stauros206 έγραψε: |
για καποιο λογο οι τελευταιες μας συζητησεις σβηστηκαν.... |
1ον) το αμαξι δεν θα δουλεψει με την μαμα εισαγωγη.... ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ.
2ον)Ξερετε οι αυλοι εισαγωγης στο καπακh τι διαμετρο εχουν κ τι διαμετρο εχει του 1300 rallye???????? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΕ ΤΡΕΧΩ ΕΝΑ 400ΑΡΙ. 1.4 8v έχω. Μέσα? 3ov)Γνωρηζετε το καρε σε ενα μοτερ κ ποσο πρεπει να γινει????????????????????????? ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. κανενας απο τουσ υπερμηχανικους εδω δεν απανταει?????????????? ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ BRIEFING ΜΕ ΤΟΝ JEAN TODT. ΜΙΣΟ. ειστε πολυ λιγοι........ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΛΩΣΑΜΕ. μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι.......... ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΑ... |
WilDuck έγραψε: |
Ατμο έχει.
Ρε Στελάρα, το 140 ίσως και να το βλέπεις με 8ν 1.6. ![]() Ας πούμε 135 για να είμαστε μέσα. |
...
κανενας απο τουσ υπερμηχανικους εδω δεν απανταει?????????????? ειστε πολυ λιγοι........ μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι.......... |
...
κανενας απο τουσ υπερμηχανικους εδω δεν απανταει?????????????? |
WilDuck έγραψε: |
ΜΙΣΟ. ΜΙΛΑΩ ΜΕ MAX. (MOSLEY) ![]() |
το δικο μου ειναι 1,4 8ν μονοπεταλουδο........... |
αν θες (μονο ο pughell) μπορω να σου δωσω ενα τηλ να παρεις την δευτερα για να σου πουμε.... |
ολοι εδω ειναι επιστημονες...... το ηλεκτρικο τουρμβο το ειχε ο βεγγος.... που το θυμηθηκες???????????? αμα θες να σου δωσω εναν ηλιακο...... |
οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα |
αν υπαρχει σοβαρος λογος μονο (λ7)... κ δεν λεω Π@π@ριες..... μιαλαω 1000000% σοβαρα.... |
soler έγραψε: |
14? 15 max. |
επισης οποιος απο εσας ασχολειται με κοντρες..... υπαρχει ενα μαυρο 106gti που ειναι τουρμπατο....το μοναδικο μαυρο τουρμπατο που εχει ξεκαμπανιασει παρα πολλους..... το γνωρηζετε??? (δεν μπορω να πω το ονομα του παιδιου)... εκει εχει φτιαχτει και το δικο μου........ |
ποσα λεφτα βαζεισ????? οσα βαζεις τοσα θα χασεις.... παναγιωτη το μονο που εχουμε στη κατηγορια σου... ειναι ενα σαχο vts 147 αλογα..... |
volvos έγραψε: |
ela re κωσταντινε
www.google.gr kare of engine και μετα κοιτας και για salex ecu ![]() |
το πεζο θα ερθει στο κλαμπ...... αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν....... |
επισης αν θες απο σαλονικα εχουμε ενα σαξο του kane μαμα μονο σκουπα εξατμιση ειναι που βελπω να στο ξετρυπαει το σαξο ειδικα αμα ειναι κανα μπουμπακι ![]() |
ela re κωσταντινε
www.google.gr kare of engine και μετα κοιτας και για salex ecu ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ βάζω άδειες με το καινούριο μου... 98 άλογα είναι, δεν το χω στρώσει ακόμα... Ελπίζω να μην σε πειράζει. |
kane έγραψε: |
Εαν πάλι θελεις να εισαι ένας κρυφός τσαγιέρ με 1.4ρι |
soler έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Πρέπει να φτιαχτεί ένα wall of fame για να βάζουμε εκεί τέτοια threads! |
WilDuck έγραψε: | ||
ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ??? ![]() |
φιλαρακι κωνσταντινε δεν θα απαντησω τι ειναι ο καρε.................. εγω ειμαι ο αμπαλος...... εσυ σαν επιστημονας περιμενω να μασ πεισ... |
φιλαρακι με το rc ..............κλειδωμενη τριτη η με αλλον μεσα να την κραταει, στο ribas ,3000 και πεσ μασ τη μερα που θες........................... |
kane έγραψε: | ||||
συμβαίνει κάτι τετράτροχε τάφε??? ![]() ![]() ![]() |
WilDuck έγραψε: | ||
Ε βέβαια.. Εξήγησε ο Pughell πώς γίνεται και πετάγεσαι μόλις το διαβάζεις και λες: ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ! 1.6 8v έχω. Μισό να δω τι άλλο λέει ο ΠΑΓΚΧΕΛ... ![]() "ΜΜΜ... Ναι, ναι ΚΑΙ εισαγωγή φοράω...'" Μμμμμ... ![]() "ΝΑΙ, ΝΑΙ, και εκκεντροφόρο!" ![]() ![]() |
