Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 807 & Antipollution fault StoneCold - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:01:11 Θέμα δημοσίευσης: 807 & Antipollution fault
Αυτό το καιρό οδηγώ ένα 807 και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.
Ανά χρονικά διαστήματα ανάβει το φωτάκι για τον έλεγχο της μηχανής και στην οθόνη του trip computer μου γράφει “Antipollution Fault”.
Απλά για την ιστορία έχουμε αλλάξει την εξάτμιση 2 φόρες.
Ρωτήσαμε στην αντιπροσωπία της Peugeot τι μπορεί να φταίει αλλά έλαβα κάποια απάντηση. Μήπως σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε σας? drdino - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:05:19 Θέμα δημοσίευσης:
Πολλά. Το συνηθέστερο είναι από καμιά άκυρη βενζίνη, ή έλλειψη σκισίματος. Ρίξτου ένα ξεμπούκωμα. StoneCold - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:15:25 Θέμα δημοσίευσης:
ξεμπούκωσα πριν από μερικές μέρες αλλά και πάλι τα ιδία.
δεν ξέρω τι να πω..
μάλλον σε λίγες μέρες θα το πάω μια βόλτα από την lion.
να κόψουν το λαιμό τους να βρουν τι είναι...
Την Πέμπτη το ανέβηκα Αθήνα για sevice σε αντιπροσωπία της peugeot στον αλιμο και αυτοί δεν κατάφεραν να κάνουν τπτ... Steve - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:16:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: 807 – Antipollution fault
StoneCold έγραψε:
Ρωτήσαμε στην αντιπροσωπία της Peugeot τι μπορεί να φταίει αλλά έλαβα κάποια απάντηση.
Μήπως εννοείς ότι ΔΕΝ έλαβες κάποια απάντηση? StoneCold - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:19:46 Θέμα δημοσίευσης:
σωστα! δεν ελαβα απαντηση Steve - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:32:20 Θέμα δημοσίευσης:
Δοκίμασε να αλλάξεις πρατήριο που εφοδιάζεσαι βενζίνη, και μετά από 2 γεμίσματα με 30 ευρώ περίπου το κάθε ένα μας ενημερώνεις StoneCold - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:51:37 Θέμα δημοσίευσης:
δεν αλλάζει τπτ.
Το έχω δοκιμάσει και αυτό...
καμία άλλη ιδέα? Steve - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:53:48 Θέμα δημοσίευσης:
StoneCold έγραψε:
δεν αλλάζει τπτ.
Το έχω δοκιμάσει και αυτό...
καμία άλλη ιδέα?
Αν μπορείς πήγαινε το στο διαγνωστικό και πες τους να σου δώσουν τον κωδικό της βλάβης.