PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - βαψιμο για 207 gt

ypovoleas - Τετ 01 Οκτ 2008, 23:23:09
Θέμα δημοσίευσης: βαψιμο για 207 gt
γνωριζει κανεις πως μπορω να βγαλω το σημα απο μπροστα και τις "στεφανες" απο τα προβολακια ομιχλης?αυτα τα τμηματα βαφονται η θα "σκασουν" στο πρωτο πλυσιμο?
θελω να τα βαψω μαυρο νικελ(σε gt κοκκινο)
makis106 - Πεμ 02 Οκτ 2008, 00:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
To έχω σκεφτεί κ εγώ αυτό, ή μάλλον το έχω φανταστεί με σκούρο νίκελ, θα ήταν πολύ όμορφο, πιστεύω ότι αυτά τα νίκελ κυρίως στους προβολείς ομίχλης δεν κολλάνε πολύ στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου και ειδικά στου Rallye.
Απο κει και πέρα, είναι πολύ παράτολμο να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο, όπως και σε κάθε πλαστικό εξάρτημα που βάφεται, αφού πρέπει να γίνει πολύ καλή προεργασία και αυτός που θα το κάνει, να το "ξέρει" καλά, γιατί μπορεί με το πρώτο πλύσιμο να φύγει φλούδα. Ένας λόγος παραπάνω για αυτά τα κομμάτια, τα οποία είναι επινικελομένα και πάρα πολύ δύσκολα θα κάτσει χρώμα εκει πάνω.
Και έχω και μία απορία, υπάρχει χρώμα που βγαίνει μαύρο νίκελ???? Δύσκολο μου φαίνεται.
Δεν ξέρω αν προσπαθούσε κάποιος να τα περάσει απο πάνω με ένα σκουρόχρωμο βερνίκι, όπως αυτό που βάφουν τα φανάρια για να τα κάνουν φιμέ, τι αποτέλεσμα θα είχε... Rolling eyes
Θέλω να το ψάξω λίγο...
ypovoleas - Πεμ 02 Οκτ 2008, 01:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
μακη ψαξτο και συ μηπως βγαλουμε ακρη.απ οτι θυμαμαι ενα παλικαρι που ειναι στο club τα εχει βαψει σε ενα ασπρο rally.παντως σιγουρα εχω δει φωτο ετσι οπως στο λεω και ειναι τελειο
fynos - Πεμ 02 Οκτ 2008, 06:48:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ξύσιμο, πέρασμα με υλικό για μη βαφώμενα κομμάτια και το βάφεις και ροζ αν θες !
Το παράτολμο για ένα κομματάκι πλαστικό που το αλλάζεις ανα πάσα στιγμή, πιο είναι ?
lionking(t) - Πεμ 02 Οκτ 2008, 09:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα εδω σας κανουν?

Καπακια μαυρα
makis106 - Πεμ 02 Οκτ 2008, 13:06:19
Θέμα δημοσίευσης:
lionking(t) έγραψε:
Αυτα εδω σας κανουν?

Καπακια μαυρα

Αυτά κάνουν για βάψιμο, όπως εξηγεί και στο site, καθώς είναι απλά πλαστικά έτοιμα για βάψιμο.
Και όχι χρωμιομένα, τα οποία όπως λέει βάφονται δύσκολα ή καθόλου!!! Wink

Είναι μια καλή λύση για βάψιμο, και σου μένουν και τα γνήσια (τά οποία έχουν 80€ το ένα)! Ωστόσο δεν μπορείς να πετύχεις το σκούρο νίλελ...
android - Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
μην περνετε τετοια...αν δειτε το αμαξι εχει κ φρυδακια ε αυτα τα φρυδακια τα χω...ε δεν καθοντε με τπτ σωστα πανω στο αμαξι...τζαμπα λεφτα....
makis106 - Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να τα πάρω... Exclamation
Steve - Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:53:06
Θέμα δημοσίευσης: Re: βαψιμο για 207 gt
ypovoleas έγραψε:
γνωριζει κανεις πως μπορω να βγαλω το σημα απο μπροστα και τις "στεφανες" απο τα προβολακια ομιχλης?αυτα τα τμηματα βαφονται η θα "σκασουν" στο πρωτο πλυσιμο?
θελω να τα βαψω μαυρο νικελ(σε gt κοκκινο)

Θα στα δείξω στις Σέρρες Laughing
ypovoleas - Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:53:41
Θέμα δημοσίευσης:
50 ευρω για 2 πλαστικα καπακια?????????!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
πολλα δεν ειναι?
το παρατολμο fynos ειναι οτι αν δεν πετυχει η βαφη θες 160 ευρω να τα ξαναβαλεις οπως λεει και ο μακης.
το site αυτο εχει ωραια πραγματα.....
τελικα πως τα βγαζεις τα καπακια????πρεπει να ξηλωσεις τον προφυλακτηρα???(λιγο ακυρο μου φαινεται)
207akias - Πεμ 09 Οκτ 2008, 18:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB,ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΧ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ?ΕΧΩ 207 ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ,ΜΑΥΡΑ ΦΑΝΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΒΑΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Giannis307 - Πεμ 09 Οκτ 2008, 19:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
207akias έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB,ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΧ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ?ΕΧΩ 207 ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ,ΜΑΥΡΑ ΦΑΝΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΒΑΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Καλως ηρθες....

Αρχηκα θα σε παρακαλουσα να μεταφερεις την δημοσιευση σου στην σωστη ενοτητα....
http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=16

Και κατα δευτερον διαβασε λιγακι εδω....
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25

Aυτα... και παλι καλως ηρθες στην παρεα μας... Very happy Very happy Wink Wink Cool Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες