί και ο λευτέρης...ε γα** το φελέκι μου ![]() ![]() ![]() |
Στελιο τελικα το παιδι με το s3 θα ερθει? |
Steve έγραψε: |
Θα δώ αν προλάβω να έρθω και εγώ αύριο... ![]() |
Θα δώ αν προλάβω να έρθω και εγώ αύριο... ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Θα προλαβεις,θα προλαβεις γιατι αλλιως θα σου βαλουμε τα 30cm που σου εβγαλαν. ![]() |
Υ.Γ. λευτέρη θες να ξεκινησουμε κατα τις 1:30 απο χαλκηδόνα? 20 λεπτά ειναι πανω κατω μεχρι το εξελιξις. |
εγω θα ερθω αυριο αλλα δεν ξέρω αν θα μετρηθώ γιατι προέκειψε κατι οικονομικό. θα δώ μπας και το σοσω τελευταια στιγμή. Και ο άλλος με το 106 το ραλυ τα μασάει τωρα. . |
volvos έγραψε: |
ΣΑΛΕΞ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 13.31... |
Κ εδω τιθεται το εξης ερωτημα....τοσο πισω ειμαστε που δεν μπορουμε να μαζεψουμε 10 ατομα?? ![]() ![]() |
Θα ελπιζουμε μεχρι τελευταια στιγμη οτι θα ερθεις ![]() ![]() |
Βεβαια μπορει να με πεις και γεροπαράξενο... ![]() |
Η απλά χοντρομ****α ![]() |
kane έγραψε: | ||
αχ αμα σας παρει ο διαολος... ... |
Pughell έγραψε: |
Ε,πως καταληξαμε στα 3,ειναι αλλη υποθεση... Εγω παντως δεν λεω κατι αλλο,αυτη ηταν και η τελευταια φορα για μενα. |
α γεια σου to roll out
νομιζω οτι τα 207 τα μετραγαμε απο 110 αν και δε νομιζω οτι παιζει κανενα απολυτως ρολο ισως λιγο στην αρχη του διαγραμματος? |
salex έγραψε: |
Φορτίο 0%, rollout 130 και κανονικοποίηση ISO1585 με τον αισθητήρα θερμοκρασίας εισαγωγής μέσα στο καπώ, στην εισαγωγή αέρα. |
MEMsound έγραψε: |
ισως να ειναι ενδιαφέρον να φτιάξουμε ενα αντίστοιχο με αυτό τόπικ/υπόμνημα ιπποδυναμης/μοτερ, με λιστα του τι φοραει και τι απέδωσε. ![]() |
ypovoleas έγραψε: |
λευτερη οχι ενα αλογο αλλα 1.6hp λιγοτερο ![]() περα απο την πλακα εσυ πρεπει να εισαι ευχαριστημενος. 155hp και σχεδον ιδια ροπη με μενα. αριστερα ειναι η δικια σου δυναμομετρηση με 207rally,δεξια τι αμαξι ηταν του αλλου παιδιου?207rally παλι? |
drdino έγραψε: |
(και το κράξιμο του παγκχελ απέδωσε καρπούς τελικά ![]() |
drdino έγραψε: |
Aριστερά του Λευτέρη, δεξιά του άλλου παιδιού...
![]() ![]() |
Οσο πιο μεγαλη ειναι η θερμοκρασια που μετραει ο αισθητηρας,τοσο πιο μεγαλη ειναι και η διορθωση που θα κανει το προγραμμα.
Ζεστος αερας=χαμηλη πυκνοτητα - κρυος αερας=υψηλη πυκνοτητα. |
Ενδιαφέρεται κανεις για δυναμομέτρηση αυτό το Σαββατο? ? οεο? ![]() |
ε οσοι δεν μπορεσαμε να παραβρεθούμε στην προηγούμενη!! |
ΔΗΛΑΔΗ ![]() ![]() ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΓΒΑΖΕ κατω απο 80????????????????????????? ΟΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
ρε μαλαααακα αυριο ερχεται ο στελιος πανω
αν ειχες παρει τα λαστιχα τωρα θα του εδινες τα δυο αλλα τοσο τραμπαριφας που εισαι.... |
giannisC2vts έγραψε: |
να κ η δικη μου δυναμομετρηση....
![]() ![]() |
giannisC2vts έγραψε: |
Οχι εγω δν ξερω γιαυτο στελιο θελω να μου πεις... |
γιατι εδω οσες φορες σε συμβουλεψαμε για κατι,παντα εκανες του κεφαλιου σου... |