insanous έγραψε: |
Τελικα ο 1.4 8v παρουσιαζει πανομοιοτυπα προβληματα....
Ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα κ εγω-μαζι με εντονη μυρωδια βενζινης κ με αυξηση των στροφων του ρελαντι-οποτε το θυμοταν-κ ιδιαιτερα τα παρουσιαζε αυτα τα προβληματα κατι βροχερες μερες. Αλλαξα βαλβιδα ψυχρης με μοτερακι ρελαντι κα8ως κ τον αισθητηρα εισερχομενου αερα,αισθητηρα λ,κ τελος πολλσ/τη κ μπουζι για να συνερθει.Αναμενω βεβαια τα πρωτα κρυα ξανα για να δω αν τελικα καταφερα κατι. |
AlienHack έγραψε: |
Εμένα προχτές μετα από καθαρισμα τον μπεκ (το πήγα ετσι για συντήρηση εσκασα 100Ε και μου τα καθάρισαν με υπερήχους) μου παρουσίασε το προαναφερθέν πρόβλημα, ξαφνικά αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα δουλεέυει σαν 3κιλυνδρο και βρομάει βενζίνα (βγάει και άσπρο καπνό απο πίσω ντουμάνι), το σφάλμα που γραφει στο διαγνβστικό ειναι προβλημα στα μπεκ και αποτυχία αναφλεξης.
Το πήγα πίσω στο συνεργείο που μου τα καθάρισαν και μου ειπαν οτι το ενα μπεκ εχει κολήσει ανοιχτό οποτε ψεκάζει συνέχεια και καποια στιγμή το μείγμα ειναι τοσο πλούσιο σε βενζίνη που δεν εχει αρκετο αέρα να κανει καυση και παθένει αφλογηστία. Μου αλλαξαν μπεκ 25Ε μονο χωρίς εξοδα περαστικά (καθότι μαλλον απο μαλ***α τους οταν τα καθάρισαν εγινε η ζημειά στο μπέκ) ... τι να πώ, τσεκαρε τα μπεκ σουκαι εσύ alxdr74 |