PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 1400αρι "μυστικός πυραυλος"

stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 14:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
για καποιο λογο οι τελευταιες μας συζητησεις σβηστηκαν.... οπως σασ ειπα θα προσπαθησω την πεμπτη να φερω το πεζο.... οσο για τον pughell το ξερω πως τα αλογα-ροπη ακουγονται τρελλα κ ανεφικτα... με μια μικρη ρυθμιση το αμαξι θα αποδωσει 160 αλογα μοτερ αλλα η ροπη θα πεσει στα 15-16kg.... ο λογος που δεν γραφω τι φοραει ειναι επειδη δεν ειναι δικια μου αρμοδιοτητα (συνταγη του μηχανικου)... ξερω πολυ καλα τι φοραει το αμαξι οπως και το ποσο περιμενα για το καθενα ξερω.................. Locked
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 16:36:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε αγορι μου καλο,ροπη και αλογα πανε μαζι...
Δεν ανεβαζεις το ενα και κατεβαινει το αλλο,ταυτοσημα νουμερα ειναι. Wink
Απο εκει και περα πηγα να απαντησω και το πρωι αλλα ειδα οτι επενεβη ο Αρης και εσβησε διαφορα οποτε δεν το συνεχισα...
Ο κορμος μας ο αλουμινενιος,δυστυχως οσο ελαφρυς ειναι,τοσο δυσκολα αντεχει σε μεγαλα φορτια και αρχιζει και στρεβλωνει απο τις μεγαλες πιεσεις...
Τι σημαινει αυτο...
Ναι μεν το χιτωνιο εχει μια Χ ακαμψια αλλα αμα εσυ πρεσσαρεις 1,5 bar,τοτε θα τα δει ολα μπλε και θα σου βγαλει κατι απο το πλαι,συνηθως την μπιελα.
Αυτη η κατασταση δεν διορθωνεται ακομα και με block guard καθως στην ουσια ο αλουμινενιος κορμος δεν εχει τον στροφαλο οπως τα μαντεμια(που τα εδρανα τον κρατανε στερεωμενο εκει και το υπολοιπο μπλοκ ειναι συμπαγες) αλλα ουσιαστικα τον "αγκαλιαζει" με οτι συνεπαγεται αυτο για την ακαμψια.
Για αυτο και τα αλουμινενια μοτερ(1300αρια Rallye κυριως) σε αγωνιστικη μορφη στροφαρουν μεχρι ενα Χ συγκεκριμενο οριο και μετα θελουν ειδικης επεξεργασιας ανταλλακτικα για να ανεβουν 500 στροφες επιπλεον.
Και επειδη σαν τουρμπατο που ειναι το δικο σου,δυσκολα βλεπω να ανεβαζει πανω απο 7000,τοτε μαλλον δουλευεις με 25αρα και πιεσεις του ενος bar για να βγαλεις αυτην την δυναμη.
Παραυτα το θεμα μας δεν ειναι αυτο,ειναι τα νουμερα που δηλωσες τα οποια ευτυχως ή δυστυχως απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο αποκλινουν πολυ,καλο ειναι να αναφερεις και που μετρηθηκε αλλα και να μην σκιζεις τα ιματια σου οτι οντως ειναι τοσα καθως αν δεν το βαλεις πανω σε δυναμομετρο παγκου,οτι και να λεμε στα λογια ειναι τριχες.
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 16:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
το αμαξι δεν ειναι τουρμπατο!!!!!!!!!!!!!! την πεμπτη θα προσπαθησω να παω στο κλαμπ.... αλλα εσυ βλεπω εισαι απο βορεια.... υπαρχει μια περιπτωση να ανεβουμε το σκ.... αλλα οχι με το πεζο.... τα αλογα ειναι αναλογα τησ ροπησ αλλα οχι παντα....... το εχουμε παει σε 4 δυναμομετρα.... κ μαλιστα μεσα σε αυτα ειναι κ το πιο αυστηρο..... (δεν το λεω για να μην κανω διαφημηση παλι Razz Razz Razz ) ολοι μασ ειπαν πωσ κανενα 8ν δεν εχει βγαλει τετοια νουμερα... κ ρωτανε το πως (τον μηχανικο)... Δεν λεει πουθενα.... αρα κ εγω δεν μπορω να αναφερω λεπτομερειες.... ελπιζω καποια στιγμη να συναντηθουμε για να διαπιστωσεισ πως σου λεω αληθεια....... δεν λεω πως το αμαξι σπερνει......απλως πιστευω ειναι μια απο τις καλυτερες βελτιωσεισ σε 1.4 8ν....
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μα αν δεν ειναι τουρμπατο,αυτο που λες ειναι ακομα πιο απιστευτο ρε Σταυρε... Shocked
Ο 14αρης κορμος σε ατμοσφαιρικη μορφη δεν μπορει να βγαλει οσα ο 13αρης για τον λογο οτι δεν μπορει να στροφαρει μεχρι τα ορια που ανεβαινει ο αλλος(9500 σε καποιες σπανιες περιπτωσεις) αφου προκειται για υποτετραγωνο μοτερ. Confused
Ακομα και υπερκυβισμο να μου πεις οτι κανατε,τοτε και παλι θα πηρε απο διαδρομη(με αλλο στροφαλο εννοω) και οχι απο διαμετρο πιστονιων,πραγμα που τα κανει ακομα χειροτερα. Sad
Και εννοειται φυσικα οτι μιλαμε για 4πεταλουδο μοτερ και οχι μονοπεταλουδο καθως τα μονοπεταλουδα(1300 & 1400) δεν ξεπερνανε τα 135 με τιποτα.
Steve - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
1.4

8v

Ατμόσφαιρα

140 άλογα?

Πες τον μηχανικό σου να πάρει τηλέφωνο στα Κεντρικά της Γαλλίας, μπορεί να είναι ο επόμενος εκατομμυριούχος.
ath7 - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
για καποιο λογο οι τελευταιες μας συζητησεις σβηστηκαν....