φιλαρακι με το rc ..............κλειδωμενη τριτη η με αλλον μεσα να την κραταει, στο ribas ,3000 και πεσ μασ τη μερα που θες........................... |
υπαρχει τροπος να κανει πλειρωση του θαλαμου....... αν θες (μονο ο pughell) μπορω να σου δωσω ενα τηλ να παρεις την δευτερα για να σου πουμε.... (επειδη εισαι θεσσαλονικη) τωρα για τους αλλους.... δεν θα τους κανουμε εμεις μαγκες........ |
Στην αρχή ήταν 40 κιλά... Μετά έγιναν 20 και τώρα θα πέσουν κ άλλο... Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται, ο αλεκούκος είναι κάθε πέμπτη στη λέσχη για να καταδικάζει αυτούς που νομίζουν ότι έχουν φτιάξει τα αυτοκίνητα τους ![]() |
στελιο αν θες στειλε μου ενα mail με το τηλ σου να σε παρω........ οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα ..... οσο για αυτους που βρισκονται στο κλαμπ καθε πεμπτη οτι αμαξι εχετε και σε οση αναλογια αλογων πειτε μου...αλλα οχι παμε να ανοιξουμε για διαφορες..... αν υπαρχει σοβαρος λογος μονο (λ7)... κ δεν λεω Π@π@ριες..... μιαλαω 1000000% σοβαρα.... |
το πεζο θα ερθει στο κλαμπ...... αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν....... |
ειστε πολυ λιγοι........ μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι.......... |
ο pughell ξερει πραγματικα .... ολοι οι αλλοι...................................... |
στελιο αν θες στειλε μου ενα mail με το τηλ σου να σε παρω........ |
το δικο μου ειναι 1,4 8ν μονοπεταλουδο........... |
το δικο 1,4 8ν ηταν και εγινε 1,6 με αλουμινενια εισαγωγη,πεταλουδα, και καποιες εργασιες στο καπακι και οχι μονο.... |
το ηλεκτρικο τουρμβο το ειχε ο βεγγος....αμα θες να σου δωσω εναν ηλιακο...... |
οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα .... |
επισης οποιος απο εσας ασχολειται με κοντρες..... υπαρχει ενα μαυρο 106gti που ειναι τουρμπατο....το μοναδικο μαυρο τουρμπατο που εχει ξεκαμπανιασει παρα πολλους..... το γνωρηζετε?? |
ποσα λεφτα βαζεισ????? οσα βαζεις τοσα θα χασεις... |
αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν....... |
οτι δεν λεω πιπες |
εγω ειμαι ο αμπαλος. |
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! |
οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... |
εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... |
παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw ![]() ![]() ![]() |
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........ |
μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε....... |
οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw ![]() ![]() ![]() |
αρα οτι μου λενε (οσον αφορα τις κοντρες σας λεω) οσο για αυτους που λενε πως ειδα τι ελεγε ο pughell και τα επανελαβα το ιδιο αμαξι σαν το δικο μου εχει ξαναφτιαχτει το 2005.... κ τοτε τον pughell ειχανε συμβουλευτει??? |
εγω ειμαι ο αμπαλος. |
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........ μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε....... οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw ![]() ![]() ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Παρακαλώ να σβηστεί όλο το τόπικ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ. |
αλλα <<προσεχτε>> γτ οσο το χοντραινεται δεν σας συμφερει...... εγω μπηκα εδω ως σταυρος..... κ μου εχετε πεσει ολοι επανω να με φατε...... |
κ ρωταω εγω??????? τοσο μαγκες ειστε ολοι??????????? τοσο αντρες?????? |
Υ.Γ. οταν θα σασ κλεισουν ολα τα κλαμπ (ειναι γνωστο αυτο) να δω που θα το παιζετε αντρεσ.... Στο msn????????????????? hahahahahaha |
αυτός το πάει για ban. |
(που προσωπικά πιστεύω ότι το παλικάρι μας έχει γεμίσει στα πουτσιλίκια και θα τον περνάει ακόμα και ο road runner) |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Παρακαλώ να σβηστεί όλο το τόπικ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ. Μανθο σβηστο ΑΜΕΣΑ |