giannisC2vts έγραψε: |
ακριβως δν τα ξερω τα σπεκ τον εκκεντρων.... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Γιαννη εχει δωσει αργοπορεια και στους δυο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι... ![]() Μαλλον δεν ξερει οτι ο χωρος επαρκει για μαμα σημαδια μεχρι και βυθισματα του 10. |
giannisC2vts έγραψε: |
ακριβως δν τα ξερω τα σπεκ τον εκκεντρων.... ![]() |
Επισης μαθε τι σκ**α εχει κανει στο valvetrain,εννοω αν σου εχει βαλει προσθηκες στα ωστηρια για να καλυψει το reprofile. |
MEMsound έγραψε: | ||
μόλις μου έλυσες πάρα πολλές απορίες σχετικά με το reprofile... |
MEMsound έγραψε: |
χαχαχαχα απλά δεν γνώριζα (και δεν ειχε τυχει να ρωτήσω) για τις "προσθήκες"... και εσπαγα το κεφάλι μου... πως αποκτόυμε περισσότερο βυθισμα "τρώγοντας" (στο reprofile) τον εκκντροφόρο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εγω δεν χρειαζεται να πω κατι,τα ειπε ολα ο Λεω! ![]() Απλα να ξερεις γερομπισμπικη οτι με το χρονισμα θα αλλαξει και η συμπιεση(ενεργος) οποτε μετρα να δεις ποσο εισαι στα μαμα σημαδια και μετα κινησου αναλογα για λιγοτερο ή περισσοτερο overlap. |
volvos έγραψε: |
στα μαμα σημαδια εβγαλε κανονικα καρτα και περασε και κτεο και εχω και 9 κατναλλωση μεσα στην αθηνα ![]() ![]() δε ξερω αλλα μου δινει την αισθηση οτι με τετοιο χρονισμα παει καλυτερα και μη ξεχνας οτι τα εκκεντρα του 106 δεν ειναι σχεδιασμενα για το μοτερ μας......... ασχετο εδω και 2-3 βδομαδες το αμαξι ζεστο καποιες φορες γαμιεται στο ρελαντι απο το παιξιμο λες και ειναι Α6.... στο δρομο καθαριζει ετσι μπηκα και στο τριπακι να παιξω χρονισμα μπας και αλλα τελικα δεν ηταν αυτο...ισως ηρθε η ωρα να μπει ο wideband ![]() |
και σε ποιες θεσεις θεωρητικα εχουμε το μεγιστο κινδυνο να καρφωσουμε βαλβιδες... |
εγώ πάντως με έκκεντρα 106 σε 206 τα είχα και τα δυο γυρισμένα προς τα αριστερά δηλαδή προπορεία....
τον εισαγωγής 3 τακ τον εξαγωγής 1 τακ ![]() θα εξηγήσω αργότερα μονάδα μέτρησης των τακ.... |
diafora eides baggo? |
το να δεις τοσο μεγαλη διαφορα ειναι λιγο περιεργο.
τι σκ**α ειχε πριν το ρημαδι απο χρονισμα????? υ/.γ. ααα ε΄λπιζω ο σιναναι να μην ειχε ακολουθησει τη μεθοδο γαβανας στο χρονισμα....... ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Καλά ρε παιδιά, πόσοι νομίζετε ότι είναι οι μαστόροι κυρίως της "γειτονιάς" μας που μπορούν να ασχοληθούν σοβαρά με την ρύθμιση των εκκεντροφόρων?
Δύσκολο, και προφανώς του καθενός μπορεί να είναι χρονισμένο όπου να 'ναι. Να μην είναι σωστό έστω και λίγο. Το αν είναι επιτυχημένο το ρύθμισμα, μόνο στο δυναμομέτρο φαίνεται ή όπως είπε ο Τάκης με κάποιο που πηγαίνετε κόπια. Από μόνος σου, θες θέμα ψυχολογικό ή ιδέας, σου φαίνεται ότι όντως υπάρχει αλλαγή ![]() |