Eπειδη σβηστηκαν και δεν τα ειχα διαβασει ποσα αλογα σου βγαζει το 1,4 8V (αν καταλαβα καλα!)
SnakeMJK - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μοναδικός τρόπος να βγάλεις 140 άλογα σε 1.4 8v είναι να του πετάξεις άλλο ένα ίδιο μοτέρ πάνω, να πηγαίνει με δύο Razz Razz Razz

Εξακολουθώ να απορώ για τις σοβαρές σας απαντήσεις!
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εφυγε ο Αρης σε τριημερο ρε και προσπαθουμε να τα κανουμε οσο πιο μπαχαλο γινεται... Laughing
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
πριν τα κάνετε μπάχαλο...
επειδη το θεμα πέραν της πλάκας εχει ενδιαφέρον στο τι εχει πει ο Χ μηχανικός οτι έχει κάνει και στο τι τελικά εχει κάνει.... καθώς και το πόσο λεφτα εχει πάρει γι άλλο αυτό...
πάρτε το λίγο πιο ψυχραιμα το πραγμα...

πάντως εμένα κάτι μου λέει οτι εχει αλλαχθει μπλοκ και πλέον ειναι 1600 ενδεχομένος 8ν (εκτός και αν εχει αλλαχτει και η κεφαλη με 16ν και ο stayros206 δεν μπορει / ξέρει να το ξεχωρίησει)
πάντως
το 1,4 8ν μοτερ του 206 ακόμα και να μπορουσε... για να βγάλει 140 αλογα ατμοσφαιρικά θα επρεπε να στροφάρει πάνω από 9000 πράγμα εντελώς αδυνατο...
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο και 16αρι κορμο να φοραει με 13αρισια εισαγωγη,παλι 140 δεν φτανει και ας ειναι και ο εκκεντροφορος κανιβαλλος... Confused
Ε,εκτος και αν ειναι οπως λες και μιλαμε για 16v πια οποτε ατοπο το ολο θεμα. Sad
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 17:58:33
Θέμα δημοσίευσης:
1600αρι με 8ν κεφαλη (τι κεφαλη αραγε) και μπόλικο στροφαρισμα (οσο πάει... πόσο πάει αληθεια? και με πόσο ρελαντί?) πόσα αλογα φτάνει ...
με ιδανικές (υποθετικές) συνθηκες?

επίσης το 1,8 μπλοκ που ειχαν τα 306 υπάρχει περίπτωση να μπει?
είτε ολόκληρο ειτε με υπερκιβυσμο στο 1600 και με τι κεφαλη?
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 18:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εστω οτι χρησιμοποιουμε 16αρι ραλλισιο κορμο που εχει τα καλα πιστονια και τις μπιελες(καμια σχεση με τα απλα 90αρια) και κεφαλη απο 13αρι παρεα με εισαγωγη/πεταλουδα 1300 και καποιο καλο χταποδι,και φυσικα με εναν εκκεντροφορο 285/11,5 βυθισμα.
Η αποδοση οριακα θα φτασει τα 130-135 πραγματικα αλογα και μετα τις 7000 το μοτερ απλα "γκρεμιζεται"...
Σε τετραπεταλουδη μορφη τα 140 ερχονται ευκολα και με πολυ ψαξιμο οριακα αγγιζεις τα 160 αλλα με σφυρηλατα,πεταλουδες τερατα,κλπ,κλπ...

Απλως αναφορικα,το 106 XSi Kit Car που χρησιμοποιουσε τον προαναφερομενο κορμο με πεταλουδες και διαφορα αλλα καλουδια Peugeot Sport εφτανε τα 160 αν θυμαμαι καλα και στροφαριζε καπου μεχρι 8000,ισως και λιγο παραπανω.
Τα αλογα παντως εβγαιναν καπου μετα τις 7000...

Περι κορμου 1800,οχι,δεν μπαινει,καμια σχεση με την κεφαλη του TU για να πεις οτι θα τα ταιριαξεις μεταξυ τους. Sad
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 18:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
οκ... καταλάβα...
οφ τοπικ... αλλά μιας και το αναφεραμε
κάποια 106 που κυκλοφορουν λένα "υπερκιβισμένα" στα ~1700 τι παίζει?
επιγραμματικά αν μπορεις πες ετσι για να πάρουμε μια ιδεα...

Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 18:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μαντεμενιος TU με μεγαλα πιστονια(διαμετρο) ή σε ακριβοτερη version κιτακι στροφαλου-μπιελων-πιστονιων με ακομα μεγαλυτερη διαδρομη. Wink
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 18:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μπορει να ξεπερασει τα 135??????? αυτα που λες pughell ειναι πολυ κοντα.... θεωρητικα οπως το λες ειναι σωστα....μεχρι εκει φτανετε ομως.....
1ον) το αμαξι δεν θα δουλεψει με την μαμα εισαγωγη....
2ον)Ξερετε οι αυλοι εισαγωγης στο καπακh τι διαμετρο εχουν κ τι διαμετρο εχει του 1300 rallye????????
3ov)Γνωρηζετε το καρε σε ενα μοτερ κ ποσο πρεπει να γινει?????????????????????????
volvos - Παρ 03 Οκτ 2008, 18:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
ξαναρωταω

εχεις
ατμοσφαιρικο
8βαλβιδο
1.4αρι υπερκυβισμενο στα 1.6
με μπολικα καλουδια

που βγαζει 140 αλογα και 19κιλα ροπη

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 18:51:51
Θέμα δημοσίευσης:
οχι βεβαια..............!!!!!!!!!!! ναι το εχω,...... να ρωτησω κατι αλλο????? γινεται saxo vts με εκκεντροφορους ,καπακι,προγραμμα και εξατμιση να βγαλει 147 αλογα με 18kg ροπη????????????????
volvos - Παρ 03 Οκτ 2008, 18:56:48
Θέμα δημοσίευσης:
οπως γινεται και αλλος με c2 που λεει οτι με εκκεντρα 106 προγραμμα εξατμιση εβγαλε 137 και 19κιλα ροπη......

τελικα τι σκ**α αμαξι εχεις τουρμπο ή ατμοσφαιρα γιατι ουτε καν αυτο το βασικο δε εχουμε καταλαβει
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
το c2 vts παει πολυ χαλαρα 145-150 αλογα(μοτερ)...... το δικο μου ειναι 1,4 8ν μονοπεταλουδο...........
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:02:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ατμο έχει.

Ρε Στελάρα, το 140 ίσως και να το βλέπεις με 8ν 1.6. Rolling eyes

Ας πούμε 135 για να είμαστε μέσα.
Steve - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:03:40
Θέμα δημοσίευσης:
W00t
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως, αυτή την καραμέλα

"13άρι μαμά είναι ρε φίλε"

και σου βγαίνει ένα φασούλι με κορμό 1.6 και εκκεντρ την έχω βαρεθεί! 2gunfire

Καλά, δε λέω για σένα φίλε, απλά τα 'χω πάρει! Big wink Hunter

Δηλαδή, οι πατέντες του μηχανικού σου δε λέγονται παραέξω?

