Κινητήρας - 207 - Σωληνακι παροχης καυσιμου σε 207 ypovoleas - Τετ 01 Οκτ 2008, 14:51:55 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Σωληνακι παροχης καυσιμου σε 207
παιδια μηπως γνωριζει κανεις που ειναι το σωλινακη βενζινης μεσα στον κινητηρα?θελω να βαλω μια μαγνητικη λαλακια για χαμηλοτερη καταναλωση(δηθεν) αλλα δεν μπορω να το βρω!!!αφου το εχω λεω να το δοκιμασω...... android - Τετ 01 Οκτ 2008, 16:59:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: σωλινακη παροχης καυσιμου σε 207
ypovoleas έγραψε:
παιδια μηπως γνωριζει κανεις που ειναι το σωλινακη βενζινης μεσα στον κινητηρα?θελω να βαλω μια μαγνητικη λαλακια για χαμηλοτερη καταναλωση(δηθεν) αλλα δεν μπορω να το βρω!!!αφου το εχω λεω να το δοκιμασω......
κανονισε να το βαλεις σε κανενα νερου οπως το βαλε ενας φιλος μου κ τον κραξανε σε ενα σερβις
ρωτα εναν μηχανικο στην γειτονια σου ypovoleas - Τετ 01 Οκτ 2008, 23:14:04 Θέμα δημοσίευσης:
χαχα σοβαρα?κατι τετοια θελω να αποφυγω!!δεν βγαζω ακρη εκει μεσα. giannis27 - Πεμ 02 Οκτ 2008, 17:31:45 Θέμα δημοσίευσης:
στα αριστερά στο πλάι τις μπεκιέρας έχει δύο σωληνάκια το αυτό με τον εξαερωτήρα είναι το σωληνάκι τις βενζίνης