Που δουλεύει ρε φίλε, στη Williams? Big wink
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
1ον) το αμαξι δεν θα δουλεψει με την μαμα εισαγωγη....
2ον)Ξερετε οι αυλοι εισαγωγης στο καπακh τι διαμετρο εχουν κ τι διαμετρο εχει του 1300 rallye????????
3ov)Γνωρηζετε το καρε σε ενα μοτερ κ ποσο πρεπει να γινει?????????????????????????

κανενας απο τουσ υπερμηχανικους εδω δεν απανταει?????????????? ειστε πολυ λιγοι........ μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι..........
drdino - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing
Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε, ξέρεις και από χτες τι είναι ο καθένας εδώ μέσα για να λες τέτοια πράγματα; Rolling eyes Όσο λες εσύ ότι έχεις αυτά τα specs, άλλο τόσο μπορεί ο άλλος να δουλεύει στην Lotus και να εξελίσσει μοτέρ.
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:12:04
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
1ον) το αμαξι δεν θα δουλεψει με την μαμα εισαγωγη.... ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ.
2ον)Ξερετε οι αυλοι εισαγωγης στο καπακh τι διαμετρο εχουν κ τι διαμετρο εχει του 1300 rallye???????? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΕ ΤΡΕΧΩ ΕΝΑ 400ΑΡΙ. 1.4 8v έχω. Μέσα?
3ov)Γνωρηζετε το καρε σε ενα μοτερ κ ποσο πρεπει να γινει????????????????????????? ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.

κανενας απο τουσ υπερμηχανικους εδω δεν απανταει?????????????? ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ BRIEFING ΜΕ ΤΟΝ JEAN TODT. ΜΙΣΟ. ειστε πολυ λιγοι........ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΛΩΣΑΜΕ. μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι.......... ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΑ...

MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο206...
οταν αποφασίσεις να μας πεις ΣΟΒΑΡΑ τι εχεις κάνει το ξανασυζητάμε...
μέχρι τότε αντε να παίξεις με το 206 σου και οτι του χεις κάνει... κάπου αλλου και οχι στο φορουμ μας...

Wink Wink
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
Απο οτι καταλαβα ειναι ατμοσφαιρα Πανο... Confused

Σταυρε το 13αρι μοτερ το ξερω απεξω οποτε,ναι,εχω πληρη συναισθηση των δυνατοτητων του.
Περιπου σε αναλογο επιπεδο ξερω και το μαντεμενιο του XSi 1400 αν και πιστευω οτι ο Πετρος(BTS) ξερει πια αρκετα παραπανω.

Απο εκει και περα ελεγες για 1400...Το 1400 εχει χειροτερους αυλους και απο το XSi με τα 94 αλογα αλλα και ακομα χειροτερους απο αυτους του Rallye 1300(που ειναι σχεδον ιδιο με το 205 Rallye).
Και στο ειπα και πριν,ακομα και τετραπεταλουδο,το 1300αρι Rallye στην εκδοση Kit Car βγαζει σχεδον 150 αλογα με ενα σωρο πραγματα(στροφαλο-μπιελες-κλπ) πανω απο τις 8500 βεβαια.
Το 14αρι μοτερ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να στροφαρει εκει οποτε αναποφευκτα δεν μπορει να βγαλει και τα ιδια αλογα.
Οσο για τα 19 κιλα ροπη,ειναι τραγικο νουμερο,τοσα δεν βγαζουν ουτε τα 16αρια με εκκεντροφορους γαιδουρια.

Οσο για το Saxo που ειπες,με τα 147 και τα 18 κιλα ροπης,παλι ακυρο ειναι,οχι δεν γινεται...
Βρε μπας και εχεις καμια σχεση με τον Kouzman; Question Laughing

WilDuck έγραψε:
Ατμο έχει.

Ρε Στελάρα, το 140 ίσως και να το βλέπεις με 8ν 1.6. Rolling eyes

Ας πούμε 135 για να είμαστε μέσα.

Γιωργο ουτε στον υπνο του...
Και ο Μιχαλακης(MikePsycho) εβγαλε σχεδον 135 στο Powerchips,καμια 130 πραγματικα δηλαδη(και τον σταυρό στο χερι)...
Επισης και με Piper αλλα και με Schrick που μιλησα,μου ειπαν με τιποτα...
Η δε Piper μου ειπε συγκεκριμενα με εκκεντροφορο 285 μοιρων και μαμα πλαστικη εισαγωγη,το peak ειναι κατω απο τις 6500 και αγγιζει τα 125 αλογα.Με αλουμινενια εισαγωγη(πολυ διαδεδομενη στα αγγλακια) ανεβαινει οριακα αλλα 10 αλλα με οτι καλυτερο σε χταποδι-κεφαλη,κλπ...
Γενικα οι 8v εισαγωγες ειναι "λιγες" για τα κυβικα και τις δυνατοτητες του 16αρη κορμου.
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
...
κανενας απο τουσ υπερμηχανικους εδω δεν απανταει?????????????? ειστε πολυ λιγοι........ μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι..........

Αμα κρεμασω εναν πινακα του Van Gogh θα γινω εντεχνος δηλαδη; Laughing

Αμα παντως συλλεγεις πληροφοριες απο το Google,τοτε οντως εχεις οσα δηλωνεις και μπορω να πω οτι κατεχεις απταιστα το "αθλημα"... Rolling eyes
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:20:15
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
...
κανενας απο τουσ υπερμηχανικους εδω δεν απανταει??????????????

ΜΙΣΟ. ΜΙΛΑΩ ΜΕ MAX. (MOSLEY) Lol
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
WilDuck έγραψε:
ΜΙΣΟ. ΜΙΛΑΩ ΜΕ MAX. (MOSLEY) Lol

Ε,χσε μας και εσυ ρε μλκα βραδιατικα... Laughing
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:22:26
Θέμα δημοσίευσης:
<<Με>>
επιτελους υπαρχει κ καποιος που καταλαβαινει........... το δικο 1,4 8ν ηταν και εγινε 1,6 με αλουμινενια εισαγωγη,πεταλουδα, και καποιες εργασιες στο καπακι και οχι μονο............ ο pughell ξερει πραγματικα .... ολοι οι αλλοι......................................
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο σου λεω ρε αγορι μου καλο,αντε εστω οτι το δυναμομετρο ειναι λιγο "εμπνευσμενο" και εδειξε 145 αλογα,που πολλα ειναι αλλα εστω οτι το δεχομαστε...
Τα 19 κιλα ροπη ειναι αστρονομικο νουμερο και δεν μπορει να βγει για τον λογο του οτι η εισαγωγη του 1300 ενω προσφερει απλετο αερα για τα 1300/1400 κυβικα,στα 1600 κλανει μεντες παρα τα 4 λιτρα που εχει χωρητικοτητα. Sad
Οποτε τι σημαινει αυτο...
Ακομα και υπερκυβισμο να κανεις στα 1700 που λεει ο λογος,απο την στιγμη που δεν θα υπαρχει αρκετος αερας για να πληρωσει τους θαλαμους,δεν θα μπορεσει να βγει η δυναμη(ροπη) που λεμε.

Υ.Γ.Μεχρι τωρα για 14αρι μας ελεγες ρε... Confused
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
μα τοση ωρα σου λεω οτι δεν ειναι 1,4 και συ μας το παίζεις γκουρου και δεν λέω τα επτασφραγιστα μυστικά...

οτι να ναι.... Confused Confused Confused Confused Confused Confused
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
το δικο μου ειναι 1,4 8ν μονοπεταλουδο...........

Ε βέβαια..

Εξήγησε ο Pughell πώς γίνεται και πετάγεσαι μόλις το διαβάζεις και λες:

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!

1.6 8v έχω.

Μισό να δω τι άλλο λέει ο ΠΑΓΚΧΕΛ...
"ΜΜΜ... Ναι, ναι ΚΑΙ εισαγωγή φοράω...'"

Μμμμμ... = διάβασμα.

"ΝΑΙ, ΝΑΙ, και εκκεντροφόρο!"

Joker
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει τροπος να κανει πλειρωση του θαλαμου....... αν θες (μονο ο pughell) μπορω να σου δωσω ενα τηλ να παρεις την δευτερα για να σου πουμε.... (επειδη εισαι θεσσαλονικη) τωρα για τους αλλους.... δεν θα τους κανουμε εμεις μαγκες........
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα ανατριχιάσαμε οοοοολοι μαζί...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
drdino - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Tι τρόπος υπάρχει; Μην μου πεις κανένα ηλεκτρικό τούρβο μόνο... Confused
SnakeMJK - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Στην αρχή ήταν 40 κιλά... Μετά έγιναν 20 και τώρα θα πέσουν κ άλλο... Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται, ο αλεκούκος είναι κάθε πέμπτη στη λέσχη για να καταδικάζει αυτούς που νομίζουν ότι έχουν φτιάξει τα αυτοκίνητα τους Razz

Αλλά ακόμα και να χει όλα αυτά που λέτε (που προσωπικά πιστεύω ότι το παλικάρι μας έχει γεμίσει στα πουτσιλίκια και θα τον περνάει ακόμα και ο road runner Razz) κανείς δεν έχει αναφέρει το θέμα του value for money.
Pughell - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε λυση υπαρχει απλα αυτη λεγεται τουρμπο ή κομπρεσσορας οπου εκει επωφελειται απο την ροη και την ελλειψη πιεσης την καλυπτει τεχνητα.
Αυτο το ξερω και εγω,για αυτο μαλιστα και τουρμπατα 8βαλβιδα με μεταλλικη εισαγωγη βγαζουν οσα και τα 16v.
Απλα αλλες δυνατοτητες ενος ατμοσφαιρικου μοτερ και αλλες ενος υπερτροφοδοτουμενου. Wink

Με την μεταλλικη εισαγωγη,ακομα και με την 60αρα πεταλουδα που φοραει το 1300αρι Rallye gr A,παλι πανω απο 135 παααρα πολυ δυσκολα θα δεις,οτι ροικη και λοιπες χαζομαρες να κανεις. Sad
Δυστυχως ειναι μοτερ που εχουν περιεργη εισαγωγη και βγαζουν δυναμη μονο με τετραπεταλουδο αλλα και παλι το value for money ειναι αθλιο δεδομενου οτι παραπλησια νουμερα βγαζεις απο εκκεντροφορατο 16v.
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
ολοι εδω ειναι επιστημονες...... το ηλεκτρικο τουρμβο το ειχε ο βεγγος.... που το θυμηθηκες???????????? αμα θες να σου δωσω εναν ηλιακο......
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
αν θες (μονο ο pughell) μπορω να σου δωσω ενα τηλ να παρεις την δευτερα για να σου πουμε....

ΜΙΣΟ, ΜΙΛΑΩ ΜΕ JEAN ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ 19.000. Laughing Laughing Laughing

Φεύγω σε κλείνω.... Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:46:23
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
ολοι εδω ειναι επιστημονες...... το ηλεκτρικο τουρμβο το ειχε ο βεγγος.... που το θυμηθηκες???????????? αμα θες να σου δωσω εναν ηλιακο......

ετσι
ετσι
γιατι δροσισε και δεν μπορω να λουζομαι με κρυο νερο...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν γυρίσει ο Άρης να καθαρίσει κάποιος mod το τόπικ Razz Razz Razz
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:49:40
Θέμα δημοσίευσης:
εχω μια καλητερη ιδεα...
γιατι το θέμα εχει πλάκα...
μισό...
το φτιάχνω... Laughing
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο αν θες στειλε μου ενα mail με το τηλ σου να σε παρω........ οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα ..... οσο για αυτους που βρισκονται στο κλαμπ καθε πεμπτη οτι αμαξι εχετε και σε οση αναλογια αλογων πειτε μου...αλλα οχι παμε να ανοιξουμε για διαφορες..... αν υπαρχει σοβαρος λογος μονο (λ7)... κ δεν λεω Π@π@ριες..... μιαλαω 1000000% σοβαρα....
volvos - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
oxi re katse ligo

loipon φιλαρακι και εγω εχω ενα 206
με εισαγωγη c2 vts
εκκεντρα πολυ αγρια
αγραφο εγκεφαλο σαλεξ τουνιγκ απο ισραηλ
ελατηρια βαλβιδων
εξατμιση γκουπ Α
σκουπα τη μεγαλη
βολαν ελαφρωμενα
σαζμαν αγωνιστικο πεζο σπορτ με μπλοκε

και το μετρησα παουερ 162αλογα και 19.2 ροπη

αμα εχεις παντως κανενα αναλογο c2 vts θα με ενδιεφερε να τα παμε
soler - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:53:16
Θέμα δημοσίευσης:
14? 15 max.
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα

ε τότε γιατί μπηκες να μας πεις οτι εχεις 140αλογα και 40 (από λάθος που εγιναν 20 μετα) κιλά ροπης...

α μάλλον γι αυτό:

stauros206 έγραψε:
αν υπαρχει σοβαρος λογος μονο (λ7)... κ δεν λεω Π@π@ριες..... μιαλαω 1000000% σοβαρα....

εχεις εξοδα που πρέπει να καλύψεις?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

σορρυ κιολας αλλά πάς γυρευοντας...
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 19:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
επισης οποιος απο εσας ασχολειται με κοντρες..... υπαρχει ενα μαυρο 106gti που ειναι τουρμπατο....το μοναδικο μαυρο τουρμπατο που εχει ξεκαμπανιασει παρα πολλους..... το γνωρηζετε??? (δεν μπορω να πω το ονομα του παιδιου)... εκει εχει φτιαχτει και το δικο μου........
SnakeMJK - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
14? 15 max.

Βάζω λ7 ότι είναι 16....
soler - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
επισης οποιος απο εσας ασχολειται με κοντρες..... υπαρχει ενα μαυρο 106gti που ειναι τουρμπατο....το μοναδικο μαυρο τουρμπατο που εχει ξεκαμπανιασει παρα πολλους..... το γνωρηζετε??? (δεν μπορω να πω το ονομα του παιδιου)... εκει εχει φτιαχτει και το δικο μου........

Επειδή μας ζάλισες...Παύλου Μελά 10 Ν.Φιλαδέλφεια κάθε πέμπτη μετά τις 8.

Έλα εκεί και μην το κουράζεις άλλο.
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
ποσα λεφτα βαζεισ????? οσα βαζεις τοσα θα χασεις.... παναγιωτη το μονο που εχουμε στη κατηγορια σου... ειναι ενα σαχο vts 147 αλογα.....
volvos - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
αμα ανοιξει δικαβαλος για να εξισωσουμε διαφορα βαρους τον παιζω και αδειες....

εδω ανοιγω με 106 πεζο σπορτ 155 μαχα με το σαξο θα κολωσω Laughing

επισης αν θες απο σαλονικα εχουμε ενα σαξο του kane μαμα μονο σκουπα εξατμιση ειναι που βελπω να στο ξετρυπαει το σαξο ειδικα αμα ειναι κανα μπουμπακι Laughing
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
λογικο αυτο που λεσ.......... δεν εχουμε κατι ολοιδιο με εσενα....... λογικο ειναι να βαζεισ αδειεσ....... λυπαμαι..... παντως παιδια για το καρε δεν εχει μιλησει κανεισ............. ακομα περιμενω.......
kane - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
αμα δεν εχει τπτ περιεργα Κ/Π τον τρέχω...εχω και βουνισιες ζάντες 9 κιλών η μία.

Υ.Γ. πάντως παίδες,παρακολουθώ τι συζήτηση και λες και μιλάτε με πελάτη του αλέπη ακουγεται...
Αυτοί εχουν μπουμπάκια και λενε ΦΠΕ,φορανε πτ52 και λενε μπουμπακι,εχουν σχεσατο λενε 14/60 και πάει λέγοντας...
Ε ο φίλος σας είναι μια απο δαύτες τις περιπτώσεις.
γιαυτό οτι κόντρα και να κανονίζετε,ειναι ικανοί να πεταξουν ενα σετ εκκ μέσα,ωστε να κερδίσουν,για να γράφουν απλά μετα "ειδες,στα λεγα εγω..."

Υ.Γ.2 τζουτζουμπρούτζουυυυυ.
drdino - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μας πεις εσύ τι είναι το καρέ στο μοτέρ;
soler - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
ποσα λεφτα βαζεισ????? οσα βαζεις τοσα θα χασεις.... παναγιωτη το μονο που εχουμε στη κατηγορια σου... ειναι ενα σαχο vts 147 αλογα.....

Εγώ βάζω 10ε (έχω 15 αλλά τα 5 τα χρωστάω σε εναν φίλο που έχασα μια κόντρα στο nintendo)
volvos - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
ela re κωσταντινε

www.google.gr

kare of engine

και μετα κοιτας και για salex ecu Laughing
soler - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ela re κωσταντινε

www.google.gr

kare of engine

owned! Laughing
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
το πεζο θα ερθει στο κλαμπ...... αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν.......
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:22:18
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε το πάω κόντρα το τουρμπο 106 ...... σε μια πιστούλα ή σε δρόμο με στροφές το τσαγιάζω ακόμα και με το χρεπο κιτκαρ του Volvos Laughing Laughing

Να σου πω μήπως έχεις και συ αλογοφαντασιοπληξη?

Αντιλαμβάνεσαι οτι τα όσα γράφεις μόνο σε καγκουράσχετους ''μετράνε''?

Μου θυμίζουν τα γραφόμενα σου κάτι τελειωμένους στη βούτα που έχουν νίτρο και λένε πως είναι άλλα των άλλων

''Φίλε τα πάμε μία?''
''Με ή χωρίς?''
''Πάμε με?''
''Αντε πάμε με...''

Η συζήτηση έχει καταλήξει σε αυτό το επίπεδο....
soler - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
το πεζο θα ερθει στο κλαμπ...... αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν.......

Πολύ δύσκολο το βλέπω να έρχεσαι..τουλάχιστον στα επόμενα 3-4 χρόνια που θέλεις μέχρι να βγάλεις δίπλωμα....
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:23:54
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
επισης αν θες απο σαλονικα εχουμε ενα σαξο του kane μαμα μονο σκουπα εξατμιση ειναι που βελπω να στο ξετρυπαει το σαξο ειδικα αμα ειναι κανα μπουμπακι Laughing

Η Ρόδος στο πηγάδι κατούρησε?

Ένα 4πορτο 14αράκι έχω.

Με παίζετε?
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
οχι φιλαρακι........ καμια σχεση με αλεπη... αν και ειναι ο κορυφαιος.... κ κατι αλλο......... ο Αλεπης δεν συνεργαζετε με τον μπουμπη .... για αυτο μην λετε μπουμπακια κ μαλ***ες...........
drdino - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:26:44
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ela re κωσταντινε

www.google.gr

kare of engine

stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
φιλαρακι με το rc ..............κλειδωμενη τριτη η με αλλον μεσα να την κραταει, στο ribas ,3000 και πεσ μασ τη μερα που θες...........................
kane - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
προλαβαίνεις να ρθεις απτη ροδο με το αμαξι μεχρι αυριο? μεγάλος ψεύτης εισαι και συ Laughing Laughing Laughing

Φιλε σταύρε...βλέπεις οτι δε συμμετέχω,στην σοβαρή αν μη τι άλλο,μηχανολογική-αφαιρετική συζήτηση σας.
Εχω να πω 2-3 πράματα...

Τι στιγμή που εχεις οτι εχεις,δήλωνε οτι φοράει το αυτ/το ώστε να μη φορτίζουμε το μυαλό μας με πίπες,και να αναλυουμε πράματα που δεν υφίστανται μηχανολογικα.

Εαν πάλι θελεις να εισαι ένας κρυφός τσαγιέρ με 1.4ρι που ειναι οτι ειναι και να βγάζεις χρήμα απτις κοντρες (να χα με ναλέγαμε) απλά δεν μπαίνεις να το ντελαλείς δημόσια και αφήνεις το κόσμο στην άγνοια του,μπας και πετύχεις κανεναν σε κανα φανάρι και τσιμπήσεις κάνα 50ρικο.
Ετσι το βλέπω ως 3τος...
volvos - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
kala to rc ama thes
mpes sto sit

www.dp-engineering.com

να το δεις ειναι προτζεκ του καταφρκατου με πανω απο 500αλογα αυτη τη στιγμη Cool
SnakeMJK - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ βάζω άδειες με το καινούριο μου... 98 άλογα είναι, δεν το χω στρώσει ακόμα... Ελπίζω να μην σε πειράζει.
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
φιλαρακι κωνσταντινε δεν θα απαντησω τι ειναι ο καρε.................. εγω ειμαι ο αμπαλος...... εσυ σαν επιστημονας περιμενω να μασ πεισ...
soler - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Εγώ βάζω άδειες με το καινούριο μου... 98 άλογα είναι, δεν το χω στρώσει ακόμα... Ελπίζω να μην σε πειράζει.

Laughing Laughing Laughing

Πρέπει να φτιαχτεί ένα wall of fame για να βάζουμε εκεί τέτοια threads!
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:34:11
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Εαν πάλι θελεις να εισαι ένας κρυφός τσαγιέρ με 1.4ρι

ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ???

Whistling
kane - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Πρέπει να φτιαχτεί ένα wall of fame για να βάζουμε εκεί τέτοια threads!

+φωνώ με τον πSoler...και μάλιστα μετα το διαβασμα τους να βαζουμε και βαθμό...
ΡΕ ειχε ενα πουλέν στο 106 κλαμπ,πως και δεν εσκασε μυτη εδω...

Θυμάσαι τακη? ο ακροπολικός 15χρνος πιτσιρικάς με το 2.0λτρο που δε παταγε φρενο στην αυλη του σπιτιου του...

WilDuck έγραψε:
kane έγραψε:

ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ???

Whistling

συμβαίνει κάτι τετράτροχε τάφε??? Razz Razz Razz

Υ.Γ. ωχωχωχ μπηκε και ο αλλος Σταυρος...σοου ταιμ.
drdino - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
φιλαρακι κωνσταντινε δεν θα απαντησω τι ειναι ο καρε.................. εγω ειμαι ο αμπαλος...... εσυ σαν επιστημονας περιμενω να μασ πεισ...

[steve mode]Εγώ και με 98αρι και με 100αρι και με 108αρι καρέ, μια 2α σε έχω.[/steve mode]

Εγώ ποτέ δεν επικαλέστηκα τα πτυχία μου, εσύ ήρθες να μας κάνεις μάθημα, εσύ θα μας ανοίξεις τα μάτια. Wink
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:39:28
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
φιλαρακι με το rc ..............κλειδωμενη τριτη η με αλλον μεσα να την κραταει, στο ribas ,3000 και πεσ μασ τη μερα που θες...........................

κλειδωμενο τιμονι διονυσσο 10 ζεστα
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
ο pughell ψιλοκαταλαβε πως ειναι το δικο μου αμαξι........... εγω ειπα πως το δικο μου 8v ειναι μια πολυ καλη βελτιωση ΑΛΛΑ δεν αξιζει valueformoney.... ουτε οτι παταω διαφορους....ο pughell ενω στην αρχη κορίδευε κ αυτος μετα καταλαβε οτι δεν λεω πιπες.......... οσο για το rc που λετε...... εγω μιλαω για ελληνικα αυτοκινητα.....αλλα κ παλι του εχουμε λυσεις.......
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:41:30
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:

WilDuck έγραψε:
kane έγραψε:

ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ???

Whistling

συμβαίνει κάτι τετράτροχε τάφε??? Razz Razz Razz

Όχι ρε συ, απλά τραγουδούσα... Laughing Laughing
WilDuck - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
WilDuck έγραψε:
stauros206 έγραψε:

Ε βέβαια..

Εξήγησε ο Pughell πώς γίνεται και πετάγεσαι μόλις το διαβάζεις και λες:

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!

1.6 8v έχω.

Μισό να δω τι άλλο λέει ο ΠΑΓΚΧΕΛ... Study
"ΜΜΜ... Ναι, ναι ΚΑΙ εισαγωγή φοράω...'"

Μμμμμ... Study

"ΝΑΙ, ΝΑΙ, και εκκεντροφόρο!" Thumbs Up

Joker

kane - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν,εχω και 2 Actros 4141 και 4148 χωματουργικα...Εχεις τπτ να τα τρέξουμε? και φορτωμένα με 3Α αμαλάχι... Laughing Laughing Laughing
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:

''Φιλαράκι'' κανονίζω και άυριο να πάμε τσάμπα στην πίστα στα Μέγαρα το πάω το τουρμπο καγκουράκι για 40000 ευρά(χμμμ τόσα μου λείπουν για τη λότους Laughing Laughing ) ότι θα σου ρίξω τουλάχιστον 5 δεύτερα....στρίβοντας με τους ώμους!! Laughing Laughing

Να προσέχετε στις στροφές γίνονται πολλές Δίκες και εκεί στο ρίμπας καραδοκούν και τα φύκια, οι αστερίες , τα βραχάκια, οι μπαριέρες..... Laughing Laughing Laughing

Εχω πετύχει πολλούς ''μάγκες'' εκεί με πολλές ικανότητες που τις δείχνουν
στην οδική.....
Steve - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:46:36
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
υπαρχει τροπος να κανει πλειρωση του θαλαμου....... αν θες (μονο ο pughell) μπορω να σου δωσω ενα τηλ να παρεις την δευτερα για να σου πουμε.... (επειδη εισαι θεσσαλονικη) τωρα για τους αλλους.... δεν θα τους κανουμε εμεις μαγκες........

SnakeMJK έγραψε:
Στην αρχή ήταν 40 κιλά... Μετά έγιναν 20 και τώρα θα πέσουν κ άλλο... Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται, ο αλεκούκος είναι κάθε πέμπτη στη λέσχη για να καταδικάζει αυτούς που νομίζουν ότι έχουν φτιάξει τα αυτοκίνητα τους Razz

+ άπειρο
stauros206 έγραψε:
στελιο αν θες στειλε μου ενα mail με το τηλ σου να σε παρω........ οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα ..... οσο για αυτους που βρισκονται στο κλαμπ καθε πεμπτη οτι αμαξι εχετε και σε οση αναλογια αλογων πειτε μου...αλλα οχι παμε να ανοιξουμε για διαφορες..... αν υπαρχει σοβαρος λογος μονο (λ7)... κ δεν λεω Π@π@ριες..... μιαλαω 1000000% σοβαρα....

Που να μιλούσες και για πλάκα δηλαδή!
stauros206 έγραψε:

Ψωλαρά μου εσύ!

Ρε και να είμουν Αθήνα κάτι γλέντια που θα είχαμεεεεεεεεεεεεεε Big wink Lol

Όταν τον τελειώσει ο Road Runner στείλτε τον με courier στις Σέρρες για αποκεφαλισμό Laughing
kane - Παρ 03 Οκτ 2008, 20:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Α-riba A-riba Antere Antereeeeeeeeeeeeeeeeeee Cool
ath7 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:01:07
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
ειστε πολυ λιγοι........ μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι..........

+Pughell ασχετος

stauros206 έγραψε:
ο pughell ξερει πραγματικα .... ολοι οι αλλοι......................................

-Pughell εγινε σχετικος

stauros206 έγραψε:
στελιο αν θες στειλε μου ενα mail με το τηλ σου να σε παρω........

Κατσε γιατι αυτος ξερει και ο θεος παντογνωστης ΕΓΩ(stauros206) με τον μαγο μηχανηκο μου (βλ. ξαδερφος Γκανταλφ) θελουμε ενα παιδι για ολες τις δουλειες!Αυτος μας κανει!

stauros206 έγραψε:

Και της ξαδερφης μου το 14αρι ετσι ειναι! Wink

stauros206 έγραψε:
το δικο 1,4 8ν ηταν και εγινε 1,6 με αλουμινενια εισαγωγη,πεταλουδα, και καποιες εργασιες στο καπακι και οχι μονο....

Πωωωω αποφασισε ρε βλακα! Rolling eyes

stauros206 έγραψε:
το ηλεκτρικο τουρμβο το ειχε ο βεγγος....αμα θες να σου δωσω εναν ηλιακο......

Τurbo ειναι το τουρμβο? Rolling eyes Κερναω καραμελιτσες!

stauros206 έγραψε:
οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα ....

Τοτε τι μας τα σπας? Rolling eyes

stauros206 έγραψε:
επισης οποιος απο εσας ασχολειται με κοντρες..... υπαρχει ενα μαυρο 106gti που ειναι τουρμπατο....το μοναδικο μαυρο τουρμπατο που εχει ξεκαμπανιασει παρα πολλους..... το γνωρηζετε??

stauros206 έγραψε:
ποσα λεφτα βαζεισ????? οσα βαζεις τοσα θα χασεις...

Οχι δεν το ξερω αλλα παμε!
5000 χιλιαρικα και αδεις!Και σιγουρα θα κλαιτε!

stauros206 έγραψε:
αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν.......

Θα ερθεις με την memory απο το playstation να μας δειξεις το 206 που εχεις φτιαξει στο need for speed?

stauros206 έγραψε:
οτι δεν λεω πιπες

Μονο τις κανεις? Rolling eyes

stauros206 έγραψε:
εγω ειμαι ο αμπαλος.

+******

Παρακαλώ προσοχη στις εκφράσεις μας
Εκ της MOD Team

stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:02:40
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........ μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε....... οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz) αρα οτι μου λενε (οσον αφορα τις κοντρες σας λεω) οσο για αυτους που λενε πως ειδα τι ελεγε ο pughell και τα επανελαβα το ιδιο αμαξι σαν το δικο μου εχει ξαναφτιαχτει το 2005.... κ τοτε τον pughell ειχανε συμβουλευτει???
MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:07:51
Θέμα δημοσίευσης:
ααααα 19,5...
ενδιαφέρον...

(κάτσε να βάλω μερικές ακόμα τελιτσες που σου αρέσουν)

...........
.................
..........................
...................................

το 350 που κολλάει?
μηπως να φέρω κι εγω μια 430 ενός φιλου να ανοιξουν αττικη οδο 5ες?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ath7 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:09:28
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

Shocked Μας δουλευεις?

stauros206 έγραψε:
οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)...

Μονο το παπαγαλακι ξερεις να κανεις οτι σου λενε λες!

stauros206 έγραψε:
εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ....

Εσυ δεν μας ελεγες ασχετους?Αρα εισαι σχετικος εσυ με τα λεγομενα σου!

stauros206 έγραψε:
παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz)

Ελα ρε αλανι και εγω!Πωωω εχεις και εσυ διπλωμα σοβαρα? Shocked Shocked
Steve - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:09:46
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλάκα κάνεις!
stauros206 έγραψε:
οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........

Και ούτε πρόκειται.
stauros206 έγραψε:
μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε.......

Το διτούρμπινο αυτό, αν το κάνει τριτούρμπινο, πες του να πάμε μια ψιλή να δούμε τί κάνει.
stauros206 έγραψε:
οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz)

Μια τρίχα από τ' αρχ**ια των περισσοτέρων μας είσαι λοιπόν.
stauros206 έγραψε:
αρα οτι μου λενε (οσον αφορα τις κοντρες σας λεω) οσο για αυτους που λενε πως ειδα τι ελεγε ο pughell και τα επανελαβα το ιδιο αμαξι σαν το δικο μου εχει ξαναφτιαχτει το 2005.... κ τοτε τον pughell ειχανε συμβουλευτει???

Όχι. Κάποιο πολύ στενό συγγενικό σου πρόσωπο.

Θες αν σου πώ ποιό?
ath7 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
εγω ειμαι ο αμπαλος.

+******

Παρακαλώ προσοχη στις εκφράσεις μας
Εκ της MOD Team

Περιμενα να βγαλει αστερακια! Embarassed Embarassed Embarassed
SnakeMJK - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι ο πρώτος 19χρονος με τούμπανο 206 με 40 κιλά φέτα κεφαλοτύρι και ένα s3 για κόντρες, ξέρεις να βγαίνει το χαρτζιλίκι Razz

Εξακολουθώ να στηρίζω το 16. Τα 19 μου φαίνονται άπειρα.
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........ μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε....... οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz) αρα οτι μου λενε (οσον αφορα τις κοντρες σας λεω) οσο για αυτους που λενε πως ειδα τι ελεγε ο pughell και τα επανελαβα το ιδιο αμαξι σαν το δικο μου εχει ξαναφτιαχτει το 2005.... κ τοτε τον pughell ειχανε συμβουλευτει???

Καλό μου παιδί, ίσως δεν καταλαβαίνεις πως με τις κουταμάρες που γράφεις γίνεσαι ρεζίλι και γενικώς περίγελος.
Το τόπικ μένει μόνο για να σε κοροιδεύουμε και να γελάμε με τις ανοησίες που γράφεις.
Προσωπικα νόμιζα πως ήσουν καμένος-τελειωμένος νεοέλληνας-οδηγάρας κάγκουρας και σε κοροιδευα...είσαι μικρός και παρασύρεσαι σε ανοησίες...ΠΡΟΣΕΧΕ μην καταλήξεις εκεί.

Παρακαλώ να σβηστεί όλο το τόπικ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ.

Μανθο σβηστο ΑΜΕΣΑ
ath7 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ.

Εμεις θα τους γεμισουμε το κεφαλι?
Προλαβαν αλλοι και τους φουσκωσαν τα μυαλα!
stauros206 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:16:51
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα...........καλο ειναι να μην μπλεκεις συγγενικα προσωπα........ εγω δεν μιλησα ποτε για συγγενεις.... με ασχημο τροπο.... αλλα <<προσεχτε>> γτ οσο το χοντραινεται δεν σας συμφερει...... εγω μπηκα εδω ως σταυρος..... κ μου εχετε πεσει ολοι επανω να με φατε........ κ ρωταω εγω??????? τοσο μαγκες ειστε ολοι??????????? τοσο αντρες??????

Υ.Γ. οταν θα σασ κλεισουν ολα τα κλαμπ (ειναι γνωστο αυτο) να δω που θα το παιζετε αντρεσ.... Στο msn????????????????? hahahahahaha
ath7 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:19:45
Θέμα δημοσίευσης:
stauros206 έγραψε:
αλλα <<προσεχτε>> γτ οσο το χοντραινεται δεν σας συμφερει...... εγω μπηκα εδω ως σταυρος..... κ μου εχετε πεσει ολοι επανω να με φατε......

Εσυ πετας κοτσανες! Wink Και οχι μονο εδω και σε αλλα topic (βλ. ηχοσυστημα)

stauros206 έγραψε:
κ ρωταω εγω??????? τοσο μαγκες ειστε ολοι??????????? τοσο αντρες??????

Ειπαμε εμεις τπτ τετοιο?Και απο ολα αυτα εσυ αυτο το νοημα εβγαλες?

stauros206 έγραψε:
Υ.Γ. οταν θα σασ κλεισουν ολα τα κλαμπ (ειναι γνωστο αυτο) να δω που θα το παιζετε αντρεσ.... Στο msn????????????????? hahahahahaha

Οχι στο HI5 Wink
SnakeMJK - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τι κρίμα που είμαστε αναγνωρισμένο απ το κράτος αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού.... το θρεντ ας μείνει. αυτός το πάει για ban.
ath7 - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
αυτός το πάει για ban.

Tsak ban!

MEMsound - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
κρίμα όμως...
Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Touristas - Παρ 03 Οκτ 2008, 21:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ
Άντε γιατί το παράκανε Evil
Road_Runner - Σαβ 04 Οκτ 2008, 00:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
(που προσωπικά πιστεύω ότι το παλικάρι μας έχει γεμίσει στα πουτσιλίκια και θα τον περνάει ακόμα και ο road runner)

Γιατι ρε μλκ τι εχω εγω???
Road_Runner - Σαβ 04 Οκτ 2008, 01:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
E, ρε τι χανει κανεις αν παει για δοκιμες γα** την πουτανα μου....
Ρε Σταυρο παιδι μου εισαι πολυ μα παρα πολυ καμενος....
Το οτι στο NFS παιρνεις 20 αλογα αλλαζοντας φιλτρο και αλλα 15 βαζοντας αρωματικο δεντρακι μεσα στο αμαξι δεν σημαινει οτι ισχυει στην πραγματικοτητα. Αυτα ειναι βιντεοπαιχνιδια. Όσο για το οτι ο αλεπης δεν συνεργαζεται με τον μπουμπη ποιος στο ειπε αυτο? Ποτε εγινε αυτο?

Εγω παντως πονταρω στο 15!!!

Υ.Γ. Σε περιμενουμε την πεμπτη απο λεσχη να τα πουμε απο κοντα
Karolix - Σαβ 04 Οκτ 2008, 02:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

Μανθο σβηστο ΑΜΕΣΑ

ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΣΤΟ....ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ...

ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!

Αχ πολυ γελιο...
Touristas - Σαβ 04 Οκτ 2008, 06:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
Στα τέτοια σας έτσι……
Αν νομίζεται πως έχει πλάκα όλο αυτό ή κάνει καλό στην εικόνα του φόρουμ τι να σας πω.
Evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες